Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Probleme Ginseng Microcarpa

Un sunet pronuntat la BMW e90 318i

Caut sugestii pentru achizitionar...

Acest LNB......
 Salarii compensatorii?

Recomandare service in Slatina pe...

De unde cumparati piese de schimb...

Iesirea din coproprietate
 Mouse wireless ergonomic cu bater...

Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!

Unde e recomandat sa ma cazez in ...
 Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...

De ce i se zice Mariei "Stapa...
 

Limbajul vulgar al lui Allah in Coran

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

#1
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007
La rugamintea Naimei care mi s-a adresat intr-un pm plin de evlavie si expresii islamiste (specifice coranului... si nu am sa postez pm-ul din respect pentru o femeie mintita de islam)  care concureaza cu inestimata valoare semantica a  coranului...am sa continui sa citez din maretia binecuvantata de A-llah (deprivat de islam de fiicele lui zeite persane ) (apropos in evrita al-lah =blestem) si cum limba araba este o limba semita....

"Voi continua cu sura (capitolul ) 111 Al-Masad


[111:1]
Să-i piară mâinile lui Abu-Lahab și el însuși să piară!

[111:2]
Să nu-i priască averea-i și ceea ce a agonisit!

[111:3]
Într-un foc cu vâlvătaie fi-va aruncat

[111:4]
dimpreună cu femeia sa, cărătoarea de vreascuri,

[111:5]
cu o frânghie din sfoară de curmal legată de gât.


Nici o data nu ar trebui sa subestimam puterea credintelor religioase ale discipolilor lui Mohamed. Mintea unei persoane se muleaza in a se potrivi doar cu credinta ei/lui religioasa. Sub efectul unui astfel de opium persoana devine dezorientata si deziluzionata in legatura cu perceptia binelui si raului. Este evident din coran ca Allah, ca si un arab nepoliticos si manios, deseori se infurie si foloseste cuvinte vulgare impotriva propriei sale CREATII! Allah este alaturi de Mohamed impotriva adversarilor sau si ii trateaza ca si cum ar fi proprii lui dusmani. El ii injura cu remarci ofensive si ii ameninta cu torturi severe si promite ca El si Profetul lui vor triumfa.

Pentru a dovedi aceasta infractiune a lui Allah, voi discuta cazul a doi arabi care, datorita respingerii ideilor lui Mohamed, cauzeaza lui Allah sa isi piarda temeramentul si se adreseaza lor folosind un vocabular "puternic" in Coran

Abul Uzza Ibn Abdulmuttalib

Abul Uzza Ibn Abdulmuttalib -  a fost unchiul lui Mohamed. A fost un individ instarit si cu influenta, dar nu a crezut afirmatiile nepotului sau de a fi profet. totusi, el nu l-a oprit oferindu-i o anumita protectie nepotului sau  pur bazata pe rudenia tribala. O data i s-a spus ca Mohamed a afirmat ca batranul Abdul Muttalib  care era bunicul lui Mohamed, ar arde in iad pentru ca el a murit ca ne-musulman (cu toate ca nu era islam in timpul bunicului lui Mohamed care a murit cand Mohamed era inca copil). Este chiar amuzant, dar acesta este adevarul, si era logic lui Mohamed. Auzind , Abu Uzza a fost desgustat de lipsa de respect a lui Mohamed pentru bunicul sau, care a avut grija de el cand Mohamed era  copil. Abul Uzza apoi a devenit ostil lui Mohamed si apoi i-a negat orice protectie si suport financiar.

sura Al Masad este un scurt capitol care este solemn dedicata sa il injure pe Abdul Uzza, cunoscut mai tarziu ca Abu Lahab si sotia lui.

pe strazile unui oras arab, este obisnuit sa auzi oameni strigand si injurand unuia altuia folosind cuvinte ca yukassir ideek. Aceasta este in general considerat ca fiind nepoliticos si folosit doar de oameni fara maniere cand sunt nervosi. Acesta este totusi echivalentul modern al " sa piara mainile lui..." folosit in Coran acum o mie patru sute de ani. Ce este mai desgustator este ca oricine citeste aceste versete in Coran de fapt injura in acel verset.

Capitolul de mai sus este unul din cel mai comun si recitat capitol din Coran, aproape toti musulmanii stiu aceasta sura pe de rost, chiar daca nu serveste la nici o functie religioasa. Cineva s-ar intreba de ce Allah, cu toata maretia sa, poate fi atat de nervos pe un om si ii dedica un capitol intreg din singura lui carte sa il injure pe el si pe sotia lui. De ce Allah nu incearca sa il pedepseasca in timpul vietii lui? Nu este nici o evidenta din istoria islamica ca Abu Lahab sau sotia lui au suferit vreu-un rau cat timp au trait in Mecca.

Sura Almasad este o alta dovada ca Coranul este o reflectie a gandurilor unui om bolnav. Aceasta sura ar trebui sa ii alarmeze pe cititori de falsitatea acestei carti. Dar musulmanii intradevar vad in acelasi mod? Deloc! Musulmanii pot vedea doar miracole in coran si acest capitol nu face nici o exceptie. In acest caz vor spune ca Abu Lahab a murit ca un necredincios si el s-ar fi convertit la islam doar ca sa dovedeasca ca acest verset nu este adevarat. Dar el nu s-a convertit. Facand astfel de afirmatii, scolarii musulmani deliberat ignora principiul abrogatiei in Coran  in care cele mai noi versete coranice anuleaza pe cele vechi. Daca ar fi dorit, Mohamed ar fi revelat cu usurinta alte versete la rugaciunea unchiului sau, sau ar fi presupus ca Allah i-a ordonat lui sa scoata acel capitol complet.

Al waleed Ibn Almugheera, fiu de tarfa!

Al waleed Ibn Almugheera, a fost unul din sefii tribului Quraysh. Se sustine ca ar fi fost unul dintre cei mai de seama dintre arabi. Musulmanii deseori il citeaza cand se roaga din  Coran. Remarcile lui sunt frecvent citate ca evidenta ca musulmanii sustin limbajul miraculos al coranului. In realitate totusi, nu este nici o dovada valida istorica sa evidentieze ca Alwaleed s-a rugat vreodata din coran. In realitate, contrariul este adevarat, pentru ca Alwalled nici o data nu a crezut ca Mohamed ar fi acceptat coranul. Mohamed trebuie sa fi arborat o mare ura impotriva lui Alwaleed. Versetele obscene din sura Alqalam (cunoscuta ca sura Nun) reveleaza intensul dispret pentru Alwalled pentru respingerea Coranului

Sa citim urmatoarele versete Q. 68; Verses 10-13:
But yield not to the man of oaths, a despicable person,
Defamer, going about with slander,
Hinderer of the good, transgressor, criminal,
Harsh--beside this, impure by birth,


[68:10]
Nu da ascultare celui care se tot jură, însă este om de nimic,

[68:11]
și nici clevetitorului care umblă cu bârfa,

[68:12]
nici celui care se pune în calea binelui, călcător de lege și păcătos,

[68:13]
nici celui lacom care, pe deasupra, mai este și lepădat.

Toate versetele de mai sus sunt foarte ofensatoare. Ca esxemplu, sa ne concentram atentia pe versetul 13 unde cuvantul arabic zannem a fost tradus elegant "impure by birth" sau "lepadat" . Semnificatia exacta  este fiu de femeie care a comis "zina" (sex ilegal). Pentru cei care cunosc araba inseamna fiu de "manyuka" care este cel mai vulgar si mai ofensator cuvant care poate fi spus in limba araba. Cea mai apropiata traducere ar fi "fiu de tarfa!"

Coranul, in special in versetele meccane, ca acele citate mai sus, folosesc un limbaj mai vechi. Stilul si multa din cuvinte sunt acum cuvinte vechi. Aceasta lipsa de claritate furnizeaza un invelis protective pentru o carte, care nu este mai mult decat o carte care colecteaza mituri vechi. Coranul devine mult mai "curat" cand e tradus in alta limba datorita pc si apropierea scuzabila a traducatorului. Aceste traduceri indulceste cobscenitatea coltoasa a Coranului, adaugand decenta cuvintelor vulgare.

Sa presupunem ca mama lui Alwaleed a comis intradevar adulter si el ar fi fost produsel adulterului. Care ar fi fost vina lui Alwalled? De ce Allah l-ar invinui pe Alwalled care nici macar nu exista in timpul actului? Dupa toate acestea a fost dorinta lui Allah ca Alwalled sa fie nascut in aceasta maniera.

Cum musulmanii apara asemenea limbaj vulgar? Inca o data, Musulmanii pot vedea doar un miracol! Musulmanii sustin ca Alwalled a intrebat-o pe mama sa si ea admis ca a facut adulter, asadar trebuie sa fie un miracol! Altfel cum ar fi stiut Coranul?

Acesta este un tipic nonsens islamic, deoarece in nici un caz o femeie araba ar fi admis fiului ei ca a comis adulter. Este simplu de necrezut. Pe de alta parte. Alwalled nu si-a schimbat comportamentul fata de mama lui sau s-a convertit la islam, dar a continuat sa respinga si sa expuna afirmatiile lui Mohamed. Allahul lui Mohamed a trebuit sa intervina inca o data sa reasigure preaiubitului sau profet ca El il va tortura pe Alwalled. Allah cere cititorilor coranului sa il paraseasca pe Alwalled si  ghici ce se intampla! iata cum Allah descrie planurile lui in legatura cu Alwalled:


[74:11]
Lasă-mă cu cel pe care singur l-am creat!

[74:12]
O avere întinsă i-am dat

[74:13]
și fiii care să-i fie martori.

[74:14]
Și i-am făcut orice înlesnire,

....


[74:26]
Îl voi azvârli în Focul mistuitor!

[74:27]
Cum vei ști tu oare ce este Focul mistuitor?

[74:28]
El nu cruță și nu lasă,

De fiecare data cand citesc Coranul, imi apare in minte imaginea unui scenariu comun cand doi arabi de rele maniere se angajeaza intr-o cearta stradala sustinuti de multime si fiecare parte striga..."lasa-ma singur cu el"

Coranul constant foloseste remarci ofensatoare orincand ii mentioneaza pe ne-musulmani. Ii descrie pe ne-musulmani ca animale (Q.7: 179, Q.25: 44, Q.47: 12). Apoi ii descrie pe evrei ca magari Q. 62:5 apoi ca maimute si porci (Q.2: 65, Q. 5:60, Q. 7:166). Sa compari cu animale este o mare insulta in cultura araba, dar porci, maimute, magari, este particular foarte ofensator.

Excesiva folosire a limbajului de   injuratura in Coran a scapat criticii multi ani, totusi folosirea unui limbaj asemanator in alte carti sau articole ar deveni nepublicabile

http://www.islam-wat...ge-in-Quran.htm


Allahu akbar

Asadar Naima alias Amonet Alias Neffy...iti inteleg vocabularul preluat din Coran.

sa iti mai doresc SALAM? de ala romanesc sau de ala arabesc? am de amandoua :lol:

Edited by iceman007, 17 July 2008 - 21:46.


#2
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

 iceman007, on Jul 17 2008, 21:41, said:

La rugamintea Naimei care mi s-a adresat intr-un pm plin de evlavie si expresii islamiste (specifice coranului... si nu am sa postez pm-ul din respect pentru o femeie mintita de islam)  care concureaza cu inestimata valoare semantica a  coranului...am sa continui sa citez din maretia binecuvantata de A-llah (deprivat de islam de fiicele lui zeite persane ) (apropos in evrita al-lah =blestem) si cum limba araba este o limba semita....



Si pe tine te-a spurcat in   PM-uri ? Am crezut ca numai eu am fost binecuvantata de ea cu spurcaciuni de inspiratie islamica de care oricum m-am amuzat copios. Mare pacat ca nu e voie sa faci publice mesajele din PM . Ati fi putut admira intelepciunea si spiritualitatea islaqmica autentica . :D

Stai sa iti mai dau si eu cateva blesteme de-a lui Allah . Moralitate si spiritualitate islamica de inalta valoare .  :lol:
Veniti, sa-i chemam pe fii nostri si pe fii vostri, pe femeile noastre si pe femeile voastre, pe noi insine si pe voi insiva, apoi sa ne rugam si sa chemam blestemul lui Allah asupra celor ce mint!.>> ( Al – Baqara, 3:61)
Precizez ca "cei care mint " se refera la cei care il contrazicea pe profet in privinta lui Isus . Pt "vina" asta trebuiau blestemati de toate neamurile . Ca la tigani ,ce mai .


Ia uite de ce sunt tarile islamice asa de avansate in stiinta :
"Oricine inventeaza,inoveaza sau primeste pe un inovator asupra lui se afla blestemul lui Allah,al ingerilor Sai si al intregii omeniri"(Al-Bukhary si Muslim) :lol:

Ia uite sursa razboiului Palestin -Israel. Ura pe evrei nu este de  acum ci este ancestrala lasata mostenire de Mohamed musulmanilor. Conform Quranului ,orice musulman are obligatie sa ii urasca pe evrei si pe crestini .
Qur’an 2:61 "Umilirea si nenorocirea au fost scrise în dreptul Evreilor din pricina mâniei lui Allah."

Ishaq : 240 " Evreii sunt o natiune de mincinosi… Ei sunt înselatori, mincinosi si oameni posedati “

Qur’an 59:16 " Evreii sunt ca si Satana… ( 59:17) amândoi vor merge în Focul Iadului pentru totdeauna…”

Ishaq : 461 "Chiar înainte de rugaciunea de amiaza, (îngerul) Gabriel a venit la Apostolul (Muhammad)… Calare pe un catâr. El i-a zis:
"Ai pus armele jos si te-ai oprit sa nu mai lupti Muhammad? … îngerii n-au încetat lupta. Eu personal (Gabriel) voi ataca pe Evrei si-i voi izgoni din casele lor."

Bukhari : V5B59N727 "Când Apostolul lui Allah a devenit foarte bolnav, si-a acoperit fata cu o tesatura din lâna. Cand a avut probleme cu respiratia, si-a dat-o la o parte, si a zis: "Acuma stiu de ce ! Fie dar blestemul lui Allah peste Evrei si peste Chrestini “.


Ia uite pe cine a trimis Allah (Satan)  sa fie pilda de morala :
Tabari IX : 126 "Mesagerul ul lui Allah s-a casatorit cu 15 femei. Se culca cu câte 11 odata si pastra altele sa fie pregatite pentru el…".

Ia uite de unde se inspira "luptatorii pt  libertate " atat de dragi lui Nefersetty:
Bukhari : VIB2N25 " Apostolul lui Allah a fost întrebat: "Care este cea mai buna fapta ? " El a raspuns: "Sa crezi în Allah si în Apostolul Sau Mohammad". Cel care a întrebat, a continuat: "Care este urmatoarea fapta cea mai buna? "El a raspuns: "Sa participi în Jihad … “

Bukhari: V4B52N46 "L-am auzit pe Apostolul lui Allah zicând: "Exemplul unui Mujahid (razboinic musulman) în Cauza lui Allah… este ca al unei persoane care posteste si se roaga neincetat. Allah îi garanteaza ca El va primi pe Mujahidul care lupta pentru Cauza Lui în Paradis, daca acesta a ucis …“.

Tabari IX : 69 " Arabii sunt cei mai nobili oameni (din rasa umana), cei mai proeminenti si cei mai buni în fapte. Noi am fost primii care am raspuns chemarii Profetului. Noi suntem ajutoarele lui Allah si inainte-mergatorii Mesagerului Sau. Noi luptam împotriva oamenilor pâna vor crede în Allah. Cel care va crede în Allah si Mesagerul Sau are din partea noastra garantia vietii si a bunurilor lui. Cât pentru cel ce nu crede vom lupta continuu împotriva lui în cauza lui Allah. A omori pe cineva este un lucru mic pentru noi."


Frumoasa spiritualitate ,presarata .....cu blesteme ,......lupte ,..........ucideri ,.......... desfrau......... etc .

Edited by mihaela5, 17 July 2008 - 23:09.


#3
Inder

Inder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 17.01.2008
"Tabari IX : 69 " Arabii sunt cei mai nobili oameni (din rasa umana), cei mai proeminenti si cei mai buni în fapte. Noi am fost primii care am raspuns chemarii Profetului. Noi suntem ajutoarele lui Allah si inainte-mergatorii Mesagerului Sau. Noi luptam împotriva oamenilor pâna vor crede în Allah. Cel care va crede în Allah si Mesagerul Sau are din partea noastra garantia vietii si a bunurilor lui. Cât pentru cel ce nu crede vom lupta continuu împotriva lui în cauza lui Allah. A omori pe cineva este un lucru mic pentru noi."
De ce nu dai si sursa Mihaela? Aceasta este sursa: http://www.clipa.com/index684.html. Asa sursa asa postari.
Nu esti tu cea care da cu bata-n balta si dispare dupa ce posteaza aberatii pe http://www.islam-abc.ro/forum.aspx ?

#4
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007

 Inder, on Jul 23 2008, 19:10, said:

"Tabari IX : 69 " Arabii sunt cei mai nobili oameni (din rasa umana), cei mai proeminenti si cei mai buni în fapte. Noi am fost primii care am raspuns chemarii Profetului. Noi suntem ajutoarele lui Allah si inainte-mergatorii Mesagerului Sau. Noi luptam împotriva oamenilor pâna vor crede în Allah. Cel care va crede în Allah si Mesagerul Sau are din partea noastra garantia vietii si a bunurilor lui. Cât pentru cel ce nu crede vom lupta continuu împotriva lui în cauza lui Allah. A omori pe cineva este un lucru mic pentru noi."
De ce nu dai si sursa Mihaela? Aceasta este sursa: http://www.clipa.com/index684.html. Asa sursa asa postari.
Nu esti tu cea care da cu bata-n balta si dispare dupa ce posteaza aberatii pe http://www.islam-abc.ro/forum.aspx ?

mda...am observat noi ca a omora nu este un lucru mic pentru voi...si nobilimea va iese pe ochi printre ca mizeria morala si fizica in care va indoctrineaza islamul

#5
Inder

Inder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 17.01.2008

 iceman007, on Jul 23 2008, 21:27, said:

mda...am observat noi ca a omora nu este un lucru mic pentru voi...si nobilimea va iese pe ochi printre ca mizeria morala si fizica in care va indoctrineaza islamul

Oare chiar asa o fi? Argumenteaza cu dovezi cele spuse mai sus. Hai sa vedem, esti in stare? Ura voastra va atrofiat gandirea. Pentru voi a ura un musulman a devenit un instinct. Nu mai urati rational, ci instinctiv. Urati pana si un bebelus in leagan, numai pentru faptul ca este musulman. Instinctul vostru nu va da posibilitatea sa faceti diferenta intre un copil si un adult. Deocamdata de "mizeria morala si fizica" dai dovada din plin in postarile tale. Daca ura impotriva musulmanilor nu ti-a "inghetat" mintea, dovedeste ca ai dreptate prin argumente si surse credibile, nu gen http://www.prophetofdoom.net ; http://www.realmuhammad.info ; http://www.clipa.com ;
http://www.faithfreedom.org etc.

#6
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007

 Inder, on Jul 24 2008, 20:08, said:

Oare chiar asa o fi? Argumenteaza cu dovezi cele spuse mai sus. Hai sa vedem, esti in stare? Ura voastra va atrofiat gandirea. Pentru voi a ura un musulman a devenit un instinct. Nu mai urati rational, ci instinctiv. Urati pana si un bebelus in leagan, numai pentru faptul ca este musulman. Instinctul vostru nu va da posibilitatea sa faceti diferenta intre un copil si un adult. Deocamdata de "mizeria morala si fizica" dai dovada din plin in postarile tale. Daca ura impotriva musulmanilor nu ti-a "inghetat" mintea, dovedeste ca ai dreptate prin argumente si surse credibile, nu gen http://www.prophetofdoom.net ; http://www.realmuhammad.info ; http://www.clipa.com ;
http://www.faithfreedom.org etc.

Aha! deci tu esti sanatos/sanatoasa de crezi intr-un individ care a violat un copil, a violat sclave, a jefuit si mintit, a ucis in chinuri oameni nevinovati, a exterminat in masa triburi doar penru ca nu doreau sa imbratiseze religia lui diabolica.

#7
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

 Inder, on Jul 24 2008, 20:08, said:

Oare chiar asa o fi? Argumenteaza cu dovezi cele spuse mai sus. Hai sa vedem, esti in stare? Ura voastra va atrofiat gandirea. Pentru voi a ura un musulman a devenit un instinct. Nu mai urati rational, ci instinctiv. Urati pana si un bebelus in leagan, numai pentru faptul ca este musulman. Instinctul vostru nu va da posibilitatea sa faceti diferenta intre un copil si un adult. Deocamdata de "mizeria morala si fizica" dai dovada din plin in postarile tale. Daca ura impotriva musulmanilor nu ti-a "inghetat" mintea, dovedeste ca ai dreptate prin argumente si surse credibile, nu gen http://www.prophetofdoom.net ; http://www.realmuhammad.info ; http://www.clipa.com ;
http://www.faithfreedom.org etc.


Mai Inder vorbesti aberatii. A ura o ideologie criminala nu inseamna neaparat a ura pe adeptii acelei ideologii . Cei care au urat nazismul nu inseamna ca au urat poporul german . Deci nu va victiizati ca nu sunteti voi victimele .
Cum se face ca in timp ce vestul asta decadent si imoral accepta milioane de musulmani dandu-le  o gramada de drepturi , crestinii din tarile musulmane sunt persecutati si pe cale de disparatie?

Daca te te-ai fi uitat cu atentie pe siturile respective ai fi observat ca se ataca ideologia islamica nu neaparat musulmanii.

#8
Sarrita81

Sarrita81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 29.01.2007

 mihaela5, on Jul 25 2008, 11:31, said:

Mai Inder vorbesti aberatii. A ura o ideologie criminala nu inseamna neaparat a ura pe adeptii acelei ideologii . Cei care au urat nazismul nu inseamna ca au urat poporul german . Deci nu va victiizati ca nu sunteti voi victimele .
Cum se face ca in timp ce vestul asta decadent si imoral accepta milioane de musulmani dandu-le  o gramada de drepturi , crestinii din tarile musulmane sunt persecutati si pe cale de disparatie?

Daca te te-ai fi uitat cu atentie pe siturile respective ai fi observat ca se ataca ideologia islamica nu neaparat musulmanii.

:rolleyes: Unde-s pe cale de disparitie crestinii din tarile musulmane?! In Egipt sint milioane de crestini copti, nu i-ar fi asimilat pina acum, ar fi avut timp, nu, in sute de ani? 20% din populatia Egiptului este reprezentata de crestini copti, restul de 80% musulmani - populatie de aproximativ 70 de milioane, do the math. In Liban nu sint crestini? Sau in Siria, Iraq? Sint crestini copti, catolici, ortodocsi, maroniti, protestanti etc. si isi pastreaza religia din generatie in generatie. Daca musulmanii ar fi folosit sabia pentru a-si raspindi credinta si nu le-ar fi acordat drepturi, nu ar mai fi ramas nici un crestin arab in tarile arabe, mai ales ca ar fi avut suficient timp pe cind erau stapini de necontestat.

Daca nu au drepturi musulmanii la ei in tara si vin sa le caute prin Occident - de ce femeile crestine din Egipt folosesc khula' pentru a divorta? Este o 'lege' musulmana, la urma urmei... dar e ok si pentru crestini!

"dandu-le  o gramada de drepturi" - de drepturile acelea nu beneficiaza numai musulmanii, ti se pare ca om fi cu stea in frunte - aceea e politica tarii respective si drepturile se acorda tuturor strainilor care vin sa lucreze acolo, de exemplu... ah, "accepta milioane de musulmani" - te pomenesti ca le fac pur si simplu o favoare, ei nu au nevoie de mina de lucru ieftina, nu, in nici un caz, si nici populatie imbatrinita nu exista in tarile respective, nuuu, ei fac numai gratuitati, fapte bune! Trebuie sa existe niste motive pentru care sa fie accepati pe teritoriul tarii respective, si daca intrunesc o serie de conditii sint primiti, logic, nu?  

Daca tot esti atit de ingrijorata de persecutarea crestinilor - ce spui de situatia din China, de exemplu? Sau or fi stind pe roze crestinii de acolo si au ramas numai musulmanii in postura de persecutori ai crestinatatii!

Si in caz ca eu ti-as aduce citate de pe site-uri anti-crestine sau agnostice pentru a face comentarii asupra crestinismului, nu mi-ai spune ca sint partinitoare? Ca nu caut unde trebuie? Ah, standardele duble!  :console:

Edited by Sarrita81, 26 July 2008 - 02:57.


#9
MADONNA

MADONNA

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 26.07.2008
Totusi, care a fost faza ca o femeie britanica a inceput sa se giugiuleasca prietenul pe plaja seara, si au arestat-o politistii ? ? ? Numai din atat ? ?
Sau ca au prins niste gay si pe aia tot asa, arestati pt orientarea lor sexuala...pai astea nu-s legi tampite ?  :puke:

Dubaiul o fi la exterior Westernizat, dar tot primitv este la mentalitate ! !  :naughty:

#10
Inder

Inder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 17.01.2008
"Aha! deci tu esti sanatos/sanatoasa de crezi intr-un individ care a violat un copil, a violat sclave, a jefuit si mintit, a ucis in chinuri oameni nevinovati, a exterminat in masa triburi doar penru ca nu doreau sa imbratiseze religia lui diabolica."

Iceman dovedeste. Vino cu argumente. Sper ca nu vei ramane la stadiul de tata de mahala, care arunca acuze si invective in stanga si dreapta. Iti astept argumentele cu trimitere la surse.

" Mai Inder vorbesti aberatii. A ura o ideologie criminala nu inseamna neaparat a ura pe adeptii acelei ideologii . Cei care au urat nazismul nu inseamna ca au urat poporul german . Deci nu va victiizati ca nu sunteti voi victimele .
Cum se face ca in timp ce vestul asta decadent si imoral accepta milioane de musulmani dandu-le o gramada de drepturi , crestinii din tarile musulmane sunt persecutati si pe cale de disparatie?

Daca te te-ai fi uitat cu atentie pe siturile respective ai fi observat ca se ataca ideologia islamica nu neaparat musulmanii"

Nu Mihaela, voi ne urati pe noi toti, indiferent de varsta. Te-ai intrebat vreodatata de ce adeptii acestei "ideologie criminala" i-au primit si i-au adapostit pe evrei in timpul prigoanei crestine din Europa? De ce epoca de aur a iudaismului s-a manifestat intr-o zona dominata si controlata de adeptii acestei "ideologie criminala"? De ce evreii si crestinii din tarile musulmane nu au fost convertiti cu forta asa cum s-a intamplat in Spania, in ambele Americi? Stiai ca sunt comunitati crestine si evreiesti care traiesc de peste o mie de ani alaturi de musulmani? Poti sa dai astfel de exemple si despre comunitati necrestine care sa traiasca alaturi de crestini fara a fi fortati sa se converteasca? Da-mi "crestinii din tarile musulmane sunt persecutati si pe cale de disparatie", bineinteles cu trimitere la sursa.
Voi chiar nu aveti alte surse in afara de acele site-uri pe care le-am enumerat la o postare anterioara? Chiar vrei sa credem ca site-urile respective "ataca ideologia islamica nu neaparat musulmanii"? Nu, nu suntem chiar asa naivi precum ne credeti.

Edited by Inder, 27 July 2008 - 06:58.


#11
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

 Inder, on Jul 27 2008, 06:36, said:

Nu Mihaela, voi ne urati pe noi toti, indiferent de varsta. Te-ai intrebat vreodatata de ce adeptii acestei "ideologie criminala" i-au primit si i-au adapostit pe evrei in timpul prigoanei crestine din Europa? De ce epoca de aur a iudaismului s-a manifestat intr-o zona dominata si controlata de adeptii acestei "ideologie criminala"? De ce evreii si crestinii din tarile musulmane nu au fost convertiti cu forta asa cum s-a intamplat in Spania, in ambele Americi? Stiai ca sunt comunitati crestine si evreiesti care traiesc de peste o mie de ani alaturi de musulmani? Poti sa dai astfel de exemple si despre comunitati necrestine care sa traiasca alaturi de crestini fara a fi fortati sa se converteasca? Da-mi "crestinii din tarile musulmane sunt persecutati si pe cale de disparatie", bineinteles cu trimitere la sursa.
Voi chiar nu aveti alte surse in afara de acele site-uri pe care le-am enumerat la o postare anterioara? Chiar vrei sa credem ca site-urile respective "ataca ideologia islamica nu neaparat musulmanii"? Nu, nu suntem chiar asa naivi precum ne credeti.

Gresesti enorm Inder !

Lasa-ma tu cu epoca de aur a iudaismului .
Evreii au fost alungati de insusi Mohamed din peninsula Arabia pe motive de ura pura . Coranul abunda in indemnuri la ura si exterminare a evreilor iar situatia din palestina este mai mult decat graitoare cu privire la "dragostea" musulmanilor pt evrei
Eu detest ideologia islamica pt ca e bazata pe ura , minciuna  si  violenta ,i a condus de-a lungul timpului la o serie de razboaie , discriminari ale altor religii , pedepse crude , decaderea din drepturi a femeilor , etc , etc , etc .

Daca religia asta ar fi ramas in habitatul ei natural poate nu m-as agita atata , dar iata ca islamul isi cere drepturile acuma in Europa si asta ma afecteaza intelegi ?



 Sarrita81, on Jul 26 2008, 02:56, said:

:rolleyes: Unde-s pe cale de disparitie crestinii din tarile musulmane?! In Egipt sint milioane de crestini copti, nu i-ar fi asimilat pina acum, ar fi avut timp, nu, in sute de ani? 20% din populatia Egiptului este reprezentata de crestini copti, restul de 80% musulmani - populatie de aproximativ 70 de milioane, do the math. In Liban nu sint crestini? Sau in Siria, Iraq? Sint crestini copti, catolici, ortodocsi, maroniti, protestanti etc. si isi pastreaza religia din generatie in generatie. Daca musulmanii ar fi folosit sabia pentru a-si raspindi credinta si nu le-ar fi acordat drepturi, nu ar mai fi ramas nici un crestin arab in tarile arabe, mai ales ca ar fi avut suficient timp pe cind erau stapini de necontestat.

Daca nu au drepturi musulmanii la ei in tara si vin sa le caute prin Occident - de ce femeile crestine din Egipt folosesc khula' pentru a divorta? Este o 'lege' musulmana, la urma urmei... dar e ok si pentru crestini!

"dandu-le  o gramada de drepturi" - de drepturile acelea nu beneficiaza numai musulmanii, ti se pare ca om fi cu stea in frunte - aceea e politica tarii respective si drepturile se acorda tuturor strainilor care vin sa lucreze acolo, de exemplu... ah, "accepta milioane de musulmani" - te pomenesti ca le fac pur si simplu o favoare, ei nu au nevoie de mina de lucru ieftina, nu, in nici un caz, si nici populatie imbatrinita nu exista in tarile respective, nuuu, ei fac numai gratuitati, fapte bune! Trebuie sa existe niste motive pentru care sa fie accepati pe teritoriul tarii respective, si daca intrunesc o serie de conditii sint primiti, logic, nu?  

Daca tot esti atit de ingrijorata de persecutarea crestinilor - ce spui de situatia din China, de exemplu? Sau or fi stind pe roze crestinii de acolo si au ramas numai musulmanii in postura de persecutori ai crestinatatii!

Si in caz ca eu ti-as aduce citate de pe site-uri anti-crestine sau agnostice pentru a face comentarii asupra crestinismului, nu mi-ai spune ca sint partinitoare? Ca nu caut unde trebuie? Ah, standardele duble!  :console:

Fata , nu ma fa sa fac iar munca de voluntariat . da si tu un gugal  ca nu te doare mana , cu "persecutia crestinilor" si ai sa vezi ca crestinii sunt cei mai persecutati in tarile islamice .
Nu mai crede orbeste  tot ce iti servesc cu bunavointa siturile islamice , informeaza-te si din alte parti  .
E si normal ca sursele islamice  nu or sa spuna niciodata un adevar  care  le-ar putea afecta negativ imaginea , chiar nu realizezi ?

Edited by mihaela5, 27 July 2008 - 16:10.


#12
Sarrita81

Sarrita81

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 257
  • Înscris: 29.01.2007

 mihaela5, on Jul 27 2008, 16:59, said:

Fata , nu ma fa sa fac iar munca de voluntariat . da si tu un gugal  ca nu te doare mana , cu "persecutia crestinilor" si ai sa vezi ca crestinii sunt cei mai persecutati in tarile islamice .
Nu mai crede orbeste pe tot ce iti servesc cu bunavointa siturile islamice , informeaza-te si din alte parti  .
E si normal ca sursele islamice  nu or sa spuna niciodata un adevar  care  le-ar putea afecta negativ imaginea , chiar nu realizezi ?

'Fata' :) Ok, nu e necesar sa subliniezi faptul ca faci 'munca de voluntariat', e destul de limpede ca o faci cu placere si nici nu pare sa fie prea solicitant, ai niste idei fixe pe care le tot postezi, le sucesti, le reiei si nici nu esti dispusa sa iei in consideratie ce iti spune altul. Eu nu-mi iau toate informatiile de pe Google, spre deosebire de altii, stiu care e sistemul de afisare paginilor in cadrul motorului de cautare si as avea ceva de sapat pina as ajunge la pagini normale si nepartinitoare.  

Informatiile pe care le-am postat sint bazate pe statistici, cifre, aspecte de bun simt - adica sint chestii reale, nu trebuie sa le iau de pe vreun 'site islamic', nu te ingrijora. Cea care ar trebui sa se informeze din alte parti esti tu, mai degraba...

Edited by Sarrita81, 27 July 2008 - 16:30.


#13
Inder

Inder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 17.01.2008
[quote name='mihaela5' date='Jul 27 2008, 16:59' post='4964355']
Gresesti enorm Inder !

Lasa-ma tu cu epoca de aur a iudaismului .
Evreii au fost alungati de insusi Mohamed din peninsula Arabia pe motive de ura pura . Coranul abunda in indemnuri la ura si exterminare a evreilor iar situatia din palestina este mai mult decat graitoare cu privire la "dragostea" musulmanilor pt evrei
Eu detest ideologia islamica pt ca e bazata pe ura , minciuna  si  violenta ,i a condus de-a lungul timpului la o serie de razboaie , discriminari ale altor religii , pedepse crude , decaderea din drepturi a femeilor , etc , etc , etc .

Daca religia asta ar fi ramas in habitatul ei natural poate nu m-as agita atata , dar iata ca islamul isi cere drepturile acuma in Europa si asta ma afecteaza intelegi ?


Mihaela, argumenteaza-ti ideea. Vino cu argumente concrete. Hai sa avem o baza de discutii concrete. Vino cu argumentele tale, cu citate din Coran care sa-ti sustina acuzele, si eu voi incerca sa-ti demontez argumentele. Cand acuzi ceva, indiferent ca este o ideologie sau religie, trebuie sa fi pregatit sa raspunzi cu argumente si sa demonstrezi ca ai dreptate celui care se simte lezat de acuzele tale.
Tu acuzi islamul ca nu a "ramas in habitatul ei natural". Te intreb: crestinismul a ramas in "habitatul ei natural"?
Descoperirea, cucerirea si crestinarea Americilor este considerat de  specialisti "un dezastru demografic". Acest proces ar fi costat viata a 100 de milioane de oameni. Iti redau mai jos recenzia cartii "American Holocaust. The Conquest of the New World" de David E. Stannard.
"For four hundred years--from the first Spanish assaults against the Arawak people of Hispaniola in the 1490s to the U.S. Army's massacre of Sioux Indians at Wounded Knee in the 1890s--the indigenous inhabitants of North and South America endured an unending firestorm of violence. During that time the native population of the Western Hemisphere declined by as many as 100 million people. Indeed, as historian David E. Stannard argues in this stunning new book, the European and white American destruction of the native peoples of the Americas was the most massive act of genocide in the history of the world.
Stannard begins with a portrait of the enormous richness and diversity of life in the Americas prior to Columbus's fateful voyage in 1492. He then follows the path of genocide from the Indies to Mexico and Central and South America, then north to Florida, Virginia, and New England, and finally out across the Great Plains and Southwest to California and the North Pacific Coast. Stannard reveals that wherever Europeans or white Americans went, the native people were caught between imported plagues and barbarous atrocities, typically resulting in the annihilation of 95 percent of their populations. What kind of people, he asks, do such horrendous things to others? His highly provocative answer: Christians. Digging deeply into ancient European and Christian attitudes toward sex, race, and war, he finds the cultural ground well prepared by the end of the Middle Ages for the centuries-long genocide campaign that Europeans and their descendants launched--and in places continue to wage--against the New World's original inhabitants. Advancing a thesis that is sure to create much controversy, Stannard contends that the perpetrators of the American Holocaust drew on the same ideological wellspring as did the later architects of the Nazi Holocaust. It is an ideology that remains dangerously alive today, he adds, and one that in recent years has surfaced in American justifications for large-scale military intervention in Southeast Asia and the Middle East.

At once sweeping in scope and meticulously detailed, American Holocaust is a work of impassioned scholarship that is certain to ignite intense historical and moral debate."
Sursa [url="http://www.oup.com/us/catalog/general/subject/HistoryAmerican/NativeAmerican/?view=usa&ci=0195085574"]http://www.oup.com/us/catalog/general/subj...p;ci=0195085574[/url]
Poti sa-mi dai astfel de exemple si despre Islam?

#14
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007

 Inder, on Jul 27 2008, 17:27, said:

Mihaela, argumenteaza-ti ideea. Vino cu argumente concrete. Hai sa avem o baza de discutii concrete. Vino cu argumentele tale, cu citate din Coran care sa-ti sustina acuzele, si eu voi incerca sa-ti demontez argumentele. Cand acuzi ceva, indiferent ca este o ideologie sau religie, trebuie sa fi pregatit sa raspunzi cu argumente si sa demonstrezi ca ai dreptate celui care se simte lezat de acuzele tale.

In sfarsit cineva deschis la discutie

explica-mi si mie cum poti face Ramadan la Polul nord daca avem in considerare ca o zi la polul nord este jumatate de an


[2:187]
Împreunarea cu femeile voastre vă este îngăduită în nopțile de post, căci ele vă sunt vouă veșmânt, precum și voi le sunteți lor veșmânt. Dumnezeu știe că voi înșivă v-ați trăda și atunci El s-a întors către voi și v-a încuviințat. Împreunați-vă acum cu ele și cereți ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncați și beți până ce veți putea deosebi în zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiți până în noapte și nu vă împreunați cu ele, ci stați și chibzuiți în locurile de rugăciune. Acestea sunt hotarele lui Dumnezeu, nu vă apropiați de ele! Așa lămurește Dumnezeu oamenilor semnele Sale. Poate se vor teme!

#15
Inder

Inder

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 17.01.2008

 iceman007, on Jul 30 2008, 21:41, said:

In sfarsit cineva deschis la discutie

explica-mi si mie cum poti face Ramadan la Polul nord daca avem in considerare ca o zi la polul nord este jumatate de an


[2:187]
Împreunarea cu femeile voastre vă este îngăduită în nopțile de post, căci ele vă sunt vouă veșmânt, precum și voi le sunteți lor veșmânt. Dumnezeu știe că voi înșivă v-ați trăda și atunci El s-a întors către voi și v-a încuviințat. Împreunați-vă acum cu ele și cereți ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncați și beți până ce veți putea deosebi în zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiți până în noapte și nu vă împreunați cu ele, ci stați și chibzuiți în locurile de rugăciune. Acestea sunt hotarele lui Dumnezeu, nu vă apropiați de ele! Așa lămurește Dumnezeu oamenilor semnele Sale. Poate se vor teme!


Oricine este deschis la discutie daca nu este jignit. Folosind un limbaj civilizat se pot discuta multe.
Cu Ramadanul la Polul Nord, sincer m-ai luat prin surprindere.
La Polul Nord, perioada cuprinsa intre rasaritul soarelui si apusul soarelui se numeste zi polara, respectiv perioada  cuprinsa intrea apusul soarelui si rasaritul soarelui, se numeste noapte polara. Ambele perioade cumulate ar forma o ... zi obisnuita. Daca timpul ar fi impartit dupa aceste perioade, anul la poli ar avea numai o zi. Nu se aplica pentru simplul fapt ca nimeni nu poate muncii in continu 6 luni si dormii in continu 6 luni. Se aplica impartirea timpului in minute, ore, zile, luni si ani. Pamantul se roteste in jurul axei sale tot in 24 ore si la poli, sau tot intr-un an in jurul soarelui si la poli.
Orice activitate umana, la poli nu se poate desfasura dupa timpul polar. Si sarbatorile si rugaciunile crestine se tin dupa calendarul care imparte anul in 365 zile, luna in 30 zile saptamana in 7 zile etc. La fel si Ramadanul la poli. Postul incepe si se termina dupa anumite ore. Se ia ca baza ora locala.
Sursa http://www.dinimizis...ay.asp?Aid=1080 (daca cunosti lb. turca)

Versetul 2:187
  Vi s-a îngãduit în noaptea Postului împreunarea cu muierile voastre; ele vã sunt vesmânt vouã, iar voi le sunteþi vesmânt lor(138). Allah stia cã voi vã vicleniti(139). Apoi El a primit cãinta voastrã si v-a iertat. Acum împreunati-vã cu ele si cãutati sã pliniti ceea ce v-a prescris Allah! Mâncati ti beti pânã când puteti sã deosebiti firul alb de firul negru(140), la revãrsatul zorilor! Apoi tineþi Postul pânã noaptea si nu vã împreunati cu ele, în timp ce stati retrasi în moschei! Acestea sunt hotarele(141) lui Allah si nu vã apropiati de ele. Astfel aratã Allah semnele sale oamenilor. Poate cã ei vor fi cu fricã!

Note:
138) Pavãzã împotriva pãcatului.
139) În sensul cã întretineti relatii cu sotiile voastre în vreme ce acest lucru nu era acceptat la începutul Islamului nici în timpul noptii.
140) Pânã ce se distinge lumina zilei de întunericul noptii.
141) Cele interzise de Allah.
A manca si a bea nu inseamna a manca si a te imbata.

#16
iceman007

iceman007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 433
  • Înscris: 22.05.2007

 Inder, on Jul 31 2008, 08:29, said:

Oricine este deschis la discutie daca nu este jignit. Folosind un limbaj civilizat se pot discuta multe.
Cu Ramadanul la Polul Nord, sincer m-ai luat prin surprindere.
La Polul Nord, perioada cuprinsa intre rasaritul soarelui si apusul soarelui se numeste zi polara, respectiv perioada  cuprinsa intrea apusul soarelui si rasaritul soarelui, se numeste noapte polara. Ambele perioade cumulate ar forma o ... zi obisnuita. Daca timpul ar fi impartit dupa aceste perioade, anul la poli ar avea numai o zi. Nu se aplica pentru simplul fapt ca nimeni nu poate muncii in continu 6 luni si dormii in continu 6 luni. Se aplica impartirea timpului in minute, ore, zile, luni si ani. Pamantul se roteste in jurul axei sale tot in 24 ore si la poli, sau tot intr-un an in jurul soarelui si la poli.
Orice activitate umana, la poli nu se poate desfasura dupa timpul polar. Si sarbatorile si rugaciunile crestine se tin dupa calendarul care imparte anul in 365 zile, luna in 30 zile saptamana in 7 zile etc. La fel si Ramadanul la poli. Postul incepe si se termina dupa anumite ore. Se ia ca baza ora locala.
Sursa http://www.dinimizis...ay.asp?Aid=1080 (daca cunosti lb. turca)

Versetul 2:187
  Vi s-a îngãduit în noaptea Postului împreunarea cu muierile voastre; ele vã sunt vesmânt vouã, iar voi le sunteþi vesmânt lor(138). Allah stia cã voi vã vicleniti(139). Apoi El a primit cãinta voastrã si v-a iertat. Acum împreunati-vã cu ele si cãutati sã pliniti ceea ce v-a prescris Allah! Mâncati ti beti pânã când puteti sã deosebiti firul alb de firul negru(140), la revãrsatul zorilor! Apoi tineþi Postul pânã noaptea si nu vã împreunati cu ele, în timp ce stati retrasi în moschei! Acestea sunt hotarele(141) lui Allah si nu vã apropiati de ele. Astfel aratã Allah semnele sale oamenilor. Poate cã ei vor fi cu fricã!

Note:
138) Pavãzã împotriva pãcatului.
139) În sensul cã întretineti relatii cu sotiile voastre în vreme ce acest lucru nu era acceptat la începutul Islamului nici în timpul noptii.
140) Pânã ce se distinge lumina zilei de întunericul noptii.
141) Cele interzise de Allah.
A manca si a bea nu inseamna a manca si a te imbata.


Tot nu ai inteles...iti mai explic o data

[2:187]
Împreunarea cu femeile voastre vă este îngăduită în nopțile de post, căci ele vă sunt vouă veșmânt, precum și voi le sunteți lor veșmânt. Dumnezeu știe că voi înșivă v-ați trăda și atunci El s-a întors către voi și v-a încuviințat. Împreunați-vă acum cu ele și cereți ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncați și beți până ce veți [b]putea deosebi în zori un fir alb de un fir negru! [/b]Apoi postiți până în noapte și nu vă împreunați cu ele, ci stați și chibzuiți în locurile de rugăciune. Acestea sunt hotarele lui Dumnezeu, nu vă apropiați de ele! Așa lămurește Dumnezeu oamenilor semnele Sale. Poate se vor teme!


Daca o zi la Polul Nord dureaza jumatate de an, si in verset Mahomed iti spune ca poti manca si bea pana in ZORI cand poti deosebi firul alb de cel negru, cand te opresti in mancat si baut daca doar O DATA PE AN POTI VEDEA ZORILE la poli?

Edited by iceman007, 01 August 2008 - 00:25.


#17
Selam

Selam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,804
  • Înscris: 04.02.2007
On topic:

Capitolul Tebbet din Coran poate fi luat ca un miracol separat si ca un semn din partea lui Allah pentru cei care nu cred.
Allah a garantat ca Ebu Leheb va arde in focul iadului, pentru ca il chinuia pe profet. La fel se va intampla si cu sotia lui Ebu Leheb, care punea spini impletiti in frunze de palmier pe drumurile pe unde trecea profetul.
Astfel, daca Ebu Leheb s-ar fi intors la Islam, sau sotia lui daca ar fi facut-o, ar fi venit in contradictie cu Coranul si l-ar fi anulat. Tot Islamul s-ar fi prabusit inca de atunci, Muhammed si-ar fi pierdut reputatia si oamenii nu l-ar mai fi crezut. Insa Ebu Leheb si sotia au continuat sa nu creada si astfel au confirmat Coranul.

Referitor la ultimul subiect


Daca e sa ma iau dupa ce ai scris mai sus, rezulta ca daca desenez o linie de un metru pe asfalt afara aceasta nu este dreapta, ci curba, pentru ca se afla pe pamant, care este rotund, asadar => linia mea de un metru nu este dreapta, ci curbata,fiind un arc de cerc...Te felicit pentru aceasta concluzie

De unde sa aibe, sa zicem, eschimosii fire albe de lana? De la balena merinos? De la foca turcana...?
Daca iar ma iau dupa logica ta, ar insemna ca luna Ramadan sa vina o data la aproximativ 355 ani, si sa dureze 30 ani...Adica:
-sa existe cel putin 12 generatii care sa nu prinda Ramadanul in viata lor (cand postul este obligatoriu pentru fiecare)
-sa nu mananci nimic 6 luni, si sa mananci 6 luni
-daca prinzi luna Ramadan, sa o tii post, adica daca ai de trait 60 de ani, sa tii post 30
-sa iti faci rugaciunea de 5 ori in 6 luni
-sa mergi la rugaciunea de vineri o data la 7 ani

Aceste lucruri nu sunt posibile, asadar se aplica alte reguli stabilite de catre savanti. Cel mai probabil se ia ora din alt loc, de exemplu Mekka.La fel, a fost elaborat un manual pentru astronautii musulmani, ce trebuie sa faca in timpul rugaciunii.
Daca nu ma insel, exista un verset in care Allah spune ca nu se uita incotro ne indreptam, ci se uita in inimile noastre(imi cer scuze, nu am putut reproduce exact versetul). Asadar intentia este cea care conteaza, asa cum se spune intr-un hadis "faptele stau in intentii" si "Allah rasplateste pe cineva dupa intentia si fapta sa, daca intentioneaza sa faca ceva bun si nu face ii scrie totusi fapta, si daca vrea sa faca ceva rau si nu face nu o scrie"


2:177:'Cuviosia nu sta in a va intoarce fetele catre Rasarit sau spre Apus, ci cuviosia este a crede in Allah si in Ziua de Apoi, in ingeri, in Carte si in profeti, a da din avere-in pofida iubirii pentru ea- rudelor, orfanilor, sarmanilor, calatorului(*ramas fara bani sau hrana) cersetorului si pentru rascumpararea robilor, a implini rugaciunea, a da dania, a-si tine legamantul daca s-a legat, a fi rabdator la nenorocire, la rau si in momentele de primejdie.Acestia sunt cei drepti, acestia sunt cei evlaviosi [Al Mu'taqun]


Si nu in ultimul rand, nu este permis ca un musulman sa traiasca solitar, el trebuie sa fie intr-o comunitate, pentru a fi alaturi de oameni, pentru a-i ajuta, pentru a invata, pentru a fi 'om'.La polul nord nu pot exista orase de sine statatoare, pentru ca trebuiesc aproizionate.

Cunosc destui oameni care fac pe desteptii citind din surse anti-Islam si postand pe forumuri, cu toate ca nici ei nu inteleg mare lucru. Eu ii numesc vidanjori, pentru ca (scuzati expresia) cara mizeria dintr-un loc in altul.Si nici macar nu e a lor, ci e debitata de altii, mai 'iluminati'...
Sa auzim de bine.Nu-mi da ocazia sa iti atasez acest apelativ, sunt convins ca poti si tu sa procesezi ceva informatie. Macar de spui prostii, sa fie ale tale, nu contrafacute, ci...originale.

#18
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007
Mama ce le mai imbarligi tu ca sa iti iasa.

Quote

Daca iar ma iau dupa logica ta, ar insemna ca luna Ramadan sa vina o data la aproximativ 355 ani, si sa dureze 30 ani...Adica:
-sa existe cel putin 12 generatii care sa nu prinda Ramadanul in viata lor (cand postul este obligatoriu pentru fiecare)
-sa nu mananci nimic 6 luni, si sa mananci 6 luni
-daca prinzi luna Ramadan, sa o tii post, adica daca ai de trait 60 de ani, sa tii post 30
-sa iti faci rugaciunea de 5 ori in 6 luni
-sa mergi la rugaciunea de vineri o data la 7 ani


Pai exact asta e logica lui Allah , nicidecum a lui iceman. Ca allah nu v-a pomenit in Quran de ore , minute ci v-a trasat  reguli dupa rasaritul soarelui si apus. Daca nu s-ar fi inventat ceasurile de cattre oameni , ar fi murit musulmanii de inanitie in regiunile polare .
Aici unde stau eu , cel putin 3 luni pe an nu exista noapte pe timp de vara si cel putin 3 luni nu exista  ziua pe timp de iarna . Dupa regulile lui Allah , musulmanii de aici ar crapa de foame in astea 3 luni . O vai si amar . Noroc cu infidelii ca au inventat ceasurile si le-au salvat pielea musulmanilor .




Si sa  nu cumva sa imi aduci ca argument aberatia ca la vremea aia nu se stia de ore si ceasuri , ca te cred  in stare , iaca iti dau dovada ca daca Allah nu era un ignorant v-ar fi trasat regulile postului in finctie de ceasurile zilei nu in functie de apus si rasarit .
Ia uite aici cum se orientau crestinii cu 600 de ani inainte de aparitia "miracolului " islamic  Quranul dictat de Allah cel ingnorant care nu aflase de inventarea ceasului . .

3. Și ieșind pe la ceasul al treilea, a văzut pe alții stând în piață fără lucru.  
4. Și le-a zis acelora: Mergeți și voi în vie, și ce va fi cu dreptul, vă voi da.  
5. Iar ei s-au dus. Ieșind iarăși pe la ceasul al șaselea și al nouălea, a făcut tot așa.  
6. Ieșind pe la ceasul al unsprezecelea, a găsit pe alții, stând fără lucru, și le-a zis: De ce ați stat aici toată ziua fără lucru?  
7. Zis-au lui: Fiindcă nimeni nu ne-a tocmit. Zis-a lor: Duceți-vă și voi în vie și ce va fi cu dreptul veți lua.  
8. Făcându-se seară, stăpânul viei a zis către îngrijitorul său: Cheamă pe lucrători și dă-le plata, începând de cei din urmă până la cei dintâi.  
9. Venind cei din ceasul al unsprezecelea, au luat câte un dinar.  
10. Și venind cei dintâi, au socotit că vor lua mai mult, dar au luat și ei tot câte un dinar.  
11. Și după ce au luat, cârteau împotriva stăpânului casei,  
12. Zicând: Aceștia de pe urmă au făcut un ceas și i-ai pus deopotrivă cu noi, care am dus greutatea zilei și arșița.   Evanghelia dupa Matei.






Quote

De unde sa aibe, sa zicem, eschimosii fire albe de lana? De la balena merinos? De la foca turcana...?


Aha deci recunosti ca musulmanii pot sa manace si sa bea in post pana pot deosebi un fir ( de lana) alb de cel negru . Halal post . Imi imaginez ce orgii gastronomice fac musulmanii in post daca poti baga in tine pana mai poti deosebi un fir alb de unul negru . Halal postit .
Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca ai incercat sa induci in eroare cum ca firul alb si cel negru inseamna de fapt ziua si noaptea.
Ia uite ce ai scris .

Quote

Versetul 2:187
Vi s-a îngãduit în noaptea Postului împreunarea cu muierile voastre; ele vã sunt vesmânt vouã, iar voi le sunteþi vesmânt lor(138). Allah stia cã voi vã vicleniti(139). Apoi El a primit cãinta voastrã si v-a iertat. Acum împreunati-vã cu ele si cãutati sã pliniti ceea ce v-a prescris Allah! Mâncati ti beti pânã când puteti sã deosebiti firul alb de firul negru(140), la revãrsatul zorilor! Apoi tineti Postul pânã noaptea si nu vã împreunati cu ele, în timp ce stati retrasi în moschei! Acestea sunt hotarele(141) lui Allah si nu vã apropiati de ele. Astfel aratã Allah semnele sale oamenilor. Poate cã ei vor fi cu fricã!

Note:
138) Pavãzã împotriva pãcatului.
139) În sensul cã întretineti relatii cu sotiile voastre în vreme ce acest lucru nu era acceptat la începutul Islamului nici în timpul noptii.
140) Pânã ce se distinge lumina zilei de întunericul noptii.
141) Cele interzise de Allah.
.



Quote

La polul nord nu pot exista orase de sine statatoare, pentru ca trebuiesc aproizionate.
Asta tot din intelepciunea Quranului  ai scos-o?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate