Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2

Achizitie SUV, buget 17k euro
 Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...

Sunt noile generatii care se nasc...
 Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube

Nu iese laptopul din sleep mode.
 Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...

Card de debit virtual emis de India
 

fast food

- - - - -
  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
elgom

elgom

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 06.01.2009
In urmatoarele 2 luni, urmeaza sa pun pe roate o pizzerie @ fast food ( doar kebap ).

daca ma poate ajuta cineva cu un sfat- cuptorul de pizza sa fie electric sau pe lemne ( am citit despre avantaje si dezavantaje, insa poate este cineva care a lucrat in domeniu si imi spune ceva ...altfel decat la carte)
si aceeasi dilema o am si pentru aparatul de kebap - sa fie electric sau pe gaz ?
Mi-e mi-ar conveni mai mult pe gaz ( mai ales la kebap) pentru ca nu prea am destula energie electrica la imobilul inchiriat si utilajele pt pizza consuma multi kv.

Eventual si alte sfaturi despre ce utilaje imi sunt absolut necesare in pizzerie ( la inceput), sa nu investesc totul din prima.


multumesc f mult

anticipat !

#2
reovel

reovel

    Doesn't she look darling?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,757
  • Înscris: 17.01.2009
In primul rand, stiu sigur ca ai nevoie de frieteuza.(pt cartofii prajiti de la kebap)
Apoi, ai nevoie de un frigider/congelator(pt sosuri/carne)

#3
bertone

bertone

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 22.01.2007

View Postelgom, on 18th November 2009, 18:15, said:

In urmatoarele 2 luni, urmeaza sa pun pe roate o pizzerie @ fast food ( doar kebap ).

daca ma poate ajuta cineva cu un sfat- cuptorul de pizza sa fie electric sau pe lemne ( am citit despre avantaje si dezavantaje, insa poate este cineva care a lucrat in domeniu si imi spune ceva ...altfel decat la carte)
si aceeasi dilema o am si pentru aparatul de kebap - sa fie electric sau pe gaz ?
Mi-e mi-ar conveni mai mult pe gaz ( mai ales la kebap) pentru ca nu prea am destula energie electrica la imobilul inchiriat si utilajele pt pizza consuma multi kv.

Eventual si alte sfaturi despre ce utilaje imi sunt absolut necesare in pizzerie ( la inceput), sa nu investesc totul din prima.


multumesc f mult

anticipat !

ia-ti pe gaz . uita-te la specificatiile de consum si vei vedea ca te rupe curentul

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate