![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Polonia
Last Updated: Sep 05 2023 12:42, Started by
DeathRipple
, Jul 20 2007 17:08
·
2

Posted 25 July 2023 - 13:09

In perioada 15-18 august o sa fim si noi la Cracovia. N-o sa mergem la mina, dupa ce am vazut-o pe cea de la Turda, mi se pare ca nu merita cea de acolo. Sotul vrea neaparat Auschwitz, eu nu-mi doresc in mod neaparat, suntem si cu copilul de 9 ani cu noi, o sa vedem daca mergem sau nu.
Am in plan castelul, centrul vechi, zoo, poate si botanica, fabrica lui schindler, daca om mai avea timp. |
Posted 28 July 2023 - 05:16

Pentru copiii sub 14 ani este nerecomandată vizita la Auschwitz. Indiferent dacă alegeți tur cu ghid sau fără să aveți în vedere că trebuie să faceți rezervare pe site-ul lor înainte de vizită. Turul fără ghid se poate rezerva doar de la ora 16.
|
Posted 28 July 2023 - 11:19

Puteti sa va impartiti in ziua aia: sotul sa mearga la Auschwitz iar tu si copilul la ceva mai potrivit pentru el gen zoo.
|
Posted 20 August 2023 - 21:12

Salutare,
La inceput de octombrie avem aproape 4 zile in Varsovia si vreo doua zile si jumatate in Cracovia. Tinand cont ca mergem cu juniorul de 2 ani si 3 luni,nu vom alerga ca nebunii sa vedem cat mai multe.Mergem sa ne relaxam. Care ar fi obiectivele cele mai importante,din cele doua orase? |
Posted 05 September 2023 - 12:42

Ne-am intors de 2 saptamani, a fost o vacanta reusita. Am fost cu copilul doar la Birkenau, i-am explicat eu ce si cum, nu stiu cat a inteles dar mi s-a parut ok. Am fost la zoo, am vizitat castelul, centrul vechi, ne-am plimbat pe malul Vistulei, a fost foooarte cald, doar la Auschwitz ne-a prins o furtuna puternica.
Aglomerat orasul, plin de turisti, preturi cam ca la noi, am platit peste tot cu cardul, inclusiv la toalete, berea buna, inghetata la fel. Am mancat la Morskie Oko, foarte buna mancarea, servirea, aveau un panou cu bani de prin diverse tari, lei erau doar una de 1 leu, am contribuit si noi cu una de 5 si una de 10. In piata din centrul vechi era un targ cu diverse produse artizanale sau mai putin, un concert al unor coruri de copii, terasele pline, lume pestrita, chiar placut! Am platit in 90%din cazuri cu cardul, am lasat bacsis cash si am ramas uimita de cat de bucurosi erau cand primeau tips. Vreo 2 ospatari am gasit mai acri, in rest lumea cu zambetul pe buze. Am mers in fiecare seara pe maul Vistulei, la Forumprzestrzenie, am baut bere,suc, stat pe sezlong si admirat raul. Am vrut sa ne ducem si la Varsovia, doar ca era avertizare meteo de vreme ploioasa si furtuni, nu avea rost sa batem atata drum ca sa stau in masina. N-am avut nici foarte mult timp la dispozitie... Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users