![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Eroare VB: Value cannot be null.
Last Updated: Jul 13 2010 14:23, Started by
cineva_pps
, Jul 13 2010 11:39
·
0

Posted 13 July 2010 - 11:39

De ce imi tot da aceasta eroare? Nu inteleg.
Dim cmd2 As OleDbDataAdapter = New OleDbDataAdapter("SELECT nume from curs_" & luna & "", con) cmd2.Fill(dt) Value cannot be null. Parameter name: dataTable Tabelul exista, nu este gol. Dar de ce imi zice asta? |
Posted 13 July 2010 - 12:23

Cred ca ar trebui ceva de genul:
Dim ds As New DataSet cmd2.Fill(ds, "curs_"& luna) Dim dt As DataTable = ds.Tables("curs_"& luna) |
Posted 13 July 2010 - 12:44

E bine, nu mi-a mai zis nimic. Multumesc !
Cum pot prelua coloana "nume" ca sa o pot afisa intr-un raport? Adica cum pot citi ce se afla in dt? |
Posted 13 July 2010 - 13:14

Dim Nume As String Nume= dt.Rows(0)("nume").ToString() // ptr. primul rind din tabela, apoi ciclezi ... |
Posted 13 July 2010 - 13:18

Si nu pot face ca array sau ceva de genul acesta? ca sa nu mai fac loop pe fiecare rand.
Intreb deoarece nu stiu cum sa fac ca fiecare nume sa treaca unul sub altul in crystal report. Stiu sa pasez o valoare in report ca param, altfel nu stiu. Edited by cineva_pps, 13 July 2010 - 13:37. |
Posted 13 July 2010 - 13:44

Cred ca trebuie sa declari Nume ca array.
Dar, dupa parerea mea, tot trebuie sa ciclezi prin tabela ca sa populezi array. De ex: Dim Nume () as String Dim i as Integer for i=0 to dt.Rows.Count-1 // aici ar trebui sa indexezi si array Nume Nume(i)=dt.Rows(i)("nume").ToString() // nu stiu, poate ar trebui si un redim cu preserve?! next iMai departe pasezi array .... |
Posted 13 July 2010 - 14:23

Object reference not set to an instance of an object.
Vreo idee de ce imi da asta? ![]() Dupa param am pus dt.clear() dar nu asta cred ca e problema. Da, ai avut dreptate. Am pus si ReDim Preserve nume(15) Si nu a mai zis nimic. Sa vad cum pun acum in report. Multumesc! Edited by cineva_pps, 13 July 2010 - 14:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users