Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cat ar trebui sa ma coste o incar...

ce acte sunt necesare la inregist...

stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...
 Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...

Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie
 Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh

Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...
 Alegere tableta

Cine poate lamuri extra-judiciar ...

Cum se numeste boala de piele ?

Pompa submersibila pe 12 v
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8300 replies to this topic

#8173
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,539
  • Înscris: 14.10.2008

View PostAlinMarius11, on 10 aprilie 2024 - 06:34, said:

Da, din păcate nu pot ridica din POP, contractul e pe numele tatălui și el e plecat pe vapor câteva luni, poate poate se gândesc și la ăștia de acasă Posted Image
Da, cea mai nasoala faza la RDS este ca nu dau nimic si nu modifica nimic fara prezenta titularului sau procura notariala. Sunt in litera legii. La mine s-a rezolvat asta, chiar daca nu foarte placut, prin decesul tatalui si mutarea contractelor de utilitati pe numele meu. Posted Image

Bine, modificari telefonice cu CI-ul titularului in fata si cu voce corespunzatoare M sau F din Ci se pot face. Posted Image

Pe astea pandemia le-a rezolvat.

#8174
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 11.08.2009

View Postdrakke2010, on 13 aprilie 2024 - 08:18, said:

Salutare. Am rugămintea dacă imi puteți spune ce scula de la Digi este asta din inagine și dacă pot să trimit un router preconfigurat(PPOE?!)pentru a fi conectat. Are pot disponibil un port și este deblocat?! Poate fi accesat de către client și dezactivat WiFi-ul?! Mulțumesc O fotografie mai bună n-am.
www.media-max.ro/instalare-configurare-si-informatii-despre-digi-fiberhome-an5506

#8175
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 27.03.2024

View PostNeaceasca85, on 14 aprilie 2024 - 12:52, said:

Da, cea mai nasoala faza la RDS este ca nu dau nimic si nu modifica nimic fara prezenta titularului sau procura notariala. Sunt in litera legii. La mine s-a rezolvat asta, chiar daca nu foarte placut, prin decesul tatalui si mutarea contractelor de utilitati pe numele meu. Posted Image

Bine, modificari telefonice cu CI-ul titularului in fata si cu voce corespunzatoare M sau F din Ci se pot face. Posted Image

Pe astea pandemia le-a rezolvat.

Pai asa am reusit si eu sa renunt la WiFi-5-ul primit gratis la contract, ulterior am facut comanda din contul Digi de WiFi6 dar cred ca am de asteptat mult si bine... :)

Nu stiu daca ma duc in PoP si sa il sun pe taica-miu sa isi confirme identitatea, dar totusi daca n-au routere WiFi6 in PoP tot degeaba. Poate sa incerc sa fac in baza buletinului o procura...Nu stiu
Era bine daca prindeam in PoP un TP Link Archer nu astea de le dau acum :)

Inca stau bine sa ma gandesc daca mai las comanda sau ma duc sa iau un MRX80

#8176
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,579
  • Înscris: 16.12.2006
E stoc 0 de routere WI-Fi 6 inclusiv in POP-uri. ;)

Stoc 0 in toata tara atat la livrare prin curier, cat si la ridicare din agentie.

#8177
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 27.03.2024
E de rău, nu se mai comandă? Poate schimba și ei marca către TP Link iarasi. Cine știe câte zeci de mii de comenzi există :). E și overcrowded de clienți noi și dacă o să înceapă cu buleala o să aibă de pierdut. Văzusem ieri o știre ca cineva începe să intre peste ei la oferte :)

#8178
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 11.04.2013
@catalinman
Cu ONTurile e la fel ca la routere?
Am un preten pe RDS vechi cu probleme random la internet si a facut cereri sa IL mute pe fibra ca are ce trebuie pe scara/etaj la metri distant si nu l-au rezolvat.

PS: Personal cred ca rds a invatat rau clientii. Vrei router? iti cumperi.

#8179
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,930
  • Înscris: 29.09.2010
Nu neaparat invatati rau, ci modalitatea DIGI de a oferi echipamente scumpe in sine, acolo ii buba.
Daca alti operatori opteaza pentru alte echipamente mai iefteneaua, DIGI a ridicat mereu miza la routere si ONT-uri care mai de care... unde si buba de acum cu lipsa stoc si instalatul echipamentelor vechi la clienti noi, recuperari etc...

#8180
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,579
  • Înscris: 16.12.2006

Vizualizare mesajflorini78, pe 15 aprilie 2024 - 12:24, a scris:

@catalinman
Cu ONTurile e la fel ca la routere?
Am un preten pe RDS vechi cu probleme random la internet si a facut cereri sa IL mute pe fibra ca are ce trebuie pe scara/etaj la metri distant si nu l-au rezolvat.

PS: Personal cred ca rds a invatat rau clientii. Vrei router? iti cumperi.
Sa inteleg ca este pe reteaua veche de tip FTTB (cu cablu UTP pana in casa) ?

Daca in bloc este disponibila retea de tip FTTH poate sa solicite sa treaca pe FTTH si sa primeasca ONT in apartament.

Eventual sa dea PM la Digi_Helper cu cod de client si sa solicite migrarea pe FTTH.

Daca este deja pe fibra si are deja ONT nu i se schimba decat daca este defect sau nefunctional asta actual.

#8181
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 11.08.2019
La mine pe scară au tras fibra și căsuțe mici albe la fiecare etaj de acum un an și incă suntem pe FTTB. :lol: Până vin cu aparatura dispar căsuțele și fibra dintre ele.

#8182
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,169
  • Înscris: 21.02.2022

 altair_xms, on 13 aprilie 2024 - 20:54, said:

ONT & WiFi ... seama a cu ce am acasă, revin când ajung acasă (eu l-am trecut în bridge și atunci asus w6)
Vreau să văd dacă e vreo posibilitate să-i ajut de la distanță fără să fie nevoie de adulți care sunt prea ocupați și dezinteresati să să apeleze la Digi./ Când erau pe FTTB și aveau PC conectat era foarte simplu pentru mine.

Edited by echoshoworacle, 16 April 2024 - 11:17.


#8183
ecler12345

ecler12345

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 246
  • Înscris: 14.12.2018

 altair_xms, on 09 aprilie 2024 - 20:22, said:

Poimarți... s-a mai discutat anterior. trebuie mers în pop

Ce este pop?

#8184
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,930
  • Înscris: 29.09.2010
Punct oficiu prezenta cred ca se traduce.
Mai clasic zis, o reprezentanta DIGI.

Edited by Morphinus, 16 April 2024 - 13:32.


#8185
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,560
  • Înscris: 07.03.2006
point of presence - e "englezism" din networking....

#8186
jeolis

jeolis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,284
  • Înscris: 27.08.2007

 Renegade18, on 29 martie 2024 - 10:09, said:

Salut. As vrea sa iau un router in custodie sau 3 sa fac Mesh prin cablu (easymesh).Daca pot sa aleg ar fi TP-Link AX10 , Fiberhome SR1041Y și Huawei K562E. Care din ele suporta EasyMesh și WiFi 6 ?Multumesc

Huawei K562E doar dacă ai ont-ul Huawei HG8147X6.

#8187
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,169
  • Înscris: 21.02.2022

 tenie5022, on 14 aprilie 2024 - 18:13, said:


www.media-max.ro/instalare-configurare-si-informatii-despre-digi-fiberhome-an5506
Și cum faci cu routerul personal dacă lași echipamentul Digi ca router?! Bagi cablul de la Lan 1 la WAN în routerul personal, și lași pe Dinamic IP routerul personal?!

Edited by echoshoworacle, 18 April 2024 - 08:58.


#8188
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,169
  • Înscris: 21.02.2022
E <200 lei un router, de ce ai lua router de la RDS...?! Jumatate din Ro sta la bloc in 2-3 camere si n-are mai mult de 20 clienti pe un router. Orice router WiFi 5 sau 6 e mai mult decat suficient.

#8189
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 18.01.2020
Eu nu m-as zgarci cand vine vorba de router, e echipamentul care trebuie sa mearga 24/7 fara sa ii dai restart la 2-3 zile, mai bine dai un ban dar stai in fata decat sa iei ceva low-cost facut pe vapor si cu firmware compilat prin port care se blocheaza cum ii dai putin stress cu ceva download ;)

#8190
AlinMarius11

AlinMarius11

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 27.03.2024
Eu am renunțat la idee, stau până în august pentru un router?
Am anulat comanda.
Oricum nu par cine știe ce scule să ofere.
Am luat un MERCUSYS MR80X și am 900 pe download și 500/600 pe wifi.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate