![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Sistem - Boca Del Inferno
Last Updated: Jul 31 2009 19:51, Started by
unqjohnny
, Jul 11 2009 18:12
·
0

Posted 11 July 2009 - 21:29

A load of bollocks!Sa nu mai zic ca or luat partea de inceput de la alta melodie.Romanii astia nu au imaginatie.
Wake up, POP SUCKS! |
Posted 13 July 2009 - 17:47

Mie mi se pare foarte beton. Toti Dj-ii care vin acum cu piese identice ca ritm mi se par penibili. Sistem pe de alta parte au fost mereu originali. Ii ador. Si Andreea Crepciuc e o voce foarte pretioasa.
Piesa e bestiala si e printre favoritele mele vara aceasta. ![]() |
Posted 13 July 2009 - 22:17

Mie mi se pare foarte beton. Toti Dj-ii care vin acum cu piese identice ca ritm mi se par penibili. Sistem pe de alta parte au fost mereu originali. Ii ador. Si Andreea Crepciuc e o voce foarte pretioasa. Piesa e bestiala si e printre favoritele mele vara aceasta. ![]() Sistem originali?Tocmai ce am zis ca inceputul ii plagiat. In legatura cu piesele identice, ai dreptate.DJ Layla, Play&Win, Morris etc. melodiile lor suna la fel.Dar nu ma intereseaza.De fapt nu exista o melodie romaneasca care sa-mi placa. |
Posted 30 July 2009 - 10:05

Este destul de OK, am auzit-o pe la TV și pe la prieteni. Melodia nu e rea, dar nici excelentă nu e.
![]() |
Posted 31 July 2009 - 19:51

fainutza mel ... nu extraordinara da pentru topurile romanesti merge
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users