Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum v-a apucat dragostea pentru p...

Intrebare hdmi laptop lenovo

Fezabilitate - Adaugare microinve...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 Medii admitere 2023 UPB - Faculta...

Cum pot crea o iluzie de tipul Fa...

Cand crezi ca le-ai vazut pe toat...

Damsel (2024)
 

Stoc Smart CAM TV

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
MrTopy

MrTopy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 07.05.2010
Salut, am 2 cereri pentru dispozitive Smart Cam din decembrie anul trecut, fara niciun raspuns inca.
Se mai confrunta cineva cu problema asta?

#2
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.12.2016
Nu sunt smart CAM-uri pe stoc in toata tara de cateva luni.
Nici cei din sedii nu au idee cand se vor aduce. Nu sunt nici echipamente noi (routere, decodoare, etc...)
Momentan se lucreaza cu echipamente recuperate / reconditionate.

Edited by 2Unlimited, 08 May 2024 - 11:27.


#3
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,729
  • Înscris: 14.10.2004
Dar bani pe extraoptiuni care necesita acest echipament cum stiu sa incaseze?
De ce ma lasi sa activez HBO sau 4K daca stii ca nu pot sa le vad din moment ce tu nu ai pe stoc echipamentul necesar?
Doar stii foarte clar ce echipamente am.
Nesimtiti.

#4
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,704
  • Înscris: 28.11.2001
S-a schimbat ceva în ultimii 20 de ani? Tot timpul au avut acestă problemă.

#5
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,729
  • Înscris: 14.10.2004
Absolut nimic din acest punct de vedere.
Doar exista si marca inregistrata "In curand".Posted image

#6
cucur

cucur

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,526
  • Înscris: 15.07.2008
Eu am comandat un abonament la digi acum 2-3 saptamani, am cerut 3 smart-cam-uri si la instalare au venit cu ele.

Am ramas mirat cand le-a scos din geanta, acum 2-3 ani cand am comandat alt abonament am alergat doua luni dupa ele.

Edited by cucur, 08 May 2024 - 12:29.


#7
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.12.2016

View Postxymzar, on 08 mai 2024 - 12:09, said:

Dar bani pe extraoptiuni care necesita acest echipament cum stiu sa incaseze?
De ce ma lasi sa activez HBO sau 4K daca stii ca nu pot sa le vad din moment ce tu nu ai pe stoc echipamentul necesar?
Doar stii foarte clar ce echipamente am.
Nesimtiti.

Vorbesti numai balarii. Nu poti activa HBO/MaxPack fara sa primesti decodor sau Smart CAM.
Iar 4K nu are legatura cu echipamentul de decodare. Ala il vezi doar daca ai televizor care suporta 4K.
Daca platesti pachetul 4K si nu ai televizor 4K, meriti sa-ti ia Digi banii degeaba.

PS. Digi are aceeasi strategie de marketing de 20 de ani. Ieftin si bun. Pai cumva trebuie sa se echilibreze lucrurile.
Sunt zeci de mii de echipamente aflate prin poduri, si trebuiesc recuperate si folosite si alea. Ca, clientii, mai uita sa le aduca inapoi...
Probabil ca mai vrei si echipamentele in custodie sau chirie, ca e scump sa le cumperi...

La Orange au echipamente noi pe stoc:
Internet prin fibră + TV cu Netflix inclus de la 94 lei/lună.
Nu va obliga nimeni sa ramaneti la Digi.

Edited by 2Unlimited, 08 May 2024 - 13:07.


#8
badmania98

badmania98

    Nenea

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,704
  • Înscris: 28.11.2001

Vizualizare mesaj2Unlimited, pe 08 mai 2024 - 12:57, a scris:

Sunt zeci de mii de echipamente aflate prin poduri, si trebuiesc recuperate si folosite si alea. Ca, clientii, mai uita sa le aduca inapoi...

Și ce treabă are un client nou cu acest lucru scris de tine? Cu ce-l mulțumește? Când pierzi timpul prin casierii măcar la plecare să-ți cânte ”Mai vino, seara, pe la noi”.

Edited by badmania98, 08 May 2024 - 14:12.


#9
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,405
  • Înscris: 30.08.2006
Nu cred ca lumea sta cu smartcam-urile in sertare si nu le folosesc. Se plateste o taxa lunara pentru fiecare smartcam suplimentar. Modelele mai noi de decodoare nu folosesc carduri smartcam. Eu am un decodor HD de la Digi si pot vedea si canalele HBO pe monitorul pc-ului fara smartcam. Cum sa iti cresti veniturile daca nu poti oferii clientilor accesul la programele codate!

#10
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,050
  • Înscris: 08.08.2002

View Post2Unlimited, on 08 mai 2024 - 12:57, said:

La Orange au echipamente noi pe stoc:
Internet prin fibră + TV cu Netflix inclus de la 94 lei/lună.
Sa fim corecti,  64 lei net 1Gbps si 168 de canale tv deci mai ieftin decat la Digi ...

Edited by MD, 08 May 2024 - 15:48.


#11
cralin

cralin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 726
  • Înscris: 18.09.2020
Daca ai optiunile pentru HBO activate atunci poti sa vezi HBO pe digionline.ro fara smartcam sau alte questii hardware.

Tare vreau sa ajung ziua in care pot sa vad Digi4K ca si stream disponibil in contul meu de pe www.digionline.ro.
In momentul respectiv, smartcam-urile si decodoarele pacii (dupa care trebuie sa astepti fiindca nu sint pe stoc) devin istorie.

Edited by cralin, 08 May 2024 - 16:51.


#12
xymzar

xymzar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,729
  • Înscris: 14.10.2004

Vizualizare mesaj2Unlimited, pe 08 mai 2024 - 12:57, a scris:

Vorbesti numai balarii. Nu poti activa HBO/MaxPack fara sa primesti decodor sau Smart CAM.
Iar 4K nu are legatura cu echipamentul de decodare. Ala il vezi doar daca ai televizor care suporta 4K.
Daca platesti pachetul 4K si nu ai televizor 4K, meriti sa-ti ia Digi banii degeaba.

PS. Digi are aceeasi strategie de marketing de 20 de ani. Ieftin si bun. Pai cumva trebuie sa se echilibreze lucrurile.
Sunt zeci de mii de echipamente aflate prin poduri, si trebuiesc recuperate si folosite si alea. Ca, clientii, mai uita sa le aduca inapoi...
Probabil ca mai vrei si echipamentele in custodie sau chirie, ca e scump sa le cumperi...

La Orange au echipamente noi pe stoc:
Internet prin fibră + TV cu Netflix inclus de la 94 lei/lună.
Nu va obliga nimeni sa ramaneti la Digi.

Balarii vorbesti tu.
Sezi calm in banca ta.
Nu intereseaza pe nimeni Orange pe topic de Digi.
Asta asa ca fapt divers.
Acum poti sa te intorci la duba ta inscriptionata cu albastru.Posted image

#13
cucur

cucur

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,526
  • Înscris: 15.07.2008
Hai ca daca tot v-am spus mai sus ca mi-au adus 3 smart cam la instalare contract nou, astazi le-am si probat si:
- toate 3 sunt refolosite (recuperate de la clineti mai vechi)
- unul singur a mers din prima
- pe al doilea televizorul zice ca-l vede dar nu decodeaza semnalul (presupunc a o sa-l rezolv cu un telefon in call center)
- pe al treilea, care este cel mai vechi (are eticheta ingalbenita) nu-l vede televizorul si presupun ca este mort.

Ma asteptam ca cei de la DIGI  sa le verifice totusi inainte de a le dai mai departe altor clienti!

Edited by cucur, 09 May 2024 - 09:06.


#14
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,746
  • Înscris: 29.12.2016

View Postxymzar, on 08 mai 2024 - 16:53, said:

Acum poti sa te intorci la duba ta inscriptionata cu albastru.Posted Image

Mai esti si troll. Nu ai avut argumente valide si te-ai luat de off-topic. Habar nu ai despre detaliile tehnice.
PS. Nu mai lucrez in teren de 15 ani. Nu ca asta ar fi o rusine.

Edited by 2Unlimited, 09 May 2024 - 12:18.


#15
MrTopy

MrTopy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 07.05.2010
Multumesc pentru raspunsuri, dar haideti sa ramanem civilizati si pozitivi unii cu altii. :)
In regula, deci... probabil va trebui sa mai astept cateva luni dupa ele. Mi se pare ciudat ca dureaza asa mult si nici nu pare a fi vreun echipament foarte complex...

#16
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 27.03.2024
Deci pana la urma SmartCam este pentru extraoptiuni, dar eu care nu am vrut extraoptiuni, pot sa renunt la el? Observ ca figurez cu analogic in Digi dar pare ca am grila completa de 200 posturi TV si daca nu am nevoie de extraoptiuni as renunta la Smartcam.

#17
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,582
  • Înscris: 16.12.2006
Logic ca nu ai nevoie de el daca nu doresti extraoptiuni. ;)

#18
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,400
  • Înscris: 28.02.2007

Vizualizare mesajcucur, pe 08 mai 2024 - 12:27, a scris:

Eu am comandat un abonament la digi acum 2-3 saptamani, am cerut 3 smart-cam-uri si la instalare au venit cu ele.

Am ramas mirat cand le-a scos din geanta, acum 2-3 ani cand am comandat alt abonament am alergat doua luni dupa ele.
Am facut si eu solicitare de instalare tv digital, am specificat sa instaleze doar daca au smartcarduri pe stoc... a trecut "doar" o luna, mai am de așteptat un an-doi, probabil.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate