Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @xperia_ray!

Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii
 [TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera
 Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...
 Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.
 

Probleme fibra (internet ) rooter digi ?!

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
AxlAXL

AxlAXL

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 08.05.2024
Salutare

Am si eu problema.... sper sa ma ajute cineva.
Am doua locatii cu fibra optica de la digi.
In prima locatie A am un ont fara mufa de internet - am contract doar pentru serviciul de televiziune
In a doua locatie B am ont cu fufa internet - am contract  pentru serviciul de televiziune + internet.

Daca mut ONT {cu tot cu rooter} din locatia B in locatia A televiziunea funcioneaza bine, dar internetul nu. - imi arata cand ma conectez pe wireless lipsa conexiune date.


Mentionez ca nu am umblat deloc la setarile rooterului sau ONT.

Care sa fie problema, nu e deschis cumva portul de date pe fibra optica ? sau .... vreo solutie ? Va multumesc anticipat !

#2
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,915
  • Înscris: 22.02.2014
Trebuie sa suni la DIGI sa anunti schimbarea, ca sa dea drumul la net pentru noua locatie.

#3
tenie5022

tenie5022

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 498
  • Înscris: 11.08.2009
Un ONT se autentifica doar pe o anumita zona , nu te poți plimba cu el unde vrei . In locația A nu ai ONT ci mininod .

#4
meanman

meanman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,983
  • Înscris: 14.08.2006
Nu poti sa muti echipamentele dintr-o locatie in alta asa de capul tau, trebuie sa anunti ca sa-ti activeze serviciile.

#5
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,049
  • Înscris: 08.08.2002
Evident ca este solutie, platesti abonamentul de internet unde vrei sa ai internet si vine Digi si-ti schimba ONT-ul. Daca chiar este asa cum zici tu treaba poti vorbi la Digi sa renunti la internet in locatia B si sa vezi daca-ti pot activa ONT-ul acela in A dar ma cam indoiesc ca vor fi de acord sa faci tu plimbarea de echipamente.

Eu inteleg ca ai gasit undeva  un ONT Digi cu port de retea si ai sperat ca daca-l pui la tine unde nu ai internet ai internet gratis ... ce sa vezi nu merge.

Edited by MD, 09 May 2024 - 06:33.


#6
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,448
  • Înscris: 07.08.2007
Televiziunea iti v-a merge oriunde il muti, Net-ul nu, deoarece nu esti pe acelasi port de OLT

#7
ionelp

ionelp

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 29.02.2024

View Postmeanman, on 09 mai 2024 - 06:31, said:

Nu poti sa muti echipamentele dintr-o locatie in alta asa de capul tau, trebuie sa anunti ca sa-ti activeze serviciile.

Adica nu mai merge sa te duci la Sinaia si sa te loghezi cu userul de PPPoE de Bucuresti ?
Stiu cateva persoane care se zgarie pe ochi daca au taiat jmekeria asta, si care isi permit lejer sa plateasca.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate