Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
gratar electric
Last Updated: Feb 15 2018 22:53, Started by
bossake
, Jan 05 2009 12:53
·
0
#19
Posted 11 May 2010 - 20:12
Gratarele astea electrice de interior nu fac fum?
Am observat ca anumite modele au o tava in care se pune apa tocmai pentru a nu scoate fum. Edited by Mocebon, 11 May 2010 - 20:12. |
#20
Posted 12 May 2010 - 15:08
Mocebon, on 11th May 2010, 21:12, said: Gratarele astea electrice de interior nu fac fum? Am observat ca anumite modele au o tava in care se pune apa tocmai pentru a nu scoate fum. Eu il folosesc afara pe balcon. Are inclusiv acea tavita cu apa. Asa se lauda si producatorul ca face cu fum redus , dar sa fim seriosi,este totusi gratar. Si nu ar fi vorba neaparat de fum,dar vorbim de miros. Eu unul nu l-as folosi in bucatarie. Bine, am si bucataria deschisa. Edited by mihai!, 12 May 2010 - 15:09. |
#21
Posted 26 May 2010 - 19:10
Vreau sa-mi iau un grill electric si m-ar interesa sa stiu daca a incercat cineva sa faca mici.
Ma refer la un gratar precum cel din foto cu grill clasic si tavita in care se pune apa pentru a nu scoate fum. Attached Files |
#22
Posted 26 May 2010 - 19:22
Am incercat eu...nu sunt nici pe departe la fel de buni ca cei facuti clasic..dar sunt comestibili.
|
#23
Posted 26 May 2010 - 19:45
@Valy1: si, ai reusit sa faci mitsch carbonara©?
Bre, hai sa fim seriosi acum si sa facem o comparatie. Voi ce alegeti? :naughty: Attached Files |
#24
Posted 26 May 2010 - 19:53
as alege primul gratar, pare mai sanatos, acolo o idee :D
de foame crapi orice, deci merg amandoua |
#25
Posted 26 May 2010 - 20:08
#27
Posted 26 May 2010 - 22:24
Niciodata, dar NICIODATA, un gratar electric nu va putea egala unul clasic. Nici macar ala pe gaz nu-l egaleaza, ambele fiind doar surogate bune de folosit in zone in care nu te poti apuca sa aprinzi lemnul/carbunele (apartamente de bloc...etc) si eventual pentru ca sunt mai rapide. Dar, in materie de gust.....doar niste gratare cu distributie indirecta a caldurii, prin intermediul unor roci vulcanice...pe care eventual mai poti arunca si un pachetel cu anume rumegus, care sa dea si savoarea de fum preparatelor.....sa zici ca ar mai face ceva ;) Acu..daca nu esti gurmand si vrei gratar, sau daca esti gurmand da' mai vrei gratar si acasa...merge si unul din ala electric. Eu folosesc ala cu IR din cuptorul electric.....
L.E. Vad ca ma repet...am mai zis astea si anul trecut :D.... deh...memoria asta ;) Edited by richelieu, 26 May 2010 - 22:28. |
#28
Posted 26 May 2010 - 22:36
acum am vise erotice cu un pui la protap dat in mirodenii si putin ulei
invarti juma de ora, mai tai o felie subtire, iar mai invarti, mai iei o gura de ceva... iar mai invarti protap electric in aer liber exista? :))) |
|
#29
Posted 26 May 2010 - 22:50
PUI bre? :lol: . Nu se supara protapul ala pe tine? Da' un batal bine fezandat si uns din cand in cand cu apa de usturoi....in timp ce se rumeneste la protap si din care iei bucatele "barbierite" ca la saormerie....ce-are? Sa se simta si protapul ala util...;)
|
#30
Posted 26 May 2010 - 22:52
parca erai la dieta
facem o linie de pui la protap sau hai un ied, lasat la bait cateva zile sa se patrunda cu toate aromele Edited by Cutzu, 26 May 2010 - 22:53. |
#31
Posted 27 May 2010 - 07:37
richelieu, on 26th May 2010, 23:24, said: Niciodata, dar NICIODATA, un gratar electric nu va putea egala unul clasic. Nici macar ala pe gaz nu-l egaleaza, Si porcul atunci cand se taie si se parjoleste cu flacara de la butelie se razuieste si se spala FOARTE bine. Edited by rox3k, 27 May 2010 - 07:37. |
#32
Posted 27 May 2010 - 07:56
@Cutzu, Richelieu: Incetati mai oameni buni cui chestiile astea, ca mi-e o foame de nu vad bine!
|
#33
Posted 27 May 2010 - 09:30
Cutzu, on 26th May 2010, 23:36, said: acum am vise erotice cu un pui la protap dat in mirodenii si putin ulei invarti juma de ora, mai tai o felie subtire, iar mai invarti, mai iei o gura de ceva... iar mai invarti protap electric in aer liber exista? :))) daca credeti ca fac reclama rog sa se stearga postu',dau doar o idee http://rotisoare.ro/...c...5&Itemid=57 |
|
#34
Posted 27 May 2010 - 09:32
buntzi, on 27th May 2010, 08:56, said: @Cutzu, Richelieu: Incetati mai oameni buni cui chestiile astea, ca mi-e o foame de nu vad bine! Poi bre buntzi...n-am fost io inclus (pe nedrept ..parol :rolleyes: ) in grupul sadicilor de pe aceasta arie? @cutzu: bre..la dieta sunt si acum....dar na..in weekenduri imi mai fac de cap ;). Om sunt si eu....si gurmand pe deasupra. Mai usor m-am lasat de fumat, decat de mancat... Edited by richelieu, 27 May 2010 - 09:33. |
#35
Posted 25 September 2010 - 08:44
mihai!, on 12th May 2010, 16:08, said: Eu il folosesc afara pe balcon. Are inclusiv acea tavita cu apa. Asa se lauda si producatorul ca face cu fum redus , dar sa fim seriosi,este totusi gratar. Si nu ar fi vorba neaparat de fum,dar vorbim de miros. Eu unul nu l-as folosi in bucatarie. Bine, am si bucataria deschisa. |
#36
Posted 27 May 2012 - 02:25
richelieu, on 26th May 2010, 23:24, said: Niciodata, dar NICIODATA, un gratar electric nu va putea egala unul clasic. Nici macar ala pe gaz nu-l egaleaza, ambele fiind doar surogate bune de folosit in zone in care nu te poti apuca sa aprinzi lemnul/carbunele (apartamente de bloc...etc) si eventual pentru ca sunt mai rapide. Dar, in materie de gust.....doar niste gratare cu distributie indirecta a caldurii, prin intermediul unor roci vulcanice...pe care eventual mai poti arunca si un pachetel cu anume rumegus, care sa dea si savoarea de fum preparatelor.....sa zici ca ar mai face ceva ;) Acu..daca nu esti gurmand si vrei gratar, sau daca esti gurmand da' mai vrei gratar si acasa...merge si unul din ala electric. Eu folosesc ala cu IR din cuptorul electric..... L.E. Vad ca ma repet...am mai zis astea si anul trecut :D.... deh...memoria asta ;) Gratarul pe carbuni nu este prea sanatos, carbunele afuma si arde friptura. Cel electric daca nu ai rezistenta la vedere sa cada grasimea direct pe ea, nu afuma si frige foarte bine carnea care nu isi pierde gustul. La fel si cel pe gaz. Gratar pe carbuni: aprinde carbunii, fa jar, afuma friptura, ia foc, stinge friptura, daca ai multa carne mai faci un foc. Gratar electric sau pe gaz: bagat in priza si gatit :))) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users