Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mikrotik - models and use cases

La multi ani @Tyby!

Probleme walk-in shower construit...

Apple Vision Pro
 Eroare pompa de combustibil pe te...

Pompa de caldura: TVA 5% sau 19%?

Spatiu comun mansarda bloc

Boxe de la un sistem philips hts3...
 Formatare condiționata Excel

Extragere holzuruburi blocate din...

OKazii: Comanda minima? (Cosul mi...

Diablo 4
 Bird Box Barcelona (2023)

Pana la urma cum se iriga corect ...

Intrebare posibil idioata despre ...

Lipseste optiunea de a sterge con...

are cineva jacuzzi ?

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

ionel

ionel

New Member

• Grup: Members
incerc sa imi renovez apartamentul si ma gindeam sa imi schimb cada de baie cu
un jacuzzi. dar nu prea stiu ce inseamna un jacuzzi. am vazut la romstal si la metro, atit cada cit si dus jacuzzi, am mai citit pe net, dar voiam sa spuna care are sau a folosit asa ceva despre ce e vorba, ce simti cind te balacesti in cada aia, la ce e indicata , daca merita banii, despre instalare , etc.

va multumesc anticipat!

cdan

cdan

Active Member

• Grup: Members
merita senzatia de catifelatie... :P  numai ca vezi la sanotechnik ca pe la supermarketuri nu aide toate la ea si nici pretul nu e nemaipomenit.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate