Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

Pachetul Discovery în HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
336 replies to this topic

#307
LibertyHG

LibertyHG

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,283
  • Înscris: 13.03.2017
Poate intră C+I la Digi când apare versiunea localizată, în rest nicio șansă. Iar ID poate într-un univers paralel... :D
Atât timp cât abonamentul e așa ieftin, să nu ne așteptăm la canale premium.

#308
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 15.11.2021
Recomandări de la Discovery, TLC și HGTV

    Discovery va prezenta, începând cu 5 martie, o serie de trei episoade difuzate în fiecare duminică, de la ora 23:00, care explorează povestea necunoscută unei pastile care a avut un impact major asupra vieții personale a oamenilor. În luna aceasta, Discovery aduce noutăți precum Gold, Lies and Videotape, povestea unei familii care timp de 80 de ani a încercat să recupereze o comoară de 28 de miliarde de dolari din deșertul New Mexico, și Wheeler Dealers, un serial aflat la sezonul 18, în care expertul în vânzări auto Mike Brewer, împreună cu un mecanic talentat, încearcă să restaureze vehicule clasice și se confruntă cu numeroase provocări

    Începând cu 12 martie, TLC prezintă House of Hammer, un serial care explorează popularitatea și declinul familiei Hammer, în fiecare duminică, de la ora 23:00.

    Pe HGTV, în fiecare miercuri, de la 22:00, puteți urmări Down Home Fab, o emisiune care prezintă proiectele de design și provocările cu care se confruntă Chelsea și Cole DeBoer în timp ce încearcă să își construiască o afacere de succes și să aibă grijă de cei patru copii ai lor.

Sursa: https://www.hdsateli...la-hbo.html?m=1

#309
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Documentarul Bear Grylls și președintele Zelenskyy: Zona de război va fi la Discovery pe 26 martie, de la ora 22:00. https://www.tvmania....-channel-408878

#310
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

TLC ADUCE UN NOU SEZON „IUBIRE ÎN PARADIS: POVEȘTI DIN CARAIBE”. CÂND ÎNCEPE


TLC aduce un nou sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe”. Faceți cunoștință cu cei patru americani și cu jumătățile lor din Caraibe: din Barbados, Jamaica, Costa Rica și Panama.

Când este difuzat noul sezon „Iubire în paradis: Povești din Caraibe” pe TLC

Sunt insulele Caraibe un adevărat paradis al îndrăgostiților? Patru cupluri descoperă asta în noul sezon Iubire în paradis: Povești din Caraibe, care va avea premiera la TLC marți, 27 iunie, de la ora 20:00. Acest docu-soap va urmări patru cupluri care și-au găsit dragostea în Caraibe și care speră că relațiile lor vor continua, în ciuda kilometrilor și a dramei dintre ei. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

Cu relații aflate în diverse faze, inclusiv o aventură de vacanță care a devenit relație serioasă și o poveste de dragoste care a adus sarcină, americanii speră ca idila lor cu localnicii de pe insulă să funcționeze odată ce cerul albastru și bronzul se estompează.

Cele patru cupluri se aruncă cu capul înainte pentru o șansă la dragostea adevărată!

ARYANNA (Quincy, IL) & SHERLON (Orange Bay, Jamaica)

În urmă cu nouă luni, Aryanna și-a petrecut vacanța în Jamaica și l-a întâlnit pe Sherlon, un jamaican înalt care conduce afacerea tatălui său cu bărci de turism, pe lângă faptul că lucrează la o stațiune pentru swingeri. Acum, însărcinată în șase luni cu copilul lui Sherlon, Aryanna se întoarce în Jamaica pentru a-l convinge să se mute în SUA, astfel încât să se căsătorească și să își crească împreună copilul. Va fi Sherlon de acord să își părăsească viața de pe insulă pentru o femeie pe care abia o cunoaște?

MARTINE (Miami, Florida) și STEVEN (Barbados)

Într-o croazieră în Caraibe, acum trei ani, Steven a invitat-o pe Martine la dans, iar de atunci cei doi au tot dansat pe ringul de dans și în afara lui. Cu toate acestea, încrederea lui Martine a fost zdruncinată de când a aflat că Steven a înșelat-o, așa că zboară în Barbados pentru a decide dacă relația lor merită salvată.

MARK (Huntington Beach, California) și KEY (Bocas del Toro, Panama)

Mark și Key s-au întâlnit în Bocas del Toro în urmă cu zece ani și s-au îndrăgostit în timp ce Mark a ajutat-o pe ea să treacă prin cea mai dificilă perioadă din viața ei, după o supradoză. Acum, s-au reîntâlnit după nouă ani și Mark se întoarce în Bocas pentru a-i cere lui Key să se mute în California cu el, dar Key nu mai este aceeași fată pe care a cunoscut-o în urmă cu aproape un deceniu.

AMBER (Seminole, Florida) și DANIEL (Jaco, Costa Rica)

După ce s-au cunoscut în urmă cu trei ani, în timp ce Amber se afla în vacanță în Costa Rica, ea și Daniel sunt pregătiți să se căsătorească. Dar Amber, care și-a petrecut ultimul an susținându-l financiar pe Daniel și fiind vârful de lance al cererii lor de viză K-1, se întreabă dacă nu cumva se angajează să ducă o viață de „mamă” a lui Daniel, mai degrabă decât de soție.

Sursa: https://www.tvmania....d-incepe-426134

#311
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii iulie,  la:
●Discovery:
☆Maeștrii mărilor:Expediția Antarctica-din 9 iulie, în fiecare duminică, ora 21:00;
☆Săptămâna rechinilor(Shark Week)-bloc de programe, din 24 iulie, de luni până vineri, ora 00:00;
☆Test de supraviețuire:până la ultimul om-din  31 iulie, ora 21:00.

●TLC:
☆Căsnicia sau restaurantul?-în fiecare luni,ora 20:00;
☆Familia cu multe fiice:Cvintuplele-din 9 iulie, ora 20:00;
☆90 de zile până la nuntă:Începutul poveștii-din 22 iulie, în fiecare sâmbătă, ora 20:00.

