Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
gratar electric
Last Updated: Feb 15 2018 22:53, Started by
bossake
, Jan 05 2009 12:53
·
0
#73
Posted 06 September 2015 - 12:33
MembruAnonim, on 06 septembrie 2015 - 12:03, said:
Ma bate nevasta-mea de tzashpe ani la cap ca pestele se face la gratar electric, ca ei la tzara la 2 zile porneau la 2 zile si faceau. Acum ma bate gandul sa iau unul semiprofesional dar sa nu-mi rupa buzunarul. Stiti? Ceva? N-am înțeles partea cu 2 zile, dar nu e relevantă. Am mîncat pește în aproape toate formele de preparare posibile. Da, grătarul electric nu e rău. Dar nu recomand. Nemții au de veacuri o „specialitate” numită Steckelfisch (literalmente „pește pe băț”), care se face pe foc deschis sau la cărbune/jar. NIMIC nu bate asta. |
#74
Posted 06 September 2015 - 13:03
Pestele sau carnea la foc deschis (gratar cu lemne sau carbuni) e perfect... Dar uite azi nu avem chef de iesit, stam pe langa casa, bate vantul destul de rau nu aveam nici un chef sa fiu fochist :-)
Si am mancat f bine cu sotia mea ocupandu-se de tot... eu m-am ocupat de un copil sa nu urle... etc Ma gandesc ca unul mai profi e mai bun... |
#75
Posted 06 September 2015 - 13:14
Poate găsești unul cu roca vulcanica. După cel cu cărbuni mi se pare cel mai bun.
|
#76
Posted 06 September 2015 - 14:14
Dar ala cu roca vulcanica se curata mai greu nu!?
Ma uit pe geam la modul cum se curata asta, a pus sotia jetul de apa pe el si l-a curatat in 3 min |
#77
Posted 06 September 2015 - 14:33
#78
Posted 06 September 2015 - 16:06
#79
Posted 07 September 2015 - 09:55
pana la urma, pocnitoarea asta e f buna credeti-ma! adica nene 110 lei si iese f bine, plus sotia cea care le prepara e f incantanta (poza e de azi de la sotie)
o sa-mi iau unul profi sin selgros (merci balaurul, chiar m-am uitat si am vazut despre ce vorbesti- ce am vazut costa intre 1700-2000 lei) dar mai in colo... plus nu e expusa carnea asa bine, e ca la cantinele alea vechi! o sa-mi fac un cuptor de pizza si o sa-mi fac o masuta unde sa pun un gratar electric... dar pana atunci ma distrez cu asta. m-am uitat si la Weber (electric) si nu-mi plac - desi arata profi Attached FilesEdited by MembruAnonim, 07 September 2015 - 10:02. |
#80
Posted 07 September 2015 - 11:39
MembruAnonim, on 07 septembrie 2015 - 09:55, said:
pana la urma, pocnitoarea asta e f buna credeti-ma! adica nene 110 lei si iese f bine, plus sotia cea care le prepara e f incantanta (poza e de azi de la sotie) Cu placere. Nu prea umblu prin Selgros, dar prin Metro, din cand in cand, mai au reduceri destul de serioase la gratarele din gama de pret de care vorbesti tu. Sau daca te pasioneaza si ai un nene care se prcepe la fiare, roaga-l sa-ti faca un gratar (doar "sarmele", sa le inlocuiasca cu ceva mai gros, gen 5-6 mm) care sa se potriveasca la asta pe care-l ai tu acum. Te asteptam cu poze dupa ce-ti faci cumptorul de pizza Vezi poate te inspira preparatul din link-ul de mai jos. Personal, nu-mi imaginez ceva mai bun [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/1-SJGQ2HLp8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#81
Posted 07 September 2015 - 11:45
pai are 2000W firul ala de e pus in gratarul asta Orion... e destul de puternic focul, arde destul de repede tot; si au peste 5 mm, au exact 6 milimetri firele alea
o sa ma uit prin metro, si am sa urmaresc gratarul de pizza e un moft dar se va face, va trebui sa fac si un gratar electric langa ca am vazut, e placut sa faci foc dar cu asta electric te descurci repede. Edited by MembruAnonim, 07 September 2015 - 11:47. |
#82
Posted 07 September 2015 - 11:55
Cristi, prin "sarme" ma refeream la partea de inox, nu la cablul de alimentare.
|
|
#83
Posted 07 September 2015 - 11:56
aaa da! la alea ma gandeam si eu dupa ... stii pe cineva?
uite la metro sunt identice ca la selgros... zici ca astea le voi gasi candva la 50%, ceva mokangeala? Attached Files |
#84
Posted 07 September 2015 - 12:15
MembruAnonim, on 07 septembrie 2015 - 11:56, said:
aaa da! la alea ma gandeam si eu dupa ... stii pe cineva? uite la metro sunt identice ca la selgros... zici ca astea le voi gasi candva la 50%, ceva mokangeala? La 50% nu cred ... dar in Metro Berceni, la raionul ala e o tanti foarte amabila, sefa de raion, ochelarista Nu mai tin minte cu o cheama. Vorbeste cu ea, lasa-i tel tau, spune-i ce anume te intereseaza, si cand are reduceri, te suna. Te costa un buchet de flori sau o sticla de vin. |
#85
Posted 07 September 2015 - 19:23
Merci. Am ajuns acasa, am mancat "gratarul", incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult "pe electric".
Tre sa testez si unul cu lava vulcanica... |
#86
Posted 07 June 2016 - 21:00
Am eu un gratar electric Weber q2400 luat de pe campingrill. A costat o caruta de bani dar merita. Bagi stecherul in priza, in 15 minute gratarul e incins si te apuci de treaba. Am preparat carne de toate felurile pe el, inclusiv mici si va zic ca nu iese uscata. Cred ca din cauza capacului. Daca e de calitate un gratar electric merita luat.
|
#87
Posted 09 January 2018 - 19:09
Readuc topicul asta la viata, pentru ca mi-am pus in cap sa imi iau un gratar electric, dupa prospectarea pietei, cele mai bune gratare nu se gasesc in Romania, exemplu, Breville BGR820XL, un super super gratar, Cuisinart GR-150, in general caut un gratar cu rezistenta in placa, nu stiu de ce imi face impresia ca este mult mai eficient decat cele cu rezistenta sub placa, mai cunoaste cineva modele cu rezistenta in placa ? Weber-ul ala este superb, dar se preteaza mai mult la o terasa, la o curte, daca vrei sa faci un gratar fara sa faci focul
|
|
#88
Posted 15 February 2018 - 22:53
si eu sunt interesat de un gratar electric.
m-am uitat la cele cu piatra deasupra..par interesante...are cineva sa ne spuna impresii ? gen : http://www.itsh.ro/2...t-reglabil.html am mai vazut unu cu 3 tavi da e rotund si nu imi place ideea : https://www.emag.ro/...8/pd/DQF4M9BBM/ avantaju la astea e ca nu ar trebui sa faca fum..cele care au gratar si sub el rezistenta, chiar si daca au apa sub..tot mai pica pe rezistenta si fac ceva fum cred... apoi sunt unele care au si capac... ar fi binevenite ceva pareri despre avantaje/dezavantaje..care e recomandat si de ce... ms |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users