Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 Donez medicamente renale ptr pisica

Ce componenta e asta si ce ziceti...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...

Mobile.de ofera imprumut de bani ...
 problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...

Jante noi shitbox
 Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
338 replies to this topic

#325
gabrielfane

gabrielfane

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,501
  • Înscris: 21.02.2009

 _Gaby_, on 05 ianuarie 2024 - 09:12, said:

Cred că au închis DTX. Discovery Science încă merge.
Distributia lor in Sud-Estul Europei daca nu au varianta lîcalizata au inchis,daca cauti pe stream sau iptv ai sa gasesti Ds cu subtitrare inca in lb.romana

#326
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,064
  • Înscris: 08.11.2019
Dacă cauți pe online, încă merg aceste canale.

#327
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Doar Discovery Science încă mai merge. DTX are miră. S-a închis.

#328
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,064
  • Înscris: 08.11.2019
DTX nu mai merge nici pe online.

#329
dragos1405

dragos1405

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 219
  • Înscris: 24.10.2015
Motivul disparitiei canalelor DTX si Discovery Science este foarte probabil ca cei de la Warner Bros Discovery vor sa puna emisiunile pe Discovery+. Singurele canale care au supravietuit sunt TLC, ID si Discovery Channel originalul. Restul au disparut.

#330
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,231
  • Înscris: 22.02.2017
Mai sunt Animal Planet, hgtv, food network, travel channel.

#331
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,439
  • Înscris: 29.04.2010
Vad ca a disparut subtitrarea in romana de pe Discovery Science. Cel putin dupa stream-ul online in HD…

#332
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,265
  • Înscris: 30.03.2019
Confirm, nu mai are subtitrări. La TVSAT (care e sursă de semnal HD pentru mai mulți operatori locali) are doar pistă audio engleză și nicio subtitrare, iar la niște pirați ruși de la care aveam stream CEE cu toate subtitrările nu mai are nicio pistă de subs și nici audio.

#333
cut3ryan

cut3ryan

    Pro FM <3

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,796
  • Înscris: 04.04.2008
Pacat pt Science,in rest....

#334
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,071
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii februarie, la:
●TLC:

La televizuiunea TLC, un nou serial turcesc intitulat „Nimeni și nimic” („Hic”) își face debutul, urmărind povestea unui grup de tineri care aspiră la o viață lipsită de preocupări. Venind din medii sociale diverse, aceștia se întâlnesc și se confruntă cu dificultăți atunci când încearcă să obțină bani prin metode ușoare. Primul episod va fi difuzat pe TLC sâmbătă, 3 februarie, la ora 22:00.

De asemenea, luna februarie aduce pe TLC o emisiune nouă cu protagoniști fiind două vedete internaționale, Tarek El Moussa și Heather Rae Young. În „Tarek & Heather spun „Da””, cuplul își organizează nunta de vis în pitorescul Montecito, California. Totuși, asemenea negocierilor imobiliare cu care sunt familiarizați, descoperă că nu totul decurge conform așteptărilor. Premiera este programată pentru 4 februarie, de la ora 22:00.

Pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților, TLC prezintă un reality show excepțional și un veritabil experiment social. Începând cu 14 februarie, de la ora 21:00, „Iubire mai presus de cuvinte” („Love and translation”) invită telespectatorii într-o vilă situată pe litoral, unde trei americani încearcă să găsească dragostea alături de 12 femei care nu vorbesc engleza. Emisiunea testează dacă iubirea poate transcende bariera lingvistică și dacă participanții pot comunica, cunoaște și, în final, îndrăgosti unii de alții.


O altă premieră la TLC în februarie este noul sezon al emisiunii “Mame și fiice”, care va fi difuzat pe 20 februarie, de la ora 22:00. Aceasta explorează relațiile intens legate dintre mame și fiicele lor, uneori până la punctul în care independența devine un concept străin, evidențiind dependența excesivă dintre aceste perechi.

●Discovery:

Discovery Channel își extinde grila de programe cu continuarea unor serii captivante care aduc în prim-plan pasiuni diverse, de la restaurarea autovehiculelor clasice la adrenalină pură în salvări aeriene, precum și intrigi speciale.

Pe 7 februarie, la ora 21:00, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească debutul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Automobile clasice refăcute“. Gazda, Derek Bieri, se dedică transformării mașinilor vechi, uitate de timp, sau care nu mai sunt în stare de funcționare, în veritabile capodopere pe roți. Pe durata acestui sezon, Derek va împărtăși cu audiența nu doar procesul de restaurare, ci și poveștile fascinante ale fiecărui vehicul, scopul pentru care au fost create inițial și motivul pentru care aceste mașini își păstrează importanța și în zilele noastre. Prezentarea va fi îmbogățită de inteligența și umorul caracteristic lui Derek.



Mai târziu, pe 20 februarie, la ora 23:00, Discovery lansează un nou program intrigant intitulat „Jocuri, poturi și povești“. Prin intermediul unor jucători experimentați, telespectatorii vor descoperi povesti spectaculoase din aceasta industrie. Acesta promite să fie un spectacol plin de suspans și revelații uimitoare.

În final, pe 17 februarie, de la ora 23:00, Discovery prezintă un nou sezon al seriei „Ambulanța cu elice“. Acest program se concentrează pe misiunile critice de salvare efectuate de elicopterele Ambulanței Aeriene Yorkshire, alături de paramedicii și medicii aeropurtați. Ei se angajează în operațiuni de salvare a vieților în cele mai provocatoare și greu accesibile zone din Anglia, oferind asistență medicală urgentă persoanelor grav rănite sau aflate în stare critică. Fiecare episod aduce în atenție eforturile eroice și tehnologia avansată care fac posibilă salvarea vieților umane în circumstanțe extreme.

●HGTV:

La HGTV, februarie aduce întoarcerea așteptată a lui Chip și Joanna Gaines cu două seriale noi de neratat. În primul episod, pe 4 februarie, de la ora 16:00, cuplul se avântă în cel mai ambițios proiect al lor până în prezent, renovarea faimosului Cottonland Castle din Waco, în cadrul emisiunii „Specialiști în renovări: Castelul”. Ei sunt determinați să readucă la viață splendoarea originală a castelului, abordând provocările complexe ale infrastructurii sale vechi. Continuând cu viziunea lor de transformare, pe 25 februarie, de la ora 16:00, Chip și Joanna visează să metamorfozeze o clădire istorică într-un hotel boutique de lux, în episodul inaugural al seriei „Specialiști în renovări: Hotelul”, punând accent pe designul și confortul camerelor destinate oaspeților.

Maria Morris, cu un spirit neînfricat și o pasiune pentru lux, explorează piața imobiliară din Dubai în noua emisiune „Proprietăți de lux în Dubai”, care debutează pe 24 februarie, la ora 22:00, pe HGTV. Specializată în găsirea proprietăților excepționale, de la apartamente situate la înălțime în clădiri zgârie-nori până la vile somptuoase, Maria își propune să satisfacă cele mai înalte așteptări ale clienților ei, oferindu-le ocazia de a-și găsi casa de vis în inima luxului din Dubai.

Sursa: https://www.hdsateli...n0uAyjNLTS0&m=1

Edited by _Gaby_, 01 February 2024 - 17:50.


#335
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Din 26 februarie, Discovery Science va fi inlocuit cu TLC in Franta  https://www.broadban...-tlc-in-france/

#336
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Concurs TLC cu premii vouchere de 8000 euro la eMag

Până la 31 martie, TLC sărbătorește evenimentul "Dragoste de la prima vizionare". Vizionează programele difuzate de TLC, reține "cuvântul zilei", înregistrează-l pe website-ul lovetlc.ro și poți câștiga unul dintre premiile săptămânale, un voucher de 1.000 de euro, sau chiar premiul cel mare, un voucher de 3.000 de euro, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Dacă te fascinează să descoperi "Rochia perfectă", ești curioasă despre provocările din "90 de zile până la nuntă", te interesează dacă "Iubirea depășește cuvintele" sau te captivează serialul "Nimeni și nimic", atunci TLC îți oferă oportunitatea de a câștiga. Începând cu 19 februarie, TLC îți aduce concursul "Dragoste de la prima vizionare", oferind premii totale de 8.000 de euro.

Participarea la concurs este extrem de simplă: urmărește TLC, notează "cuvântul zilei" apărut pe ecran și înscrie-te pe lovetlc.ro pentru a intra în cursa pentru premii. Zilnic, pe durata a șase săptămâni, se va afișa un nou "cuvânt al zilei". Participanții trebuie să înscrie cel puțin un cuvânt pe lovetlc.ro pentru a avea șansa la premii. Un câștigător săptămânal va fi ales prin tragere la sorți, iar la finalul concursului, marele premiu va fi atribuit, de asemenea, prin tragere la sorți.

Premiile, cu o valoare totală de 8.000 de euro, sunt distribuite astfel: săptămânal, un norocos va câștiga un voucher de 1.000 de euro, ce poate fi folosit pe emag.ro pentru achiziționarea oricărui produs Dyson. La încheierea concursului, marele câștigător va primi un voucher de 3.000 de euro, cu care va putea cumpăra unul sau mai multe televizoare smart TV Samsung de pe emag.ro.

Sursa: https://www.hdsateli...e-8000.html?m=1

#337
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandări martie 2024 pentru canalele din grupul Warner Bros. Discovery


Martie vine cu o avalanșă de recomandări pentru canalele din grupul Warner Bros. Discovery, inclusiv TLC, HGTV, Discovery, Warner TV, Eurosport, Cartoon Network, Cartoonito, HBO și Cinemax. Aceste televiziuni vor oferi o gamă diversă de emisiuni, competiții sportive, seriale, documentare, programe de lifestyle și filme captivante.

Eurosport

Martie aduce pe Eurosport un calendar plin, incluzând diverse competiții de ciclism, încheierea sezonului competițiilor de sporturi de iarnă, Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic, și nu numai.

Odată cu sosirea primăverii, Eurosport marchează finalul sezonului competițional pentru sporturile de iarnă. Discipline precum schi alpin, sărituri cu schiurile, schi fond, combinată nordică, biatlon, snowboard și schi acrobatic își vor desemna câștigătorii în ultimele runde de competiții.

În lumea ciclismului, UCI World Tour accelerează cu evenimente de top precum Paris - Nisa și Tirreno - Adriatico, evidențiind primele săptămâni ale lunii pe Eurosport.

Campionatele Mondiale de Patinaj Artistic vor fi transmise între 20 și 24 martie pe Eurosport 1, direct din Bell Centre, Montreal (Canada), prezentând performanțele elitei patinajului mondial.

Eurosport va difuza, de asemenea, primul turneu profesionist de snooker organizat în Arabia Saudită, la Riad, între 4 și 6 martie. Fanii Formula E pot urmări pe Eurosport Campionatul Mondial, care include două curse noi în luna martie.

Discovery

Luna martie pe Discovery este plină de aventuri palpitante, de la căutătorii de aur plini de curaj până la provocările extreme de supraviețuire și incidente tensionate din trafic.

Pe 25 martie, ora 21:00, „Test de supraviețuire în doi” îi prezintă pe doi străini hotărâți să se confrunte cu extremele supraviețuirii, fără resurse precum apă, mâncare sau îmbrăcăminte, în sălbăticie pentru 21 de zile, exclusiv pe Discovery. Următoarea zi, 26 martie, la ora 22:00, sezonul 7 al „Goana după aur: Furia Apelor” îi urmărește pe căutătorii de aur Dakota Fred și Dustin în încercările lor periculoase de a extrage aur din adâncurile unor râuri sălbatice din Alaska, riscând totul pentru bogăție. Pe 31 martie, de la ora 22:00, Discovery lansează „Șoferi dezlănțuiți”, o serie ce explorează momente de furie necontrolată pe drumurile publice, prin intermediul înregistrărilor video și mărturiilor celor implicați.

Warner TV

În weekendul premergător galei Oscarurilor, Warner TV organizează un maraton de filme de Oscar®, cu o selecție de șapte filme emblematice, fiecare nominalizat sau câștigător al prestigiosului premiu, din diferite decenii. În serile de 8, 9 și 10 martie, telespectatorii vor avea ocazia să vizioneze o varietate de drame și filme de acțiune, printre care „Închisoarea îngerilor”(1994), „Ben-Hur”, „Terminatorul 2: Ziua judecății” (1991), „Amintire totală” (1990), „Vrăjitorul din Oz” (1939), „Matrix” și „Misiuni periculoase” (2008).

TLC

Pe TLC, luna martie este dedicată iubirii și descoperirii sufletului pereche. De asemenea, telespectatorii au șansa de a câștiga premii în valoare totală de 8.000 de euro urmărind emisiunile TLC, cu mai multe detalii disponibile pe site-ul lovetlc.ro.

Un serial turcesc nou, „Manualul relațiilor reușite”, va debuta pe TLC la 2 martie, la ora 22:00. Protagoniștii, Deniz și Sarp, își propun să găsească formula succesului în dragoste folosindu-se de sfaturi din cărți, experimentând întâlniri pline de amuzament, emoție și situații neobișnuite, încercând să formeze un cuplu în ciuda încurcăturilor create de urmarea acestor sfaturi.

TLC va lansa, de asemenea, un nou sezon al „Jurnalul celor 90 de zile” pe 6 martie, la ora 22:00. Această serie urmărește cupluri internaționale care își împărtășesc experiențele de dragoste, înregistrându-se zilnic în timp ce navighează prin provocările și momentele semnificative ale relațiilor lor. Începând cu 12 martie, la ora 21:00, TLC va prezenta un nou sezon al emisiunii „Rochia perfectă”. La Kleinfeld Bridal, cel mai renumit salon de mirese, consultanții de modă lucrează îndeaproape cu miresele pentru a se asigura că acestea sunt absolut încântate de alegerile lor în ziua cea mare, oferindu-le o combinație de stil, povești personale emoționante și, uneori, chiar terapie de familie.

HGTV

Luna martie pe HGTV este sursa de inspirație pentru cei pasionați de design interior, oferind idei și motivația necesară pentru a demara proiecte de redecorare sau renovare, indiferent de amploarea acestora.

La HGTV, pe 2 martie, ora 22:00, debutează „Rico, salvatorul renovărilor”. În această emisiune, Rico Leon intervine pentru a rezolva disputele dintre proprietarii epuizați emoțional și financiar și echipele de construcții, transformând proiectele de renovare dificile în locuințe de vis. Pe 12 martie, de la ora 23:00, „Orășelul meu natal” aduce în prim-plan pe Erin și Ben Napier, care pun în valoare orașul lor natal din Mississippi, revitalizând casele istorice prin renovări moderne și accesibile. În plus, pe 25 martie, ora 22:00, „Celebrități, case și cadouri” ne arată cum celebritățile de la Hollywood le mulțumesc celor care au avut un impact major în viețile lor, oferindu-le renovări spectaculoase ale locuințelor. În această aventură, vedetele colaborează cu Drew și Jonathan Scott pentru a concepe și executa spații personalizate și pline de semnificație.

Cartoon Network

Luna martie pe Cartoon Network este marcată de noi episoade din „Aventurile fraților ursuleți”. În această continuare a călătoriei lor, cei trei frați ursuleți îl întâlnesc pe Box, un personaj capabil să-i transporte cu ușurință în diverse locuri, dar și pe Polly. Ei vor reveni în locuri familiare, cum ar fi Orașul Insectelor, unde vor fi nevinovat acuzați de comiterea unor infracțiuni, și Orașul Legumelor, pe care îl vor găsi în mijlocul unui conflict. Aventurile lor pline de farmec și amuzament vor fi disponibile începând cu 15 martie, la ora 15:55, exclusiv pe Cartoon Network.

Cartoonito

Într-o săptămână dedicată râsului și distracției, „Tom și Jerry”, celebrul duo de pisică și șoarece, revine pe Cartoonito cu o colecție de scurtmetraje noi. Aceste episoade promit să aducă amuzament și veselie în fiecare zi, începând de la ora 16:00, exclusiv pe Cartoonito.

HBO

Martie la HBO este plin de premiere cinematografice de top, incluzând "Barbie", "Tenet", "Aquaman și Regatul Pierdut" și "Norocul prostului". Explorând viața în Barbie Land, "Barbie" aduce în prim-plan provocările unei ființe perfecte confruntată cu o criză existențială sau dilemele unui Ken. Acest film va fi disponibil pe HBO la 3 martie, începând cu ora 20:00. "Tenet", care va fi difuzat pe 10 martie, la ora 20:00, urmărește un protagonist echipat cu un singur cuvânt – Tenet – și implicat într-o luptă pentru salvarea lumii, traversând o lume de spionaj internațional cu o misiune ce transcende timpul real. "Aquaman și Regatul Pierdut" este programat pentru 17 martie, la ora 20:00, iar "Norocul prostului" va fi prezentat pe 31 martie, de asemenea la ora 20:00.

Cinemax

Martie pe Cinemax este luna dedicată seriei Robocop, aducând pe ecrane toate filmele din această franciză iconică. Programul începe cu "Robocop" (1987) pe 2 martie, la ora 21:00, continuă cu "Robocop 2" pe 9 martie, la ora 21:00, urmat de "Robocop 3" pe 16 martie, la ora 21:00, și se încheie cu versiunea din 2014 a "Robocop" pe 23 martie, tot la ora 21:00.

Sursa: https://www.hdsateli...din-grupul.html

#338
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii aprilie la Eurosport, HBO și alte televiziuni Warner Bros. Discovery


Aprilie vine cu o paletă variată de conținut nou în portofoliul Warner Bros. Discovery, acoperind o gamă largă de genuri și interese, de la sport și documentare până la comedie și animație, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eurosport

Luna aprilie pe Eurosport se anunță a fi una plină de evenimente sportive captivante, inclusiv curse de ciclism de top, Campionatul Mondial de Snooker, competiții de Formula E și momente speciale precum ceremonia de aprindere a flăcării olimpice. Acesta este un rezumat al ceea ce îi așteaptă pe telespectatori în perioada următoare.

Începând cu snookerul, Eurosport va acoperi integral Campionatul Mondial de Snooker, unul dintre evenimentele majore ale sportului, programat să se desfășoare între 20 aprilie și 8 mai. Pentru cei pasionați, calificările care preced marele turneu vor avea loc între 8 și 17 aprilie și pot fi urmărite pe Eurosport.ro, oferind o previzualizare interesantă a ceea ce urmează să se întâmple.

În lumea ciclismului, Paris-Roubaix captează atenția duminică, 7 aprilie. Această competiție, adesea numită cursa regină a ciclismului datorită prestigiului și dificultății sale, promite să aducă momente de neuitat, fiind transmisă în întregime pe Eurosport 1.

Pasionații de motorsport nu sunt uitați, cu Campionatul Mondial de Formula E care include trei curse interesante în aprilie. Pe 13 și 14 aprilie, acțiunea se mută la Misano, Italia, pentru două zile consecutive de competiții electrizante. Apoi, pe 27 aprilie, străzile din Monaco vor deveni scena pentru Monaco E-Prix, un alt moment de neratat pentru fanii cursei.

Un alt eveniment deosebit în calendarul Eurosport este ceremonia de aprindere a flăcării olimpice. Programată pentru 16 aprilie, la ora 11:00, pe Eurosport 1, această ceremonie semnificativă marchează începutul numărătoarei inverse de 100 de zile până la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Eurosport, în calitate de Gazdă a Jocurilor Olimpice, promite o transmisie memorabilă a acestui moment istoric.

Discovery

Aprilie aduce cu sine o celebrare specială pe Discovery, dedicată Zilei Pământului, ocazie cu care telespectatorii vor avea ocazia să descopere provocările care stau în calea recifurilor de corali prin producția intitulată "Lupta din adâncuri: Reciful de corali". Această emisiune va fi difuzată pe 22 aprilie, începând cu ora 20:00, și va explora importanța vitală a recifurilor de corali pentru ecosistemul global. Recifurile de corali, adesea descrise ca fundația vieții marine, se confruntă cu amenințări serioase din cauza poluării și a schimbărilor climatice, un subiect care necesită atenția și acțiunea noastră.