●HGTV:
☆100 de zile până la casa mult visată-din 14 iulie, ora 22:00;
☆Renovări în Chicago-din 19 iulie, ora 23:00;
☆Barbie Dreamhouse Challenge-din 25 iulie, ora 22:00.

Edited by _Gaby_, 08 July 2023 - 13:05.


#312
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,384
  • Înscris: 16.03.2011
Discovery e un fel de Romania tv

#313
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Casa de vis a lui Barbie devine reală la HGTV, în emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea"

HGTV va realiza în lumea reală casa de vis a lui Barbie, într-o nouă emisiune incitantă intitulată "Barbie Dreamhouse: Provocarea". Înaintea lansării mult așteptatului film Barbie de la Warner Bros. Pictures, postul de televiziune HGTV dezvăluie o realizare în mărime naturală a celebrei jucării Mattel, Barbie Dreamhouse, pentru a crea cea mai mare, mai îndrăzneață și mai fabuloasă casă Barbie din toate timpurile, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Emisiunea va avea premiera pe HGTV marți, 25 iulie, la ora 22:00 și va fi prezentată de nimeni alta decât supermodelul, designerul, autorul și antreprenorul Ashley Graham. În cadrul acestei provocări inedite, opt echipe formate din vedete HGTV și un cunoscut bucătar de la Food Network se vor angaja să transforme o casă din sudul Californiei într-o autentică Barbie Dreamhouse.

Fiecare episod va fi o incursiune captivantă în universul nostalgic al lui Barbie, pe măsură ce fiecare echipă adaugă elemente îndrăznețe, caracteristice celebrei case de vis a păpușii, Barbie Dreamhouse. Printre îmbunătățirile spectaculoase se numără o podea de dans cu lumini strălucitoare și un acvariu care se transformă în birou, precum și elemente ingenioase și pline de farmec, precum un carusel de pălării în dulapul lui Barbie și un lift pentru animale de companie, care funcționează și ca o cabină telefonică, în camera de zi.

La finalul fiecărui episod, echipa de design câștigătoare va face o donație către organizația Salvați Copiii, într-un gest de ajutor pentru copiii aflați în nevoie.

Emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea" promite să fie plină de surprize, iar printre invitații speciali se vor număra chiar și cele mai mari nume din lumea filmului Barbie. Designerul celebru și colaborator al lui Barbie, Jonathan Adler, va coordona juriul, alături de Tiffany Brooks, expert în design HGTV și pasionat de universul Barbie Dreamhouse, care vor fi însoțiți săptămânal de un invitat de renume.

Începând cu 25 iulie, de la ora 22:00, HGTV te invită să te bucuri de emoția și creativitatea din spatele transformării unei case obișnuite într-o adevărată casă de vis a lui Barbie în emisiunea "Barbie Dreamhouse: Provocarea".

Sursa: https://www.hdsateli...ala-la.html?m=1

#314
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandări din programele Warner Bros. Discovery în luna august 2023


În plină vară, televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery au pregătit un meniu complet pentru tine, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eurosport aduce în direct și în exclusivitate ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va fi unul plin de adrenalină și noutăți datorită tehnologiei VAR. TLC te impresionează cu povești de viață incredibile și emoționante, inclusiv sezonul 3 al Vieții cu 14 copii, unde familia Derrico se confruntă cu noi provocări. Discovery te îndeamnă la aventură și călătorii, inclusiv noua emisiune Van Go care vine cu idei pentru o afacere mobilă. Warner TV te bucură cu serile de miercuri pline de producții clasice moderne precum "The Hurt Locker," "The Wolf of Wall Street," și "Limitless." HGTV îți aduce inspirație pentru a transforma casa în acasă, având în program emisiuni precum "Oraș mic, potențial mare" și "Proiecte profitabile pe plajă." HBO impresionează cu producțiile noi, inclusiv portretul îndrăzneț al lui Whitney Houston și multe alte titluri. Cinemax prezintă filme noi și clasice, inclusiv "Fiica eternă" și seri dedicate lui Jack Nicholson.
În luna aceasta, Eurosport va transmite în direct și în exclusivitate US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, pe Eurosport 1 și Eurosport 2. Acest turneu promite să fie plin de adrenalină și surprize, deoarece US Open a anunțat că va folosi tehnologia VAR (asistență video pentru arbitraj), deja utilizată în fotbal, handbal, hochei și rugby, pentru a ajuta arbitrii de scaun să ia cele mai bune decizii în cazul mingilor controversate. Începând cu data de 28 august, Eurosport va transmite în direct fiecare meci pe TV și în aplicația lor, iar pe eurosport.ro veți găsi cele mai recente știri și interviuri legate de acest eveniment sportiv.

În august, postul TV TLC va prezenta povești de viață impresionante, cuprinzând afecțiuni incredibile și uimitor de rare. Un aspect crucial al acestui program este inspirația pe care o oferă pentru a accepta oamenii din jurul nostru așa cum sunt. Noul sezon va debuta pe 10 august la 22:00 și va prezenta povestea unor oameni din diferite părți ale lumii, care se confruntă cu boli rare, dar care sunt hotărâți să trăiască viața în plin. De asemenea, în această categorie de povești impresionante, se va întoarce sezonul 3 al seriei "Viața cu 14 copii", urmărind noi provocări cu care se confruntă familia Derrico.

În luna august, Discovery îți aduce provocări și oportunități de aventură și călătorii! Poți să te gândești la o excursie cu rulota sau chiar să-ți creezi propria afacere mobilă. Emisiunea nouă, Van Go, îți oferă idei pentru o posibilă afacere de familie. Debutând pe 3 august, la ora 21:00, pe Discovery, această emisiune promite să fie sursa ta de inspirație. În plus, testul de supraviețuire "Până la ultimul om" continuă în august, mai precis pe 7 august, la 22:00, oferind o luptă dificilă pentru 100.000 de dolari în Africa de Sud. Experții în supraviețuire sunt pusi la încercare pe parcursul a 45 de zile, trebuind să se descurce și să găsească resurse esențiale precum hrană, apă, foc și un adăpost.

În luna august, Warner TV a programat serile de miercuri cu trei producții multipremiate și aclamate de critici și public: Misiuni periculoase (The Hurt Locker), Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street) și Dincolo de limite (Limitless), cu distribuții impresionante. Aceste filme vor fi difuzate miercurea, de la ora 21:00, pe Warner TV.

În ceea ce privește HGTV, ei îți aduc inspirație pentru a-ți transforma casa în acasă. Indiferent dacă vrei să te apuci de renovare sau redecorare rapid sau că ești în căutare de idei, HGTV este sursa ta! În august, pe 10 august, se întoarce cu sezonul 3 emisiunea Proiecte profitabile pe plajă, difuzată de la ora 23:00. Pe 22 august, de la ora 23:00, are premiera emisiunea Oraș mic, potențial mare, unde un agent imobiliar și un constructor lucrează împreună pentru a renova și redecora case accesibile la preț, pentru a fi pe gustul clienților. Pe aceeași dată, de la 22:00, se va difuza sezonul 2 al emisiunii Cine m-a pus să-mi iau casa asta? Nu în ultimul rând, Barbie Dreamhouse: Provocarea continuă în august, numai la HGTV.

În august, la HBO nu trebuie să ratezi noile producții din program! Unul dintre titluri este "Whitney Houston: I wanna dance with somebody," o celebrare emoționantă a vieții și muzicii celebrei cântărețe. Pe lângă acesta, vei putea urmări și alte producții precum "Liga asasinilor," "Momentul victoriei: Ascensiunea dinastiei Lakers," "Batman și Superman: Lupta superfiilor," "Și dragostea unde este?" și multe altele.

În ceea ce privește Cinemax, Cinemax 1 aduce filme noi și clasice de neratat. Unul dintre filmele programate este "Fiica eternă," o poveste despre relația fragilă dintre o mamă și fiica sa, cu o interpretare emoționantă din partea Tildei Swinton. De asemenea, Cinemax 1 va dedica două seri lui Jack Nicholson, cu filmele "Strălucirea" și "Lupul."

Pe Cinemax 2, te așteaptă producția românească "Spre Nord," bazată pe o poveste adevărată despre un marinar filipinez religios și un pasager clandestin român, care se află pe puntea unui vas transatlantic și trăiesc un joc periculos de-a șoarecele și pisica.

Sursa: https://www.hdsateli...arner-bros.html

#315
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii septembrie la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery


În luna septembrie, televiziunile care fac parte din portofoliul Warner Bros. Discovery promit să ofere o gamă variată de programe noi și interesante. Cu televiziuni precum Discovery, TLC, HGTV, Warner TV, Eurosport, HBO și Cinemax, spectatorii pot aștepta o serie de emisiuni și titluri complet noi, precum și noi sezoane ale show-urilor deja îndrăgite. Acest lucru vine la momentul potrivit, având în vedere că perioadele de vacanță și concediu se apropie de final, iar școlile și universitățile își reia cursurile, anunță Warner Bros. Discovery printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eurosport

În luna septembrie, canalul de televiziune Eurosport își menține angajamentul de a transmite cel de-al patrulea și ultimul turneu de Grand Slam al anului, cunoscut sub numele de US Open. Acesta a ajuns la cea de-a 143-a ediție și este oferit în mod exclusiv de către Eurosport. Finalele competiției sunt programate astfel: finala feminină va avea loc pe data de 9 septembrie, iar cea masculină se va desfășura pe 10 septembrie.

În paralel, Eurosport continuă să transmită și Turul Spaniei, cunoscut și sub numele de La Vuelta a Espana, până pe data de 17 septembrie. Iubitorii de ciclism au început să urmărească evenimentul încă din data de 26 august, când acesta a fost lansat în Barcelona. Ei așteaptă cu nerăbdare finalul competiției, care se va desfășura în capitala Spaniei, Madrid, după parcurgerea unei distanțe totale de peste 3.100 de kilometri. Această cursă ciclistă include o varietate de etape, de la sprinturi la contratimp, până la etape cu trasee montane.

HBO

În luna septembrie, postul de televiziune HBO are programate o serie de filme și producții de mare succes, aducând la telespectatori o selecție impresionantă de conținut. Printre titlurile anunțate se numără "The Flash", care va fi disponibil pe platforma HBO începând cu data de 3 septembrie, începând cu ora 20:00. În această producție cinematografică, personajul Barry Allen își utilizează abilitățile supranaturale pentru a călători înapoi în timp, în încercarea de a modifica evenimente cruciale care au avut loc în trecutul său.

Dar lista de producții de înaltă calitate nu se oprește aici pentru HBO. "Furios și Iute 9" este un alt titlu care va fi difuzat, și acesta urmând să apară pe ecranele televizoarelor pe data de 10 septembrie, tot la ora 20:00. Pe 17 septembrie, tot la ora 20:00, HBO va prezenta "Nobody: Eroi de serviciu", urmat de "Un bărbat pe nume Otto", care va fi difuzat pe 24 septembrie, la aceeași oră. "Mothering Sunday" este programat pentru a fi difuzat pe 30 septembrie, începând cu ora 20:00, în timp ce "Emily" va fi disponibil pentru telespectatori încă din data de 7 septembrie, tot de la ora 20:00. În plus, "Twisted Metal" va avea premiera pe 25 septembrie și va continua să fie difuzat în fiecare luni, începând cu ora 21:00.

Cinemax

La Cinemax, începând cu data de 3 septembrie, în fiecare duminică la ora 21:00, se va difuza drama "Maxine". Acest serial examinează detaliat anchetarea cazului asistentei școlare Maxine Carr și a logodnicului ei, Ian Huntley, care a fost ulterior arestat. Serialul este împărțit în trei părți și oferă o explorare a relației tumultuoase dintre Maxine și Ian Huntley. Se concentrează pe motivele pentru care Maxine a ales să mintă în favoarea lui și modul în care a ajuns să fie considerată inamicul public numărul unu. În plus, se examinează amploarea investigației și frenezia mediatică legată de acest caz care a avut un impact profund asupra întregii națiuni britanice.

De asemenea, pe Cinemax, telespectatorii vor avea ocazia să urmărească filmul "Penguin Bloom", programat pentru data de 24 septembrie, începând cu ora 21:00.

Pe canalul adiacent, Cinemax 2, se vor difuza trei seri dedicate actorilor Mia Farrow și Woody Allen, în care vor fi prezentate trei dintre filmele lor clasice. Acestea includ "Trandafirul roșu din Cairo", care va fi difuzat pe 4 septembrie la ora 21:30, "Hannah și surorile ei", programat pentru 11 septembrie, tot la ora 21:30, și "Alice", care va rula pe 18 septembrie, începând cu ora 21:30. Între alte titluri ce vor fi difuzate pe Cinemax 2 se numără "Fiica mâniei", programată pentru 3 septembrie, la ora 21:30, și "Metronom", care va fi difuzat pe 30 septembrie, tot la ora 21:30.

Discovery

Pe data de 17 septembrie, începând cu ora 22:00, Discovery lansează o nouă premieră intitulată "Supraviețuire: Singur sau în echipă?". În cadrul acestui experiment în larg, nouă persoane vor petrece 21 de zile în Panama. Participanții provin din diverse medii și au credințe diferite, fiecare fiind pus în situația de a-și testa abilitățile de colaborare. Experimentul social în care sunt implicați le oferă oportunitatea de a câștiga o sumă considerabilă de bani. Unul dintre principalele puncte de interes este dacă diferențele dintre ei vor duce la conflicte sau, dimpotrivă, vor contribui la atingerea succesului.

Continuând tradiția de a oferi programe pline de aventură, Discovery difuzează un alt nou show programat pe data de 25 septembrie, începând cu ora 21:00, numit "Test de supraviețuire: Naufragiați pe o insulă". Această serie, deja cunoscută publicului, explorează o situație reală de supraviețuire, în care nouă participanți cu experiență sunt lăsați să se descurce pe o insulă îndepărtată. Lipsiți de orice formă de ajutor sub formă de hărți sau unelte, aceștia sunt obligați să folosească epavele și resturile care se găsesc împrăștiate pe insulă pentru a-și confecționa instrumentele și resursele necesare supraviețuirii.

Warner TV

În serile de joi ale lunii septembrie, Warner TV organizează un eveniment special dedicat francizei australiene Mad Max. Postul de televiziune programează începând cu ora 21:00 primele trei filme din această serie iconică: Mad Max din anul 1979, Mad Max Road Warrior lansat în 1981, și Mad Max Beyond Thunderdome, apărut în 1985. De exemplu, pe data de 21 septembrie, Warner TV va difuza Mad Max Beyond Thunderdome (1985), un film în care actorul Mel Gibson primește compania cântăreței Tina Turner, care joacă în rolul lui Aunty Entity.

HGTV

În luna septembrie, canalul de televiziune HGTV va lansa un program nou intitulat "Lumea se dezvăluie". Acest nou show va debuta pe data de 6 septembrie și va fi difuzat începând cu ora 22:00. În cadrul acestui program, Veronica Valencia, o designeră de interior talentată, împreună cu echipa sa de experți, va întreprinde misiunea de a renova locuințe care se disting prin unicitatea lor. Echipa va încerca să încorporeze în designul locuințelor elemente inspirate din poveștile și istoria familiilor care trăiesc în aceste case. Acest lucru se va face prin cercetarea trecutului familiilor și personalizarea designului astfel încât să reflecte caracteristicile și istoria lor.

Mai târziu în aceeași lună, pe data de 25 septembrie și tot la ora 22:00, HGTV va prezenta un nou sezon al show-ului "Case imposibil de vândut". În acest program, surorile Leslie Davis și Lyndsay Lamb, care sunt și consultanți în domeniul imobiliar, se dedică ajutorării proprietarilor aflați în situații disperate, care nu reușesc să-și vândă locuințele. După o evaluare inițială și o inspecție detaliată a proprietății, cele două surori se angajează în proiecte de renovare care au un impact major. Aceste transformări convertesc casele inițial neatractive în proprietăți care devin adevărate atracții pe piața imobiliară.

TLC

La data de 11 septembrie, începând cu ora 22:00, postul de televiziune TLC va prezenta un nou program intitulat "Piscine cu probleme", avându-i ca protagoniști pe cuplul Tarek și Heather Rael El Moussa. Acest duo, renumit atât în sfera vieții personale, cât și în cea profesională, vizează să treacă la un nivel superior prin abordarea unei serii de proiecte de renovare de mari dimensiuni și cu provocări semnificative. Fiind proaspăt căsătoriți, Tarek și Heather Rael El Moussa își împărtășesc povestea cu publicul și trăiesc această nouă aventură alături de cei doi copii ai lui Tarek, precum și de un nou membru al familiei care urmează să se alăture în viitorul apropiat.
În plus, pe 7 septembrie, de la ora 21:00, TLC va relua difuzarea unui alt sezon din programul "SOS, am probleme de piele". În cadrul acestui show, medicul dermatolog Emma Craythorne tratează pacienți din Marea Britanie care se confruntă cu afecțiuni cutanate severe.

Sursa: https://www.hdsateli...tembrie-la.html

#316
Anonymous007

Anonymous007

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 19.03.2022
Exclusiv Paginademedia. Discovery închide două dintre posturi în România şi în alte zeci de ţări din zonă. De când?

EXCLUSIV. Compania Warner Bros. Discovery urmează să închidă două dintre canalele pe care le operează, atât în România, cât şi în alte ţări din regiune.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cele două posturi care nu se vor mai vedea în România sunt Discovery Science şi DTX, o televiziune pentru pasionaţii auto (prescurtarea de la Discovery Turbo Extra).

Cele două posturi de televiziune din portofoliul Warner Bros. Discovery se vor retrage din mai multe pieţe. Este vorba ţările din Europa Centrală şi de Est, statele din Sud-Estul Europei, din Orientul Mijlociu şi din Turcia, dar şi ţările Baltice (lista lor, la finalul articolului).
Cele două canale vor mai fi disponibile în România şi în aceste ţări până la finalul acestui an.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Warner Bros. Discovery au declarat că mutarea vine în urma "revizuirii portofoliului de posturi".

Oficialii Warner Bros, pentru Paginademedia.ro:

"Această decizie vine ca rezultat al strategiei Warner Bros. Discovery de a-şi optimiza conţinutul şi portofoliul de canale liniare din regiune."
Reprezentanţii companiei au mai precizat că programe de pe cele două canale, precum Garajul lui Kindig, Maşini pe alese, Cum se fabrică?, vor fi disponibile pe televiziunile care continuă să emită în zonă (unele sunt şi în grila principalului post Discovery Channel)

Compania care deţine televiziunea Discovery operează în prezent în România aproape 20 de posturi TV de nişă. Cele mai importante sunt Discovery, Eurosport şi HBO. Portofoliul complet:
Discovery Channel
Eurosport şi Eurosport 2
TLC
HGTV
ID (Investigation Discovery)
Animal Planet
Food Network
Travel Channel
Discovery Science
DTX
HBO, HBO 2 şi 3
Cinemax, Cinemax 2
Warner TV

Compania Warner Bros Discovery este rezultatul fuziunii dintre doi giganţă media, proces care a început în primăvara lui 2021. În urma acestei fuziuni, noua entitate a ajuns la nivel internaţional la un portofoliu de canale variat, de la Discovery, Eurosport şi TVC (de la Discovery) la CNN, HBO, Warner şi platforma de streaming HBO Max (din partea Warner).

Ţările din care vor ieşi Discovery Science şi DTX:
România
Ungaria
Cehia
Slovacia
Bulgaria
Serbia
Slovenia
Bosnia
Croaţia
Muntenegru
Macedonia
Albania
Grecia
Cipru
Malta
Israel
Letonia
Lituania
Estonia
Turcia
Iran
Liban
Palestina
Tunisia
Algeria
Irak
Libia
Qatar
Emiratele Arabe Unite
Bahrein
Iordania
Maroc
Arabia Saudită

https://www.paginade...omania-21306748

#317
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,166
  • Înscris: 22.02.2017
Era de asteptat, asta era intentia si s a vazut de mult, de cand nu mai vor sa impinga in contracte Science si DTX. Ma mir ca Food Network a scapat, tot asa era tratat ca si Science si DTX.

#318
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

"Supraviețuire: Singur sau în echipă?", din 17 septembrie 2023, doar pe Discovery


Atunci când indivizi provenind din diferite medii culturale și sociale sunt adunați împreună pe mare cu scopul de a colabora și conviețui, rezultatele pot fi imprevizibile. Este exact ceea ce propune Discovery prin noul său experiment social, "Supraviețuire: Singur sau în echipă? (Survive the Raft)", anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Emisiunea are nouă episoade în care nouă participanți, fiecare având o credință și o istorie diferită, se reunesc în Panama pentru a-și pune la încercare abilitățile de colaborare. Prin această provocare, ei au oportunitatea de a câștiga o sumă considerabilă de bani. Marea întrebare este dacă diferențele dintre ei vor fi sursa unor conflicte sau vor contribui la succesul lor comun.

Inspirația pentru această emisiune vine dintr-un studiu comportamental efectuat în 1973 de antropologul Santiago Genovés. El a dorit să descopere dacă oamenii din diferite culturi și medii pot coopera și lucra în armonie pe parcursul unei călătorii extinse pe Acali. Acum, la mai bine de jumătate de secol de la această cercetare, Discovery aduce această idee înapoi în atenție, dar cu o abordare actualizată. Emisiunea este găzduită de Nate Boyer, fost membru al Beretelor Verzi ale armatei americane, jucător de fotbal american și actor. Acesta va conduce telespectatorii prin această aventură începând cu data de 17 septembrie, de la ora 22:00, pe Discovery Channel.

Filmările au avut loc în apropierea Insulelor Perlelor din Panama. Emisiunea prezintă nouă concurenți pe vasul Acali II pentru 21 de zile, timp în care ei sunt testați pentru a vedea dacă ambițiile lor personale pot interfera cu șansele echipei de a câștiga împreună. Cu fiecare misiune completată cu succes, echipa adaugă fonduri la un pot comun, care va fi distribuit echitabil la final. Săptămânal, aceștia se confruntă cu diferite provocări menite să creeze discordie în cadrul grupului. La încheierea fiecărui episod, participanții pot alege să continue ca un grup unit sau să înlocuiască un membru cu un alt participant.

Așadar, va prevala interesul grupului sau cel personal? Răspunsul va fi dezvăluit începând cu duminică, 17 septembrie, de la ora 22:00, doar pe Discovery.

Sursa: https://www.hdsateli...echipa-din.html

#319
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii octombrie la HBO, Cinemax, Discovery, Eurosport, TLC, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito și Warner TV


Luna octombrie aduce o serie de noutăți și exclusivități la televiziunile din portofoliul Warner Bros. Discovery, situându-se pe locuri importante în atenția telespectatorilor din România, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

HBO

În luna octombrie, HBO intenționează să ofere publicului o serie de premiere, atât în ceea ce privește filmele, cât și serialele. Printre acestea, se va difuza și Sezonul 2 din serialul "30 de arginți" (sau "30 Coins"), programat pentru data de 23 octombrie, începând cu ora 21:35. În acest nou sezon, personajul Părintele Vergara încearcă să se ascundă de trecutul său tumultuos, însă este neîncetat urmărit de Diavol. Acesta din urmă are ca obiectiv recuperarea unei comori deosebit de importante, respectiv una dintre cele 30 de monede pentru care Iuda a decis să-l trădeze pe Iisus Hristos. Acum, Părintele Vergara simte că a sosit momentul să-l înfrunte din nou pe Diavol, fiind și pregătit pentru aceasta.

În plus, octombrie vine la HBO cu alte premiere notabile: pe 8 octombrie, la ora 20:00, va fi difuzat filmul "Meg 2: Confruntare în adâncuri", urmat pe 15 octombrie, tot la ora 20:00, de "Un plan irezistibil". Pe 22 octombrie, telespectatorii se vor putea bucura de "Exorcistul papei", programat și acesta de la ora 20:00.

Cinemax

La rândul său, Cinemax a planificat pentru octombrie nu doar zile speciale dedicate sărbătorii de Halloween, dar și o inovație: introducerea Music Mondays. În ceea ce privește sărbătoarea de Halloween, Cinemax sărbătorește cu filme tematice, difuzate în seri consecutive: pe 28 octombrie "Căminul ororilor" va începe la ora 23:00, pe 29 octombrie "Căminul ororilor 2" va fi difuzat de la ora 22:30, "Căminul ororilor 3" va putea fi urmărit pe 30 octombrie, de la ora 22:40, iar clasicul "Masacrul din Texas" (realizat în 1974) va fi prezentat pe 31 octombrie, începând cu ora 22:30.

De asemenea, televiziunea Cinemax 2 introduce un nou concept, denumit Music Mondays. În cadrul acestuia, pe 2 octombrie, de la ora 21:30, va fi transmis filmul "Yentl", urmat pe 9 octombrie de "Hair", programat tot de la ora 21:30. Pe 16 octombrie, de la ora 21:30, telespectatorii se vor putea bucura de "Koyaanisqatsi".

Discovery

În luna octombrie, televiziunea Discovery va marca aniversarea a două decenii de la debutul emisiunii "Mașini pe Alese" (cunoscută internațional sub numele "Wheeler Dealers"). Aniversarea va avea loc pe data de 18 octombrie, zi în care programul televizat va fi integral dedicat acestei emisiuni. Începând cu primele ore ale dimineții și până seara, publicul telespectator va avea ocazia să-i urmărească pe Marc "Elvis" Priestley și Mike Brewer în procesul meticulos de recondiționare a unor automobile deosebit de interesante.

Punctul culminant al zilei va fi la ora 22:00, moment în care Discovery va transmite în premieră primul episod al celui de-al optsprezecelea sezon al emisiunii "Wheeler Dealers". În acest episod inaugural, duo-ul format din dealer-ul de mașini Mike Brewer și expertul în mecanică Marc Priestley, supranumit "Elvis", va dedica atenția și expertiza lor unui vehicul Ford Fiesta Mk1.

De asemenea, televiziunea Discovery va lansa un nou sezon al emisiunii "Goana după Aur" (cunoscută și sub denumirea "Gold Rush") începând cu data de 24 octombrie, programul urmând să fie transmis de la ora 22:00. În contextul unei economii în declin, mulți americani sunt obligați să își reconsidere radical modul în care își duc viața de zi cu zi. Un exemplu în acest sens este reprezentat de Todd și Jack Hoffman, doi nativi ai statului Oregon. Pentru ei, această reevaluare a modului de viață înseamnă să își asume riscuri considerabile, inclusiv pericolul asupra vieții și a integrității corporale, în încercarea de a extrage aur. Ca mineri de aur, ei se confruntă cu condiții meteorologice severe, perioade îndelungate petrecute departe de membrii familiilor lor și, în general, își asumă riscuri semnificative, toate acestea în speranța de a acumula bogății considerabile.

Eurosport

În ceea ce privește televiziunea Eurosport, în ultima zi a lunii octombrie, aceasta va marca debutul sporturilor de iarnă cu transmisii de ski alpin. Între timp, Eurosport 2 va continua să difuzeze meciuri de tenis în cadrul noilor turnee ATP. Astfel, telespectatorii se vor putea bucura de turneele de la Beijing care se vor încheia pe data de 4 octombrie, de turneul de la Shanghai care va avea loc între 4 și 15 octombrie, de cel de la Antwerp programat pe 22 octombrie, de cel de la Basel programat între 23 și 29 octombrie, de turneul de la Viena care va avea loc în perioada 23-29 octombrie, urmat de turneul de la Paris, programat între 30 octombrie și 5 noiembrie.

TLC

Printre aceste oferte exclusive se numără două seriale dramatice medicale de producție internațională, care vor fi transmise în premieră de TLC, o televiziune disponibilă în grilele furnizorilor de servicii de televiziune.

Primul dintre seriale, intitulat "Viață de Medic" (original "Medics"), este un produs media originar din Polonia. Acesta și-a făcut debutul în data de 2 octombrie pe canalul TLC, începând cu ora 20:00. Serialul, care va fi difuzat de luni până vineri, se va concentra asupra vieții și profesiei tinerei și ambițioasei Dr. Alicja Szymańska, dar și a colectivului de medici și personal auxiliar din Spitalul Copernicus. Telespectatorii vor fi martorii unui număr semnificativ de vieți salvate de această echipă dedicată, deși în povești se vor întrețese și dificultățile personale cu care se confruntă medicii.

Un al doilea serial dramatic, denumit "Cu toată inima" (sau "Ilk Ve son – Deeply"), programat pentru premiera la data de 21 octombrie, va începe să fie difuzat la TLC, începând cu ora 22:00. Acest serial turcesc va prezenta o poveste de dragoste complexă și de durată, desfășurată pe parcursul a zece ani, între personajele principale Deniz și Barıș. Povestea lor începe de la vârsta de douăzeci de ani și parcurge perioadele până la divorțul lor, explorând amintiri profunde și emoționante legate de viață și dragoste.

În plus față de aceste două seriale notabile, TLC va introduce și alte emisiuni noi în luna octombrie. Un exemplu este "Pețitori Internaționali" (original "Match Me Abroad"), unde pețitori profesionali vor încerca să creeze conexiuni romantice între cetățeni americani și parteneri potențiali din străinătate, în speranța scânteierii unei atracții reciproce. Această emisiune va începe să fie difuzată în data de 1 octombrie, de la ora 21:00.

De asemenea, pe 6 octombrie, de la ora 22:00, telespectatorii vor avea ocazia să se delecteze cu emisiunea "Probleme Medicale Sub Centură" (sau "Dr. Down Below"), prezentată de Dr. Fenwa Milhouse. Aceasta va aduce în prim-plan o abordare plină de umor și înțelegere asupra domeniului complex și adesea imprevizibil al urologiei.

HGTV

În data de 3 octombrie, televiziunea HGTV va prezenta în premieră un spectacol denumit "Case de groază, renovări grozave" (sau "Fix My Frankenhouse" în engleză). În acest spectacol, Denese și Mike Butler, un duo format din soț și soție care sunt, de asemenea, designeri și antreprenori, sunt însărcinați să salveze locuințe care, în urma unor adăugiri și renovări numeroase și necontrolate, au devenit de nerecunoscut. Misiunea lor principală este aceea de a asista proprietarii în transformarea locuințelor lor haotice și fără coerență în spații moderne și armonios organizate.

Ulterior, pe data de 25 octombrie, la ora 22:00, HGTV va lansa un nou program intitulat "Mutări în Vegas" sau "Flip the Strip" în engleză. În cadrul acestui show, Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black și Malik Wills-Martin, care sunt membri ai trupei de dans "Thunder From Down Under" pe timp de noapte și comercianți cu experiență pe timp de zi, colaborează cu renumita designer de interior Kelly Stone. Obiectivul lor comun este acela de a transforma locuințele monotone ale clienților lor în veritabile oaze desprinse parcă din decorul deșertului, strălucitoare și pline de viață.

Cartoon Network

Emisiunea de la Cartoon Network, "Aventurile bravului prinț Ivandoe", prezintă continuarea simpaticelor întâmplări în care este implicat prințul Ivandoe, alături de companionul său fidel, Bert. Aceste întâmplări descriu peripețiile duo-ului în încercarea lor de a localiza legendara Penă de Aur. Se anunță premiera iminentă a sezonului patru al acestei serii animate (programată pentru data de 9 octombrie, la ora 17:25), în cadrul căreia tinerii telespectatori vor avea șansa de a-l însoți pe curajosul Ivandoe într-o misiune crucială de salvare a vieții personajului Omidorință. Ca recompensă pentru actul său de bravură, Omidorința este dispusă să-i îndeplinească prințului o dorință, fără echivoc. În plus, Ivandoe va resimți o anumită nostalgie pentru festivitățile ce au loc în Regatul Cerb. Pentru a-i ridica moralul, Bert va lua inițiativa de a organiza o surpriză care să-l înveselească pe prinț. Într-un alt episod, Bert va avea ocazia de a prelua frâiele Consiliului Eroic al Eroului pentru un interval de timp, perioadă în care Ivandoe va fi nevoit să îndeplinească rolul de scutier. De asemenea, prințul va fi pus în situația de a traversa teritoriul misterios și întunecat al Regatului Subteran al Căpcăunilor, în căutarea unui traseu secret.

Cartoonito

În ceea ce privește programul de la Cartoonito, personajul vesel și prietenos cunoscut sub numele de Cârtițel este pregătit să-și facă reapariția pe micul ecran cu noi aventuri ce se desfășoară în mediul subteran. Spectacolul, programat pentru data de 23 octombrie, ora 16:00, îl prezintă pe Cârtițel implicându-se activ în diverse situații complicate, având ca scop principal să ofere un sprijin necondiționat prietenilor săi și să identifice soluții eficiente la problemele care apar în orașul subteran în care locuiește. Acțiunile sale includ, printre altele, recuperarea unor pagini care s-au rătăcit sau intervenții rapide și eficace de salvare a prietenilor săi aflați în situații periculoase. Cârtițel, însoțit de echipa sa de cârtițe, depune eforturi constante pentru a asigura un climat de ordine și liniște în comunitatea subterană. Spectatorii sunt invitați să urmărească această simpatică echipă de cârtițe în noile lor aventuri, care promit să fie nu doar amuzante, dar și educative, începând cu data de 23 octombrie, pe canalul Cartoonito.

Warner TV

Televiziunea Warner TV își propune să ofere publicului, în luna octombrie, o selecție de patru lungmetraje de acțiune și horror, ce se întind pe o perioadă de șase decenii, începând cu anii 1950 și până în 2010. Aceste filme proeminente beneficiază de prestațiile unor actori de renume în industria cinematografică, avându-i în rolurile principale pe Charlton Heston, Tom Cruise, Danny Trejo și Chris Hemsworth.

Pe data de 8 octombrie, telespectatorii se vor putea delecta cu drama epică de aventuri "Ben-Hur" (1959), un film sub semnătura regizorală a lui William Wyler, care a fost distins cu unsprezece trofee Oscar. Printre aceste prestigioase distincții, se numără trofeele pentru cel mai bun film și cea mai bună regie. Proiecția acestui monumental film este programată să înceapă la ora 14:00.

Mai târziu, în cursul aceleiași luni, pe 21 octombrie, Warner TV va introduce în grila sa de programe thrillerul de acțiune intitulat "Jack Reacher. Un glonț la țintă" (2012), o producție cinematografică orchestrată de regizorul Christopher McQuarrie. Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească acest film palpitant începând cu ora 24:00.
În plus, un alt film de acțiune notabil, "Macete" (Machete) (2010), regizat de Ethan Maniquis și Robert Rodriguez, va avea premiera pe micile ecrane ale Warner TV în aceeași lună de octombrie. Data exactă a difuzării nu este precizată în informațiile furnizate.

Ultima zi a lunii octombrie va aduce în atenția publicului un film cu accente de horror, și anume "Cabana din pădure" (Cabin In The Woods) (2011). Sub direcția regizorală a lui Drew Goddard, acest film promite să ofere momente tensionate și atmosferă înfricoșătoare, fiind programat să fie difuzat la ora 21:10.

Sursa: https://www.hdsateli...rie-la-hbo.html

#320
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 15.11.2021
Noutatile lunii noiembrie , la:
Discovery
La Discovery, fiecare miercuri a lunii este rezervată pentru "Mașinile de vis ale lui Downey", începând cu ora 21:00. Cunoscut pentru pasiunea sa pentru automobilele clasice, Robert Downey Jr. nu doar că le restaurează, dar le și transformă pentru a face față provocărilor schimbărilor climatice. El îmbunătățește vehiculele pentru a fi mai rapide, mai puternice și totodată mai ecologice, menținându-le caracterul distinctiv. Downey Jr., fondator al Footprint Coalition, este ghidat de dorința de a folosi tehnologie avansată pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice și spune că ultimii trei ani au fost un experiment de speranță, implicând minți luminate în procesul de decarbonizare a mașinilor vechi. Acest proiect a fost atât o provocare, cât și o aventură instructivă, sprijinită de familia sa, de echipa Downey și de partenerii de la Matador Content și Warner Bros. Discovery.
Într-o notă similară de ingeniozitate, Mark Rober, fost inginer la NASA și acum la Apple, împreună cu colegii săi Allen, Estefannie și Thea, folosesc știința și ingineria pentru a concepe farse complexe destinate să pedepsească persoanele care comit mici nedreptăți sociale. Acest show, "Farse elaborate", va debuta pe Discovery pe 19 noiembrie la ora 21:00.
În plus, Discovery va lansa pe 23 noiembrie, tot la 21:00, un nou sezon al seriei "Bogății ascunse în magazii". Henry Cole, popularul motociclist din Marea Britanie, și Sam "The Bike Whisperer" Lovegrove pleacă în căutare de comori ascunse în hambarele țării. Ei vor căuta, restaura și vinde tot ce găsesc, de la motociclete la mașini, jeep-uri, tractoare și chiar iahturi, sperând să obțină profituri considerabile din aceste relicve neglijate.

HGTV
Pe data de 15 noiembrie, la ora 23:00, postul de televiziune HGTV adaugă în programul său o nouă emisiune intitulată "Lux cu buget redus". Michel Smith Boyd, un designer de renume, este gazda acestei serii, în care își propune să demonstreze cum se pot atinge standarde înalte de lux în designul interior, fără a se recurge la cheltuieli exorbitante. Utilizând tactici economice ingenioase, Michel, alături de echipa sa, se angajează să transforme locuințele clienților în adevărate capodopere de design, accesibile din punct de vedere financiar.
La sfârșitul lunii, HGTV aduce în fața telespectatorilor o altă premieră, "Renovări personalizate", care va debuta pe 30 noiembrie, de asemenea la ora 23:00. Ben și Cristi Dozier, cuplul de designeri, sunt dedicati transformării locuințelor standard din Colorado în niște creații interioare deosebite și personalizate. Cu o ardoare specifică pentru provocări și pentru a transforma visurile în realitate, ei se străduiesc să asiste clienții în procesul de a-și "planta rădăcinile" și de a descoperi adevăratul sentiment de "acasă" prin intermediul unor renovări care sunt potrivite pentru fiecare client în parte.

TLC
Pe data de 12 noiembrie, începând cu ora 22:00, postul de televiziune TLC va difuza documentarul intitulat "Kim versus Kanye: Divorțul". Acest documentar oferă o perspectivă din interior asupra separării care a avut loc între personalitățile de marcă Kim și Kanye West, ale căror proceduri de divorț s-au ridicat la sume de miliarde de dolari. Relatarea evenimentelor va fi făcută cu ajutorul avocaților care au fost implicați în proces și al prietenilor apropiați ai celor două vedete. Documentarul promite o analiză echilibrată, prezentând ambele părți ale poveștii, evidențiind motivul pentru care Kanye a insistat să mențină mariajul, în timp ce Kim a fost împinsă de circumstanțe să caute o concluzie pentru acesta.
În continuare, TLC anunță că pe 25 noiembrie, de la ora 20:00, va avea loc premiera sezonului zece al emisiunii de succes "90 de zile până la nuntă". Această serie urmărește poveștile unor cupluri internaționale care se reunesc în Statele Unite ale Americii, beneficiind de o viză specială pentru logodnici, ce permite partenerului străin să stea în țară pentru o perioadă de 90 de zile. În acest interval, fiecare cuplu va trebui să ia o decizie crucială - fie să se căsătorească, consolidându-și astfel relația, fie să renunțe la planurile comune, ceea ce ar însemna pentru partenerul din străinătate să se întoarcă în țara de origine.

sursa: https://www.hdsateli...Q3l9fheC4i13KgE

Edited by _Gaby_, 02 November 2023 - 19:25.


#321
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii decembrie, la:

●Discovery:
Discovery va difuza două emisiuni interesante în luna decembrie. Prima, intitulată "The Garden: Comunitate sau sectă?", va fi transmisă duminică, 3 decembrie, de la ora 23:00. Această emisiune explorează The Garden, o comunitate izolată situată pe un teren de 22 de acri în sudul Statelor Unite, care trăiește separat de societatea modernă. A doua emisiune, "Urmăriri de mare viteză", va fi difuzată vineri, 8 decembrie, începând cu ora 22:00. Aceasta va prezenta unele dintre cele mai spectaculoase urmăriri polițienești, surprinse de camere video, oferind o perspectivă unică asupra lumii infractorilor și a eforturilor poliției de a-i prinde.

●TLC:
Pe TLC, programul "Rochia perfectă cu Tan France" va fi difuzat începând cu 3 decembrie, ora 22:00, prezentând cazul neobișnuit al Nataliei Grace. Acest documentar, care se dovedește a fi mai ciudat decât ficțiunea, investighează povestea Nataliei Barnett. Începând cu 5 decembrie, la ora 21:00, Tan France va găzdui "Say Yes to the Dress", un program care prezintă o varietate de rochii impresionante, comedie și povești de dragoste frumoase. TLC este disponibil în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

●HGTV:
Pe HGTV, luna decembrie aduce premiera unei noi emisiuni cu designerul de interior Alison Victoria. În "Renovări în Chicago: Alison și casa visurilor ei", care va avea premiera pe 14 decembrie la ora 22:00, Alison îmbină designul de lux cu dragostea pentru orașul său natal, Chicago, cumpărând și restaurând case vechi din cartiere istorice. Emisiunea urmărește provocările pe care le întâmpină Alison în restaurarea acestor case, aducându-le înapoi spiritul și demnitatea și adăugând elemente moderne.

Sursa: https://www.hdsateli...google_vignette

Edited by _Gaby_, 29 November 2023 - 16:15.


#322
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Food Network EMEA HD a inceput sa emita pe satelitul Eutelsat 9B (9°E), acesta este difuzat aici cu piese audio opționale în cehă, engleză, bulgară, maghiară și rusă. Sunt disponibile și subtitrări DVB opționale în arabă, engleză, greacă, ebraică, croată, portugheză și română. https://www.parabola...-cestine-na-9e/

#323
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Sâmbătă, 16 decembrie, TLC lansează „7 Destine”! Noul serial va putea fi urmărit de la ora 22:00. TLC este disponibil și poate fi căutat în grilele TV ale distribuitorilor de cablu.

„7 destine” are șapte episoade cu o perspectivă unică. Fiecare episod are o poveste diferită, de sine stătătoare și urmărește lupta unor personaje cu experiențe șocante din propriile vieți. https://www.tvmania....zare-455185/amp

#324
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,030
  • Înscris: 15.11.2021
Cred că au închis DTX. Discovery Science încă merge.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate