Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Program vizibilitate intre puncte

Sfat achizitie casti gaming 300-3...

Dimensiune optima teava scurgere ...

Sfat achizitie telefon cu camera/...
 Nu se poate completa declaratia 2...

Caut firma pentru lucrare bucatar...

Dimensionare țevi incalzire

Cum va merge sistemul dupa upgrad...
 Cuvantul "ciunet"

Alternativa la Oppo Find X5 in ac...

Perioada de proba fara contract

Idee articol stiintific Cisco/ret...
 Setare/reglare AC pentru confort ...

Este teapa All inclusiv? Turcia, ...

Adio Doi Cocosi

Touchpad nefunctional Acer Aspire...
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8274 replies to this topic

#8155
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,434
  • Înscris: 11.08.2019

View Postcatalinman, on 04 aprilie 2024 - 10:01, said:

La oferta Urban la netul de 500 Mbps se plateste chirie 3 lei, iar la netul de 1000 Mbps dispare chiria.

Eu de ce dau 3 lei dacă am 1gbps urban? :lol:

#8156
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,075
  • Înscris: 21.02.2022
Ce sculă e asta,  care este portul pe care trebuie conectat routerul?! Trebuie să mă duc la cineva la țară să-i pun un router pentru că Digi încă nu le-a onorat comanda. Le-am preconfigurat eu router mai vechi dar nici să-mi arate pe WhatsApp dacă l-au pus corect nu se descurcă. Nu știu ce este în neregulă de zic că sunt conectați dar n-au net. O să trebuiască să mă duc acolo... O să-mi iau un laptop să încerc direct pe cablu, un alt router, am si datele de conectare PPOE. Mulțumesc
LE
Foarte mare diversitatea de echipamente la Digi...

Attached Files


Edited by echoshoworacle, 04 April 2024 - 17:51.


#8157
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,443
  • Înscris: 18.01.2020
Oho, pionierul ZTE, printre primele modele folosite la DIGI pe GPON, alaturi de Huawei-uri.
In LAN1 in mod normal, parca e si singurul port GE, restul sunt doar FE, daca nu ma insel, iar LAN4 sigur nu merge fiindca era pe alt VLAN, cel pentru IPTV.

Edited by Rares95, 04 April 2024 - 17:54.


#8158
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,075
  • Înscris: 21.02.2022

View PostRares95, on 04 aprilie 2024 - 17:54, said:

Oho, pionierul ZTE, printre primele modele folosite la DIGI pe GPON, alaturi de Huawei-uri.
In LAN1 in mod normal, parca e si singurul port GE, restul sunt doar FE, daca nu ma insel, iar LAN4 sigur nu merge fiindca era pe alt VLAN, cel pentru IPTV.
Așa mă gândeam și eu pe LAN 1 ... Mă gândeam că poate scap de un drum...

#8159
Nexxus2

Nexxus2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,611
  • Înscris: 16.08.2008
Am primit și eu anul trecut la casa de la țară un astfel de ONT ZTE vechi dar funcționează fără probleme și am primit și un router wifi 5 Xiaomi 4A
Attached File  20240211_125344.jpg   231.23K   77 downloads
Attached File  20240211_130923.jpg   332.81K   58 downloads

Într-adevăr router-ul este conectat la portul LAN1 al ONT-ului

Edited by Nexxus2, 04 April 2024 - 18:30.


#8160
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,443
  • Înscris: 18.01.2020
E printre cele mai bune care au fost pe la DIGI, restul aveau probleme, ba le pica portul CATV/RF, ba se restartau/blocau, etc, la ZTE-uri mai pica sursa, au de-aia tip laptop, o schimbi si mai merge inca atata, sunt "tank". Acum o ard cu pocnitori Luster/Fiberhome si mai nou TP-Link-uri, se vede problema de stocuri daca scot la lumina ONT-uri din 2011-2012 ;)

#8161
Nexxus2

Nexxus2

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,611
  • Înscris: 16.08.2008
Anul trecut când au venit băieți de la Digi să-mi instaleze internetul la acea locație au venit cu două astfel de ONT-uri recuperare de undeva (poate scări de bloc după desfințarea FTTB). Primul nu a funcționat așa că l-au instalat pe acestea care merge conform așteptărilor.
S-au scuzat de câteva ori că instalează scula asta veche dar le-am spus că nu mă deranjează cu nimic până când totul merge bine. Este pusă într-o debara așa că o văd odată la câteva luni...
Nu am așteptări să-mi vină cu cea mai "cutting edge" sculă la un abonament Fiberlink popular de 17 lei.

Edited by Nexxus2, 04 April 2024 - 18:45.


#8162
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,443
  • Înscris: 18.01.2020
Se vine cu ce au pe stoc, iar, in locatiile cu OLT-uri de veche generatie, cu ce este compatibil, OLT-urile vechi accepta doar acelasi vendor drept ONU/ONT, deci, OLT ZTE la DIGI in headend, ONT ZTE la client, etc. Cele de generatie noua sunt compatibile cam cu orice care respecta "normativul".

#8163
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,075
  • Înscris: 21.02.2022
99% asta-i problema; l-au conectat pe LAN 4 în loc de LAN 1. Mulțumesc

#8164
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,562
  • Înscris: 16.12.2006

Vizualizare mesaj-TINO-, pe 04 aprilie 2024 - 12:15, a scris:

Eu de ce dau 3 lei dacă am 1gbps urban? Posted image
Pentru ca nu ai mai umblat de ceva timp la contract si ai ramas cu chirie.

Prima data cand au aparut routerele wireless la DIGI se ofereau cu chirie 5 lei, pe urma s-a scazut la 3 lei si ulterior au hotarat sa se ofere in custodie (fara sa mai platesti chirie) la abonamentul de 1000 Mbps.

Se rezolva daca mergi in POP sau daca faci o sesizare la noi. Eventual da PM la Digi_Helper. ;)

#8165
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,434
  • Înscris: 11.08.2019
Ultima oara a fost de BF cand am facut upgrade la 1gbps. Nu e destul de recent?

#8166
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,199
  • Înscris: 14.10.2008
Ce frumos, se instaleaza acum ONT-uri ZTE F 625 A (sau G). Inca il am acasa (cu Asus AC-56-U dupa el), e cel mai misto ONT care a fost la RDS si ma temeam ca imi va fi schimbat, noroc ca au intarziat cu implementarea XGSPON si 10 Gbps, nu vreau sa-l schimbe pana nu crapa.

Daca cel mai misto ONT este asta, ZTE negru F 265-ul, cel mai urat mi se pare acel Fiber Home HG nu stiu cat, varianta fara CATV, din ala au pus in 2019 la casa fratelui si in 2020 la mine la birou, cand am mutat abonamentul business de pe FTTB pe FTTH (au oferit viteza mai mare la pret mai mic, trecere din Access 100 la Access 300).

Intr-un apartament de-al fratelui ramas fara chirias momentan, am vazut ca e ONT ZTE alb patratos (nu stiu modelul, nu e F660, cred ca urmatorul), pai nu era mai bine sa fie ZTE-ul la abonamentul business si Fiber Home la chirie? Ca sa nu stea nefolosit am pus o camera si acolo, pana vine alt chirias. Posted image

Vizualizare mesajNexxus2, pe 04 aprilie 2024 - 18:29, a scris:

Am primit și eu anul trecut la casa de la țară un astfel de ONT ZTE vechi dar funcționează fără probleme și am primit și un router wifi 5 Xiaomi 4A
Atașament 20240211_125344.jpg
Atașament 20240211_130923.jpg

Într-adevăr router-ul este conectat la portul LAN1 al ONT-ului
Eu la tara am acest router Xiaomi (intr-o magazie veche de 100 ani aproape) cu un ONT Luster Tbeg doar cu internet, mic cat o cutie de chibrituri. Unchiul si-a bagat RDS la tara dupa mine, in 2023 (eu in 2022) si i-au pus Lusterul varianta cu CATV.

Vizualizare mesajechoshoworacle, pe 04 aprilie 2024 - 17:47, a scris:

Ce sculă e asta,  care este portul pe care trebuie conectat routerul?! Trebuie să mă duc la cineva la țară să-i pun un router pentru că Digi încă nu le-a onorat comanda. Le-am preconfigurat eu router mai vechi dar nici să-mi arate pe WhatsApp dacă l-au pus corect nu se descurcă. Nu știu ce este în neregulă de zic că sunt conectați dar n-au net. O să trebuiască să mă duc acolo... O să-mi iau un laptop să încerc direct pe cablu, un alt router, am si datele de conectare PPOE. Mulțumesc
LE
Foarte mare diversitatea de echipamente la Digi...
Este...scula de scula. Posted image Cand am vazut in poza LAN 4 aprins imi era clar de ce nu a functionat routerul tau pre-configurat. La casa dintotdeauna se activeaza si se foloseste portul 1, acum ca la F 625 A este singurul port gigabit (asa cum la Huawei HG 865 era 1 singur port GE, parca si inca unul FE) este partea a doua, modelul cu 625 G le are pe toate gigabit.

#8167
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,362
  • Înscris: 16.04.2014

Vizualizare mesaj-TINO-, pe 05 aprilie 2024 - 09:59, a scris:

Ultima oara a fost de BF cand am facut upgrade la 1gbps. Nu e destul de recent?

Salut,
Daca ai un singur router, este fara chiria de 3 lei, daca ai mai multe echipamente al doilea router si al 3-lea se tarifeaza.
Imi poti trimite un mesaj in privat pentru a verifica exact

#8168
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 27.03.2024
Am comandat și eu până la urmă un WiFi6 de la DIGI. Sunt curios ce vor transmite și când :) am făcut un calcul la un router decent, cu 3 lei lunar la DIGI ajungi cam in 10 ani la suma aia. Cine stie in 10 ani ce suport Wifi7 se mai scoate sau daca se strica racheta dupa perioada de garantie tot cu DIGI iesi mai bine.
Sunt curios cand o sa ajungă.

#8169
altair_xms

altair_xms

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,288
  • Înscris: 29.10.2007
Poimarți... s-a mai discutat anterior. trebuie mers în pop

#8170
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 27.03.2024
Da, din păcate nu pot ridica din POP, contractul e pe numele tatălui și el e plecat pe vapor câteva luni, poate poate se gândesc și la ăștia de acasă :)

#8171
drakke2010

drakke2010

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 90
  • Înscris: 02.10.2004
Salutare. Am rugămintea dacă imi puteți spune ce scula de la Digi este asta din inagine și dacă pot să trimit un router preconfigurat(PPOE?!)pentru a fi conectat. Are pot disponibil un port și este deblocat?! Poate fi accesat de către client și dezactivat WiFi-ul?! Mulțumesc O fotografie mai bună n-am.

Attached Files


Edited by drakke2010, 13 April 2024 - 08:19.


#8172
altair_xms

altair_xms

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,288
  • Înscris: 29.10.2007
ONT & WiFi ... seama a cu ce am acasă, revin când ajung acasă (eu l-am trecut în bridge și atunci asus w6)

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate