Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Nikon Z30

Lunar Gateway

Multimedia player auto PNI V6280 ...
 Insulte cu un polițist in sf...

La mulți ani de Sfantul Petr...

Pete negre pe aragaz

La multi ani @ursamajor!
 Legea avertizorului de integritat...

S10 plus camera noaptea

Card "emag"

credeti ca pot aparea telefoane c...
 Sfat alegere specializare faculta...

Pen insulina, problema

Asus x515ea-bq1832

Variatie debit acm
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
 • Please log in to reply
278 replies to this topic

#271
novo_

novo_

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,472
 • Înscris: 30.03.2019
Food Network HD cu subtitrari RO
Sincer sa fiu, nu stiu de la ce operator e preluat; streamul e al unui pirat mai "amator" care si-a scapat sursele pe net.
Observ ca scrie "TVN SA Discovery Group" la "Publisher", deci e posibil sa fie din Polonia, desi ei au feed localizat din ce stiu eu.
Are subtitrari doar in romana.

Attached Files#272
qwerty-uiop

qwerty-uiop

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 143
 • Înscris: 12.01.2020
Food Network HD apartine de Discovery si este in Romania la INES. A fost si la Telekom, inainte sa dispara tot pachetul Discovery.

#273
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,703
 • Înscris: 06.11.2018
În premieră luna aceasta, TLC va difuza din 20 martie, duminica de la ora 21.00, serialul documentar „Dependentă de căsătorie”, în original „Addicted To Marriage”. Show-ul urmărește patru femei care au fost căsătorite în total de 20 de ori! Și sunt gata pentru încă o nuntă, chiar dacă mirii habar nu au că ele au mai trecut pe la altar.

„David & Annie: Cum continuă povestea”

PREMIERA: 27 martie, duminica la ora 22.00

Viața se întoarce pe dos pentru David și Annie, care încearcă să i aducă pe fratele ei de 14 ani, Jordan, și pe verișoara de 16 ani, Amber , în America. Cuplul se întoarce în satul lui Annie din Thailanda pentru a i lua, în speranța că mutarea le va oferi celor mici noi oportunități. Acolo, însă, sunt întâmpinați de obstacole neprevăzute, iar obținerea custodiei pentru cei doi este mai dificilă decât se așteptau.

„Loren & Alexei: Cum continuă povestea”

PREMIERA: 27 martie, duminica la ora 22.30

Pe măsură ce ziua nașterii se apropie pentru Loren, urmărim pregătirea cuplului pentru noul bebeluș. De la o călătorie de ultim moment a lui Alexei în Israel, la cursuri pentru mămici, vacanțe și o deplasare înfricoșătoare la urgențe, cei doi își încep viața de părinți a doi copii mici.

„Adolescente însărcinate”

PREMIERA: 28 martie, lunea la ora 22.00

Sezonul nou se întoarce cu trei mame cunoscute emisiunii în prim plan: Tyra, Lilly și Jenna, dar și cu două viitoare mămici: Kylen și Emersyn. Toate întâmpină dificultățile care vin odată cu nașterile și relațiile lor. Emisiunea este una despre iubire, încredere în necunoscut, tensiuni între părinți și îngrijorare și urmărește adolescenții ce tocmai au devenit părinți.

https://www.tvmania....asatorie-340961

#274
AlexFCSB4

AlexFCSB4

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 340
 • Înscris: 02.06.2020
Acum pe Discovery Channel este difuzat live concertul “Razem Z Ukraina”, concertul umanitar pentru Ucraina ce se desfășoară în Polonia, la Lodz. Concertul se difuzează în 21 de țări europene. Este preluat de la postul polonez de televiziune TVN, care face parte din grupul Discovery.

#275
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,703
 • Înscris: 06.11.2018

TLC difuzează programe speciale despre situația din Ucraina


TLC difuzează o seară specială de programe despre poveștile ucrainenilor care au fugit din calea războiului, miercuri, 4 mai, începând cu ora 21:00. Seara va conține programe atent selectate, începând cu Ucraina: Jurnalul celor 90 de zile, care relatează poveștile personale și impactul pe care războiul l-a avut asupra cuplurilor din seria 90 de zile. Ucraina: Gesturi umanitare și Ucraina: Povești de la graniță înfățișează eforturile polonezilor care ajută ucrainenii ce fug din calea războiului. Seara se încheie cu o redifuzare a concertului caritabil Împreună pentru Ucraina, care a avut loc pe 20 martie în Polonia, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Programul complet și detalii:

Ucraina: Jurnalul celor 90 de zile | 21:00

Folosind video-uri filmate chiar de către protagoniști, Jurnalul celor 90 de zile are în prim-plan patru personaje familiare francizei, cu conexiuni ucrainene, care se dedică ajutorării celor care se află în pericol. Yara Dufren, David Murphey, Natalie Podiakova și Maria Lysenko își relatează poveștile despre speranță, curaj și supraviețuire și încearcă să facă față urmărilor războiului asupra lor, a prietenilor și a familiilor.

Ucraina: Gesturi umanitare | 21:45

Invadarea Ucrainei de către Rusia a șocat lumea. Pentru Ucraina a fost o lovitură uriașă, o tragedie destructivă care a cauzat suferință umană inevitabilă. Mulți dintre ucraineni au fugit din calea războiului și au căutat adăpost în Polonia. Jurnalista Edyta Krześniak a călătorit în Lublin, un oraș din estul Poloniei, pentru a se întâlni cu oamenii care și-au lăsat în urmă casele și inimile pentru a-și salva copiii și mamele, „pentru că este lucrul care trebuia făcut”.

Documentarul relatează povestea Olgăi Adamowicz și a lui Łukasz Stoma, care și-au schimbat și reorganizat viețile odată cu venirea războiului. Pornind cu intenția de a găzdui zece ucraineni, ei și-au transformat casa într-un adăpost în care au stat peste o sută de oameni. Locuința lor din Lublin a devenit un centru internațional al ajutorării victimelor războiului, unde refugiații se pot adăposti în primele nopți după trecerea graniței.

Ucraina: Povești de la graniță | 22:10

Pe parcursul primelor două săptămâni ale invaziei Ucrainei de către Rusia, peste 2,5 milioane de oameni au trecut granița în Polonia. În ciuda acestui număr imens, autoritățile poloneze au decis să nu construiască tabere de refugiați. Se pare că nu a fost nevoie de ele. Cei mai mulți dintre ucrainenii extenuați de călătoria pe care au făcut-o ca să scape de război au găsit adăpost alături de familiile poloneze. Documentarul Povești de la graniță relatează trei povești diferite de ajutorare care au avut loc în primele zile ale războiului.

Împreună pentru Ucraina | 22:35

Discovery a susținut Ucraina prin concertul de binefacere unic ținut duminică, 20 martie, în Łódź, Polonia. Pe scenă au urcat artiști polonezi și ucraineni cu un scop comun: strângerea de fonduri pentru victimele războiului. Artiștii au performat în fața unui public de 12.000 de oameni și a milioanelor de urmăritori TV și online. Evenimentul live a fost difuzat pe Discovery Channel în 50 de țări, inclusiv în Europa Centrală și de Est, dar și SUA. Peste 2 milioane de dolari au fost strânși, iar donațiile continuă să crească. Discovery a făcut o donație directă de 500.000 de dolari și a veniturilor obținute în România și Polonia din calupul publicitar dinaintea concertului.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.

Sursa: https://www.hdsateli...despre.html?m=1

#276
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,703
 • Înscris: 06.11.2018

Discovery Channel prezintă cel mai neașteptat sezon din "O pradă mortală"


Pentru prima oară în 25 de ani, căpitanii din „O pradă mortală” trebuie să caute o altă modalitate de a supraviețui, după ce pescuitul de king crab roșu a fost interzis în Marea Bering. Premiera noului sezon „O pradă mortală” este vineri, 13 mai, de la ora 21:00, la Discovery Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

De-a lungul ultimelor 17 sezoane, telespectatorii au urmărit legendarii căpitani din „O pradă mortală” navigând apele primejdioase și gestionând rivalitățile intense care s-au format între ei. Nimic nu i-a putut pregăti însă pe căpitani pentru pierderea oportunității de a pescui valoroșii king crab roșii.

Pentru prima oară în 25 de ani, autoritățile din Alaska au interzis pescuitul acestor crabi, astfel încât căpitanii trebuie să caute alte soluții în Marea Bering, pentru ca afacerile lor să rămână profitabile. Vor reuși să facă față provocării sau vor încheia sezonul cu mâinile goale?

Majoritatea căpitanilor s-au reorientat către pescuirea unor noi specii marine, însă căpitanul Sig Hansen de pe F/V Northwestern a ales să riște enorm, călătorind până în mările Norvegiei în căutarea de king crab roșu. Sig trebuie să reînceapă totul de la zero, convertind un fost vas de pază a coastei într-unul de pescuit și învățând unde poate găsi king crab roșu în Marea Barents. Pe lângă găsirea unei echipe de pescari pricepuți, acesta trebuie să se grăbească pentru a ajunge acasă, unde nepoata lui se va naște peste doar câteva săptămâni.

Fără king crab roșu, reorientarea spre king crab auriu este posibilă, însă problema este că aceștia trăiesc în zone de patru ori mai adânci, iar pescuirea lor este mult mai dificilă. Două vase, F/V Time Bandit a căpitanului Johnathan Hillstrand și F/V Cornelia Marie a căpitanilor Josh Harris și Casey McManus, încearcă să pescuiască acești crabi rari. Ei riscă însă să piardă bani odată cu această schimbare majoră, în cazul în care calculele lor dau greș.

Căpitanul Jake Anderson și al său F/V Saga încearcă să captureze cod negru, dar începe sezonul fără uneltele necesare pentru aceasta. Jake se orientează spre căpitanul Sean Dwyer și vasul F/V Elinore J pentru ajutor, dar Sean nu acceptă să-l ajute decât dacă Jake îi promite vasul său în caz de eșec. Echipa lui Jake va trebui să învețe să prindă cod negru, cu presiunea potențialei pierderi a F/V Saga. În acest timp, Sean decide să pescuiască crabi Dungeness – o specie mai puțin valoroasă, dar pentru care nu există limite în ce privește capturile. Sean va trebui să pescuiască suficient pentru a avea un profit.

După ce a pierdut un membru al echipajului de pe F/V Patricia Lee sezonul trecut, căpitanul Rip Cartson încearcă mai presus ca orice să-și protejeze colegii. Echipajul muncește din greu în onoarea prietenului pierdut. Căpitanul Keith Colburn are nevoie să-și repare vasul, F/V Wizard, dar va încerca să prindă în acest sezon crabi de zăpadă.

Discovery Channel prezintă cel mai neașteptat sezon de până acum din „O pradă mortală”. Începând cu 13 mai, legendarii căpitani pot fi urmăriți în fiecare vineri la ora 21:00. Cine va avea succes și cine va încheia sezonul de pescuit cu mâinile goale?

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie lider mondial în media și divertisment, care creează și distribuie cel mai variat și complet portofoliu de conținut și branduri din televiziune, film și streaming. Compania Warner Bros. Discovery este prezentă în peste 220 de țări și teritorii, localizată în 50 de limbi străine și își propune să inspire, să informeze și să aducă divertisment audiențelor din toată lumea prin branduri și produse precum Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Mai multe informații sunt disponibile pe www.wbd.com.

Sursa: https://www.hdsateli...ta-cel-mai.html

#277
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,703
 • Înscris: 06.11.2018

TLC dedică iunie vocilor comunității LGBTQIA+ în luna Pride


Luna iunie va fi una colorată la TLC! Vocile comunității LGBTQIA+ vor fi amplificate de-a lungul unei sărbători a diversității, cu programe speciale despre comunitățile gay, lesbiene și transgender, potrivit unui comunicat difuzat de televiziunea din grupul Warner Discovery.

TLC sărbătorește viața cu tot ce înseamnă ea și promovează egalitatea, incluziunea și respectul, conectând publicul cu diverse comunități din întreaga lume pe tot parcursul anului, iar pe durata lunii Pride, TLC va aduce mai multe povești din comunitatea LGBTQIA+.

Între 13 și 26 iunie, telespectatorii pot urmări noua emisiune Kenny & Armando: Unde au ajuns, despre povestea de dragoste dintre Kenny și Armando, unul dintre cuplurile din 90 de zile până la nuntă. Nate și Jeremiah jonglează cu rolurile lor de tați și de experți în design în Doi designeri, o singură familie, în timp ce Rochia perfectă sărbătorește iubirea în toate formele sale, indiferent de identitate de sex și orientare sexuală. Nu în ultimul rând, echipa favorită de travestiți îi ajută pe cei care au nevoie de sfaturi în momentele importante ale vieții în De la banal la senzațional.

Emisiuni TLC Pride:

Kenny & Armando: Unde au ajuns | Duminică, 26 iunie, la ora 22:00

Kenny și Armando, un cuplu popular din seria 90 de zile până la nuntă, s-au cunoscut la un grup online de susținere pentru părinți. Kenny a decis să-și lase în urmă familia și să se mute la sud de graniță pentru a fi cu Armando. A fi un cuplu gay în Mexic atrage însă mai multe provocări decât își imagina el. Emisiunea descrie povestea de dragoste a celor doi de până acum.

90 de zile împreună: Stephanie și Erika | Duminică, 19 iunie, la ora 22:00

După patru luni de întâlniri online, Stephanie călătorește în Australia pentru a o întâlni pe Erika. Cele două speră să-și întărească conexiunea, dar lucrurile se complică din cauză că niciuna dintre ele nu a discutat cu familia despre orientarea sa sexuală.

De la banal la senzațional | Marți, 14 și 21 iunie, la ora 15:00

Alexis Michelle, Bebe Zahara Benet, Jujubee și Thorgy Thor sunt patru dintre travestiții cei mai populari din America și îi ajută pe cei care au nevoie de o schimbare majoră pentru un eveniment important din viață. Cu ajutorul lor, clienții trec prin transformări de stil, dezvăluindu-le înaintea zilelor speciale.

Doi designeri, o singură familie | În timpul săptămânii la ora 20:00

Căutând echilibrul între rolurile lor de experți în design și de părinți, Nate Berkus și Jeremiah Brent arată cum se poate transforma o ruină într-o capodoperă. Cei doi soți își ajută clienții să învețe din greșeli și îi salvează de la renovări dezastruoase.

Rochia perfectă | În timpul săptămânii la ora 13:00

Kleinfeld Bridal din Manhattan, unul dintre cele mai faimoase saloane din lume, sărbătorește dragostea în toate formele sale, indiferent de identitate de sex și orientare sexuală. Peste 250 de consultați fac tot ce se poate pentru a ajuta miresele în pregătirea uneia dintre cele mai memorabile zile din viețile lor.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=20097

Jamie Cooke devine director general pentru Europa Centrală și de Est (ECE), Țările Baltice, Orientul Mijlociu, Mediterana și Turcia, fiind anterior director de țară pentru Discovery în ECE și Orientul Mijlociu și Africa. https://mediaexpres....e.aspx?id=20099

#278
COS_TUG

COS_TUG

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,313
 • Înscris: 29.05.2017
Creste pe zi ce trece numărul de litere din acronim...

#279
ronuquet

ronuquet

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 14,892
 • Înscris: 22.02.2017
Stai sa vezi cand baga si P acolo

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate