Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

K-1 GP finals 2004 strike by strike

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
K1 GP Finals strike by strike

Kaoklai Kaennorsing vs. Mighty Mo


R I

Dupa cateva secunde de tatonare, un prim jab al lui Mo este eschivat spre exterior de Kaoklai; diferenta de masa este impozanta, si Kaoklai sta prudent in distanta mare si foarte mare de "bombele" samoanului. Tatonari din nou, Kaoklai expediaza lowkick pe interiorul coapsei lui Mo, procedeu destinat mai mult incomodarii adversarului, pleaca din nou in distanta mare. Pasi laterali intr-o parte si in alta, si un midkick fata receptionat de Mo pe garda. Mo, decis sa angajeze in distanta scurta, vine cu un jab, apoi cu o directa de dreapta puternica, Kaoklai eschiveaza scurt si primeste pe umar, Mo intra in clinci si incearca sa lucreze la corp cu pumnii, Kaoklai in schimb lanseaza un genunchi, iese din clinci si scapa la timp de un croseu teribil, din care Mo aproape ca se intoarce la 90 de grade. Semn din cap de la Kaoklai "wow, asta putea fi mortala".

Mo la centrul ringului, si Kaoklai vine (curajos !) cu un 1-2, dreapta receptionata de Mo care insa nici nu clinteste si intra cu crosee la corp, Kaoklai obstructioneaza si iese din nou in distanta mare. Lowkick inside de la Kaoklai, si Mo rateaza din nou un croseu "taietor de capete", pentru ca thailandezul iese din raza de actiune. Midkick de la Kaoklai si Mo replica printr-un croseu spate la corp din care Kaennorsing este expediat aproape pana in corzi. Revine, si expediaza un lowkick blocat relativ defectuos de Mo, al carui picior e intors putin in aer sub impact. Pasi laterali, insa Mo era in raza de actiune, si Kaoklai receptioneaza pe garda un highkick spate care-l zdruncina putin.

Din nou in distanta mare, si Mo, cautand sa intre aproape, primeste un sidekick fata exact pe figura ! Insa abia daca pare atins ! Tatonare la centru, Kaoklai din nou cu midkick fata si Mo in replica identic cu croseu spate la corp, insa de data aceasta sters, thailandezul este ca un hopa-mitica venind si plecand din jurul periculoaselor "bombe" ale lui Mo. Si din nou, exact aceeasi situatie, Kaoklai cu midkick si Mo, cu remarcabila agilitate, croseu spate la corp, dar impactul loviturilor lui Kaoklai pare mai mare (atat cat poate permite o masa mult mai mica), timp in care contrele expediate thailandezului il gasesc pe plecare si deci putand sa nu absoarba total impactul altfel devastator.

Kaoklai numai pe varfurile picioarelor aproape dansand in jurul lui Mo, Mo cauta distanta scurta din nou, Kaoklai refuza angajarea asaltului. Kaoklai cu garda aproape la solduri, dansand pe varfuri, fenteaza ca si cum ar expedia din nou piciorul fata la sectiunea de mijloc, apoi chiar il arunca, Mo din nou cu acelasi croseu la corp, Kaoklai ajunge la sol din recul, i se permite sa se ridice. Devine aproape stereotip ! Incearca oare Kaoklai sa stoarca de gaz pe Mo, o tactica verosimila de a mai reduce din forta extraordinara a samoanului ? Probabil ca da, urmeaza pasi laterali pe un sector de ring, apoi din nou midkick fata. Mo este obligat sa lase garda putin ca sa apere, apoi sarjeaza si expediaza un midkick spate care il duce pe Kaoklai pana in corzi. Insa thailandezul incaseaza numai pe plecare...

Din nou sarja a lui Mo, cu un jab crosetat, insa Kaoklai fuge pe dedesubt si iese din nou in distanta mare, evitand inteligent corzile. Mo din nou inchizand distanta, Kaoklai plaseaza un teep kick de fata si il prinde in clinci inainte ca samoanul sa-si lanseze bratele. Sunt separati de arbitru.

Mo, cu garda joasa, (!!) schiteaza un atac de brat, Kaoklai dansand in jurul lui. Si... imprevizibil, thailandezul sare la propriu cu piciorul de spate in plina figura ! Mo se indoaie ca un echer, Kaoklai insusi a cazut la podea din pivotul in aer, insa se ridica agil, timp in care samoanul se rostogoleste secerat ! Cu eforturi teribile, Mo incearca sa se ridice, dar e inutil, neuronii "scurtcircuitati" nu-l mai ajuta ! Este in picioare (clatinandu-se) abia dupa 10... Kaoklai invinge prin KO in ultimele 20 de secunde ale primei reprize !

#2
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
Ray Sefo vs. Musashi

R I

Ray la centrul ringului cu Musashi miscandu-se circular, rateaza un lowkick pe exteriorul piciorului de fata al japonezului. Jab dublat de Ray si Musashi evita sa angajeze. Jab de la Musashi, Ray eschiveaza si contreaza cu lowkick outside. Tatonari, un schimb de jab-uri, eschivate de ambii.

Musashi lanseaza un midkick spate, blocat de Sefo, dupa care Sefo un highkick spate eschivat de Musashi care se apleaca usor pe pas in spate. Din nou la centru, Sefo lanseaza o dreapta la corp, Musashi pleaca din nou. Apoi Musashi cu midkick spate, si Ray imediat dupa blocaj cu 1-2 fulgerator, insa Musashi era deja off-range. Nici o tehnica clara pana acum.

Din nou Ray cu un 1-2, incearca sa inchida distanta, insa Musashi intra repede in clinci, profita de momentul de miscare si il rasuceste spre un genunchi circular de spate care-l scutura pe Ray desi interpusese partial garda. Arbitrul intervine sa-i desparta. Sefo zambeste gen "a fost buna", isi ating manusile, din nou la centru.

Sefo cu jab dublat si dreapta la corp, Musashi iese din nou in afara razei periculoase, ameninta cu un jab ca sa tina distanta mare. Vizibila tactica lui Musashi de a mentine distanta mare pentru a obtine modalitatea de a plasa lovituri de picior, dupa care obstructioneaza tentativele de intrare cu bratele ale lui Sefo.

Sefo - jab de tatonare, Musashi evita sa angajeze pentru ca era aproape de corzi, iese in diagonala ringului. Lowkick spate spre interiorul coapsei de la Musashi, dar Sefo blocheaza.

Jab si 1-2 de la Sefo si pe intrarea in clinci a lui Musashi Ray reuseste sa-i stearga barbia cu un upercut, urmeaza genunchi de spate circular de la Musashi, Ray il rasuceste ca sa nu preia in plin impactul si administreaza o dreapta overhand pe tampla. Clinci strans, sunt separati.

Sefo la centru cu jab de tatonare, apoi reuseste sa plaseze un lowkick pe exteriorul piciorului fata lui Musashi. Acesta ameninta cu jab-uri pentru a tine distanta mare, incearca sa intre (imprudent) la genunchi in loc de midkick spate si Ray expediaza inca un overhand pe tampla care-l trimite pana in colt. Musashi da din cap si zambeste.

Jab-uri la centru si fiecare cauta sa se pozitioneze pentru a avea unghi bun de asalt. Ray schimba pentru un moment garda, adoptand garda de stangaci, ceea ce limiteaza tentativa lui Musashi de a fugi stereotip spre dreapta, evitand corzile si distanta scurta. Musashi incearca un lowkick la piciorul fata (pe garda inversa) al lui Ray, acesta retrage piciorul si schimba garda din nou. Musashi inca in colt, dar Ray exploateaza prost situatia cu un lowkick care rateaza si Musashi poate scapa in directia opusa. Jab de la japonez, care vrea cu orice pret sa evite distanta de pumni a lui Ray. Dar acesta gaseste din nou pe japonez cu spatele la corzi si dupa un jab plaseaza o dreapta la corp.

1-2 si tentativa de highkick spate de la Musashi, Ray prinde momentul si inchide distanta cu dreapta overhand si pana sa aterizeze midkick-ul plaseaza lowkick la piciorul de sprijin. Nu foarte puternic dar suficient pentru a taia echilibrul si lovitura japonezului trece pe alaturi.

Lowkick fata de la Sefo, Musashi replica cu stanga de spate dar e cu garda prea deschisa si Sefo plaseaza dreapta underhand la figura.

Schimb de jab-uri la centru. Sefo schimba din nou garda incercand sa limiteze miscarile laterale ale japonezului, Musashi arunca spinning kick ca sa scape de amenintarea corzilor, Sefo cedeaza terenul. Jab-uri de la Musashi si amenintari de lowkick de la Ray, apoi Ray din nou cu o directa crosetata, Musashi eschiveaza si fuge din nou in distanta mare.

Teep de la Sefo "agatat" de Musashi, apoi Ray reuseste sa scape din priza si trimite lowkick la piciorul fata dar se dezechilibreaza si cade. Lasat sa se ridice de arbitru.

1-2 si highkick de la Musashi, Sefo eschiveaza pe toate 3, plasand intre 1-2 si lovitura de picior a lui Musashi aceeasi contra de lowkick pe piciorul de sprijin din plina eschiva, insa lovitura nu are momentul necesar sa "ia" piciorul japonezului. Stanga de tatonare, si din nou dreapta la corp de care Musashi scapa interpunand garda si plecand in spate. Pana aici o repriza echilibrata, cu putine angajari de asalt mai lungi.

Urmand insa un asalt dur : Sefo cu highkick spate ("sugarfoot"), Musashi in replica prin lowkick la piciorul de sprijin, Sefo nu pierde echilibrul si lanseaza overhand, Musashi obligat sa se retraga, Sefo cu 1-2 si lowkick, Musashi prinde in clinci, un genunchi de la Sefo, unul in replica de la Musashi. Separati de arbitru. Nu s-au atins foarte tare, desi au fost multe lovituri de ambele parti. Sefo ceva mai clar decat Musashi si cu mai multe tinte atinse.

Sefo devine "insistent", cautand distanta scurta, insa Musashi fuge din nou, gong.

Edited by monokeros, 08 December 2004 - 03:24.


#3
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
R II

Jab-uri la centru, off-distance, luptatorii isi cauta distantele. Musashi trimite un midkick, Sefo blocheaza. Highkick cu piciorul fata catre Musashi, acesta interpune manusa si iese in partea opusa.

Ray inchide bine distanta, 1-2 eschivate la limita de Musashi, clinci, un schimb de genunchi, unul de la Ray, unul in replica. Jab si dreapta overhand de la Ray, Musashi da sa intre in clinci insa garda prea inchisa il costa un overhand de dreapta pe tampla si Ray reia imediat cu upercut spate la barbie. De data asta n-a putut fugi ! Sefo devine din nou "insistent", dreapta la corp, Musashi inapoi cu midkick, Ray fara macar sa clinteasca trimite lowkick inapoi. Musashi arunca midkick din nou, Ray expediaza o dreapta dura insa reculul de moment il salveaza pe Musashi de corzi si poate fugi.

Dreapta exploziva de la Ray, Musashi cu o directa de stanga in replica dar Ray era putin alaturi, si high cu piciorul fata de la Ray, care rateaza pe deasupra capului japonezului, Sefo face o pirueta scurta. Tatonare, Sefo trimite un lowkick inside la piciorul fata insa Musashi il retrage. Si Musashi reuseste un 2-1 (brat spate urmat de brat fata, stanga stergand partial fata lui Ray - prima data ca Musashi reuseste sa plaseze intrucatva un pumn in toata partida). Highkick de la Musashi, Ray blocheaza.

Stanga de la Musashi, Ray eschiveaza si trimite lowkick la piciorul fata pe exterior, apoi cupleaza impecabil un overhand la figura. 1-2 de la Ray, Musashi trimite un midkick dar nu prinde in plin, Ray replica prin overhand din nou si iarasi lowkick pe piciorul fata. Musashi incearca sa "tina" cu jab dar Ray expediaza fulgerator un tag de stanga, care atinge manusile japonezului, si simtind implicit ca are distanta, un overhand dur care-l trimite in corzi pe Musashi. Usor "zapacit", Musashi se clatina o fractiune de secunda, dar se repune in garda cand Ray reapare aproape, lanseaza un lowkick pe interiorul coapsei, Sefo retrage piciorul dar e totusi "ciupit" cu glezna, rade catre Musashi.

Musashi evita distanta medie-scurta, Ray inchide cu tentativa de 1-2, Musashi obstructioneaza si impinge, Ray "lasa in urma" lowkick la piciorul fata al japonezului. Musashi fuge din nou in distanta mare, Sefo incepe sa lase garda si sa danseze - "de ce nu vrei sa te bati cu mine ?", Musashi maimutareste putin jocul lui Sefo bataind inca si mai caraghios din fund si din brate. Sefo face figura "sarpelui cu clopotei" scuturand manusa dreapta si ranjind. Sidekick catre ficatul lui Musashi, incercand sa-l impinga in corzi. Musashi fuge tot timpul in distanta mare. Highkick ratat de Sefo si Musashi scapa din nou cu fuga de reluarea cu 1-2 la aterizarea piciorului. Apoi Musashi decide sa incerce o intrare, insa Sefo iese pe sub schita de atac de brate si lasa in urma o dreapta la corp. Musashi atentionat pentru garda joasa din asalt care preta la headbutt.

Sefo cu 1-2 si lowkick fata, lowkick-ul prinde piciorul lui Musashi si Ray reia impecabil cu 1-2 la figura, Musashi e trimis in corzi, revine, arunca un highkick (blocat de Ray) si profita de scurtul moment de dezechilibru in care Ray reia cu 1-2 dar prea de departe, scapa din nou in distanta mare. Sefo il urmareste, arunca un lowkick pe exterior, Musashi agata piciorul si replica pe partea opusa cu midkick, Sefo era insa intors din momentul de miscare, e prins pe unul din antebrate. Rasete de la Sefo.

Ray incearca din nou sa inchida distanta si sa duca adversarul la corzi, schimb de jab-uri de tatonare. Schita de overhand de la Sefo, Musashi fuge, cauta sa revina, Sefo stopeaza cu teep de spate. Dupa care Ray inchide distanta brusc, arunca 1-2 si dreapta loveste la figura, reia cu stanga in plina fata, capul lui Musashi se vede saltand pe pumni ! Reuseste sa intre in clinci, se schimba un genunchi de la Musashi, unul de la Sefo insa pe rotatie si sterse. Arbitrul intervine pentru a-i separa. Clapper, si fata lui Musashi se vede usor tumefiata de lovituri ! Sefo agresiv pentru a marca "cine a fost seful", highkick pe garda lui Musashi si imediat reluare cu 1-2 si croseu, Musashi mai inacaseaza un overhand, incearca sa obtina clinci, insa Sefo "face loc" impingandu-l si ii sterge si barbia pe dedesubt cu un upercut de spate. Tentativa de genunchi a lui Musashi, gong. Dominare a rundei destul de clara de catre Sefo, Musashi nereusind practic sa plaseze decat un lowkick cu efect vizibil.

#4
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
R III

Inceput mai furtunos, ambii luptatori incercand sa obtina (Sefo) si sa recupereze (Musashi) un avantaj decisiv. Midkick de la Musashi, insa Sefo inchide distanta si preia in zona cu impact mic a tibiei, aruncand un 1-2 de brate care forteaza retragerea japonezului. Din nou midkick de la Musashi, de data aceasta Sefo interpune garda. Musashi stereotip cu midkick, Sefo vine aproape cu overhand, lowkick, reia cu bratele, si Musashi scapa cu o eschiva ampla de un upercut de spate, lasa "in urma" un highkick incercand sa opreasca presiunea lui Ray, acesta eschiveaza scurt si revine la atac, Musashi obstructioneaza prin clinci, tentativa de croseu la corp de la Sefo si de genunchi de la Musashi, apoi un genunchi scurt la coapsa de la Ray, sunt separati de arbitru.

Musashi incearca din rasputeri sa mentina distanta lunga, Sefo inchide din nou brusc si arunca un overhand, Musashi e expediat in spate pe aproape toata diagonala ringului. Sefo cu un teep scurt, apoi schiteaza reluare cu bratele, Musashi fuge din nou in distanta lunga. Revine si intercepteaza o tentativa de lovitura de picior de spate a lui Ray cu o directa de stanga, insa stearsa, Ray revine la atac, Musashi arunca midkick spate, care si conecteaza cu glezna pe sub garda la ficatul lui Sefo, practic cea mai reusita lovitura de picior a japonezului din tot meciul. Ray insa nu cedeaza nici un centimetru de teren, replica furios cu overhand si lowkick fata, Musashi iese din distanta, Ray il urmareste si il "tintuie" pe corzi cu o dreapta, Musashi obstructioneaza prin clinci. Sunt separati. Musashi vizibil zdruncinat si obosit, camera surprinde pe antrenor dandu-i indicatii. Musashi off-distance tot timpul.

Sefo, deja enervat, lasa garda, il invita la lupta pur si simplu stand in picioare la centru si facand semne "incurajatoare" ! Musashi, printre gafaieli, rade si... "nu prea i-ar veni sa incerce". Sefo isi sterge instantaneu surasul, il duce repede la corzi si expediaza stanga, overhand dur si Musashi scapa la timp de highkick-ul care urmeaza. Musashi incearca sa preia initiativa, dreapta si highkick, Sefo insa receptioneaza pe umar si profita de dezechilibru ca sa lanseze inca o dreapta dura, Musashi scapa numai pentru ca s-a dezechilibrat din intrarea lui Sefo si cade pe spate. Deja practic a fugit de colo-colo jumatate de repriza !

Jab, pas scurt inapoi si revenire cu lowkick pe interior de la Sefo, Musashi receptioneaza lovitura la coapsa absorbind-o prin ridicarea piciorului. Midkick de la Musashi si Sefo agil cu un 1-2, Musashi obligat din nou sa se retraga din fata pericolului. Schita de dreapta la fenta si lowkick cu piciorul fata de la Ray, Musashi blocheaza. Si in fine, Musashi reuseste sa inchida el distanta cu brate si expediaza 1-2 si un genunchi spate, Sefo rateaza contraatacul larg de croseu spate, rade. Schimba garda cateva momente, pare sa se razgandeasca, revine la garda de dreptaci... pretext de a se intoarce complet cu un spinning backfist care prinde lateralul capului lui Musashi cu manseta manusii. Lowkick pe exterior de la Sefo, midkick pe partea opusa in replica de la Musashi, ambii eschiveaza.

Sefo ameninta cu jab, Musashi pierde din nou teren, fuge spre corzi. Sefo il lasa sa iasa de acolo cu gesturi "amabile" de a-l invita sa inceapa odata sa se si lupte ! Musashi "se hotaraste" si expediaza doua midkick-uri unul dupa altul, Sefo receptioneaza pe garda dar e putin zdruncinat de ele, rade la Musashi, ii cere prin semne sa incerce mai mult ! Musashi insa fuge, receptioneaza sters un midkick expediat prea jos de la Sefo aproape pe fese. Incearca sa-l stopeze pe Ray cu sidekick, Sefo reculeaza scurt si revine la atac. Clapper. Sefo il urmareste in toate partile, ii inchide tentativa de a fugi in lateral cu un midkick spate, reia cu dreapta si apoi stanga la figura, Musashi obstructioneaza in clinci pentru a scapa de consecinte mai neplacute... Schita de midkick eschivat de Sefo, gong.

#5
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
Extra-round

...Urmand surpriza : judecatorii, in ciuda unui avantaj pentru Sefo vazut pana si de comentatorii tv., au decis un meci egal, poate una din cele mai controversate decizii din K1 de anul acesta.

Musashi incepe ostilitatile cu un highkick de spate, Sefo blocheaza si replica prin lowkick pe partea opusa. Teep de la Musashi, Sefo nu cedeaza terenul, replica printr-un teep identic, Musashi ii prinde piciorul, Sefo se lupta sa plaseze brate chiar cu piciorul agatat, Musashi renunta la priza fara sa mai loveasca, clinci. Jab, dreapta si lowkick fata de la Sefo, midkick in replica de la Musashi. Musashi cu directa de dreapta si genunchi spate, Sefo replica prin overhand de dreapta si croseu fata. Musashi din nou cu midkick, Sefo din nou cu dreapta, clinci, cateva tentative de genunchi. Sefo aplica un tag de stanga, Musashi ezita si Sefo poate plasa un upercut spate printre antebratele japonezului.

Sefo cu dreapta overhand, Musashi in replica - stanga si midkick pe aceeasi parte, Sefo inapoi cu lowkick puternic pe partea opusa, Musashi e off-balance si trebuie sa cedeze teren, Sefo inchide distanta din nou cu stanga si upercut spate la barbie, Musashi intra in clinci, arunca un genunchi sters. Din nou la centru, Musashi cu highkick, dubleaza cu midkick, Sefo le blocheaza pe amandoua si sterge din nou cu upercutul spate barbia lui Musashi, japonezul il impinge in spate pentru a scapa de pericolul unui asalt mai lung de brate.

Musashi intra cu 1-2 de brate si reuseste sa-l manevreze pe Ray incat sa plaseze un genunchi de spate, Ray blocheaza si reia imediat cu overhand, Musashi se retrage. Lowkick sters pe piciorul fata de la Ray, care reia cu jab de stanga la figura peste garda prea inchisa, impinge in spate, incearca sa plaseze un lowkick "in urma" dar Musashi era deja off-range. Sefo cu stanga si o dreapta in plin, Musashi contraataca printr-un croseu care loveste lateral capul lui Ray, acesta rade si ii face semn "numai atata poti ?" aratandu-i si partea opusa a capului... "morala crestina" sau bravada vicleana ? Musashi expediaza un midkick de spate, Sefo replica prin lowkick pe interiorul piciorului fata, Musashi face semn ca a fost atins prea sus, obtine timp de recuperare. Sefo rade, nu pare sa "cumpere" treaba, e discutabil intr-adevar cat a fost de ilegala lovitura, care se vede pe reluare atingand coapsa pe interior ceva mai sus de marginea pantalonilor... poate ceva mai sus... neclar. Musashi e totusi crezut pe cuvant.

Reluarea luptei. Jab de la Sefo, retragere scurta si midkick in replica de la japonez, Sefo eschiveaza scurt in spate. Jumatatea reprizei. Sefo trimite un lowkick pe exterior la piciorul fata si reia rapid cu 1-2 si inca o stanga la figura. Musashi scapa cu fuga. 1-2 de la Sefo, Musashi eschiveaza si trimite stanga si midkick, Sefo inapoi lowkick pe partea opusa. Jab de la Sefo si Musashi contreaza cu lowkick, Sefo da din cap ca "da, asta a fost buna" dar continua sa-l preseze si ii serveste si el un lowkick pe exterior, Musashi deflecteaza ridicand usor coapsa. Sefo violent cu un 1-2 din care aproape ca face o pirueta, Musashi pleaca inapoi, revine cu midkick insa prea departe pentru a atinge altceva decat garda, sters. Inca un midkick, Sefo e din nou off-range. Incearca un highkick fata, Musashi avand garda joasa, dar rateaza de putin.

Midkick de fata de la Musashi, Ray intra rapid cu 1-2 insa Musashi obtine clinci, un genunchi scurt la coapsa de la Ray, sunt separati. Tatonari, Sefo rateaza un spinning backfist la cativa centimetri de capul adversarului. Intrare la 1-2 a lui Ray, Musashi replica prin 1-2 identic, Ray cu croseu si upercut, care prinde barbia lui Musashi, Musashi la randul lui cu stanga overhand care il trimite pe Ray inapoi, prima lovitura de pumn clara a japonezului din extra-round. Schimb rapid de jab-uri, Musashi trimite un genunchi care conecteaza cu sectiunea de mijloc a lui Ray, acesta expediaza un overhand de dreapta inapoi, apoi lowkick pe interiorul coapsei japonezului, replica de midkick de la Musashi, clinci, sunt despartiti. Musashi pentru prima data in oarecare initiativa ofensiva ! Ray trimite inca un overhand de dreapta. Highkick ratat de Musashi, clapper.

Stanga si dreapta dublata de la Sefo. Musashi contraataca prin directa de stanga, Sefo face pas scurt inapoi si reia cu lowkick pe interior, croseu fata de la Musashi, care conecteaza putin peste umarul lui Sefo, croseu spate larg al lui Ray pe langa fata japonezului. Midkick de la Musashi blocat de Sefo care reia cu un overhand. Gong final.

Si eforturile disperate ale lui Musashi de a impune o impresie de agresivitate sunt remunerate - judecatorii decid ca meciul ii apartine. Cu concesii foarte vizibile, Musashi intra in semifinala.

#6
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
Botha vs. Aerts

Aerts deschide cu un midkick fata, dar Botha paseste usor inapoi si preia pe cot. Pasi laterali, Botha revine la centru si Aerts il intampina cu o amenintare de jab urmata de un lowkick rapid pe exteriorul coapsei. Botha arunca un jab, mult in afara distantei, Aerts incepe jocul deja consacrat, cand este in avantaj de alonja si sigur pe capacitatea de a arunca lovituri de picior, de a pasi spre stanga si a incerca sa "forteze" adversarul cu lovituri de brat spre teribilele lovituri de picior la coapsa. Botha trimite un lowkick pe interior, Aerts, care nu era cu greutatea pe piciorul fata lasa piciorul sa "preia" si repune rapid. Dupa care Botha arunca 1-2-ul sau deja clasic, Aerts receptioneaza (nu chiar in plin) dreapta si e trimis pana in corzi. Jab de tatonare de la Botha si cand incearca din nou dreapta Peter contreaza sec cu lowkick, Botha e aproape intors la 90 de grade din soc. Jab de tatonare de la Botha, Aerts inapoi cu jab dublat, ambele off-range, dar Botha cedeaza usor terenul. Pasi laterali, Aerts amenintator cu bratul fata, trimite de data asta directa crosetata si aplica rapid lowkick spate. Moment in care, cu totul neasteptat, schioapata, fuge sa se tina de corzi. Botha nu intelege exact, in primul moment il urmareste sa preia initiativa si, gest de mare sportivitate la un luptator care si-a facut debutul printr-o descalificare in fata lui Abidi pentru a-l fi lovit la sol, se retrage, se opreste si arbitrul e silit sa intervina si sa numere pe Aerts, accidentat din propriul procedeu !

Aerts, cu o grimasa de durere, incearca sa continue, merge de colo-colo pe ring apasand usor in laba piciorului de spate pentru a intelege ce s-a intamplat, spune ceva catre colt, secundele trec, timp in care arbitrul numara... decide sa reia. Botha da doua jab-uri de tatonare si plaseaza lowkick pe interior, Peter nu apara cu aceeasi agilitate. Vizibil suferind oridecateori paseste pe piciorul spate, Aerts arunca inca un lowkick, Botha ridica usor coapsa, si Peter e deja crispat de durere, se intoarce spre corzi, si arbitrul nu poate face decat sa constate ireparabilul : TKO. Botha isi face loc in semifinala cu numai cateva lovituri reusite...

Edited by monokeros, 09 December 2004 - 07:25.


#7
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
BONJASKI VS. HOOST : DUELUL CAMPIONILOR

R I


Luptatorii se tatoneaza unul pe altul cu pasi laterali la stanga cam un sfert de ring imprejur, Hoost cu o pozitie neobisnuit de larga, si ceva mai putin mobil, Bonjaski mai pe varful degetelor, retragandu-se usor. Mr. Perfect deschide brusc cu o combinatie cu adevarat perfecta : un jab, dreapta pleaca spre a fixa bratul stang al lui Bonjaski la cap si a evita o contra, si un lowkick care il zguduie pe Remy, Hoost revine la centru, Bonjaski se repune pe picioare, fiind aruncat pe corzi. Hoost din nou cu un jab fulgerator si imediat dreapta, niciuna insa nu conecteaza, Remy contreaza dreapta cu lowkick pe exterior dar precautia excesiva sau poate graba il dezechilibreaza si tot el aluneca inapoi, cade, arbitrul intervine pentru a-i da timp sa se ridice.

Hoost cu jab, Remy eschiveaza spre exteriorm, Hoost trimite imediat dreapta si Bonjaski incearca din nou sa contreze cu lowkick, Hoost vine atat de aproape din pas cu piciorul stang ca ai zice ca sare in spagat, apuca piciorul lui Bonjaski, il impinge din propriul elan si arunca imediat lowkick de spate la piciorul de sprijin, totul atat de repede incat se intampla in fractiuni de secunda ! Si se arata de la inceput ca acela care va castiga aceasta lupta are toate sansele sa se impuna pana la titlu !

Remy din nou la centru, arunca un jab urmat de un midkick inalt, aproape highkick de spate, Ernesto cedeaza putin spatiu la centru, un nou highkick si Hoost contreaza cu o dreapta care il scutura pe adversar si-l trimite inapoi. 1-2 si tentativa de croseu fata a lui Ernesto, insa Remy isi gaseste de data asta timing-ul si intre dreapta si tentativa de croseu plaseaza lowkick de spate care "rupe" combinatia. Hoost ataca cu dreapta iarasi si incearca sa declanseze o serie, Remy deviaza pe garda toate loviturile, arunca un croseu fata rapid pe tampla lui Hoost si il impinge inapoi. Pasi laterali in directia opusa, la dreapta, Remy din nou la centru, aruncaun highkick spate urmat imediat de o combinatie dreapta-stanga-dreapta destinata nu atat sa loveasca cat sa tintuie bratele lui Hoost prevenind contra si urmeaza cu un midkick in finalul seriei. Sunt schimburi atat de rapide incat e nevoie de 2-3 replay-uri ca un observator sa-si dea seama exact ce au facut !

Ernesto cu 1-2, Remy cu contra de lowkick la exteriorul piciorului fata, Ernesto il impinge inapoi pentru a preveni reluarea cu bratele, Bonjaski se impiedica. I se permite sa se ridice din nou. Hoost ataca cu dreapta la corp, Remy replica prin picior fata la cap pe scaderea usoara de nivel a lui Ernesto, acesta ii apuca piciorul insa nu poate plasa nici o lovitura pana la interventia arbitrului. Jab de la Ernesto, Bonjaski contreaza cu lowkick spate din nou dar de data asta Hoost ii apuca piciorul si trimite cu timing perfect lowkick la piciorul de sprijin, Remy este maturat de la sol si cade. Din nou in picioare, arunca un lowkick puternic dar Hoost era departe deja si rezulta o pirueta. La jumatatea reprizei, nici un luptator nu a castigat vreun avantaj vizibil, ambii sunt perfect coerenti in miscare.

Remy fenteaza o dreapta si trimite un jab "intepat" la fata lui Hoost, acesta paseste lateral putin si vine in distanta cu combinatie de 1-2 si croseu, Bonjaski apara bine si Hoost iese din nou in afara razei de actiune. Hoost iarasi cu lowkick pe exterior, si Bonjaski prinde un moment favorabil, nefiind dezechilibrat de lovitura, trimitand o combinatie lunga de dreapta/croseu fata/dreapta/croseu fata si inca o dreapta/croseu fata, practic blocand inca odata orice contra de brate a lui Hoost, apuca de cap, trimite un genunchi la sectiunea de mijloc, dar Hoost, care aparase perfect, ii loveste piciorul spate exact la aterizare dupa lovitura de genunchi. Buna tactica a lui Hoost de a "fura puncte" dupa iesirile din clinci sau incheind o obstructie prin lowkick. Apoi Ernesto arunca o serie de 1-2-upercut fata, din nou dreapta, croseu fata si genunchi fata la sectiunea de mijloc, o serie aproape simetrica ! Ai zice ca fac "schimb de amabilitati" ! Bonjaski, in defensiva, intra in clinci si il impinge inapoi, incearca sa faca loc la genunchi insa Hoost il manevreaza in asa fel incat sa nu absoarba impactul, apoi obstructioneaza, sunt despartiti.

Din nou la centru, ambii precauti si cautand deschideri pentru 10-15 secunde, Remy ameninta cu lowkick pe interior o posibila intrarea aproape a lui Hoost, Hoost se razgandeste, pleaca, revine, Bonjaski loveste cu lowkick pe interior, Hoost cedeaza din nou putin teren. Foarte precauti dupa un inceput destul de furtunos, inca ceva tatonari, apoi Ernesto trimite un lowkick pe exterior, Remy deviaza pe coapsa si descarca un croseu cand revine in pozitie, Hoost insa era departe. Apoi "se incinge putin", Remy incearca un 1-2 dar Ernesto pur si simplu il depaseste ca viteza ca si cum a varat schimbatorul intr-o treapta superioara, cu 1-2, croseu, din nou dreapta si croseu, ultimul croseu conecteaza putin peste umarul lui Bonjaski. Din nou prudenti, clapper in timpul tatonarilor. Hoost trimite un lowkick rapid pe exterior, iese in distanta mare inainte ca Remy sa poata descarca un contraatac de brate. Exact la gong, un schimb aproape simultan - dreapta lui Hoost contra genunchiului prin salt al lui Bonjaski, dar niciuna din lovituri nu conecteaza clar.

Edited by monokeros, 11 December 2004 - 05:14.


#8
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
R II

Tatonari destul de lungi, Bonjaski cedeaza teren de la centru si Hoost ataca 1-2 si intra in clinci, o lovitura de genunchi de la Bonjaski, una inapoi de la Hoost. Despartiti de arbitru. Dreapta lui Hoost si incercare de contra de la Bonjaski atunci cand Hoost vrea sa urmeze cu upercut la ficat, dar Ernesto intra repede aproape si desi Bonjaski cauta clinciul expediaza o lovitura "cazuta" la coapsa. Dreapta si upercut fata de la Hoost, Remy contreaza cu lowkick pe exterior. Dreapta de la Bonjaski, Hoost vine aproape, clinci, se rotesc si Bonjaski trimite un genunchi circular amplu la corp, Hoost in replica unul sec pe sub garda. Despartiti de arbitru, din nou la centru, Remy rateaza un lowkick exterior puternic si se roteste la 360 de grade. Lowkick interior, si Hoost il contreaza inainte sa ajunga la tinta pe piciorul cu care ataca. Sunt ca descarcarile electrice !

Tatonari, Hoost avanseaza prudent, apoi brusc arunca highkick spate, Remy preia pe garda scurt si trimite croseu fata la corp, insa prea inalt, atinge undeva sub umar. Amandoi cu asalt rapid de brate, insa loviturile se blocheaza una pe alta ! Intra in clinci, sunt separati, arbitrul il avertizeaza pe Bonjaski pentru "tinut" (?) 1-2 de la Hoost contrat de Remy cu lowkick outside insa tintit putin prea inalt, aluneca in sus pe coapsa lui Ernesto. Angajeaza amandoi asalt de brate, Hoost replica prin lowkick dar Remy il trimite in spate cu elanul si sare inalt cu genunchii, dupa obiceiul stiut, Hoost iese la timp din corzi evitand sa fie prins de saritura "panterei".

La centru din nou, Hoost cu 1-2 si Remy contraataca printr-un croseu fata peste dreapta lui Ernesto. Remy cauta clinci, insa Hoost se sustrage manevrei si iese in cealalta diagonala a ringului. Hoost mai defensiv in aceste asalturi, Remy cauta cu directa crosetata, Hoost se retrage, schiteaza dreapta, iese din nou in diagonala opusa. Mult mai prudenti amandoi decat in prima repriza, Hoost mult mai defensiv, Bonjaski nu pare sa fi dorit sa arunce mai mult decat combinatii scurte si fara prea multa coerenta tactica.

(Din pacate ultimul minut al inregistrarii e foarte neclar, voi reveni aici cu completari deindata ce obtin o imagine mai buna)

Edited by monokeros, 11 December 2004 - 05:31.


#9
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
R III

Jab de la Hoost, discret pas in spate al lui Remy, apoi acesta preia initiativa cu jab si un highkick spate foarte bine incarcat al carui soc, desi pe garda, il scutura pe Hoost. Hoost putin descumpanit, Remy incarca scurt si lanseaza highkick cu piciorul fata, sterge varful capului lui Hoost, Hoost schiteaza intrare la contraatac, Remy il stopeaza la corp cu un midkick fata, bine incarcat si acesta, se vede cum Hoost e din nou zdruncinat de impactul dur pe garda. Remy din nou cu dreapta overhand rapida, pas scurt in spate si revenire cu highkick spate, intra in clinci, arunca genunchiul pe aceeasi parte. Hoost arunca un genunchi circular pe partea opusa. Separati de arbitru.

Jab de la Hoost si Remy intra mult cu piciorul fata - lowkick la piciorul spate al lui Ernesto, la contra. Bonjaski, dupa acest inceput agresiv devine din nou prudent, cedeaza terenul obtinut la centru, se retrage pana la colt, Ernesto vrea sa-l impinga si mai in spate cu un teep, Bonjaski deviaza cu antebratul pe pas scurt in spate. Hoost ezita, Remy arunca overhand din nou si conecteaza cu midkick fata, din nou bine incarcat, Hoost pierde terenul si revin la centru, Bonjaski continua cu directa crosetata de fata si lowkick de spate, Hoost insa apara. Sangera usor de la nas. Remy din nou cu jab si midkick fata, Hoost se retrage si preia bine de data asta pe blocaj.

Tatonari din nou, Bonjaski ar disputa centrul si parca nu l-ar disputa, schita de teep, se razgandeste, apoi brusc genunchi in salt "cu foarfeca", priza la cap, din nou genunchi spate, Hoost iese din clinci destul de repede ca sa nu fie "agatat" de un highkick de picior fata expediat "in urma" de Remy, care-i trece pe langa cap. Din nou foarfeca de genunchi insa in aer, Remy reia cu genunchiul spate insa Hoost apara impecabil, loviturile sunt de altfel imprecise. Despartiti de arbitru. Jumatatea reprizei.

Hoost de la centru ataca rapid cu 1-2, dreapta conecteaza overhand. Remy lejer incurcat in corzi, Ernesto, fairplay, il lasa sa iasa. Ating manusile. Apoi Hoost, din nou foarte rapid, cu dreapta overhand, upercut si din nou overhand si intra in clinci. Remy il manevreaza, il impinge brutal, Ernesto e fortat la pas in spate si primeste un midkick violent pe plecare, cade. Este insa socotita alunecare, nu down.

Remy trimite o dreapta, Hoost iese pe dedesubt si intra din nou in clinci. Sunt separati, apoi Hoost trimite highkick de spate si Remy aproape imediat ce a simtit contactul pe garda - midkick spate in replica, apoi midkick pe partea opusa cu piciorul fata. Hoost oarecum prins "la inghesuiala" in aceste lovituri de picior, pe care Bonjaski le-a ajustat cu mult mai mare coerenta decat in restul meciului de pana acum, insa totusi blocheaza acurat, nici una nu vine in plin. Si Ernesto nu ramane mai prejos, Remy cedeaza din nou teren, oarecum inexplicabil, dupa aceasta usoara punere in dificultate, si Hoost trimite highkick spate si reia cu dreapta si upercut spate la figura, o serie de-a dreptul savanta de 3 lovituri in 3 distante pe aceeasi parte ! Dreapta si upercut stanga la corp, eschivate de Remy, care cauta sa obtina clinciul. Separati de arbitru.

Hoost acum decis sa vina la atac, Remy trimite midkick fata ca sa-l stopeze, Ernesto abia clinteste si continua sa preseze. Teep spate de la Bonjaski, Hoost eschiveaza si replica midkick fata, Remy blocheaza. Hoost a ocupat de ceva timp centrul, trimite dreapta, upercut, apoi un overhand de dreapta care conecteaza pe tampla lui Remy, manevreaza in clinci, urmeaza cu un croseu pe partea opusa, Remy contraataca prin genunchi spate, Hoost iese din clinci si Remy trimite si un highkick spate "in urma" care insa matura numai garda lui Hoost. Clapper. Dreapta si upercut stanga de la Hoost, Remy contreaza cu lowkick pe exterior, Hoost reia cu dreapta, Remy in replica prin 1-2 de-a dreptul fulgerator si lowkick spate din nou, midkick fata de la Remy pe partea opusa, Ernesto de-a dreptul "electric" trimite imediat lowkick pe cealalta parte. Toate astea in 4 secunde de la clapper ! Ce fulgere !... cu care se incheie repriza a 3-a...

#10
monokeros

monokeros

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,074
  • Înscris: 11.11.2003
Extra round

Cu o repriza initiala unde Hoost si-a impus toate atu-urile, a doua foarte echilibrata si a treia cu un usor avantaj (poate) pentru Bonjaski, judecatorii au probleme sa desemneze un castigator si decid o repriza suplimentara.

Hoost incepe ostilitatile prin highkick de fata, Bonjaski blocheaza. Lowkick pe partea opusa, si Bonjaski replica rapid cu 1-2 puternic incarcate, Hoost primeste sters pe garda in timp ce se retrage. 1-2 scurt de la Hoost si intra amandoi in clinci. Genunchi fata la ficat de la Hoost, replica de la Remy, Hoost il impinge din clinci si trimite lowkick pe exterior din urma.

Hoost cu 1-2, si din nou 1-2 underhand contra unei combinatii dreapta overhand-croseu stanga / dreapta over-croseu stanga de la Remy, pumnii practic se ciocnesc unii de altii sau deviaza pe sub loviturile lansate de celalalt, Hoost il impinge in spate, iese inapoi in distanta mare pe langa un highkick expediat in urma de Remy.

Din nou la centru, Hoost cu lowkick pe exterior, Bonjaski cu o serie de 3 preia initiativa si il duce spre colt, Hoost se retrage rapid din fata pumnilor, evita corzile. Dreapta si upercut de la Hoost, dubleaza cu croseu upercutul pentru a "tintui" dreapta lui Remy, il impinge, trimite lowkick la piciorul de spate in urma seriei, de data asta Bonjaski pierde terenul, vrea sa iasa dinspre corzi, ambii schiteaza brate dar nu trimit nimic, Hoost il impinge inapoi.

Si Hoost din nou cu 1-2, stanga si upercut spate, apoi croseu fata, o foarte eleganta serie de 5 brate din care cele 2 finale conecteaza. Remy obtine priza pe cap si incearca un genunchi spate, blocat, sunt separati.

La centru, midkick spate de la Hoost blocat de Remy, Remy in replica lowkick pe exterior pe partea opusa. Scurte tatonari, si Hoost trimite un tag de dreapta si upercut la ficat, impinge inapoi si lanseaza highkick fata, piciorul matura numai manusa lui Bonjaski. Remy revine in atac, Hoost stopeaza cu lowkick spate si obstructioneaza reluarea de brate a lui Remy, tentativa de clinci, se despart singuri. Din nou lowkick de la Hoost pe exterior, dar corzile erau de data asta aproape, Hoost nu poate iesi si Remy trimite 1-2 si reia cu upercut spate, apoi iese din asalt obstructionand tentativa de replica a lui Hoost. Hoost ataca - dreapta si upercut fata, Remy preia pe garda, clinci, sunt separati.

Dreapta overhand de la Remy, Hoost preia pe umar si cauta intrarea aproape, Remy impinge inapoi pentru a preveni plecarea midkick-ului la contra incarcat de Ernesto, teep spate de la Ernesto dar Remy vine in continuare la atac, prinde de cap, arunca genunchiul spate, Hoost deviaza excelent, trimite printre antebrate upercut spate, Remy eschiveaza scurt, iese, lasa in urma highkick fata preluat de Hoost pe garda. Excelenta defensiva amandurora, compacta dupa atatea asalturi furtunoase !

Dupa care Remy, in continuare la atac, reia seria pe care amandoi au incercat-o odata pana acum - stanga, dreapta, dublata cu upercut spate si din nou brat fata, de data asta upercutul prinde in plin barbia lui Hoost ! Hoost vizibil clatinat de cea mai clara lovitura de pumn a meciului...! Incearca sa treaca peste momentul dificil, expediaza 1-2 si upercut, Remy iese cu pas lateral deviind loviturile, Hoost trimite dreapta overhand, Remy contreaza cu lowkick, Ernesto il impinge pentru a evita reluarea cu bratele. Inca in dificultate, si cautandu-si putin echilibrul pe picioare, trimite un lowkick exterior nesigur, Remy retrage piciorul si preia sters pe coapsa. Din nou lowkick de la Hoost, Remy intra cu 1-2 si Hoost apara, apoi iese in distanta mare pe langa lowkick-ul expediat in finalul seriei de Remy.

Stanga si upercut de la Hoost, Bonjaski deviaza, cauta priza pe cap, nu reuseste, ies in distanta mare amandoi. Remy cauta din nou clinci, Hoost contreaza cu lowkick spate, Remy contraataca cu genunchi spate cu mic salt, Hoost apara, impinge inapoi, loveste cu lowkick pe piciorul spate "in urma". Din nou lowkick pe exterior de la Hoost, replica identica de la Bonjaski. Tentativa de brate de la Hoost, nereusita, intra amandoi in clinci. Se despart. Hoost trimite stanga si upercut dublat cu croseu spate din scurt, Bonjaski apara. Apoi din nou stanga si upercut spate, care de data asta "ciupeste" barbia lui Bonjaski. Clinci, Hoost impinge inapoi insa Bonjaski prinde momentul miscarii si trimite un teep la abdomen pe plecare.

Revin amandoi la atac, Hoost din nou cu stanga si upercut spate, nu conecteaza. Lowkick exterior de la Hoost, croseul fata in replica de la Remy ii trece pe dinaintea garzii. Clinci. Hoost cauta sa iasa cu o lovitura din clinci, nu reuseste, se despart. Tatonari la centru, Hoost cauta distanta de brate si Remy gaseste deschiderea pentru un genunchi spate din voleu. Jab de la Hoost si Remy contreaza cu lowkick pe exterior. Vine aproape, Hoost cauta sa impinga, Remy matura garda lui Hoost pe deasupra cu dreapta-croseu stanga, se despart. La centru, schimb furtunos de lowkick, unul pe exterior de la Hoost, replica identica de la Remy, Hoost blocheaza cu tibia si trimite inca un lowkick pe exterior in replica. Inca unul, Remy rateaza replica de croseu dar vine in continuare la atac. Clapper. Clinci, Remy trimite un genunchi spate dar distanta nu era favorabila, ajunge sters, Hoost impinge si incearca lowkick la piciorul spate pe plecarea lui Remy, dar lovitura e fara echilibru, se apleaca in fata, Remy ii sterge crestetul cu doua brate. Teep spate de la Hoost, Remy replica prin croseu fata. Schimb de brate, ambii foarte obositi arunca lovituri imprecise, si gong final.

Dupa una din cele mai stranse partide imaginabile intre doi foarte buni tehnicieni, agresivitatea superioara si reusita de a clatina defensiva lui Hoost cu un asalt de brate acurat la prelungiri ii aduc lui Bonjaski decizia judecatorilor. Campionul en titre intra in semifinala. Hoost, nemultumit, a comentat dupa meci ca a avut majoritatea loviturilor clare si ca nu considera decizia corecta. Nici macar o analiza foarte stransa nu e suficienta pentru a spune cine a avut dreptate. Pe numarul de lovituri, tactica mai compacta si acuratete - aproape sigur Hoost. Pe agresivitate, schimbarea sortii meciului de la inceput spre final si duritatea superioara a catorva serii expediate cu succes - probabil Bonjaski.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate