Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
gratar electric
Last Updated: Feb 15 2018 22:53, Started by
bossake
, Jan 05 2009 12:53
·
0
#55
Posted 29 May 2012 - 21:37
atunci o iau de la tv...sa nu dau banii de doua ori ca fraieru
ms |
#56
Posted 29 May 2012 - 21:46
Pentru putin!
Nu mai stiu ce pret au aia, dar le face toata ziua reclama, parca era undeva la 150 lei + curier. Dar decat sa o iei cu 80 de lei si dupa aia sa pui apa la caine in ea sau mancare la pui, mai bine o iei "de la sursa". |
#57
Posted 04 June 2012 - 20:06
Pana la urma am cumparat asa ceva:
http://www.electrolu...fa-f6d3e785e6a8 Sa vedem cat de bun e, ca pentru siguranta am luat si o tigaie de fonta grill care merge in bucatarie, asta e pentru uz balcon :) |
#58
Posted 04 June 2012 - 21:32
MembruAnonim, on 4th June 2012, 21:06, said: Pana la urma am cumparat asa ceva: http://www.electrolu...fa-f6d3e785e6a8 Sa vedem cat de bun e, ca pentru siguranta am luat si o tigaie de fonta grill care merge in bucatarie, asta e pentru uz balcon :) si din ce e facut ... "stratul inovator"? aluminiu acoperit cu un fel de teflon teflon la gratar ... e o idee buna? daca tot mananci asa ceva, ar fi interesant de stiut |
#59
Posted 06 June 2012 - 08:54
Nu stiu sa iti spun ce are ca strat protector, ca doar l-am pipait in magazin. Comanda urmeaza sa o primesc peste vreo saptamana cand e gata casa, ca e la pachet cu mai multe electrocasnice.
Oricum parea acoperit si pe dedesubt cu aceeasi substanta. Sper sa fie ceva mai rezistent decat teflon. Daca nu, nu-i bai, mai incercam, nu-i chiar asa de scump... |
#60
Posted 19 September 2012 - 09:54
Freddy12, on 27 mai 2012 - 23:49, said:
Mie cel mai mult imi place cum se gateste cu Actifry. Asta in eventualitatea cand nu ia foc ca in anumite cazuri prezentate pe net. In plus Actifry e facut in principiu pentru prajitul cartofilor, versiunea Airfry de la Philips e scumpa si cu specificatii similare, asa ca problema gasirii unui gratar electric decent ramane. Ori asta ori ramanem la oala de fonta traditionala Edited by AMDG, 19 September 2012 - 09:55. |
#61
Posted 19 September 2012 - 10:34
Am folosit gratarul pe care l-am cumparat constant in ultima perioada. Sunt chiar multumit de investitie. E acoperit cu un strat de teflon destul de gros, care pana acum rezista cu succes, desi il scot la munca 1-2 ori pe saptamana. Imi place ca iese carnea f bine facuta pe el, are destula putere sa faca si scrum carnea, nu cum citeam pe aici de unele ca nu ar da destula caldura. Normal, nu se compara cu un gratar pe lemne, insa comparativ cu orice altceva am testat pana acum, mi se pare cel mai aproape de adevar. Ma refer la de-alea pe aragaz, tigai magice, etc... Imi place ca nu face fum din cauza tavitei cu apa, imi place ca are si partea de gratar cat si plita, pentru legume, utila. Deasemenea se spala foarte usor, grasimea se duce usor, nu trebuie decat dat cu buretele si apa. Evident, daca o lasi sa stea peste noapte si se lipeste, trebuie lasat un pic la inmuiat, dar se ia repede de pe el.
Per total sunt multumit de produs, sa vedem si cat rezista in timp teflonul. Daca ma duce macar 2-3 ani, m-am scos. |
#62
Posted 19 September 2012 - 10:48
#63
Posted 19 September 2012 - 11:06
Pai nu prea am vazut gratare electrice de fonta, ca as fi incercat.
Cand am zis destul de gros, ma refeream ca nu se zgarie usor. Pana acum nu am reusit decat pe lateral o zgaiba mica, unde nu conteaza, cand am dat destul de tare in ceva metalic |
#64
Posted 01 October 2012 - 21:57
Eu ma gandesc la o improvizatie si vreau sa va cer parerea.Ce ziceti de un gratar cu rezistenta electrica(nu foarte scump) peste care sa pun o placa de fonta de dimensiuni similare sau,eventual o placa de granit?
Am incercat si varianta clasica,cu carbuni,pe balcon,am copt vinetele pentru zacusca si a fost ok,fara mult fum,dar cand am pus carnea la prajit am crezut ca o sa ma trezesc cu pompierii la usa.Asa ca vreau o solutie cat mai apropiata de gratarul clasic. Edited by temu, 01 October 2012 - 22:01. |
|
#65
Posted 01 October 2012 - 23:14
Problema ta cred ca e una de transmisie a caldurii daca pui fonta peste gratar.. caldura nu cred ca va fi la fel de mare ca si cea de pe gratar direct. Cea mai buna solutie sa ai un gratar cu fonta e acea de a "lipi" cumva (izolat electric, bineinteles) rezistenta direct de corpul gratarului.
|
#66
Posted 02 October 2012 - 12:06
AMDG, on 19 septembrie 2012 - 09:54, said:
Asta in eventualitatea cand nu ia foc ca in anumite cazuri prezentate pe net. In plus Actifry e facut in principiu pentru prajitul cartofilor, versiunea Airfry de la Philips e scumpa si cu specificatii similare, asa ca problema gasirii unui gratar electric decent ramane. Ori asta ori ramanem la oala de fonta traditionala Cred ca le-a luat foc fiindca nu au lasat un spatiu sufiocient de mare in spatele aparatului sau nu au curatat orificiileo pe unde se face aerisirea in interiorul lui. Uite, au mai trecut niste luni de cand folosesc Actifry-ulsi nu am nimic a-i reprosa. face carne ca sicum ar fi pe gratar, peste, frigarui, dovlecei prajiti. E excelent. Promit sa va anunt daca va lua foc. PS:fiu-meu isiface pizze la Actifry dar inainte de a le pune la copt le face o gaura in mijloc ca sa aiba pe unde trece tija. Iese o pizza tip colac, foarte nostim. |
#67
Posted 04 October 2012 - 11:46
Cum faci tu grătar fără fum la scula aia? Ar trebui să afume zdravăn pentru că toată grăsimea care se scurge rămâne acolo...
Dacă nu faci cartofi prăjiți un simplu cuptor electric (din acelea mici gen cuptor microunde) face fix aceeași treabă. |
#68
Posted 04 October 2012 - 16:31
|
#69
Posted 05 October 2012 - 09:31
Ok, deci face aceeași treabă ca un grătar de tablă din ăla cu gaură în centru dar fără partea de amestecare.
Cum naiba s-a încălzit tochitura aia în masă nu-mi dau seama, interesant oricum. |
|
#70
Posted 05 October 2012 - 13:36
Cum am mai zis , e un jet de aer fierbinte si o paleta care invarte compozitia pina e gata. La fel se fac si cartofii care necesita o cantitate infima de ulei. Dar preferatele mele sunt dovleceii pe care pun tzatziki dupa ce se fac in Actifry. Fac si legume diverse amestecate la care adaug sos de soia si iese o chestie asemanatoare cu legume in 5 culori din bucataria chineza. Mie imi place aparatul asta. Gratar d'ala cu gaura in mijloc am avut acum multi ani si nu era bun de nimic. Poate astea noi din reclamele de la TV sa fie mai de soi, nu stiu .
|
#71
Posted 18 February 2014 - 11:16
Stiu ce cei mai tari din lume la gratere sunt weber, au si in romania site http://www.weberstep...ĂŽnceput.aspx
Le gasiti prin Hornbach, dar nu toate modelele sau la distribuitorul lor http://campinggrill.ro/. La asta din urma poti consulta catalogul si iti alegi. Partea buna est ca la hornbach au preturi cu un 5% mai mici, iar la campigrill mai iti lasa si ei un discount la modele pe stoc. (site-ul este mini8ma si este bine sa sunati) In opinia mea firma americana Weber sunt cei mai tari, restul sunt doar chinezarii. Plus ca la weber gasesti orice piesa de rezerva in special acele grill-uri ce se distrug prin ardere in 4-5 ani- se subtiaza de la frecare cu peria si ardere, la restul firmelor nici macar nu au asa ceva si te obliga sa-ti cumperi inca un gratar nou. Eu unul am un model pe carbuni, dupa parerea mea este net superior fata de celelalte, ca gust ma refer. Romanii habar nu au sa faca gratar cu toate ca ca si popor balcanic mananca multe gratare, dar doar mici, ceafa si carnati. Americanii sunt asii gratarelor, ei prepara carnea, o marineaza, folosesc anumite lemne si chipsuri de lemne ce dau aroma etc.. Cel pe gaz ai probleme iarna cu butelia ca ingheata, plus ca gazele arse sunt cancerigene./ Cele pe carbuni din punct de vedere al sanatatii au si ele problema ca grasimea cand cade pe carbunii incinsi elimina niste substante tot cancerigene, dar sunt prevazute cu tavita de colectarea grasimii eliminand in acest fel acest pericol. Ambbele modele elimina CO2 si contribuie la incalzirea globala, asta daca esti ecologist si mananci carne cruda sa nu poluezi planeta Daca stai la bloc cel mai bine este sa-ti iei unul electric, dar aici trebuie sa vezi cat consuma si daca iti rezista instalatia. La bloc eu mai faceam si la aragaz, la cuptor, ce avea grill si arzator deasupra. Iesea ok, dar vara nu puteai face ca era o caldura insurmontabila, de acea cel electric este foarte bun la bloc. (si cel electic contribuie la incalzirea globala )); Edited by cristian_e, 18 February 2014 - 11:16. |
#72
Posted 06 September 2015 - 12:03
Ma bate nevasta-mea de tzashpe ani la cap ca pestele se face la gratar electric, ca ei la tzara la 2 zile porneau la 2 zile si faceau.
Io cu focul da uneori am o lene sa-l pornesc... acu 2 ani i-am luat ciuskopec, apoi un mic aragaz electric, acum ieri in selgros ca sa-i iau unul electric. Eu ca sa fie cu picioare... si am luat shtiful asta. Apoi am luat pãstrãv si azi i-a dat drumul... bai recunosc e bun rau pestele la grill electric. Iese bine... Acum ma bate gandul sa iau unul semiprofesional dar sa nu-mi rupa buzunarul. Stiti? Ceva? uploadfromtaptalk1441533713897.jpg 185.07K 37 downloads Edited by MembruAnonim, 06 September 2015 - 12:06. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users