Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
gratar electric
Last Updated: Feb 15 2018 22:53, Started by
bossake
, Jan 05 2009 12:53
·
0
#1
Posted 05 January 2009 - 12:53
ma gandesc la achizitionarea unui gratar electric. are cineva de pe aici? se merita, iese bine mancarea?
|
#2
Posted 05 January 2009 - 15:07
Eu am ceva in genul asta: http://www.elanko.ro.....0Tefal BG2100.
Sincer, l-am primit cadou de nunta, dar eu nu as fi dat banii pe el. Face la fel de mult fum ca un gratar de aragaz (am si din ala) si rezultatul final e acelasi. Ocupa mult spatiu, speli la el ca la balamuc (urasc sa spal vase !). Avantaje....nu prea gasesc, a doar ca ai putea face un fel de fondue in curte fara sa te afui prea mult. Eu il folosesc cam de 2 ori pe an. |
#3
Posted 15 January 2009 - 03:36
Eu am un gratar electric dar e model vechi nu cred ca se mai practica acum. Insa este foarte bun, mancarea iese perfecta!
|
#5
Posted 15 January 2009 - 19:15
Desi mi-as fi dorit ceva in genul: http://www.elanko.ro...9...hnson R 231
nu am gasit si nici nu prea am stat sa caut. gasisem un model asemanator cu cel de mai sus in real,dar era 3 miloane 500. si cum nu am vrut sa arunc cu banii pe geam, am luat tot din real modelul asta: http://www.elanko.ro...9...hnson R 251 . a fost doar 800 de mii si sunt mai mult decat multumit de cum iese mancarea :).. |
#6
Posted 28 August 2009 - 22:25
Problema fumului este la gratarele unde grasimea pica pe rezistenta...
Sunt unele modele care, datorita constructiei inclinate, colecteaza grasimea intr-un rezervor unde se afla si apa, astfel evitandu-se fumul... De modelul Rhonson de mai sus stiu sigur ca face acest lucru... Daca mai aveti pareri sau experiente personale, ar fi binevenite! |
#7
Posted 29 August 2009 - 07:28
melcu79, on 5th January 2009, 15:07, said: Eu am ceva in genul asta: http://www.elanko.ro.....0Tefal BG2100. Sincer, l-am primit cadou de nunta, dar eu nu as fi dat banii pe el. Asta-mi aduce aminte de un amic care isi cumpara toate cacaturile si zice mereu "sa dau io banii pe asa ceva? pacatele mele! l-am primit cadou" :) Io am folosit o singura data asa ceva, de nevoie, intr-un sat de vacanta. Io stiam ca aia au acolo gratare "fixe" in aer liber si n-aveau. Aveau doar de inchiriat gratare (ca asta din linc) la receptie. Ce sa fac? Daca tot luasem un sac de 10 chile de carbuni de pomana si carne de miel cat sa hranim un batalion, doar nu era sa ma-ntorc cu carnea-n traista. Asa ca am inchiriat gratar d-asta pe fo 3 zile si l-am folosit. Cand il vazui atat de mic si fragil mi-am zis ca o sa-mi para rau de bani. Si mai eram si cu niste amici care si aia cu carne dupa ai dar aia au fost prevazatori si si-au adus electricu' de-acasa. Ceva asemanator dar de patru ori mai mare. Noroc cu aia ca am redistribuit carnea si micii si carnatii si mai stiu io ce mai era intre cele doo electrice ca altfel ma apuca dimineata langa gratarelul meu la cata carne s-a mancat in seara aia. Concluzia este ca, desi am ras io de rahatelul asta de gratarel, mnealui si-a facut treaba perfect si carnea a iesit foarte buna. Il recomand oricui ca solutie de iesit din criza sau oricui care locuieste in garsoniera fara balcon si vrea musai gratar. |
#8
Posted 29 August 2009 - 08:17
de curand am luat un gratar pe gaz, cu roca vulcanica, diferenta dintre asta si un gratar traditional cu lemne - carbuni, este ca la asta ai temperatura constanta, si nu mai stai sa faci focul mereu.
|
#10
Posted 30 August 2009 - 03:12
Eu am luat unul micut, cu siguranta nu pe plita, e nemaipomenit, doar ca trebuie sa ai priza.
Desi scrie ca e indoor si nu face miros, tot face.Asa ca facem afara, tragem fir lung. Dar iese gratarul f bun. Mult mai bun ca la grilul pe gaz, butelie sau carbuni. |
|
#11
Posted 30 August 2009 - 06:18
mivan2007, on 30th August 2009, 04:12, said: Eu am luat unul micut, cu siguranta nu pe plita, e nemaipomenit, doar ca trebuie sa ai priza. Desi scrie ca e indoor si nu face miros, tot face.Asa ca facem afara, tragem fir lung. Dar iese gratarul f bun. Mult mai bun ca la grilul pe gaz, butelie sau carbuni. depinde de gust |
#12
Posted 30 August 2009 - 06:35
conu71, on 29th August 2009, 23:18, said: depinde de gust Deci cine a gustat o spus ca e foarte buna carnea. Mai conteaza si modul de preparare, dar chiar iese f bun. Se spala si f usor, atat ca nu e mare, adica ptr mai multe persoane petreci cam mult langa el, dar nu arde. Am incercat pui, porc, vita si peste, e ok. Pestele oricum iese cel mai bine pe steamer(la abur)! Attached FilesEdited by mivan2007, 30 August 2009 - 06:44. |
#13
Posted 30 August 2009 - 07:41
#14
Posted 30 August 2009 - 11:05
mivan2007, on 30th August 2009, 04:12, said: Mult mai bun ca la grilul pe gaz, butelie sau carbuni. Mai bun ca la lemn sau carbune, nu are cum sa iasa nici sa stai in cap. Gustul pe care-l primeste carnea care se frige in fumul ala de lemn, nu-l poti obtine decat...arzand lemn sau carbune. Asta electric e ok, dar e doar un surogat de indoor. Nici un gratar nu poate iesi mai bun decat ala traditional, decat poate afumand carnea cu niste rumegus din ala special (nu stiu daca s-o gasi prin Romania). Eu am functie de gratar la cuptorul electric. Inca nu am folosit-o ca e noua achizitia, dar o voi folosi in curand. Pentru mine e compromisul perfect, pentru ca nu prea am loc in "bucatarie" si de un gratar. Am primit cadou de nunta un Ronson de-ala din link-uri, dar nu l-am pornit niciodata. L-am dus la Medias la mama, sa=l foloseasca atunci cand nu suntem si noi prin zona (cand suntem, folosesc un gratar adevarat). |
#15
Posted 30 August 2009 - 11:08
|
#16
Posted 30 August 2009 - 11:10
Eu sunt doar pentru ca voi intra intr-o dieta stricta (ca am cam luat kile) si am foarte multa vita la gratar de consumat. Iar vita la grataru' de tefal are un gust de ma arunc de pe geam. Si din pacate...stau la parter :D
|
#17
Posted 08 March 2010 - 08:48
buna
as vrea sa stiu daca are cineva gratar de gradina pe gaz, ceva de genul http://www.appliancist.com/outdoor_kitchens/. ma gandesc sa achizitionez unul deoarece cred ca e mai comod si nu trebuie sa astept dupa sot sa faca focul. |
#18
Posted 26 April 2010 - 13:30
Tocmai am cumparat asemenea gratar . Face toti banii.Mancarea gustoasa, portiune neteda pentru peste si legume, grasimea nu pica pe rezistente (oricum sunt acoperite cu pelicula antiaderenta). Se curata extrem de usor. Pachetul include spatule de plastic si carticica de bucate.
Recomand. Attached FilesEdited by mihai!, 26 April 2010 - 13:33. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users