Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

Zodia Gemenilor

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#55
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
creca io-s singura geamana care nu minte si detesta minciuna. nu am pomenit geaman complet lipsit de diplomatie, in afara de mine.  si e naspa, va spun. plus gura mare, logic, nu pot sa tac. alte 'calitati' ar mai fi: mana sparta, orgoliu cat casa poporului,  ma plictisesc rapid si de urgenta, insa asta nu se aplica si pe plan sentimental, imi plac siguranta si confortul unei relatii stabile si solide. apoi, mai boema de fel, ador libertatea, cine vrea sa-mi spuna ce sa fac, trebuie sa o spuna sfatos si cu cele mai bune intentii, astfel fac taman pe dos, detest funciar ipocrizia, neamul prost, iresponsabilitatea si mai ales indiscretia, . am principii de la care foarte rar ma abat (si bune si gaunoase), plus sistemul nervos fragil (surmenaj, insomnii, efort mental scazut, stresul face ravagii la modul generalizat, etc). se spune ca lipsa puterii de concentrare, "imprastierea', si plictiseala ar fi cauzate de fragilitatea nervilor. si eu bifez cu brio. <_<  
gemenii sunt relativi reci, lipsit de romantism si floricele, nu sunt nici persoane pasionale, sau de care sa se lipeasca usor vrun tabiet sau patima (fumat, alcool, etc). sunt cele mai detasate si boeme specimene. in privinta banilor, depinde: pot fi extraordinari afaceristi, filosofi , zgarciti sau darnici.

trebuie sa mai luati in calcul si caracteristicile constradictorii dintre reprezentantii acestei zodii, nu doar in privinta aceleasi persoane. asa cum un nativ poate prezenta trasaturi constrastante, asa se intampla si la nivelul nativilor, pot fi foarte diferiti intre ei, tocmai de aceea gemenii, cei mai proteici nativi, sunt si cel mai greu de definit. ;)
sa nu uitati ca mai conteaza mult ziua din saptamana in care suntem nascuti sau elemente ce tin de numerologie. in ce ma priveste , se aplica: sunt reprezentata de numarul unu (numele) si de soare (duminica). ;)

Edited by irinuca8082, 26 May 2009 - 01:06.


#56
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
relativ, nu relativi, oki? damn, ca nu pot modifica mesajul si a doua zi.  <_<

#57
ioanaa

ioanaa

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 315
  • Înscris: 18.05.2004
Zicea odata un tip destept despre gemeni ca fug toata viata din dorinta de a fi ei insisi si de a nu-si pierde identitatea si nu se realizeaza pana cand intr-un final inteleg ca nu au cum sa fie altceva decat ei insisi. :)

Cat despre chestia cu mintitul - asta tine mai degraba de Neptun in combinatie cu Mercur (deci doar sa fi geaman nu e suficient); gemenii in general privesc o intamplare din mai multe unghiuri si pentru ca sunt mobili si schimbatori destul de des lasa loc de interpretare. Ca si trasaturi generale care se aplica la toti sunt: mobilitatea, faptul ca tot timpul se gandesc la ceva, dexteritate, se plictisesc destul de repede, uneori lipsa de profunzime (dar asta poate fi contracarata de alte aspecte din astrograma), impulsiv din punct de vedere intelectual, invata cu usurinta dar nu are o prea mare putere de concentrare (decat daca si-o cultiva), se deprima atunci cand lucrurile nu merg asa cum vrea el (dar de obicei nu-l tine mult pentru ca ii vine alta idee), aptitudini comerciale, stiu din toate cate ceva si nu incerca sa-i contrazici decat daca ai timp la dispozitie pentru ce va urma deoarece le place la fel de mult sa incerce sa te convinga de un anumit lucru pe cat le place la turci sa se targuie in bazar  :D . Iar pentru cei care au afirmat ca au mai multe fete: un geaman chiar crede cand iti spune ceva si cand se intoarce cu spatele la tine si spune altceva...ei bine s-a razgandit si are alta stare si daca nu crezi poate chiar sa iti argumenteze :w00t:

#58
amonra_71

amonra_71

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,792
  • Înscris: 31.03.2008
Aici s-a mutat topicul?

#59
Dari@

Dari@

    Hoașcă pur si simplu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 18.06.2007

View Postamonra_71, on May 26 2009, 15:45, said:

Aici s-a mutat topicul?

il cautai?  :P

#60
amonra_71

amonra_71

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,792
  • Înscris: 31.03.2008
Da, normal. Vroiam să văd dacă s-au mai înscris mincinoși pe aici.
Glumesc Daria, evident.

#61
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
ia uitati baieti, am mai adunat pentru noi niste calitati :D  :


Ascendentul in Gemeni

Este ambitios, are aspiratii puternice si e inclinat catre investigatii, cercetari si experimente; este, de asemenea, capabil sa urmareasca doua, trei scopuri deodata, are dexteritate, e activ. Este o fire compatimitoare si sensibila, are o minte intuitiva, perceptiva si imaginativa, dar este si idealist si iubitor de orice forma de recreare mentala. Este inclinat catre placere, aventura, stiinta si scopuri educative. Uneori este agitat, nelinistit, foarte incordat si confuz, timid, indecis, iritabil si impresionabil.

Cei nascuti cu Ascendentul in Gemeni percep lumea ca pe un loc in care pot invata. Ei vor sa stie totul despre oamenii din jurul lor. Pare ca se aseamana cu nativii care au Ascendentul in Sagetator? Pai asa si este, insa exista cateva diferente importante. In timp ce Sagetatorii incearca sa-si extinda orizonturile intelectuale si fizice intr-un sens mai larg, pe Gemenii ii intereseaza mai mult sa se invarta in cercurile lor sociale.

Sunt oameni carora le place sa puna intrebari, sa se deplaseze liberi si sa se amestece in multime. Cu adevarat nelinistiti si activi fizic, nativii cu Ascendentul in Gemeni dau impresia ca sunt nerabdatori chiar si atunci cand nu este asa. De fapt, acestia dau dovada de o inteligenta care ii poate intimida pe unii oameni mai sensibili. Usurinta cu care vorbesc poate fi o calitate minunata, cu toate ca, uneori, persoanele cu Ascendentul in Gemeni, din cauza capacitatii lor intelectuale, uita sa acorde atentie persoanelor cu care comunica si interactioneaza. De aceea Gemenii pot parea putin cam reci si, cu toate ca aceasta caracteristica este numai de fatada, acest lucru nu este imediat observat de majoritatea oamenilor. De exemplu, nativii avand predominante semnele de "apa" nu se prea simt in largul lor in preajma celor cu Ascendetul in Gemeni (insa acest lucru se intampla inainte de a-i cunoaste mai bine), in timp ce nativii cu zodii predominant de "aer", care sunt mai puternici, apreciaza simtul umorului si istetimea acestor persoane.

Nativii cu Ascendentul in Gemeni pot fi impartiti in doua categorii. Cei dintr-o astfel de categorie sunt agitati, schimbatori, vorbareti si putin capriciosi. Acesti nativi sunt interesanti si amuzanti. In mod constant explica diferite lucruri, fie ca este vorba de comportamentul sau opiniile lor, fie ca este vorba despre cele ale persoanelor din jurul lor. Pentru cei dintr-o aceasta posbila a doua categorie ne referim la cei care sunt mai degraba reci si cu un comportament intelectual. Acesti nativi sunt destul de ingeniosi si isteti, insa, fata de cei din prima categorie, par a fi mai putin veseli si sunt schimbatori. Observatiile pe care le fac sunt taioase si maniera generala este mai severa.

Insa, indiferent de categoria din care fac parte, nativii cu Ascendentul in Gemeni au tendinta sa analizeze si sa dea un inteles lumii in care traiesc. Puterea lor de observatie este foarte bine dezvoltata, sunt activi din punct de vedere mintal (frecvent mintea lor se afla intr-o competitie) si aproape intotdeauna au ceva inteligent sau amuzant de spus. Aceste persoane deviaza cu usurinta de la un subiect la altul, datorita curiozitatii si istetimii caracteristice, insa nu se pot concentra prea mult timp doar asupra unui lucru.

In copilarie, nativii cu Ascendentul in Gemeni sunt adesea catalogati ca fiind intelectuali, curiosi si poate chiar ciudati. Multi dintre ei considera ca in cresterea lor a lipsit caldura.

In relatia de cuplu, persoanele cu Ascendentul in Gemeni cauta un anumit grad de libertate si spatiu. Le plac dezbaterile cu caracter intelectual si schimbul general de idei. Cu toate ca adesea cer sa li se acorde un grad firesc de libertate si ei sunt la fel de dispusi sa isi lase partenerul sa respire.

Aspect fizic

Inalt, subtire, drept, dar sprinten; mers rapid; brate si degete lungi; trasaturi fine, fata, nasul si barbia lungi; infatisare sangvinica; ochi cenusii sau caprui; parul inchis la culoare, de obicei castaniu.

Predispozitii mentale

Invata repede, ii place sa citeasca si sa scrie, este curios, in stare sa dobandeasca o buna educatie; are dexteritate, este plin de viata, ingenios, cu o minte foarte agera. Admira si este inclinat catre muzica, pictura, limbi straine, dans, calatorie si inventii, Uneori este timid sau retras, manifesta buna dispozitie, este omenos. Nervos si nelinistit.

#62
Dari@

Dari@

    Hoașcă pur si simplu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,733
  • Înscris: 18.06.2007
da; dar ascendentul nu inseamna aceleasi calitati cu a avea Soarele in Gemeni  :P

eu imi amintesc acum de vreo 5 Gemeni pe care ii cunosc:
1. nascut pe 1 iunie. mincinos, fustangiu, calitati paranormale din belsug, om de televiziune (nici nu ma mir :D ), casatorit a patra oara (daca nu stiati, semnul traditional al casatoriei pentru Gemeni, este Sagetatorul, semn dublu, care poate sa insemne doua, sau mai multe casatorii)
2. - nascuta pe 10 iunie. var'mea. bleaga, naiva, credula, totusi ascunsa daca e cazul, gospodina, fidela (proasta de fidela, parerea mea) contabila (nici aici nu ma mir).
3. -  13 iunie. om de afaceri (la baza chimist), frumos, destept, devreme acasa, divortat, un pic yogin, un pic ocultist, plin de bani si de femei frumoase in jurul lui. destul de sincer si neduplicitar.
4. - 18 iunie. mincinos, fustangiu, om de televiziune si de afaceri, zgarcit (!), vorbaret.
5. - 20 iunie. vindecator Reiki (la baza chimist). yogin. vorbaret, plin de bani, prefera compania escortelor unei relatii normale. dezordonat, motiv pentru care plateste o fata in casa sa-i aranjeze hainele care alta data stateau intr-un morman imens in mijlocul camerei. poate fi extrem de duplicitar daca vrea.

in afara de persoana de la nr. 4, toti ceilalti vietuiesc la mare distanta fata de locul nasterii lor.  cel de la nr. 4 insa, are un hobby: umbla pe drumuri toata ziua, si in tara si peste hotare, chit ca locuieste tot in orasul natal.

si uite asa, dl. Mercur ii plimba pe toti, ii face sa invarta bani (ai lor sau ai altora), le da de furca in relatiile sentimentale - la femei mai putin - ii face vorbareti, mincinosi, abili, adaptabili. ce nu stiu de unde vine, este inclinatia catre yoga si alte alea.

ca nu mi se pare specifica Gemenilor.

#63
alex_5kg

alex_5kg

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 798
  • Înscris: 07.07.2007
21 mai - 21 iunie
verb caracteristic: a gandi
planeta guvernatoare: Mercur
element: aer
functie: mutabil
zona anatomica: brate, bronhii
piatra pretioasa: smarald
culoare caracteristica: policromie

Nativii acestei zodii au o aparenta juvenila chiar si la maturitate. Pastreaza, cu trecerea timpului, aerul de adolescent pus pe glume. Privirea este patrunzatoare, ochii neastamparati, fata foarte mobila si expresiva. Cand vorbesc isi schimba adesea mimica. Aceasta calitate le da talentul de a imita usor. Sunt lesne de recunoscut dupa chip, dupa obrazul de adolescent, dupa tenul luminos, dupa vioiciunea permanenta sau dupa umorul copilaresc. Mainile le sunt abile, iar atunci cand vorbesc, le agita in aer, gesticuland cu repeziciune. Talia este in general medie iar silueta subtire se pastreaza in timp. Exprimarea este fluenta, limbajul plastic, stilul umoristic.

Gemenii sunt copiii nazdravani ai zodiacului. Foarte curiosi si isteti, sunt dornici sa afle cat mai multe si sa faca schimb de informatii. Foarte rationali - de altfel sunt guvernati de planeta gandirii si a comunicarii, Mercur - ei isi pastreaza luciditatea si in momentele cele mai emotionante si sunt capabili de analize dureros de profunde in situatii in care inima le este sfasiata. In felul lor de a privi viata exista o unda de cinism. Ii salveaza de nepopularitate umorul si dorinta de comunicare.
Ca semn de aer sunt sociabili, spontani, rationali, cu o minte vesnic proaspata care retine usor tot ce este logic. Vioiciunea spiritului este exprimata si prin usurinta cu care intra in relatii, de cele mai multe ori lipsite de profunzime. Sunt atat de dornici de a cunoaste cat mai mult, ca se risipesc de foarte multe ori in domenii din ce in ce mai colaterale, incat uita de unde au pornit. Mai multa disciplina si profunzime i-ar face mult mai eficienti si mai credibili in ochii semenilor. Trebuie spus ca se intampla cu ei ceea ce se intampla cu complementarii lor, cu Sagetatorii. Din cauza marii mobilitati de spirit, omniprezentei, atentiei distributive, usurintei de a comunica, de a promite, de a sari in ajutor, lasa impresia de superficialitate si falsitate. Nu ca nu ar exista o doza considerabila de adevar in toate acestea, dar oamenii devin suspiciosi cu o persoana care se intelege perfect cu toata lumea. De fapt, Gemenii traiesc pentru a se informa, pentru a sti. De aceea sunt curiosi, barfitori, saritori, au tot timpul un sfat, o informatie de ultima ora foarte utila sau o relatie care te poate ajuta. Sigur,ei promit usor dar, cel mai adesea, uita. De aceea multi ii considera farsori, sarlatani, speculanti, tradatori. Ei poseda o mare abilitate de a distrage atentia, de a convinge, de a determina, de a insufla o idee, de a determina subtil o actiune.

Ei sunt cei care soptesc la ureche o barfa in urma careia se nasc suspiciuni, acuzatii, rupturi. Si tot ei sunt cei care se amuza daca nu uita sa profite. Geamanul este un Figaro, un Pierott sau o Colombina. Versati, adaptabili, sunt indispensabili intr-un grup. Ei sunt vestitorii, fara ei informatia nu ar circula, oamenii nu s-ar adapta, fara ei nu s-ar fi inventat politica si dialectica, posta, curieratul, flirtul. Iar acest capitol merita aprofundat pentru ca s-au spus multe lucruri rele despre superficialitatea sentimentelor lor. Dar lucrurile stau cu totul altfel. Nativii Gemeni au o foarte mare mobilitate interioara, motiv pentru care cauta in permanenta lucruri si senzatii noi; curiozitatea ii face sa se bage in sufletul oamenilor, dand senzatia de mare apropiere si interes. Raspunsul afectiv al celuilalt ii surprinde si le ofera o oportunitate nemaipomenita de a avea o experienta relationala interesanta, care sa-i ajute sa se inteleaga mai bine. Ei au nevoie in permanenta de stimuli, stiut fiind ca acesti fluturi in cautare de flori se plictisesc foarte repede. Santajistii sentimental isi gasesc aici zodia ideala, ca si aventurierii care urmaresc mai mult seductia cu ajutorul vorbelor decat al faptelor (multe castelane pot ramane dezamagite de acesti ratacitori). Ei sunt cei care aduc ploi, care vand vise. Uneori atat este de ajuns pentru ca cineva sa se ridice si sa mearga din nou. Alteori nu. Sunt predispusi la mai multe mariaje.

Cu mintea permanent treaza ei raman niste rationali puri. Chiar daca se lasa prada unei trairi, o fac premeditat si stabilesc din timp limita pana la care sunt dispusi sa mearga. Versatilitatea gandirii ii face abili negociatori, capabili sa demonteze argumentul cuiva prin abilitati lingvistice, capcane verbale. Exista o mare diferenta intre ceea ce gandesc si ceea ce spun. Sinceritatea nu este decat rar una dintre calitati. Ei nu doresc sa insele insa considera ca nu intereseaza pe nimeni persoana lor luata in particular ci numai in context social. Doresc contacte dar nu o prea mare implicare in viata lor. Uneori zambetul ascunde sentimente si ganduri contrarii. Nu-si prea permit mari slabiciuni, ar vrea sa ramana reci pentru a putea controla problemele. Pentru ca nu-si pierd controlul relatiile lor risca sa ramana in acea zona controlabila, de unde concluzia de neimplicare afectiva in relatii. Adevarul este ca ei nu sunt niste sentimentali. Nici cand adopta un trai boem nu se lasa prada trairilor idilice. Sunt convivi placuti pentru ca rareori fac excese alcoolice sau gastronomice si isi pastreaza verticalitatea pana la sfarsit.

Curiosi si isteti vor fi atrasi foarte repede de carti. Citesc repede si simultan mai multi autori, riscand sa amestece informatia sau sa ramana la suprafata notiunilor. Uimesc anturajul cu cunostintelor lor din diverse domenii, dar uneori, dupa aprofundarea unei teme, se descopera cunoasterea superficiala a lucrurilor, lipsa de profunzime in analiza. Probabil ca de la cineva care i-a cunoscut a aparut vorba "graba strica treaba". Parintii trebuie sa-i supravegheze in permanenta, sa le cultive simtul datoriei, rabdarea, respectul pentru opinia altuia si curajul de a o afirma pe cea proprie. In general, incearca sa pastreze relatii egale cu membrii familiei, nu cauta conflictul ci dimpotriva, prefera sa dea in particular dreptate tuturor. Daca intampina prea mari dificultati in practicarea propriului mod de a trai vor cauta sa se separe de familie, pastrand totusi relatii la distanta cu aceasta.

Cea mai frumoasa caliatate este supletea spiritului (flexibilitatea), iar cel mai mare defect este nestatornicia.
Sunt fragili, in general, si cea mai mare problema este cea respiratorie: bronsite, alergii la praf, polen etc., probleme cu glanda tiroida si sitemul nervos. Agitatia mentala le poate provoca dereglari neurovegetative conducand la probleme ale peristaltismului intestinal. Pot reclama destul de des afectiuni diferite, dar trec destul de usor peste ele, pentru ca nu sunt foarte grave. Daca nu le vor trata in graba, se vor bucura de longevitatea specifica Capricornilor si de o sanatate foarte buna.

Gemenii prefera sa aiba doua ocupatii, tot din dorinta de a avea o alternativa precum si pentru satisfacerea unei nevoi interioare de diversitate. Pentru ca au o buna indeamanare, pot practica meserii care se bazeaza pe finete, dexteritate,rapiditate: artizanat si arta decoratiilor, muzica instrumentala, jonglerie. Capacitatea de a face slalom printe tipurile umane ii poate indrepta catre actorie, mai ales din placerea de a intra in pielea mai multor personaje. Li se mai potrivesc meseriile legate de scris, putand imbratisa cu succes cariera de ziaristi, redactori, traducatori, librari. Tendinta lor este accea de a-si aleage o prima meserie de baza, din care sa isi asigure confortul financiar si o doua meserie, secundara, dar care sa corespunda mai mult hobby-ului lor. Chiar daca nu castiga foarte mult dintr-o profesie, stiu sa tezaurizeze si, in general, nu fac imprudente financiare, mai ales dupa varsta de 30 de ani. Urmaresc chiar o prosperitate deloc de neglijat. Foarte multe persoane nascute in zodia Gemenilor sau cu Ascendentul aici se indreapta catre stiintele economice, activand in sfera comerciala, sau catre drept, de unde se formeaza ca oratori sau ca avocati foarte abili. Aici gasim comis-voiajorii si agentii de publicitate.

Lumea ii gaseste in general simpatici, dar nu prea are incredere in ei. Adevarul este ca nu inspira asa ceva cu felul lor de-a fi alunecos, care pentru multi semeni denota necinste. Nu este chiar asa, dar pentru ca aici vorbim de defecte trebuie sa-l amintim pe cel mai mare: nestatornicia. Li se reproseaza ca nu pot avea o singura relatie stabila, ca tind sa flirteze in timpul logodnei (va imaginati ce se imtampla dupa 20 de ani de casnicie). Intr-un cuvant, sunt neseriosi. Si toate acestea se petrec pentru ca ei se plictisesc foare repede si se plictisesc pentru ca sunt superficiali. Dar tineti minte ca daca aveti nevoie de un sfat la rece puteti sa-l solicitati, pentru ca sunt mult mai eficienti petru altii decat pentru sine.

In tema natala (astrograma nasterii) a oricarui nativ, din orice zodie ar face parte, locul in care se afla Gemenii pe harta natala, arata domeniul in care individul se realizeaza prin capacitatea sa de comunicare; in care este nevoie de instruire, de educatie; locul din existenta lor unde legatura cu rudele apropiate devine importanta. Daca in tema unui nativ Gemenii se afla in casa a II-a, inseamna ca finantele au legatura cu afacerile cu rudele, in sfera comertului sau a comunicarii scrise. In casa a X-a, indica o posibila cariera care aduce publicitate, contact cu publicul, o meserie legata de mass - media sau publicitate. Iar prezenta in casa a VIII-a poate favoriza o mostenire din partea unui frate sau var, dar poate da si probleme de sanatate frecvente, suparatoare, dar nu profunde. Mai poate sugera un sfarsit departe de casa sau provocat de o calatorie dificila, moarte prin sufocare sau probleme cerebrale.

Gemenii sunt acele fiinte pline de o voiciune copilareasca, ei parca refuza sa se maturizeze. Cand intalnesti un Geaman pur, care este deja matur, ai senzatia ca este un copil mare, ca este infantil, daca nu mai rau. Cu toate acestea, te cucereste cu aparenta naivitate, cu naturaletea si spontaneitatea, iar alteori cu argumentatia infantila. Nu veti sti niciodata daca asa este sau asa vrea sa para, dar probabil ca pentru a o scoate la capat cu el, va trebuie sa-l luati drept ceea ce vrea sa treaca: un rasfatat teribilist. Este mai matur, profund si grav in adolescenta decat la maturitate. Trebuie luat asa cum este: o fiinta sclipitoare, care stii cand apare dar nu si cand pleaca.

Este gratioasa, de statura medie sau migniona, cu un aer de copil, vioaie, usor alintata, cucereste imediat simpatia oricarui barbat. Si conversatia ei este dinamica, sarind cu rapiditate de la un subiect la altul, adaptandu-se usor la orice subiect. Poate parea naiva prin comentariile ei copilaresti, dar acest lucru nu face decat sa se adauge la farmecul personal. Femeia Geaman este femeia-copil al carei portret a facut cariera in perioada romantica. Oricat de instruita ar fi, de cultivata si informata, lasa impresia uneori de superficialitate. Plina de idei si initiativa, dovedeste indemanare in treburile casei, este rapida si reuseste sa faca mai multe treburi deodata. Dexteritatea deosebita o face talentata in toate activitatile in care este nevoie de migala si creativitate, fiind in felul acesta o sotie si o mama nepretuita. In rol de mama reuseste excelent, prin talentul de a-si apropia copii si de a se cobora la mintea lor. Este un tovaras egal si plin de farmec pe care copii il asculta pentru ca il iubesc. Aceasta mama nu va avea de ce sa faca uz de autoritatea ei sau de forta pentru a-si educa odraslele.

Trebuie sa-i oferiti in permanenta o surpriza, sa-i acaparati interesul care este foarte volatil. Ii plac barbatii destepti chiar daca nu se ridica la nivelul lor sau nu ii intelege. Pentru ea, ei sunt niste modele. Admiratia este calea spre statornicie pentru aceasta femeie instabila emotional. Ea poate la fel de bine sa iubeasca doua persoane in acelasi timp, pentru fiecare putand avea sentimente puternice, dar distincte, in functie de ce anume acestea stimuleaza la ea. Daca i se ofera variatie, program de viata divers, contact cu o societate numeroasa in care sa apara uneori cate o figura noua, atunci putem incepe sa stim ca nu va pleca. Cei care ii stau in preajma cred uneori despre aceasta femeie ca traieste viata in joaca. Surpriza este ca asa stau lucrurile.

Cu Berbecul
, ea isi poate da drumul fanteziei fara oprelisti si, in plus, el va sti sa-i ghideze imaginatia spre un scop constructiv. Ei ii place si forta si inteligenta lui. Se recomanda, pentru o mai mare siguranta a relatiei, o diferenta de varsta semnificativa, in care ea sa numere mai multe primaveri.
Taurul o gaseste prea instabila si inconsistenta, iar ea il gaseste pe el plictisitor si obtuz. Trebuie sa fie la mare ananghie sau intr-o mare criza de singuratate pentru a se accepta. Insa, daca vor avea rabdare si intelepciune, vor putea lua unul de la altul ceea ce le lipseste, stabilind o armonie perena.
Cu Geamanul nu pare o combinatie prea fericita pentru ca se disperseaza amandoi prea mult. Relatia poate dura, insa risca sa devina prea cerebrala. Nici unul nu poate veni cu acel aport de caldura, emotie si sentiment profund de care au nevoie amandoi.
Racul reuseste sa sparga gheata ratiunii, cu conditia sa asedieze mult aceasta femeie. Caminul lor poate fi armonios si fericit. Ea gaseste usor solutii in momentele dificile iar el asigura constanta vietii in doi pe care ea invata s-o savureze alaturi de el.
Leul o cam face sa sufere pentru ca o neglijeaza. O place dar nu o ia intotdeauna in serios. Ei ii plac barbatii destepti si puternici dar nu si cei reci sau ironici cu ea. El o considera amuzanta dar nu prea demna de luat in serios, iar ea il indispune prin flirturile ei puerile.
Barbatului Fecioara ii place mintea ei foarte elastica. Pentru a se putea apropia unul de altul, accentul va trebui sa cada pe intelect. Aici insa este nevoie de un nivel egal de pregatire si instruire, pentru ca altfel unul dintre ei il va ironiza si umili pe celalalt.
Balanta se simte in mod natural atrasa de dragalaseniile ei si o suporta foarte bine. Ea se lasa educata de acest arbitru al elegantei. In final rezulta un cuplu armonios, in care accentul se pune pe viata sociala a familiei.
Scorpionul isi da seama ca in dragoste ea nu se implica foarte mult si astfel nu poate vedea in ea o potentiala victima, iar acest aspect o face dintr-o data neinteresanta pentru el.
Sagetatorul isi gaseste in ea jumatatea, dar oare amandoi vad lucrul acesta? Relatia, cu unele tensiuni generate de prezenta lui mai mult intre prieteni si de tendinta ei de a parasi relatia, poate fi dinamica si stimulativa. Amandoi pot progresa daca fiecare se vede pe sine in celalalt. Pentru ca de fapt acesta este adevarul.
Capricornul se poate intelege cu femeia Geaman numai daca el este foarte in varsta si intelept iar ea foarte tanara si desteapta. O relatie in care fiecare se probeaza pe sine. Poate fi foarte profunda, transformatoare, dar nu de durata. Daca acest lucru nu este important atunci accentul se pune pe spirit si evolutie.
Varsatorul o gaseste stimulativa si o poate iubi din prima clipa, chiar daca ea ii poate da un sentiment de nesiguranta. Lui ii place provocarea si o poate intelege la fel de bine ca un barbat Balanta, desi ar putea sa nu dea dovada de rabdarea acestuia. Atractia este mult mai mare in tinerete.
Cu Pestii nu se recomanda o asociere, amandoi sunt prea mobili pentru a-si putea gasi si aprecia calitatile. El are nevoie de o persoana puternica langa el, care sa nu-l paraseasca la primele lui toane. Ea poate fi o astfel de persoana dar nu pentru mult timp.

Se remarca prin amabilitate, solicitudine, jovialitate, spirit gregar. Reuseste sa devina simpatic de prima data, si pentru unii, tocmai de aceea este suspect: parca prea are multe calitati. Gentiletea ii creaza un culoar neted spre inima doamnelor pe care el le stimuleaza sa viseze si sa spere la cavalerul care aduce pentru ele floarea de colt. Ce deziluzie! El este cel care insufla, care da senzatii; el creaza o holograma care doar copiaza realitatea. Promite nu pentru a fi crezut ci pentru a fi iubit. S-ar putea crede ca este un sportiv erotic. Nici pomeneala! Lui ii place jocul, urmarirea care eleveaza spiritul, care ascute simturile, care te ajuta sa te cunosti si sa te depasesti. Partea asta i se pare mult mai interesanta decat o tavalire stasnica, pe care o lasa zodiilor mai carnale. Doamnele pot fi foarte dezamagite atunci cand petrec cu acest barbat mai mult timp in anticamera, in lungi discutii filozofice, decat in dormitor.

Scapa cu usurinta din multe incurcaturi, datorita ingeniozitatii sale si talentului de a se strecura. Multora nu le inspira incredere, si de aceea nu conteaza pe el. Nici el nu-si gaseste la timp prietenii. Relatiile lui pot fi toate prea superficiale. Ca parinte, stie sa se apropie de copii, dar nu-i pretindeti asta decat dupa ce copilul a devenit autonom. Acesta nu poate comunica decat cu o fiinta constienta de prezenta lui pe pamant, asa ca mamele trebuie sa astepte varsta primelor intrebari pentru a responsabiliza acest tata.
Versatilitatea, dibacia ii pot crea o proasta reputatie dar il fac, in acelasi timp, simpatic si de multe ori util. Daca nu are
prieteni de nadejde, nici dusmani foarte rai nu are.

Ii atragem atentia prin ideile noastre, prin felul in care conversam sau in care ne aratam interesati de propunerile lui, precum si prin felul in care incercam sa-i punem in practica ideile. El are nevoie de o persoana pe care sa o considere mai inteligenta si mai stapana pe sine. De fapt el cauta un ghid, un instructor, un profesor. O femeie inteligenta, dinamica, spirituala dar mai rezervata decat el ii va trezi interesul pentru multa vreme. In tinerete va avea o atractie pentru persoane mai in varsta tocmai pentru ca el cauta atunci inzestarea intelectuala. Conversatia ramane o capcana sigura daca vrem sa-l cucerim. Nu pune pret pe frumusetea unei persoane, ci pe aerul ei cat mai pur, fie din cauza marilor inaltimi spirituale de la care priveste, fie din cauza puritatii sufletului. Mai atractiva pentru el este prima varianta. Femeile Berbec ii pot parea prea autoritare si cu o dorinta prea mare de a conduce ostilitatile. Lui ii place sa se simta liber iar ea innebuneste daca nu il poate controla.

Pe femeile din Taur le gaseste ori lipsite de inteligenta ori inzestrate cu un orizont limitat. Si, pe de alta parte, gaseste ca au o frumusete prea carnala, ca poseda prea multa senzualitate pentru gusturile lui fine si ca, oricum, sunt prea posesive pentru spiritul lui liber. NU!
Cu femeile din Gemeni exista mai multe sanse, dar pe care floare sa se intalneasca acesti fluturi efemeri? Au acelasi temperament, dar pentru semne mutabile este mai dificil de pastrat o relatie perena decat pentru alte semne. Relatia tinde catre o prietenie in care fiecare este liber sa faca ce vrea. Parca e prea mult chiar si pentru mileniul trei.
Femeia Rac, feminina, credula, calda si sentimentala este pentru acest barbat o curiozitate in fata careia se gaseste dezarmat. Nu poate insela o asemenea femeie, care este atat de vulnerabila incat ii trezeste simtul protectiei. Ea are nevoie de solutiile lui ingenioase care ii dau senzatia ca alaturi de el orice problema devine usoara. Merge!
Cu femeia Leu relatia este incerta ( merge mai bine cand ea este Gemeni si el Leu). Ea doreste sa domine, el sa seduca. Lui ii plac femeile care ii lasa libertate. Ea ar trebui sa inteleaga faptul ca la el mai mult vorba conteaza si ca poate sta linistita. Dar care femeie Leu sta linistita?
Fecioara, rationala, tipicara, puritana, exigenta si foarte critica il poate interesa, mai ales daca relatia este bazata pe analiza, discutii, proiecte. Amandoi sunt detasati de aspectual senzual al relatiei asa ca pot rezista intr-o legatura.
Balantele reprezinta o permanenta atractie pentru ei dar simt ca nu le pot pastra decat daca sunt mai constanti in mesajele lor de dragoste. Rafinamentul acestora cere atentii si suveniruri costisitoare.
Cu femeia Scorpion nu are nimic in comun, parca nici nu exista unul pentru celalalt.
O femeie Sagetator il gaseste amuzant pentru ca in sfarsit nu se plictiseste cu un barbat si mai ales pentru ca nu mai trebuie sa inventeze ea subiecte de conversatie (are el un sac plin). Seamana in foarte multe privinte si daca vad acest lucru pot evolua unul langa celalalt.
Femeia Capricorn este prea rece si il considera prea neserios. De obicei ia fuge de astfel de persoane, ceea ce va face si in cazul lui.
Iata o posibila relatie perfecta pentru el nu si pentru femeia Varsator. Amandoi apreciaza inzestrarile intelectuale si spirituale mai mult decat pe celelate, iar aici pot gasi un camp comun. Societatea ii atrage in egala masura, sunt dinamici, au preocupari artistice sau literare. Ei ii place insa o anumita constanta, un anumit control al schimbarilor, iar el poate suferi din cauza regulilor pe care le impune sau din cauza racelii ei.
Cu femeile din zodia Pestilor nu prea exista puncte comune, decat instabilitatea si poate expresia artistica. O relatie boema, in care intalnirea se consuma cel mai bine pe taramul artei pentru ca in afara ei relatia nu are suficient suport.

#64
roua

roua

    Purtam marea in buzunarul de la piept.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,901
  • Înscris: 05.11.2006

View Postalex_5kg, on 14th June 2009, 23:24, said:

Fecioara, rationala, tipicara, puritana, exigenta si foarte critica il poate interesa, mai ales daca relatia este bazata pe analiza, discutii, proiecte. Amandoi sunt detasati de aspectual senzual al relatiei asa ca pot rezista intr-o legatura.

Pot pe dracu'  :lol:

#65
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007

View Postalex_5kg, on 14th June 2009, 23:24, said:

21 mai - 21 iunie

Nativii acestei zodii au o aparenta juvenila chiar si la maturitate. Pastreaza, cu trecerea timpului, aerul de adolescent pus pe glume. Privirea este patrunzatoare, ochii neastamparati, fata foarte mobila si expresiva. Cand vorbesc isi schimba adesea mimica. Aceasta calitate le da talentul de a imita usor. Sunt lesne de recunoscut dupa chip, dupa obrazul de adolescent, dupa tenul luminos, dupa vioiciunea permanenta sau dupa umorul copilaresc. Mainile le sunt abile, iar atunci cand vorbesc, le agita in aer, gesticuland cu repeziciune. Talia este in general medie iar silueta subtire se pastreaza in timp. Exprimarea este fluenta, limbajul plastic, stilul umoristic.


Ca semn de aer sunt sociabili, spontani, rationali, cu o minte vesnic proaspata care retine usor tot ce este logic. Vioiciunea spiritului este exprimata si prin usurinta cu care intra in relatii, de cele mai multe ori lipsite de profunzime. Sunt atat de dornici de a cunoaste cat mai mult, ca se risipesc de foarte multe ori in domenii din ce in ce mai colaterale, incat uita de unde au pornit. Mai multa disciplina si profunzime i-ar face mult mai eficienti si mai credibili in ochii semenilor. Trebuie spus ca se intampla cu ei ceea ce se intampla cu complementarii lor, cu Sagetatorii. Din cauza marii mobilitati de spirit, omniprezentei, atentiei distributive, usurintei de a comunica, de a promite, de a sari in ajutor, lasa impresia de superficialitate si falsitate. Nu ca nu ar exista o doza considerabila de adevar in toate acestea, dar oamenii devin suspiciosi cu o persoana care se intelege perfect cu toata lumea. De fapt, Gemenii traiesc pentru a se informa, pentru a sti. De aceea sunt curiosi, barfitori, saritori, au tot timpul un sfat, o informatie de ultima ora foarte utila sau o relatie care te poate ajuta. Sigur,ei promit usor dar, cel mai adesea, uita. De aceea multi ii considera farsori, sarlatani, speculanti, tradatori. Ei poseda o mare abilitate de a distrage atentia, de a convinge, de a determina, de a insufla o idee, de a determina subtil o actiune.



Cu mintea permanent treaza ei raman niste rationali puri. Chiar daca se lasa prada unei trairi, o fac premeditat si stabilesc din timp limita pana la care sunt dispusi sa mearga. Versatilitatea gandirii ii face abili negociatori, capabili sa demonteze argumentul cuiva prin abilitati lingvistice, capcane verbale. Exista o mare diferenta intre ceea ce gandesc si ceea ce spun. Sinceritatea nu este decat rar una dintre calitati. Ei nu doresc sa insele insa considera ca nu intereseaza pe nimeni persoana lor luata in particular ci numai in context social. Doresc contacte dar nu o prea mare implicare in viata lor. Uneori zambetul ascunde sentimente si ganduri contrarii. Nu-si prea permit mari slabiciuni, ar vrea sa ramana reci pentru a putea controla problemele. Pentru ca nu-si pierd controlul relatiile lor risca sa ramana in acea zona controlabila, de unde concluzia de neimplicare afectiva in relatii. Adevarul este ca ei nu sunt niste sentimentali. Nici cand adopta un trai boem nu se lasa prada trairilor idilice. Sunt convivi placuti pentru ca rareori fac excese alcoolice sau gastronomice si isi pastreaza verticalitatea pana la sfarsit.

Curiosi si isteti vor fi atrasi foarte repede de carti. Citesc repede si simultan mai multi autori, riscand sa amestece informatia sau sa ramana la suprafata notiunilor. Uimesc anturajul cu cunostintelor lor din diverse domenii, dar uneori, dupa aprofundarea unei teme, se descopera cunoasterea superficiala a lucrurilor, lipsa de profunzime in analiza. Probabil ca de la cineva care i-a cunoscut a aparut vorba "graba strica treaba".
Cea mai frumoasa caliatate este supletea spiritului (flexibilitatea), iar cel mai mare defect este nestatornicia.
Sunt fragili, in general, si cea mai mare problema este cea respiratorie: bronsite, alergii la praf, polen etc., probleme cu glanda tiroida si sitemul nervos. Agitatia mentala le poate provoca dereglari neurovegetative conducand la probleme ale peristaltismului intestinal. Pot reclama destul de des afectiuni diferite, dar trec destul de usor peste ele, pentru ca nu sunt foarte grave. Daca nu le vor trata in graba, se vor bucura de longevitatea specifica Capricornilor si de o sanatate foarte buna.






Gemenii sunt acele fiinte pline de o voiciune copilareasca, ei parca refuza sa se maturizeze. Cand intalnesti un Geaman pur, care este deja matur, ai senzatia ca este un copil mare, ca este infantil, daca nu mai rau. Cu toate acestea, te cucereste cu aparenta naivitate, cu naturaletea si spontaneitatea, iar alteori cu argumentatia infantila. Nu veti sti niciodata daca asa este sau asa vrea sa para, dar probabil ca pentru a o scoate la capat cu el, va trebuie sa-l luati drept ceea ce vrea sa treaca: un rasfatat teribilist. Este mai matur, profund si grav in adolescenta decat la maturitate. Trebuie luat asa cum este: o fiinta sclipitoare, care stii cand apare dar nu si cand pleaca.

Este gratioasa, de statura medie sau migniona, cu un aer de copil, vioaie, usor alintata, cucereste imediat simpatia oricarui barbat. Si conversatia ei este dinamica, sarind cu rapiditate de la un subiect la altul, adaptandu-se usor la orice subiect. Poate parea naiva prin comentariile ei copilaresti, dar acest lucru nu face decat sa se adauge la farmecul personal. Femeia Geaman este femeia-copil al carei portret a facut cariera in perioada romantica.

Trebuie sa-i oferiti in permanenta o surpriza, sa-i acaparati interesul care este foarte volatil. Ii plac barbatii destepti chiar daca nu se ridica la nivelul lor sau nu ii intelege. Pentru ea, ei sunt niste modele. Admiratia este calea spre statornicie pentru aceasta femeie instabila emotional. Ea poate la fel de bine sa iubeasca doua persoane in acelasi timp, pentru fiecare putand avea sentimente puternice, dar distincte, in functie de ce anume acestea stimuleaza la ea. Daca i se ofera variatie, program de viata divers, contact cu o societate numeroasa in care sa apara uneori cate o figura noua, atunci putem incepe sa stim ca nu va pleca. Cei care ii stau in preajma cred uneori despre aceasta femeie ca traieste viata in joaca. Surpriza este ca asa stau lucrurile.
[b]

ups.  :blush:

View Postroua, on 14th June 2009, 23:28, said:

Pot pe dracu'  :lol:

chiar ca... :lol:

#66
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008
Simbol: Gemenii. Probleme la patrat. Vorbe cu dublu inteles. Viata dubla. Inselatori.Dubleaza-ti placerea – si chinul.

Element: Aer. Aerul Gemenilor este ca briza nesuferita de la malul marii care ridica nisipul
de pe plaja. Te face sa iti strangi ochii si sa nu poti sa vezi bine ce se intampla in jur.
Cuvintele dulci ale Gemenilor sunt renumite pentru mai multe lucruri decat sexul la telefon.

Calitate: Mutabil. Gemenii sunt echivalentul uman al unei usi batante. Sa jonglezi cu cinci
sau sase amante, o nevasta si doua relatii de lunga durata cere mult talent.

Guvernator: Mercur, zeul inselatoriei si al smecheriilor. Cea mai rapida gura si cea mai
redusa atentie din univers

Activitate preferata: sa ajunga la concluzia gresita (o, daaaaa)

Carte preferata: Cum sa faci pe oricine sa fie de acord cu orice zici

Slujba ideala: ziarist la un tabloid

Prima intalnire ideala: trei prieteni/e foarte buni/e care il/o adora si se felicita reciproc toata
noaptea pentru norocul lor incredibil

Fraza tipica: Pentru ca vreau

Fraza de agatat: Ai citit vreo carte buna in ultima vreme?

Parte a corpului: Degetele. De obicei rupte de la cat de mult gesticuleaza.

Zona erogena: mainile. Sex cu mainile. Catuse.

Ciudatenie sexuala: faceti dragoste. Gemenii se gandesc la munca, la o noua dragoste sau la o fosta iubire.

Niste mincinosi cu maini care gandesc singure....

Irinuca draga unde te regasesti???

#67
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
da ce te intereseaza?  <_<

nu raspund ca nu ai fost suficient de dragut ca sa dai copi-peist la tot articolul. ai selectat numai ce ai vrut. husi husi!  :harhar:

btw: am scris in postul de mai sunt unde ma regasesc.  :wub: -_-

#68
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008
Cum ii faci fata

- Gemenii au nevoie de comunicare

- E foarte important sa ii asculti

- Ii potolesti daca ii scoti la o tura prin oras

- Lauda-le ideile

- Iau foc daca te faci ca stii ceva care ei nu stiu

wow...ultima fraza parca ii vine manusa useritei irinuca....;)...
Ia un pix si noteaza...13,47,26,1,32,15 si Zona Groelanda....

#69
irinuca8082

irinuca8082

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,985
  • Înscris: 04.03.2007
wrong-bong!!!

#70
eu_unul

eu_unul

    mason lvl 78

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,337
  • Înscris: 20.05.2008

Quote

Fraza de agatat: ce carte ai citit
Fratele meu e geaman dar altceva in afara de cartile de joc si manuale nu a citit. La el fraza suna asa:  stii sa citesti?!!

#71
balonash

balonash

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 05.02.2009
Până acum doar teorie.
Sunt geamăn, iar astea ar fi caracteristicile principale ale mele: mincinos, leneș, fără ambiție, sunt capabil să cred că iubesc mai multe persoane deodată, gândesc foarte logic când nu sunt implicat emoțional în cazul respectiv, nu știu să administrez banii, prudent, am pretenții mari la cei inferiori(ex:angajați), îmi place să cred că am întotdeauna dreptate, încăpățânat, turnător, bun manipulator, inteligent, dorință de cunoaștere, visător, fragil, răzbunător, invidios. Toate astea într-o combinație foarte instabilă.

Nu știu dacă are legătură prea mare cu zodia, dar toate calitățile/defectele astea sunt moștenite de la tatăl meu, care e berbec.

#72
Andreas1

Andreas1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 08.10.2005

View Postmwlambo, on 24th April 2009, 16:54, said:

Eu n-am inteles care-i faza... :huh: Eu sunt Gemeni, dar nu cred ca toti nascuti sub aceasta zodie pot fi caracterizati la fel.
Si impartirea asta pe zodii e facatura masonica. 

Dar ai dreptate in ceea ce zici. Cunosc multe persoane care-s in zodia gemeni (la doua dintre ele ziua si anul nasterii coincid), dar am observat ca multe nu se inscriu in tiparul gemenilor. Cica "Verb reprezentativ: a gandi". (de aici) Yeah right...la astia 10 sau 11 pe care-i stiu ca-s in zodia gemeni descrierile zodiacului se potrivesc maxim 10%. 



View PostJudith, on 25th April 2009, 19:51, said:

Haoleu,acuma daca minti cu siguranta esti geaman. Totusi sa nu aberam la nivelul asta.

Nu cei ce mint sunt gemeni, sunt gemeni cei ce mint. 

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate