Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
imprimanta laser capacitate medie...

Parere garsoniera Tineretului

Sfaturi achizitie boxe hi-fi pent...

Baterie externa solara vs baterie...
 Sapa peste pardosea veche

recomandare placa captura video

Trecere apartament pe numele meu

Seria 3 - E90 / 91
 LakeSide 11 Straulesti

Sanse refinantare

arii

Sapa peste pardoseala
 Smart phone pentru auz deficitar

Manager transport marfa. Pareri. ...

BIOS F.24 pentru HP Pavilion g7-2...

Meta Quest 3 512 gb
 

Discutii despre agentiile de turism

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
2771 replies to this topic

#2575
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010
Salutare !

Am aflat un fapt ciudat despre Christian Tour. Au desfiinţat câteva puncte de lucru în Bucureşti. Nu ştiu dacă asta e de bine sau de rău, însă până la noi informaţii eu m-aş feri de ei.


Sănătate şi toate cele bune !

#2576
ginette

ginette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 103
  • Înscris: 20.04.2010
Buna ziua!Afacut cineva rezervare pt Turcia pe Direct booking?Vad ca au cele mai mici preturi pt unele hoteluri si imi e cam teama sa nu fie teapa.Multumesc

#2577
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,531
  • Înscris: 05.06.2009

View Postginette, on 02 februarie 2016 - 11:55, said:

Buna ziua!Afacut cineva rezervare pt Turcia pe Direct booking?Vad ca au cele mai mici preturi pt unele hoteluri si imi e cam teama sa nu fie teapa.Multumesc

acum doi ani am intalnit la papillon belvil - belek o familie de romani care isi rezervase sejurul prin direct booking, cu tot cu avion si transfer. au platit cu 5 euro mai putin decat platisem noi prin agentia de turism.
si eu am remarcat preturile mai mici de pe direct booking, in comparatie cu agentiile de turism.
uite ce scrie pe site-ul lor :
http://www.directboo...-frecvente.aspx

#2578
aissa

aissa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 11.06.2007
Vin si eu cu o intrebare ref la directbooking. Am mai rezervat prin ei in Bg si a fost totul ok, dar am trait cu impresia ca sunt un fel de booking.com (lucru pe care de altfel chiar ei mi l-au spus la un moment dat la telefon).
Vad insa ca au si pachete cu avion si ma intreb de la cine sunt revanzatori si daca or fi ok (in ce priveste avionul, transferul la hotel etc).
Adica, eu suspectez de ex pe anumite pachete ca vand acelasi pachet ca si Christian Tour (aceleasi date de plecare, dar cu cativa euro mai jos pretul) dar nu imi e clar daca tot (charter+transfer aeroport) e organizat de directbooking? Au ei asa capacitate sa organizeze chartere si sa le asigure transferul sau de fapt vand pachete de la alte agentii?

Edited by aissa, 08 February 2016 - 13:45.


#2579
eu_alb

eu_alb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 17.08.2009
Salut,
De ceva timp este pe piata o agentie de turism care promoveaza locatii exotice la preturi foarte bune si se pozitioneaza ca fiind "o altfel de agentie, cu care poti calatori doar in urma unui interviu, pe care trebuie sa-l treci"  . Numele ei este Funtrip si este pastorita de Andrei Dinu. Initial au inceput ca un fel de asociatie, iar acum s-au transformat in agentie in toata regula. O sa incerc in cele ce urmeaza sa prezint cele traite de mine.
Excursia la care fac referire a avut loc in perioada 19 dec - 4 ian, in Malaezia, Thailanda si Singapore. Pret total al excursiei a fost de 1600 euro, paltiti in august si dec. Mentionez din capul locului ca ceea ce m-a atras la aceasta excursie au fost 3 lucruri: locatii, pret si faptul ca mi s-a promis ca vom fi un grup compact, de maxim 30 de pers, de varsta apropiata, selectati in urma "interviului". De asemenea, hotelurile propuse sunt la preturi si calitate medie.
Bun... prima surpriza neplacuta a fost prin noiembrie cand am sunat la agentie sa intreb despre una-alta si am inteles ca deja suntem vreo 40 de participantI, ceea ce mi s-a parut un grup cam mare de gestionat in niste locatii un pic complicate (zic eu), dar am fost asigurat de Andreea Dumea (prietena lui Andrei) ca totul va fi ok, ca sunt mai multi ghizi din partea agentiei care vor participa si se vor ocupa.
A doua surpiza neplacuta a fost planul de zbor, ca sa nu va plictisesc cu detalii, va spun doar ca din moemntul in care am plecat de acasa pana in momentul in care am ajuns la hotel in Kuala Lumpur au trecut 40 de ore... ore de dormit si mancat prin aeroport (noroc ca am avut inspiratia ca in Instanbul sa-mi iau un hotel pe perioada escalei de 13h). Cand am plecat din Bucuresti, am fost “sparti” in 2 grupuri pentru ca intre timp grupul se facuse de vreo 60 de persoane (!!!), foarte compact: de la copii de 4 ani (au fost vreo 6 copii) pana la adulti de 50-60 de ani, mai compact de atat nici ca se putea…
In fine, ajungem cu chiu, cu vai in Kuala Lumpur la un alt hotel, altul decat cel comunicat si aici ne asteapta o noua surpriza: asternuturile erau murdare, hotelul indoielnic. Nu aveam chef sa ma cert cu Dinu sau cu cei din agentie dupa 40 de ore de calatorit, asa ca m-am dus frumos la receptive sa-I rog sa-mi schimbe camera. La receptie insa, surpriza: un meleu de vreo 6-7 oameni din grup in jurul lui Dinu, ii cereau explicatii pentru modul jalnic in care arata hotelul, dar si pentru ca unii stateau cu niste plosnite in camera…
A doua zi, dis de dimineta (exact ce-mi doream), Dinu imi batea la usa camerei spunandu-mi ca schimbam hotelul, plecarea intr-o ora… dezmeticeste-te, impacheteaza, fii gata… bineinteles ca nu s-a plecat intr-o ora, ci in vreo 3…
In Kuala Lumpur, din fericire, am avut program separat de cel al agentiei, intrucat mai vizitasem orasul si toate obiectivele propuse de ei, fusesera vizitate deja… stiu doar ca s-a mai iscat un scandal in grup in momentul cand agentia a propus intr o zi de luni, vizita la turnurile Petronas… sau incolonat frumos cei care au vrut sa mearga (vreo 25 de persoane din grup) sic and au ajuns acolo ce sa vezi? Turnurile sunt inchise pentru vizita lunea. Mega profesionism din partea agentiei, care nu a stiut si nici n-a catadicsit sa se intereseze.
A urmat plecarea spre Bangkok, undeva pe la 10 dimineata si am ajuns seara pe la 7 la hotel, un hotel mediu, dar ok – ceea ce ma asteptam sa gasesc in fiecare locatie atunci cand am platit. Aici s-a facut programul de excursii pentru zilele urmatoare de stat in Bankok. In prima zi s-a propus o plecare la 5 dimineata, mers la o cascada, apoi la templul tigrilor si la ferma elefantilor. Costul total al excursiei a fost 97 de dolari si din punctul meu de vedere a fost o teapa totala, atat din punct de vedere al obiectivelor vizitate, cat si al pretului si organizarii. Adica:
- Plecare a fost pe la 5 dimineata, mers cu autocarul aproximativ 3h, pana am ajuns la cascada… acolo cu vreo 20 de minute inainte de a ne da jos din masina, ghidul se apuca sa ne spun ce ne asteapta la cascada… printre altele, o urcare de 1 h pe niste stanci. Nu are rost s ava spun ca majoritatea oamenilor erau in slapi… Cand am plecat de la cascada, (aprox ora 11), am fost anuntati ca pana vom ajunge la hotel, adica ora 7 seara nu vom opri sa mancam, asa ca “ar fi bine sa cumparam de pe acolo ce se poate”. “Pe acolo” erau niste vanzatori ambulanti, care vindeau pui picant si fructe si cam asta am mancat toata ziua.
- Templul tigrilor este o mizerie din punctul meu de vedere – tin aia cativa tigrii drogati si in lanturi, lumea merge in sir indian in spatele lor si apoi isi fac niste poze.. foarte interesant mai ales pentru pitipoancele care vor sa-si puna poze pe fb (am avut si d-astea in grupul “compact”).
- Ferma elefantilor – a fost singura chestie care a meritat cat de cat, elefantii sunt haiosi, in special baby-elephant, chiar daca pentru a face unele jumbuslucuri si ei au fost chinuiti, dar parca nu ca tigrii…
Dpdv cost, excursia nu din ziua respective nu te costa mai mult de 50 de euro, cu tot cu transport, daca iti gasesti un grup de 5-6 cu care sa tocmesti un mini-bus…
La excursiile urmatoare din Bangkok am zis pas si bine am facut din ce am inteles de la alti membri ai grupului.. acelasi scenariu, organizare proasta si pus mult in plus fata de costul real. Sa ne intelegem, nu am nimic impotriva ca omul sa organizeze ceva sis a castige din asta, dar sa o faca cum trebuie si sa aiba un pret correct.. el n-a facut, in opinia mea, nici una, nici alta..

A urmat plecarea in Koh Samui… si da, ati ghicit, la 5 dimineata si a durat toata ziua, am ajuns acolo pe la 5 dupa-amiaza.. “hazliu” a fost faptul ca in seara de dinaintea plecarii, nimeni nu stia la cat plecam, am aflat pe la 12 noaptea, ca la 5 dimineata trebuie sa fim in lobby, asta dup ace i-am scris lui Andrei pe fb .. ca na, o agentie serioasa asa comunica.
Koh Samui este o locatie destul de comerciala, care adduce foarte mult cu insulele grecesti, plina de turisti britanci, germani sau australieni, care beau si petrec foarte mult. Muzica si bautura sunt execrabile, dar asta se intampla in majoritatea cluburilor in Asia, daca nu sunt high-class.
Am zis si aici sa mai incerc o excursie “marca” Funtrip – o excursie pe o insula privata, “unde se ajunge cu barci de mare viteza si se face snorkeling, peisajul fiind mirific”… buuun.
Plec in minunata excursie, de data asta pe la 7 dimineata si am fost asigurati ca nu are rost sa pierdem timpul cu micul dejun la hotel, intrucat in pretul excursiei este inclus si acesta. Ajungem in port si primim micul dejun: o bana si un biscuit. Sa nu fiu inteles gresit, nu caut gratuitati, dar daca mi-ai zis ca e mic dejun, pai sa fie, intrucat nu-mi place sa stau nemancat. Sau spune-mi ce mic dejun ma asteapta si decide eu daca pierd sau nu timpul cu micul dejun la hotel…
Ne suim in barci, cam 50 de insi din tot grupul, cu copii, oameni mai in varsta si tot ce trebuie.. eu am mai fost in astfel de circumstante (mare, eventual mare agitate, barca, etc), dar m-am intrebat daca Dinu a informat cum trebuie grupul despre ce ne asteapta si raspunsul a venit la scurt timp dup ace ne-am pornit… evident ca NU! Marea era agitate, barca sarea pe valuri, multora a inceput sa li se faca rau sis a-I roage pe localnici sa merga mai incet, lucru care evident ca nu s-a intamplat.. pe el l-a interest sa faca un grup mare pentru excursie, de unde sa-si ia si el partea. Am zis ca asta e, induram un pic, dar neastepta paradisul, o zi de snorkeling pe o plaja private, de fapt pentru asta venisem in Thailanda si mai ales in excursia din ziua respective.
Dupa 1 h ½ de sarit pe valuri, timp in care multi au trcut prin toate starile posibile, am ajuns si in “paradisul” promis… o insula care arata superb, dar pe care nu puteai sa o vezi de oameni… atat de multi oameni, incant realmente nu aveai unde sa-ti pui prosopul, a trebuit sa ma catar pe niste stanci sis a stau acolo, ca despre snorkeling si inotat nu a putut fi vorba, intrucat te dadeai cap in cap cu tot poporu’ chinez.. sigur, s-au facut pozele de rigoare pt fb, totul a fost minunat pentru pitipoance.. inainte de intoarcere, ne-au mai dus intr-un lighian de golf sa ne balacim sis a facem snorkeling.. mai putin aglomerat, dar tot complicat de inotat… o noua excursie marca Funtrip.. comerciala, ca doar na, ei sunt “o altfel de agentie”.
Despre statul in Koh Samui mai merita mentionat, asta ca sa va afaceti o idee despre ce intelege Dinu si ai sai despre Customer Service, ca am aflat in ultima zi ca agentia a primit din partea hotelului niste vouchere pentru micul dejun, vreo 20. Le-a impartit cum a crezut el de cuviinta, intaietate au avut el si cei din agentie (prietena, fratele, prietena fratelui si asa zisii ghizi) si cativa din cei 60 si ceva de membri ai grupului. Dupa 3 zile am plecat spre Krabi, de data asta la 7 dimineata. Sincer sa fiu, parca era vorba de un avion intre aceste 2 locatii, care s-a transformat in autocar, dar ce mai conteaza.
Am ajuns in Krabi, dupa alte 12 h de mers cu diverse (ferry, autocar) am dat peste o statiune si mai comerciala, dar mai nasoala decat Koh Samui, ceva ce aducea a Neptun ’99, iar hotelul ne astepta in unele camere cu soparle si broaste. Ca sa dai de niste peisaje pentru care sa merite sa bati drumul pana Thailanda, trebuia sa iei barca pana la niste plaje care intr-adevar erau deosebite.
“Agentia” Funtrip a mai organizat si aici niste excursii, in care evident nu m-am mai dus. De retinut excursia pe Phi-Phi unde pentru a evita tot poporu’ chinez s-a decis sa se merga de la… da, ati ghicit, 5 dimineta. Doar ca ghidul local a ajuns pe la 7:30.. mai departe nu mai stiu ce s-a intamplat, nu m-a mai interestat…
Au mai “organizat” si revelionul baietii, dar nu prea le-a mai iesit… adica nu au “prins” prea multi din grup la teapa asta. Pe scurt: au propus o petrecere (deja aranjata de catre un hotel) la un tariff de 3000 de firfirei locali/ pers. Cand sunai la hotel, pretul dat de ei era de 2500, iar daca te duceai personal sa negociezi scoteai pe la 2300… inca o data.. e vorba de 15-17 euro diferenta, nu sunt bani multi, dar pt ce voia Dinu acesti bani?
Am plecat si din Krabi, spre Singapore. Aici trebuia sa avem 2 avioane: Krabi – Kuala Lumpur si KL – Singapore, dar Dinu ne-a propus sa inlocuim un avion cu autocar, sustinand ca vom ajunge la hotel pe la 3 vs 7 cat ne-ar fi luat cu tot cu stat prin aeroprt.. evident ca nu a fost asa, am ajuns pe la 7, iar el a mai facut o economie.
In Singapore alte distractie… hotelul propus si in care agentia “mai fusese de 3-4 ori”, era sub orice critica. Trebuie mentionat ca grupul a fost spart in 2, unii optand sa stea 1 sau 2 din cele 3 nopti la Marina Bay, urmand sa se mute in a 3-a noapte la hotelul pe care Dinu il antamase initial, iar celelalalt grup a stat doar la primul hotel... care a trebuit schimbat.. plin de igrasie, camera fara geamuri, cu mirosuri dubioase. Nimeni nu a vrut sa se cazeze, chemandu-l pe Dinu de la Marina Bay.. nu a avut ce sa faca si a schimbat hotelul, asta fiind si ultima peripetie, dupa asta urmand drumul spre casa.
Concluzie: din punctul meu de vedere, daca iti doresti o excursie in care poti trece peste multe, dar foarte multe, doar pentru a “bifa” niste tari, atunci e ok sa te duci. Povestirea mea este foarte lunga pentru ca din pacate au fost foarte multe problem, cu toate astea in relatare nu au incaput multe, in special caratcterizari ale personalului agentiei, Andreea (prietena lui Dinu) – de o ghiolbanie rara, la frl ca si ghidul Mihai, pe cand la prietena fratelui sau (nu mai stiu cum o cheama) gaseai o nesimtire greu de egalat…
Asteptarile mele de la aceasta excursie erau sa merg in niste locuri putin umblate, cu niste oameni misto si partial am inatalnit,dar printre ei si tot felul de “nea”..

#2580
NNorbi

NNorbi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 13.04.2014
Buna ziua.
Nu am vazut nici un comentariu despre Tui Travel. Daca cumva am trecut peste, imi cer scuze.
Ce experiente aveti cu ei? Pro/contra...

O zi frumoasa.

#2581
tak30ver

tak30ver

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,287
  • Înscris: 16.01.2009
@NNorbi : Tui Travel CEntre e ok, e TUI-ul nemtesc.
@eu_alb : te-as ruga sa le lasi acest review si pe facebook :)

#2582
NNorbi

NNorbi

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 13.04.2014

View Posttak30ver, on 22 februarie 2016 - 11:40, said:

@NNorbi : Tui Travel CEntre e ok, e TUI-ul nemtesc.
@eu_alb : te-as ruga sa le lasi acest review si pe facebook :)

Multumesc.
Vreau sa merg cu ei in August in City Break - Istanbul.

#2583
patty14

patty14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.10.2011
Meridian Travel,este o agentie de c....!!Nu respecta clientii,nu sunt interesati de cerintele clientului,"iti convine bine...nu...cauta in alta parte"

#2584
patty14

patty14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.10.2011

View Postmady1986, on 27 mai 2008 - 20:27, said:

ati auzit ceva de meridian trave? Sunt seriosi,a avut careva neplaceri din partea lor? Multumesc si astept raspuns

Da,niste nesimtiti,trateaza clientul ca pe un c...Nu respecta clientii,nu le pasa de cerinte.."Nimeni nu sta sa va selecteze oferte,la nici o gentie!!!Daca va convine bine...daca nu...cautati in alta parte!"....

#2585
chrismo

chrismo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 335
  • Înscris: 15.02.2009

View PostNNorbi, on 21 februarie 2016 - 13:25, said:

Buna ziua.
Nu am vazut nici un comentariu despre Tui Travel. Daca cumva am trecut peste, imi cer scuze.
Ce experiente aveti cu ei? Pro/contra...

O zi frumoasa.

Nu am rezervat prin ei decat sejururi individuale in Turcia, respectiv zona Antalya, in perioadele in care nu exista chartere. Din punctul meu de vedere a fost OK dar serviciul lor s-a limitat la a-mi gasi variante de pret cat mai bune la anumite hoteluri pe care le doream.

View Postcatalinaiul, on 30 ianuarie 2016 - 19:12, said:

A rezervat cineva prin intermediul "owners direct" ? Suntem 8 persoane si vrem sa inchiriem o vila intreaga, pentru 9 nopti, la sfarsitul lui august. As dori sa stiu cum decurge o rezervare prin intermediul acestui site...
Ownersdirect e parte a Homeaway.com, prin care inchiriez anual.Nu am avut niciodata probleme, asa ca nu am avut nevoie sa interactionez direct cu cei de la homeaway ci doar cu proprietarul de la care se inchiriaza vila/apartamentul. In fapt e un site pe care pe de o parte proprietarii (care in unele cazuri pot fi chiar firme) isi posteaza oferta in schimbul unei taxe, iar clientii aleg din oferta postata.De altfel numai cu proprietarii interactionati, nu cu ownersdirect. Nu platiti niciun comision (ei platesc acea taxa).
Asa ca totul e in functie de buna credinta a proprietarului.
Dar ownersdirect, respectiv homeaway sau holidaylettings sunt site-uri foarte bune si prestigioase pentru rezervari de vile/apartamente.

Edited by chrismo, 28 February 2016 - 21:11.


#2586
eu_alb

eu_alb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 17.08.2009
@tak30over: eu le as lasa, dar ce folos? Vor sterge  comentariul.

#2587
lelu

lelu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 30.01.2010
am un prieten care vrea sa vin in romania cu familia si a gasit operatourul bonjour roumanie si m-a intrebat daca am idee ceva de el
poate are careva o cunostinta si stie ceva
daca e de incredere ca tre sa dai banii inainte si fiind cu familia is oleaca de bani
multumesc.

Edited by lelu, 15 March 2016 - 22:36.


#2588
mistercvc

mistercvc

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.05.2016
Buna si Paste fericit la toata lumea.

Vreau sa va intreb daca poate sa-mi dea cineva mai multe informatii despre cei de la http://www.travos.ro...?hotel_id=11150 Am rezervat la ei pentru un hotel din Sunny Beach, Sun Palace pentru sfarsitul lunii August cand la alte agentii imi spuneau ca nu mai sunt locuri. Doream sa stiu daca a mai calatorit cineva cu ei si daca imi poate da cineva mai multe informatii. Pretul a fost mai mic decat ce am gasit pe net dar nu asta este f important ci faptul ca am gasit disponibil.
Nu as vrea sa ma duc la hotel si sa ma trezesc ca nu am rezervarea, am mai patit-o si anul trecut cu o agentie mare din Bucuresti. Am ajuns la hotel si mi s-a spus sa mai platesc o data. A venit reprezentantul unei agentii din Bulgaria care ne-a zis ca nu au primit plata de la romani si ca prin urmare daca vreau sa am concediul trebuie sa platesc. A fost cosmar, mai ales ca nu aveam bani la noi cat trebuie...

Multumesc.

#2589
alexciupy

alexciupy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 614
  • Înscris: 24.03.2012
Si eu sunt interesat...vreau sa rezerv si eu ceva prin ei!!!

Edited by alexciupy, 10 May 2016 - 21:05.


#2590
marianavintila

marianavintila

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 03.06.2016
Buna seara, si eu as vrea sa ma ajutati cu o parere: vreau sa rezerv un sejur pentru seniori prin agentia Trip&Tour din Calea Mosilor. Ce parere aveti, a plecat cineva cu ei? Multumesc.

#2591
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010
Eu am mers în 2012 pe Costa del Sol cu Chr-stian T-ur (tot cu programul senior - am fost însoţit de tatăl meu). Şi dacă există ei, nu m-aş mai lega la cap cu alte agenţii ce se pot dovedi cu risc. Aşa că sfatul meu e să te duci direct la CT.


Sănătate şi toate cele bune !

Edited by OvidiuNS, 04 June 2016 - 13:57.


#2592
AlexEn

AlexEn

    Spoiled brat

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,070
  • Înscris: 18.12.2007
Arunca-ti un ochi si aici:

http://forum.softped...christian-tour/
http://forum.softped...christian-tour/
http://forum.softped...christian-tour/

Am fost si eu prin 2008 cu ei intr-un tur si confirm ce au scris coforumistii in posturile de mai sus: organizare proasta, cazari nu foarte reusite si ghid slab pregatit. Acum e posibil sa isi mai fi revenit ca au trecut niste ani de atunci.

OvidiuNS: e bine ca ai avut parte de o experienta placuta, dar pari a fi printre exceptii din pacate.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate