Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
afacere cu inghetata
Last Updated: Jun 29 2012 08:55, Started by
SKIORUL
, Jun 04 2009 16:18
·
0
#1
Posted 04 June 2009 - 16:18
am o inghetata naturala din lapte si smantana adica nu din apa si prafuri. am bagat-o spre vanzare la mag. ''rainbow'' din piata amzei dar vreau sa intru si in alte retele de magazine . acum ma bate gandul sa-mi iau o rulota si sa merg la mare sa vand la cornet . o fi bine sau nu se renteaza ? ceva sfaturi ar fi binevenite . multumesc.
|
#2
Posted 06 June 2009 - 08:18
Daca ai un pret bun, sigur se renteaza, mai ales daca scrii mare ca e facuta din ingrediente naturale. Problema va fi obtinerea si costul amplasamentului rulotei, si a autorizatiilor, si din pacate asta dureaza, iar sezonul la mare deja a inceput. Eu in locul tau m-as interesa la fata locului despre amplasamentele posibile, costul aferent, si daca imi convine, as inchiria o rulota de la cineva (gasesti mai ales de tip fast-food), pe care m-as intelege sa o cumpar apoi in timp, daca treaba merge, dar cred ca ar merge fara discutie. La urma urmei n-ai mult de pierdut la asa o incercare.
Edited by fitness4mind, 06 June 2009 - 08:20. |
#3
Posted 06 June 2009 - 10:26
Cam cat costa o inghetata obtinuta din ingrediente naturale?
|
#4
Posted 06 June 2009 - 17:10
inghetata e ambalata la galetuse de 1000ml.(550gr) -costa 16lei tva inclus -daca o iei de la mine ,daca o iei de la rainbow costa 20 lei . eu sunt unic distribuitor pe
bucuresti si zona de sud . iar la cornet pot sa ii pun un pret similar cu cel pe care il au cei de la mall-uri. oricum e d o mie de ori mai gustoasa si sanatoasa decat ce vand aia . poti da la copii cat vrei fara sa-ti fie teama ca se duc in spital . problema e ca eu nu am nevoie de rulota fast food . aia au pe rulote tot felul de aparate care mie nu-mi trebuie .eu am nevoie doar de o vitrina frigorifica si un congelator . atat .vand doar inghetata nu mici sau cartofi prajiti . problema e ca inghetata e super buna ,naturala si cine a gustat a fost foarte incantat . da ' nu e brand ! asta e raspunsul primit .in plus ca sa te bagi intr-o retea de magazine iti trebuie o mie de pile . de aceea am zis ca in tara ast nu se poate face nici o afacere cinstita . iata un produs bun dar nu pot sa-l promovez . unu chiar mi-a zis ca el prefera sa vanda din aia ieftina din prafuri care costa 15 lei 2 kg ,ca castiga mai mult . de ce sa fie buna si sanatoasa cand poate sa fie ieftina si proasta . asta e mentalitatea romanului . |
#5
Posted 06 June 2009 - 17:27
parerea mea e sa cauti un nume frumos si sonor si apoi sa iti faca cineva ul logo si niste ambalaje corespunzatoare, atractive, de pe care sa reiasa naturaletea produsului/
sau deja ai trecut de faza asta? intrebare: inghetata asta din lapte nu are termen foarte scurt de valabilitate? |
#6
Posted 06 June 2009 - 20:48
Dacă reușești să-ți faci un renume cu faptul că e făcută din ingrediente naturale, vei avea mare succes. Iar cei care iau o dată sigur vor rămâne clienți fideli.
Pe drum spre Suceava (de la Botoșani) este într-un sat un bătrân care vinde, în fața curții lui, are o ladă frigorifică și mereu opresc mașinile acolo să cumpere. Este într-adevăr delicioasă și chiar consistentă. Adică pe timpul verii tata o putea mânca liniștit în mașină, conducând, că nu se topea imediat să curgă. |
#7
Posted 09 June 2009 - 22:51
acolo in zona orasului suceava (unde se fabrica inghetata noastra) vara nu fac fata la cereri,acum vrem s-o promovam si in alte parti ale tarii . vom incerca la mare la mamaia intr-o prima faza . are termen de valabilitate 6 luni . am facut deja ambalaje noi si am personalizat-o sa zic asa . cine a luat o data a mai vrut . dar sine nu stie cum e ...
|
#8
Posted 09 June 2009 - 23:03
#9
Posted 11 June 2009 - 16:52
da , e naturala si e facuta din lapte si smantana si fructe sau ciocolata ,caramel. laptele e produs in ferma proprie . plus ca oamenii care lucreaza acolo sunt seriosi si cinstiti (nu ca altii nu ar fi ,dar este o mare diferenta intre ceea ce fac unii si ceea ce fac ei ).
|
#10
Posted 11 June 2009 - 17:10
n-am vazut pana acum produs care sa contina lapte, sa fie 100% natural si sa reziste timp de 6 luni. poate doar daca trebuie tinut la o temperatura extrem de scazuta....
|
|
#11
Posted 11 June 2009 - 17:26
_Smiley_, on 11th June 2009, 18:10, said: n-am vazut pana acum produs care sa contina lapte, sa fie 100% natural si sa reziste timp de 6 luni. poate doar daca trebuie tinut la o temperatura extrem de scazuta.... Ba da, poate fi natural si in acelasi timp pasteurizat UHT ... Tot natural se cheama ca este ... Plus ca dupa aceea poti sa-l congelezi la vreo -18 grade celsius - si tine si un an ... Edited by horia66, 11 June 2009 - 17:27. |
#12
Posted 13 June 2009 - 13:53
es
te produs care se conserva prin congelare la o anumita temperatura . de aceea e posibil acest termen de garantie si nu are nevoie de nici un conservant . |
#13
Posted 16 June 2009 - 12:28
Cum se numeste inghetata acum ? Spuneai mai sus ca deja au ambalaje.
|
#14
Posted 16 June 2009 - 12:39
horia66, on 11th June 2009, 18:26, said: Ba da, poate fi natural si in acelasi timp pasteurizat UHT ... Tot natural se cheama ca este ... in afara de asta produsul (laptele) este direct introdus in ambalaj ermetic, ceea ce nu este cazul la inghetata, nici nu ai avea cum. la temperaturi joase, (congelare sub -18 grade) orice produs rezista fara sa se altereze doar ca unele isi schimba proprietatile organoleptice) |
#15
Posted 16 June 2009 - 13:00
onlyone, on 16th June 2009, 13:39, said: pasteurizarea si tratantul UHT sunt 2 lucruri diferite, sa nu facem confuzie. este diferenta de 60-70 grade celsius intre ele si timpul de expunere este foarte diferit. Nu facem confuzie. In standardele de acum 40-50 de ani existau trei tipuri de pasteurizare: joasa, medie si inalta - in functie de temperaturi (dupa cum mi-aduc eu aminte din facultate, parca 65-70, 75-80 si 85-90 ... e posibil sa mai gresesc ...) UHT-ul a fost descoperit ulterior (gratie noilor "descoperiri ale cercetarii si stiintei" ...) si este ... fundamental tot un tratament incadrat in "pasteurizare". Este adevarat, nu descoperit de Pasteur, dar dezvoltat tot in acelasi principiu - de sterilizare in vederea blocarii multiplicarii microorganismelor. Si asa e, timpul de procesare difera. Dar, totusi, in vorbirea curenta, esti de acord ca putem sa-i spunem "pasteurizare UHT" ? Sau nu ? Quote in afara de asta produsul (laptele) este direct introdus in ambalaj ermetic, ceea ce nu este cazul la inghetata, nici nu ai avea cum. Quote la temperaturi joase, (congelare sub -18 grade) orice produs rezista fara sa se altereze doar ca unele isi schimba proprietatile organoleptice) |
|
#17
Posted 17 June 2009 - 11:45
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users