Înainte de acest eveniment dedicat conservării, pe 16 aprilie, la ora 21:00, Discovery își invită telespectatorii să se alăture unei noi aventuri cu noul sezon al seriei „Goana după aur: Statele Unite ale Aurului”. Este o călătorie fascinantă în lumea căutătorilor de aur, unde se spune că aproximativ 2.000 de miliarde de dolari în aur sunt încă nedescoperiți. Mii de mineri pun speranța în visul american de a descoperi acest tezaur ascuns. Dave Turin, un veteran în domeniul prospectării, își utilizează vasta experiență pentru a explora regiuni aurifere neatinse și pentru a revela secretele zăcămintelor de aur ale familiei. Acest sezon promite să fie o călătorie plină de suspans și descoperiri valoroase.

Continuând cu tema descoperirilor, aprilie mai aduce și alte serii captivante. Pe 17 aprilie, la ora 20:00, fanii restaurărilor vor fi încântați de un nou sezon al seriei „Comori restaurate”. Această serie se concentrează pe procesul meticulos de restaurare a obiectelor vechi și pline de istorie, transformându-le înapoi în comori strălucitoare. În plus, pe 28 aprilie, la ora 22:00, se lansează un nou sezon din „Căutătorii de opal din Australia”. Această serie urmărește aventurile pline de adrenalină ale celor care își riscă totul în căutarea opalelor prețioase în peisajele sălbatice ale Australiei.

Aprilie pe Discovery este, fără îndoială, o lună plină de aventură, descoperire și, cel mai important, de conștientizare a provocărilor cu care se confruntă mediul nostru. Aceste serii nu doar că oferă divertisment de calitate, dar și educă și inspiră telespectatorii să aprecieze și să protejeze comorile naturale ale planetei noastre.

Warner TV

Aprilie aduce la Warner TV o serie de proiecții care sunt sigure să incite și să aducă aminte fanilor de anumite momente cinematografice de neuitat. Începând cu data de 6 aprilie, în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, telespectatorii vor avea ocazia să se reîntâlnească cu cele trei filme din cunoscuta franciză "Marea mahmureală" ("The Hangover"). Deschiderea maratonului este marcată de primul film al seriei, lansat în 2009, în care Bradley Cooper, Ed Helms și Zach Galifianakis dau viață unor personaje memorabile prinse în urma unei nopți de neuitat în Las Vegas, fără amintiri și fără viitorul mire, interpretat de Justin Bartha. Pe 13 aprilie, "Marea mahmureală 2" continuă aventura într-un decor nou, urmată de încheierea trilogiei pe 20 aprilie cu "Marea mahmureală 3".

TLC

Pe de altă parte, TLC nu stă pe loc în aprilie, oferind telespectatorilor o gamă variată de programe care prind atenția. O premieră remarcabilă este continuarea documentarului intrigant despre Natalia Grace, intitulat "Natalia Grace, un caz neobișnuit: Natalia vorbește", programat pentru 28 aprilie la ora 21:00. Această continuare promite să dezvăluie mai multe despre circumstanțele adopției Nataliei de către Michael și Kristine Barnett.

În plus, "Ne căutăm nevastă" revine la TLC cu un nou sezon pe 13 aprilie, la ora 21:00. Acest sezon se concentrează pe viețile a trei familii diferite angajate în procesul de a găsi, întâlni sau integra o nouă soție în dinamica lor de viață. Pe 18 aprilie, de la ora 21:00, "SOS, am probleme de piele" aduce în fața telespectatorilor cazuri dermatologice complexe, tratate cu succes de Dr. Emma Craythorne. Acest program evidențiază abilitatea ei de a aborda condiții de piele dificile, oferind soluții atât pentru simptome, cât și pentru cauzele de bază, demonstrând o abordare holistică și profund empatică.

HGTV

HGTV surprinde prin introducerea unei noi serii care aduce în prim-plan legătura profundă dintre celebrități și persoanele speciale din viața lor, prin intermediul renovărilor de locuințe. „Celebrități, case și cadouri" îi aduce împreună pe Heidi Klum, Drew Barrimore, Glenn Close, și Jay Leno, care aleg să își exprime recunoștința față de acele persoane care au avut un impact semnificativ în viața lor, oferindu-le renovări spectaculoase ale caselor. Colaborarea cu frații Drew și Jonathan Scott este cheia în transformarea acestor spații, asigurându-se că fiecare design reflectă afecțiunea și aprecierea starurilor pentru beneficiarii surpriză.

Într-o notă complet diferită, „Proiecte de renovare cu Lil Jon" își propune să redefinească așteptările privind transformările locuințelor. Acest serial îl scoate pe Lil Jon din contextul său muzical obișnuit, prezentându-l într-o colaborare cu designerul de interior Anitra Mecadon. Împreună, cei doi își propun să-i încurajeze pe proprietarii de case să iasă din zona de confort și să accepte schimbări radicale, care să le depășească visele lor cele mai îndrăznețe. Acest show este o promisiune a inovației în designul de interior, programat să debuteze pe 30 aprilie.

Cartoon Network

Pe de altă parte, Cartoon Network vine cu propria ofertă de noutăți, adresându-se celor mai tineri telespectatori. „Looniversitatea Micuților" invită fanii Looney Tunes să urmărească noi aventuri alături de personaje îndrăgite precum Buster, Babs și Duffy Duck. Serialul își propune să exploreze viața academică într-un cadru plin de umor și aventură, punctând importanța prieteniilor și a lecțiilor de viață învățate în mod amuzant. Premiera este stabilită pentru 29 aprilie, promițând o combinație irezistibilă de educație și divertisment.

Cartoonito
„Alice și Lewis", difuzat pe Cartoonito, oferă o nouă interpretare a clasicului „Alice în Țara Minunilor". Aventura debutează cu o cheie magică ce deschide poarta către un tărâm de basm, unde Alice și iepurașul Lewis descoperă lumi fascinante, populate de personaje fantastice. Acest serial promite să fie o escapadă colorată în imaginație pentru copii, începând cu 8 aprilie.

HBO

Aprilie la HBO vine cu o ofertă variată de filme, perfecte pentru serile petrecute în familie, dar și cu titluri care au făcut valuri la ceremoniile de premiere ale industriei. De exemplu, pe 7 aprilie, la ora 20:00, „Boss Baby: Afaceri de familie" („The Boss Baby: Family Business") va aduce zâmbete și aventuri pentru toate vârstele. O săptămână mai târziu, pe 14 aprilie, de la 20:00, „Culoarea Purpurie" („The Color Purple") va fi disponibil pe HBO, oferind ocazia redescoperirii unei povești emoționante și profund umane. În a treia vineri a lunii, pe 21 aprilie de la 20:00, „Dragoste și moarte" („Love & Death") promite să capteze atenția telespectatorilor cu primele trei episoade, urmate de alte două episoade programate pentru 28 aprilie, tot pe HBO.

Cinemax

Cinemax intră în luna aprilie cu o selecție de producții SF și fantasy, perfecte pentru iubitorii genului. „Întâlnire de gradul trei" („Close Encounters of the Third Kind" - 1977) va fi difuzat pe 6 aprilie la 21:00, urmat de „Hellboy" – 2014, pe 13 aprilie de la ora 21:00, și „Godzilla" – 1998, pe 20 aprilie la ora 21:00.
Pe lângă acestea, Cinemax 2 îi dedică lui Willem Dafoe două seri speciale, începând cu „Triumful spiritului" („Triumph of the Spirit") pe 8 aprilie de la 21:30 și continuând cu „Mississippi în flăcări" („Mississippi Burning") pe 15 aprilie, tot de la 21:30.

Sursa: https://www.hdsateli...-eurosport.html

#339
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,834
  • Înscris: 06.11.2018
Sigla Discovery, de Ziua Pământului:
Attached File  Screenshot_20240422_201739_Chrome.jpg   5.79K   3 downloads

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate