Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
De ce se sterg topicurile?

Nelamurire sunet navigatie auto

Ma bate gandul la primul bmw

Cum rezolv o incompatibilitate in...
 Despre instaurarea normalitã...

De cate ori purtati o pereche de ...

"Releu" comandat de la di...

Pe la voi cum mai merg dezmembrar...
 Ce sisteme audio ați avut la masi...

Achizitie dubita Stellantis

Foisor - noi reglementari

Recomandare telefon preț 300...
 La Multi ani de ziua noastra a tu...

EURO 24 - Primul meci: Romania - ...

Bicicleta eliptica

Aer conditionat Vortex 9000/12000...
 

Asmita Gardens

- - - - -
  • Please log in to reply
873 replies to this topic

#541
veteleanu

veteleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.06.2009
Noua oferta a dezvoltatorului Asmita pentru clientii sai este dezvaluita pe site-ul

http://www.hotel-asmita.ro/ro/

Astfel, dezvoltatorul Asmita isi minte clientii sai - proprietari ai apartamentelor - si le tot promite ca le finalizeaza, respectiv le vinde apartamentul contractat, in timp ce tot dezvoltatorul Asmita si-a deschis propriul HOTEL ASMITA in blocurile respective, apartamentele folosite de dezvoltator pentru activitatea hoteliera fiind finalizate si gata sa-si primeasca clientii in timp ce clientii Asmita sunt purtati cu vorba si mintiti pe banii acestora.
Este evident ca Asmita nu are nici un interes sa urgenteze si sa predea apartamentele contractate, deoarece isi scoate banii de penalitati prin noul HOTEL ASMITA

#542
dicirstea

dicirstea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 13.01.2009
Hotel Asmita a aparut anul trecut prin noiembrie si e al unor investitori. L-am gasit eu cand am dat anuntul pentru inchiriere.

#543
florn

florn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 36
  • Înscris: 19.08.2008
Începută abia în a doua jumătate a anului trecut, după amânări, livrarea locuințelor din Asmita continuă să lase loc la discuții aprinse

Sursa : media.imopedia.ro

#544
budulea

budulea

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 19.11.2009

 florn, on 3rd February 2010, 17:48, said:

Sursa originala e Saptamana Financiara. Zic asta pentru ca acolo e articolul complet, unde gasesti la final si minciunile celor de la Asmita in legatura cu livrarile. Ma rog, omul care a scris articolul a incercat probabil sa fie "impartial" si i-a citat si pe cei de la Asmita cu gogosile lor, de care ne-am saturat. E enervant ca vorbesc de noi amanari.

#545
veteleanu

veteleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.06.2009

 dicirstea, on 3rd February 2010, 18:31, said:

Hotel Asmita a aparut anul trecut prin noiembrie si e al unor investitori. L-am gasit eu cand am dat anuntul pentru inchiriere.

Toti care au contractat apartamente in complexul Asmita sunt investitori, deoarece toti au platit bani si au facut o investitie, inclusiv pentru propria locuinta. Ciudat este ca acesti " investitori " au reusit sa-si primeasca toate apartamentele contractate, in timp ce alti clienti sunt mintiti, iar " investitorii " in cauza si-au deschis si o activitate economica, stiut fiind din Regulamentul de Administrare, ca aceasta activitate economica este interzisa.
Sa intelegem ca dupa ce apare legea, acest " hotel Asmita " se va transforma in " bordel Asmita ", in mijlocul unui complex de locuinte si cu acceptul expres al Asmita, in timp ce toti ceilalti locatari nu au voie sa-si inregistreze nici macar un sediu nelucrativ de societate comerciala ? Cum ar fi ca fetita unui locatar din acelasi bloc cu acest hotel Asmita, sa se intoarca de la scoala si sa urce in lift cu un clinet al acestui " stabiliment economico- cultural " ? Aceasta este noua oferta Asmita  

Tot ce am vrut sa subliniez este discrepanta si diferenta de tratament a celor de la Asmita, precum si minciunile acestora la adresa clientilor, care ar trebui sa se trezeasca si sa sanctioneze juridic acest tratament.

#546
zapatav1

zapatav1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 187
  • Înscris: 26.03.2008
Daca va uitati la ei pe forum inca nu au terminat faza I de predat! deci cu siguranta  or sa intarzie pana la vara sau chiar tot anul acesta cu faza II.

#547
seliukovaite

seliukovaite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 01.02.2009

 veteleanu, on 28th January 2010, 16:31, said:

Trebuie sa verifici contractul. In mod normal, daca exista o diferenta mai mare de 3 % trebuie sa reduca pretul apartamentului sau ai posibilitatea sa rezilieri contractul, nefiind de acord cu cutia de chibrituri livrata pe post de apartament de lux. In cazul dat ca exemplu, apartamentul are o diferenta mai mare de 3 %.

Oricum, clientii Asmita ar trebui sa-si cunoasta toate drepturile si sa nu lase nesanctionate minciunile si bataia de joc la adresa lor de catre cei de la Asmita.
Astfel, pentru cei din tronsoanele gata construite, ar trebui sa verifice atat suprafetele din contract cat si suprafetele din apartamentul propriu-zis, deoarece sunt mult mai mici decat cele contractate. In acest sens, ar trebui sa efectuati masuratori pentru a determina macar suprafata utila a apartamentului. Apoi, in calitate de viitor proprietar, ar trebui sa solicitati celor de la Asmita documentatia cadastrala. Acolo apar problemele privind suprafata. Astfel, aveti posibilitatea legala de a refuza preluarea imobilului, urmand a incepe procedurile legale de reziliere cu efect in returnarea banilor plus daunele aferente.

Pentru clientii din tronsonul II - respectiv blocurile in curs de finalizare, aceste blocuri sunt cu termen de livrare depasit si clientii Asmita sunt in situatia mult mai usoara si mai convenabila de a solicita rezilierea contractelor, cu efect contractual corespondent in returnarea banilor achitati, plus acoperirea prejudiciului cauzat ( dobanzi bancare, comisioane, taxe notariale ) Blocurile sunt cu suprafete mult mai mici decat suprafata contractata si cei de la Asmita ar trebui sa diminueze preturile corespunzator, ceea ce nu se intampla. Mai mult, pur si simplu, prezinta tot felul de povesti si minciuni, precizand ca inclusiv apartamentele in cauza sunt " finalizate conform antecontractelor " insa numarul mare de clienti ii pune in imposibilitate de a trece la predarea acestora si respectiv semnarea contractelor de vanzare cumparare.

Sfatul meu pentru toti clientii Asmita - luati legatura cu orice avocat in care aveti incredere si aparati-va interesele. Cei de la Asmita trebuie sa suporte financiar toate minciunile pe care le indruga cu o nonsalanta greu de imaginat si sa fie sanctionati corespunzator, cu atat mai mult cu cat sunt in culpa, legea fiind cea care ii apara pe clienti de astfel de practici nesimtite.
Domnule Laurentiu Veteleanu, vad ca v-ati pornit rau impotriva celor de la Asmita. Presa, forum, stinga dreapta........agitatie ce sa mai.
Asa am fost si sunt si eu, foarte suparat. Tot asa au fost mai multi clienti, care au chemat presa si televiziunea.
Acum 3-4 luni am incercat sa reziliez contractul, sa cer mii de euro penalizari, sa-mi iau banii inapoi, sa......am mers din avocat in avocat care in afara de taxa de la prima intilnire nu a facut nimic.
Toti avocatii, imi spuneau (ca si Dumneavoastra de altfel) "100 % clienții au câștig de cauză în instanță și primesc atât banii înapoi cât și daunele representând toate dobânzile și spețe bancare, taxe de timbru și onorariu de avocat, în condițiile în care există probe privind culpa Asmita și prevederile contractului, ca lege a părții, permite acest procedeu juridic".
Am spus OK, va dau banii la sfirsit, dupa ce-mi recuperez banii de la Asmita. Platesc taxele de timbru si ce mai este, dar banii de consultatii, reprezentare, transport, stres,......etc, la sfirsit. Stiti cum se terminau intilnirile? Cu un invariabil "ne mai auzim"!
Cate procese ati castigat in favoarea clientilor Asmita? Cat a durat? Care sunt costurile? Care sunt comisioanele si onorariile avocatiale (sper ca nu sunt "confindentiale")? Sunteti client Asmita?
Ei bine, eu am incercat sa fac treaba asta gratuit pentru cei interesati, dar imi trebuiau citeva persoane pentru a demonstra ca nu sunt un caz izolat. Rezultat zero - nimic-nul-0-......
Va mai spun ceva. Am castigat un proces impotriva unei firme si am de recuperat o suma de bani pe care deja amplatit impozite. Cum fac sa-mi recuperez banii, daca cei in cauza au facut in asa fel incit au doar datorii? Dar sa-mi recuperez impozitele deja platite caci suma nu s-a recuperat?
De asemeni, am o plingere penala impotriva unei persoane care urmind acelasi sablon, a inselat 14-15 firme.........stiti ce s-a intimplat? NIMIC.
Traim in Romania, unde judecatorii au 7 luni vacanta, 6 luni greva, 5 luni concedii, 4 luni ca sa redacteze o hotarare.......despre ce vorbim aici?
Ati vizionat complexul? Asa-i ca super finisat si "cutia de chibrituri" chiar este de lux?
OK, sunt scumpe, dar cei care au avut bani inainte, au si acum. Poate nu la fel de multi, dar daca contractasera 20 de apartamente, vor cumpara doar 15; daca contractasera 10 vor ramane cu 7, daca au vrut 4 vor ramine cu 3 si tot asa........cei care au luat un apartament vor ramine cu el. Cum-ne cum il vor achita caci "cutiile" acelea chiar merita.
Cititi va rog postarile anterioare, cu toate cazurile sociale, copii mutati din scoala in scoala, chirii platite te miri pe unde caci nu se predau apartamentele, planorificarea proiectului, rate pe la banci, crapaturi si fisuri, fuga indienilor cu banii, fundatii turnate ochiometric, turnuri prea inalte, ....... tot felul de bazaconii.

#548
vikkKtTor

vikkKtTor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 06.02.2010

 seliukovaite, on 6th February 2010, 12:03, said:

Domnule Laurentiu Veteleanu, vad ca v-ati pornit rau impotriva celor de la Asmita. Presa, forum, stinga dreapta........agitatie ce sa mai.
Asa am fost si sunt si eu, foarte suparat. Tot asa au fost mai multi clienti, care au chemat presa si televiziunea.
Acum 3-4 luni am incercat sa reziliez contractul, sa cer mii de euro penalizari, sa-mi iau banii inapoi, sa......am mers din avocat in avocat care in afara de taxa de la prima intilnire nu a facut nimic.
Toti avocatii, imi spuneau (ca si Dumneavoastra de altfel) "100 % clienții au câștig de cauză în instanță și primesc atât banii înapoi cât și daunele representând toate dobânzile și spețe bancare, taxe de timbru și onorariu de avocat, în condițiile în care există probe privind culpa Asmita și prevederile contractului, ca lege a părții, permite acest procedeu juridic".
Am spus OK, va dau banii la sfirsit, dupa ce-mi recuperez banii de la Asmita. Platesc taxele de timbru si ce mai este, dar banii de consultatii, reprezentare, transport, stres,......etc, la sfirsit. Stiti cum se terminau intilnirile? Cu un invariabil "ne mai auzim"!
Cate procese ati castigat in favoarea clientilor Asmita? Cat a durat? Care sunt costurile? Care sunt comisioanele si onorariile avocatiale (sper ca nu sunt "confindentiale")? Sunteti client Asmita?
Ei bine, eu am incercat sa fac treaba asta gratuit pentru cei interesati, dar imi trebuiau citeva persoane pentru a demonstra ca nu sunt un caz izolat. Rezultat zero - nimic-nul-0-......
Va mai spun ceva. Am castigat un proces impotriva unei firme si am de recuperat o suma de bani pe care deja amplatit impozite. Cum fac sa-mi recuperez banii, daca cei in cauza au facut in asa fel incit au doar datorii? Dar sa-mi recuperez impozitele deja platite caci suma nu s-a recuperat?
De asemeni, am o plingere penala impotriva unei persoane care urmind acelasi sablon, a inselat 14-15 firme.........stiti ce s-a intimplat? NIMIC.
Traim in Romania, unde judecatorii au 7 luni vacanta, 6 luni greva, 5 luni concedii, 4 luni ca sa redacteze o hotarare.......despre ce vorbim aici?
Ati vizionat complexul? Asa-i ca super finisat si "cutia de chibrituri" chiar este de lux?
OK, sunt scumpe, dar cei care au avut bani inainte, au si acum. Poate nu la fel de multi, dar daca contractasera 20 de apartamente, vor cumpara doar 15; daca contractasera 10 vor ramane cu 7, daca au vrut 4 vor ramine cu 3 si tot asa........cei care au luat un apartament vor ramine cu el. Cum-ne cum il vor achita caci "cutiile" acelea chiar merita.
Cititi va rog postarile anterioare, cu toate cazurile sociale, copii mutati din scoala in scoala, chirii platite te miri pe unde caci nu se predau apartamentele, planorificarea proiectului, rate pe la banci, crapaturi si fisuri, fuga indienilor cu banii, fundatii turnate ochiometric, turnuri prea inalte, ....... tot felul de bazaconii.
Bravo!

#549
veteleanu

veteleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.06.2009

 seliukovaite, on 6th February 2010, 13:03, said:

Domnule Laurentiu Veteleanu, vad ca v-ati pornit rau impotriva celor de la Asmita. Presa, forum, stinga dreapta........agitatie ce sa mai.
Asa am fost si sunt si eu, foarte suparat. Tot asa au fost mai multi clienti, care au chemat presa si televiziunea.
Acum 3-4 luni am incercat sa reziliez contractul, sa cer mii de euro penalizari, sa-mi iau banii inapoi, sa......am mers din avocat in avocat care in afara de taxa de la prima intilnire nu a facut nimic.
Toti avocatii, imi spuneau (ca si Dumneavoastra de altfel) "100 % clienții au câștig de cauză în instanță și primesc atât banii înapoi cât și daunele representând toate dobânzile și spețe bancare, taxe de timbru și onorariu de avocat, în condițiile în care există probe privind culpa Asmita și prevederile contractului, ca lege a părții, permite acest procedeu juridic".
Am spus OK, va dau banii la sfirsit, dupa ce-mi recuperez banii de la Asmita. Platesc taxele de timbru si ce mai este, dar banii de consultatii, reprezentare, transport, stres,......etc, la sfirsit. Stiti cum se terminau intilnirile? Cu un invariabil "ne mai auzim"!
Cate procese ati castigat in favoarea clientilor Asmita? Cat a durat? Care sunt costurile? Care sunt comisioanele si onorariile avocatiale (sper ca nu sunt "confindentiale")? Sunteti client Asmita?
Ei bine, eu am incercat sa fac treaba asta gratuit pentru cei interesati, dar imi trebuiau citeva persoane pentru a demonstra ca nu sunt un caz izolat. Rezultat zero - nimic-nul-0-......
Va mai spun ceva. Am castigat un proces impotriva unei firme si am de recuperat o suma de bani pe care deja amplatit impozite. Cum fac sa-mi recuperez banii, daca cei in cauza au facut in asa fel incit au doar datorii? Dar sa-mi recuperez impozitele deja platite caci suma nu s-a recuperat?
De asemeni, am o plingere penala impotriva unei persoane care urmind acelasi sablon, a inselat 14-15 firme.........stiti ce s-a intimplat? NIMIC.
Traim in Romania, unde judecatorii au 7 luni vacanta, 6 luni greva, 5 luni concedii, 4 luni ca sa redacteze o hotarare.......despre ce vorbim aici?
Ati vizionat complexul? Asa-i ca super finisat si "cutia de chibrituri" chiar este de lux?
OK, sunt scumpe, dar cei care au avut bani inainte, au si acum. Poate nu la fel de multi, dar daca contractasera 20 de apartamente, vor cumpara doar 15; daca contractasera 10 vor ramane cu 7, daca au vrut 4 vor ramine cu 3 si tot asa........cei care au luat un apartament vor ramine cu el. Cum-ne cum il vor achita caci "cutiile" acelea chiar merita.
Cititi va rog postarile anterioare, cu toate cazurile sociale, copii mutati din scoala in scoala, chirii platite te miri pe unde caci nu se predau apartamentele, planorificarea proiectului, rate pe la banci, crapaturi si fisuri, fuga indienilor cu banii, fundatii turnate ochiometric, turnuri prea inalte, ....... tot felul de bazaconii.

Stimate domn.
In calitate de avocat, ma vad nevoit sa va dezamagesc si sa va informez ca au fost numeroase cazuri impotriva celor de la Asmita, toate fara eforturi financiare din partea clientilor, insa solutionarea acestora a ramas si va ramane confidentiala, conform solicitarilor Asmita si clientilor mei, eu respectand aceste clauze de confidentialitate.
Pentru a intelege vehementa mea personala impotriva celor de la Asmita, ma vad nevoit sa-mi dezvalui latura "razboinica" impotriva nesimtitilor care isi intemeiaza ilegalitatile tocmai pe astfel de opinii - noi incalcam legea pentru ca putini isi permit sa ne actioneze legal. Aceste opiniii si pareri nu fac decat sa ma bucur ca sunt avocat si stiu care imi sunt drepturile si stiu ca toate aceste politici nesimtite pot fi sanctionate, avand si mijloacele legale necesare sanctionarii unor astfel de comportamente anormale intr-o lume civilizata la care tindem cu totii. Pe de alta parte nu sunt singurul avocat care s-a legat de nesimtirea celor de la Asmita, toate aceste actiuni obligand dezvoltatorul Asmita la mai multa responsabilitate si respect fata de clientul Asmita. De altfelm va reamintesc problemele cu utilitatile in Asmita, care au fost rezolvate tocmai " rautatii " unei doamne - client Asmita - care a inteles sa sanctioneze politica Asmita fata de aceste probleme.
In privinta considerentelor dvs, despre sistemul juridic, sunt intru-totul de acord cu dvs., insa sunt solutii legale mult mai rapide, decat cele enumerate de dvs. Toate sfaturilele mele au fost in sensul de la contacta un avocat in care aveti incredere, cu atat mai mult cu cat eu personal, ca avocat, nu as lua un client ca dvs. deoarece nu aveti incredere in munca avocatului. Vin si va intreb : ce cautati la o persoana in care nu aveti incredere ? De ce apelati la un sistem in care nu credeti ?
Nu aveti decat sa ramaneti spectator si sa va bucurati de efectele luptelor juridice purtate de altii in aceleasi conditii cu dvs, fara nici un cost direct sau indirect pentru dvs.
Nici numarul clientilor nici faptul ca sunt client sau nu Asmita, ori cuantumul onorariului de avocat nu va determina sa aveti incredere intr-un sistem juridic problematic ca al nostru,  asa ca nu imi ramane decat sa va urez bafta pe viitor. Eu personal nu am o astfel de parere sau judecata despre faptele de zi cu zi, urmand a ramane " pornit rau " pe cei de la Asmita, tocmai pentru a sanctiona nesimtirea manifestata fata de clientii sai.
O sa treaca multi ani pana cand mentalitatea noastra romaneasca se va schimba si veti descoperi ca nu noi cumaratorii trebuie sa ne rugam de vanzator, pe banii nostrii, avand si o alta varianta aferenta.
Multumesc totusi pentru remarca si va dau un sfat avocatial gratuit - aveti incredere in justitie. Cat despre avocati, cu parere de rau pot spune ca sunt avocati care isi exercita profesia cu gandul la banii clientilor si avocati care isi exercita profesia din vocatie si respect profesional, problema financiara fiind una secundara. O prestatie avocatiala de buna calitate si cu rezultat pentru client, intotdeauna se platesca, asa ca .........va urez o zi buna si va urez sa nu aveti nevoie sa apelati la ceva in care nu credeti.

#550
seliukovaite

seliukovaite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 01.02.2009

 veteleanu, on 7th February 2010, 21:01, said:

Stimate domn.
In calitate de avocat, ma vad nevoit sa va dezamagesc si sa va informez ca au fost numeroase cazuri impotriva celor de la Asmita, toate fara eforturi financiare din partea clientilor, insa solutionarea acestora a ramas si va ramane confidentiala, conform solicitarilor Asmita si clientilor mei, eu respectand aceste clauze de confidentialitate.
Pentru a intelege vehementa mea personala impotriva celor de la Asmita, ma vad nevoit sa-mi dezvalui latura "razboinica" impotriva nesimtitilor care isi intemeiaza ilegalitatile tocmai pe astfel de opinii - noi incalcam legea pentru ca putini isi permit sa ne actioneze legal. Aceste opiniii si pareri nu fac decat sa ma bucur ca sunt avocat si stiu care imi sunt drepturile si stiu ca toate aceste politici nesimtite pot fi sanctionate, avand si mijloacele legale necesare sanctionarii unor astfel de comportamente anormale intr-o lume civilizata la care tindem cu totii. Pe de alta parte nu sunt singurul avocat care s-a legat de nesimtirea celor de la Asmita, toate aceste actiuni obligand dezvoltatorul Asmita la mai multa responsabilitate si respect fata de clientul Asmita. De altfelm va reamintesc problemele cu utilitatile in Asmita, care au fost rezolvate tocmai " rautatii " unei doamne - client Asmita - care a inteles sa sanctioneze politica Asmita fata de aceste probleme.
In privinta considerentelor dvs, despre sistemul juridic, sunt intru-totul de acord cu dvs., insa sunt solutii legale mult mai rapide, decat cele enumerate de dvs. Toate sfaturilele mele au fost in sensul de la contacta un avocat in care aveti incredere, cu atat mai mult cu cat eu personal, ca avocat, nu as lua un client ca dvs. deoarece nu aveti incredere in munca avocatului. Vin si va intreb : ce cautati la o persoana in care nu aveti incredere ? De ce apelati la un sistem in care nu credeti ?
Nu aveti decat sa ramaneti spectator si sa va bucurati de efectele luptelor juridice purtate de altii in aceleasi conditii cu dvs, fara nici un cost direct sau indirect pentru dvs.
Nici numarul clientilor nici faptul ca sunt client sau nu Asmita, ori cuantumul onorariului de avocat nu va determina sa aveti incredere intr-un sistem juridic problematic ca al nostru,  asa ca nu imi ramane decat sa va urez bafta pe viitor. Eu personal nu am o astfel de parere sau judecata despre faptele de zi cu zi, urmand a ramane " pornit rau " pe cei de la Asmita, tocmai pentru a sanctiona nesimtirea manifestata fata de clientii sai.
O sa treaca multi ani pana cand mentalitatea noastra romaneasca se va schimba si veti descoperi ca nu noi cumaratorii trebuie sa ne rugam de vanzator, pe banii nostrii, avand si o alta varianta aferenta.
Multumesc totusi pentru remarca si va dau un sfat avocatial gratuit - aveti incredere in justitie. Cat despre avocati, cu parere de rau pot spune ca sunt avocati care isi exercita profesia cu gandul la banii clientilor si avocati care isi exercita profesia din vocatie si respect profesional, problema financiara fiind una secundara. O prestatie avocatiala de buna calitate si cu rezultat pentru client, intotdeauna se platesca, asa ca .........va urez o zi buna si va urez sa nu aveti nevoie sa apelati la ceva in care nu credeti.
Hahaha.......pardon, HAHAHAHA!. Dupa comentariul cu crapaturile anale gasite intr-un bloc din Brasov, cred ca acesta este cel mai hazliu, sau poate ati petrecut prea mult intr-o tara civilizata si atunci va inteleg.
Personal asta mi s-a intimplat; dupa 10 ani de civilizatie, m-am intors in Romania si am crezut/ sperat/rugat ca lucrurile sa se fi schimbat. Mai mult suntem tara europeana si exista foruri superioare care iti pot face dreptate - bla-bla-bla.
Am zis -gata!- suntem tara europeana, sunt inca tanar si energic, trebuie sa razbat.UPSSSS!
Mi-a trebuit un an sa realizez ca sistemul de aici m-a rapus. Eu personal n-am reusit sa schimb sistemul si nici mentalitatea, asa ca a trebuit sa ma adaptez la injuraturile din autobuz, sa inteleg ca oglinzile de la masina trebuie sa le sparg inainte sa le inlocuiesc pe cele deja furate de 4 ori (chiar si inscriptionate se fura), sa privesc mut de uimire cum politicienii se acuza aratind care a furat mai mult si cit timp, cum oamenii fac puscarie din greseala, cum platesc sute de mii de euro pe panselute iarna si dezapezire vara, cum bebelusii mor in spital de frig iar cei care supravietuiesc beneficiaza de vaccinuri expirate, cum pensia parintilor mei nu acopera o parcare neregulamentara, .....si tot asa.
Habar nu am cum ati reusit sa castigati atitea procese impotriva Asmita Gardens, caci eu anul trecut am avut impotriva altcuiva, din Februarie pina in Decembrie, 3 (TREI) infatisari, la care paratul NU s-a prezentat, asa ca procesul a mers "ca uns". Si totusi nu stiu cum s-a terminat caci nu am nicio hotarire.
Avind in vedere ca Asmita trebuia sa predea in Sep 2008 cu termen de gratie 3 luni, asta inseamna ca pe 1 Ianuarie 2009 erati deja cu dosarul, paharul de sampanie si un pumn de artificii in fata la judecatorie - fara notificari, fara concilieri, fara nimic; doar Dumneavoastra si clientii in sir Indian (tot ati luat ceva de la Asmita Gardens). Acum trebuie sa inteleg ca si cei de la Asmita sunt o adunatura de tolomaci care platesc 2-3 avocati sa bea cafele la showroom si nu se prezinta la proces, si nici recurs nu fac. Domnul Laurentiu......chiar asa? Sau poate ca nici macar la proces nu s-a ajuns, dar atunci la ce sa mai platesti 4.000 de euro taxa de timbru? Unde gresesc?
Acum vorbind si de rautatile doamnei (am impresia ca tot avocat) care mergea la showroom Asmita mai des decit angajatii, cu presa, amenintari. ei si ….. stia in ce stadiu se afla apartamentul, in ce stadiu sunt utilitatile si cat mai dureaza pina vor fi operationale sau vor functiona la capacitate maxima. Stiti ce-a facut doamna in cauza? A acceptat si a semnat printre primiiiiiiii!!!! Upssss again.
Si eu stiam ca nu merge aerul conditionat si …..am semnat.
Acum pot sa-I dau in judecata si sa le explic cat de afectat sunt si ce probleme psihologice ireversibile am din cauza aerului conditionat care nu functioneaza, cum au murit pestii din acvariu si s-au ofilit plantele mostenire de la o ruda din Brazilia.
Si eu as fi foarte fericit daca as plati un avocat sa-si faca treaba, iar sistemul juridic ar functiona asa cum trebuie. Asa este, avem legi, avem avocati, avem tot ce ne trebuie si totusi …….ceva nu merge.
V-am dat exemple situatiile (citeva) prin care am trecut eu si (nu) sunt relevante, dar cu Omar ce-au avut? S-a teleportat? Dar cu miile de procese deschise pe numele unor politicieni care timp de 20 de ani nu s-au terminat? Dar cu “Luceafarul Huilei” responsabil de toate mineriadele? ………. Hai ca-s bune glumele mele.
Cum gasesc acel avocat care sa-si faca treaba asa cum spuneti Dumneavoastra? Incepand de la clocitoarele private (universitati particulare) care emana cu un record absolut cateva sute de studenti pe minut si pana la cel mai versat avocat, toti au pretentii, sedii care mai de care mai luxoase, masini mai scumpe si vacante petrecute te miri unde, toate pe spatele unor gaste (clienti) care pur si simplu n-au avut bafta (asa cum spuneti si Dvs.). Daca aveam nevoie de bafta, mergeam la loterie, daca am nevoie de dreptate, merg la judecatorie........simplu.
Nu ma intelegeti gresit, eu nu contest pregatirea si calitatile Dumneavoastra, pur si simplu sunt indignat de sistemul acesta gaunos in care supravietuim. Nu am nimic cu tara unde m-am nascut si am ales sa locuiesc, iar daca se va intimpla sa ne cunoastem, veti vedea ca in portofel, alaturi de pozele copiilor este tricolorul,…… si nu sunt politician.
Am intrat si pe site-ul Hotel Asmita si undeva scrie ca sunt doua lucruri diferite – una este Asmita Gardens si alta este Hotel Asmita, un site facut de un investitor. Tot asa cititi si contractele care va trec prin mana? Aleatoriu, pe sarite, printer randuri? Cum ati devenit asa de succes? Ahaaaaa poate ca majoritatea timpului va ganditi la acele " stabilimente economico- culturale " de care aminteati……iar eu sunt OK si cu asta, fiecare isi petrece timpul cum crede de cuviinta.
Cum este cu Charlemagne Capital si Convergence Development? Sunt cumva societati caritabile sau investitori? Dar cu firmele sau persoanele care au cumparat 15-20 apartamente? Credeti ca se vor muta in fiecare noapte dintr-un apartament in altul asa ca mor de plictiseala sau le vor inchiria (de vandut mai greu)? Mergind pe principiul Dumneavoastra, vor fi cateva bordeluri pe etaj. Si tot din farima de economie si management de care am auzit, nimeni (nici macar o prostituata) n-ar inchiria “o cutie de chibrit” de 500 de euro/luna sa castige mai putin ca dintr-un luxos apartament communist de 200 de euro/luna….wow!
Apropo, de unde stiti ca acum, unde locuiti nu exista un astfel de stabiliment? Stiti ce spuneau vecinii despre Josef Fritzl? Ca era un om deosebit si respectuos. Dar despre Bernard Madoff? O persoana inteligenta, placuta si foarte generoasa cu o pofta de viata iesita din comun.
Va intreb, cum recunoastem prostituatele? Aveti cumva de gind sa stati dupa fundu fiecaruia care locuieste in Asmita pina se dovedeste contrariul? De unde asocierea hotel-bordel? Subconstientul cere elaborarea si legalizarea unei astfel de legi? Acum sincer cred ca ar fi mai bine, caci ar disparea multa lume din TV si ziare, daca ar avea o obtiune legala unde sa munceasca fara sa se ascunda dupa meserii gen “cantareata, animatoare, dansatoare, gazda, model…” si stim cu totii sute de exemple; una de exemplu este chiar locatar in Asmita Gardens, apare pe prima pagina cu fundu gol si paru’ nvint, dar imi scapa numele. Ce facem cu ei? Le interzicem sa intre in complex ca nu cumva sa devina exemple pentru copiii nostri?
Am vazut ca dupa raspunsul postat de dicirstea, ati maid res busuiocul, dar tot in balarii……
In Asmita Gardens locuiesc permanent 60-70 de familii, s-au semnat si predat in jur de 200 de apartamente si oamenii tot se muta, isi aduc mobila, electrocasnice si sunt fericiti cu cutiile de lux. Asta este ……credeti c-ar fi trebuit sa semneze contracte de vanzare-cumparare si dupa miezul noptii?
Imi pare rau ca nu va doriti un client ca mine care a castigat déja procesele, am decizii definitive prin care trebuie sa recuperez sume de bani si astfel si comisionul/ onorariul dumneavoastra ar fi garantat, dar personal cred ca aveti o mai mare seansa de business la Planorama, caci 30% dintre cei care au contractat apartamente nu vor sa renunte la penalizari nici in ruptul capului, iar dezvoltatorul este in arhat (produs de cofetărie cu aspect gelatinos) pina la git caci banca le-a pus sabia deasupra capului.
Domnule Veteleanu, mii de scuze pentru un replay atit de lung, dar va multumesc sincer din tot sufletul caci am reusit sa mai scot ceva din piept si ma simt mult mai bine.

#551
veteleanu

veteleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.06.2009

 seliukovaite, on 9th February 2010, 04:39, said:

Habar nu am cum ati reusit sa castigati atitea procese impotriva Asmita Gardens, caci eu anul trecut am avut impotriva altcuiva, din Februarie pina in Decembrie, 3 (TREI) infatisari, la care paratul NU s-a prezentat, asa ca procesul a mers "ca uns". Si totusi nu stiu cum s-a terminat caci nu am nicio hotarire.
Avind in vedere ca Asmita trebuia sa predea in Sep 2008 cu termen de gratie 3 luni, asta inseamna ca pe 1 Ianuarie 2009 erati deja cu dosarul, paharul de sampanie si un pumn de artificii in fata la judecatorie - fara notificari, fara concilieri, fara nimic; doar Dumneavoastra si clientii in sir Indian (tot ati luat ceva de la Asmita Gardens). Acum trebuie sa inteleg ca si cei de la Asmita sunt o adunatura de tolomaci care platesc 2-3 avocati sa bea cafele la showroom si nu se prezinta la proces, si nici recurs nu fac. Domnul Laurentiu......chiar asa? Sau poate ca nici macar la proces nu s-a ajuns, dar atunci la ce sa mai platesti 4.000 de euro taxa de timbru? Unde gresesc?


Stimate domn.
Inainte de orice, am curajul sa-mi asum vorbele si sa nu ma ascund dupa identitati necunoscute, care sa imi permita sa emit orice idee pe un forum. Imi respect atat profesia cat si numele, astfel ca nu ma ascund dupa alte identitati si imi asum toate cele afirmate.
  
Intorcandu-ma la framantarile dvs., succesul unui avocat nu se cuantifica in procesele castigate ci in solutionarea favorabila a problemelor, conform intereselor clientului. Este cu totul si cu totul altceva. O solutionare amiabila a unei probleme este infinit mai buna decat o solutie cautata in instanta de judecata, cu atat mai mult cu cat interesele clientului sunt satisfacute in termen scurt si fara efort financiar din partea acestuia.  Cu aceasta fraza am incercat sa va raspund la intrebarea " Unde gresesc ? "

Referitor la situatia din blocurile Asmita, daca cititi mesajele mele anterioare, constatati ca opinia mea personala este favorabila acestor apartamente, insa este defavorabila si profund virulenta impotriva dezvoltatorului imobiliar care si-a batut joc de clientii Asmita. Cum spuneati si dvs. intr-un mesaj anterior, au construit cu banii dvs., si intarzierile reprezinta pentru ei doar o intarziere a incasarii profitului, nimic altceva.  Bafta in demersurile dvs. importiva celor de la Asmita si nu va lasati doborat ca este pacat. Daca renuntam si noi, cei vehementi, cei de la Asmita, inclusiv pe parte de Administrare, isi pot realiza planurile nestingheriti si nesanctionati

O zi buna in continuare

Edited by gugutata, 17 February 2010 - 21:24.


#552
borsec

borsec

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 26.07.2007
Domnule Veteleanu,
Cite procese ati cistigat din cite contra Asmita?

Total : .......procese

Cistigate : ..............procese.

Intrebare simpla care nu lezeaza nici un contract de confidentialitate.

#553
seliukovaite

seliukovaite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 01.02.2009

 borsec, on 13th February 2010, 13:55, said:

Domnule Veteleanu,
Cite procese ati cistigat din cite contra Asmita?

Total : .......procese

Cistigate : ..............procese.

Intrebare simpla care nu lezeaza nici un contract de confidentialitate.

Am sa va ajut tot eu.

Total: 0 - nimic- nothing-nul..........
Castigate:  0 - nimic- nothing-nul..........

Chestia aceea din sloganul avocatului veteleanu nu va spune nimic? Adica "Pacea e mai buna dect cel mai just razboi"? Tradus in zilele noastre nu inseamna "Merge s'asa!", Bine s'asa!" - principiul zugravului, instalatorului, electricianului mahmur, avid dupa bani? Treaba facut in bataie de joc dar pe banii beneficiarului? Simplu, a gasit o flasneta de mijloc care sa impace si capra si varza fara prea mari batai de cap, incasind comisionul sau "onorariul" si vacs.......el o da la pace cu dusmanul, dupa care incearca sa te convinga ca (este mai bine decit ani de zile prin tribunal, bani cheltuiti pe avocat, si altele) mai bine primesti ce poti acum si gataaaaaa!
Daca sunteti intr-o situatie conflictuala cu Asmita Gardens, va sugerez sa vorbiti si sa negociati direct cu ei. Doar daca esueaza, abia atunci apelati la un avocat, adica un avocat-avocat, nu Forumisti.
Eu sunt investitor si intr-o perioada moarta ca aceasta, imi pot permite sa-mi pierd timpul pe forum, dar un avocat de succes.........pardon?!?!?!?
Domnule Veteleanu, vedeti si comentariul lui viktor......iar apoi ganditi-va si la sperantele celor care-si cheltuiesc banii pe la Asmita. Sunt totusi oameni care, prinsi intr-u colt, cred in "calitatile" dumneavoastra.
Daca porniti un proces la care se platesc taxe de timbru de 4000 euro, pe care nu-l incepeti, si tosusi castigati, habar nu am ce din confidentialitate, mai bine le spuneti oamenilor cum stau lucrurile de la bun inceput. Acest NON-Sens reiese din postarile Dvs si interviurile din ziare.

#554
panam

panam

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 142
  • Înscris: 26.09.2007

 seliukovaite, on 14th February 2010, 07:20, said:

Am sa va ajut tot eu.

Total: 0 - nimic- nothing-nul..........
Castigate:  0 - nimic- nothing-nul..........

Chestia aceea din sloganul avocatului veteleanu nu va spune nimic? Adica "Pacea e mai buna dect cel mai just razboi"? Tradus in zilele noastre nu inseamna "Merge s'asa!", Bine s'asa!" - principiul zugravului, instalatorului, electricianului mahmur, avid dupa bani? Treaba facut in bataie de joc dar pe banii beneficiarului? Simplu, a gasit o flasneta de mijloc care sa impace si capra si varza fara prea mari batai de cap, incasind comisionul sau "onorariul" si vacs.......el o da la pace cu dusmanul, dupa care incearca sa te convinga ca (este mai bine decit ani de zile prin tribunal, bani cheltuiti pe avocat, si altele) mai bine primesti ce poti acum si gataaaaaa!
Daca sunteti intr-o situatie conflictuala cu Asmita Gardens, va sugerez sa vorbiti si sa negociati direct cu ei. Doar daca esueaza, abia atunci apelati la un avocat, adica un avocat-avocat, nu Forumisti.
Eu sunt investitor si intr-o perioada moarta ca aceasta, imi pot permite sa-mi pierd timpul pe forum, dar un avocat de succes.........pardon?!?!?!?
Domnule Veteleanu, vedeti si comentariul lui viktor......iar apoi ganditi-va si la sperantele celor care-si cheltuiesc banii pe la Asmita. Sunt totusi oameni care, prinsi intr-u colt, cred in "calitatile" dumneavoastra.
Daca porniti un proces la care se platesc taxe de timbru de 4000 euro, pe care nu-l incepeti, si tosusi castigati, habar nu am ce din confidentialitate, mai bine le spuneti oamenilor cum stau lucrurile de la bun inceput. Acest NON-Sens reiese din postarile Dvs si interviurile din ziare.
Domnule seliukovaite daca nu este un secret, ce apartament ati cumparat ...si cam la ce pret (sau cand ?, in ce perioada?)

#555
seliukovaite

seliukovaite

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 01.02.2009

 panam, on 14th February 2010, 15:21, said:

Domnule seliukovaite daca nu este un secret, ce apartament ati cumparat ...si cam la ce pret (sau cand ?, in ce perioada?)

Indiferent ce fel de apartament am cumparat, sa stiti ca nu am avut nici un avantaj fata de ceilalti cumparatori. Cat a fost la momentul respectiv atit am dat si eu.
Ca si opinie personala, sa stiti ca cele cu doua camere sunt SUPER; living generos, bucatarie OK, dormitor cu grup sanitar propriu.
Acum nu stiu ce va intereseaza exact, dar sunt anunturi pe net si in ziare cu vanzari de apartamente din complexul Asmita Gardens. Preturile sunt mult mai mici decat la dezvoltator si nu difera mult fata de cat am platit eu.
Cred ca sunt investitori care incearca sa recupereze ceva si prefera sa vanda unul - doua la pretul de achizitie sau putin mai jos.

#556
veteleanu

veteleanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 07.06.2009
Referitor la vehementa si frustrarile d-ului " seliukovaite ", am fost curios sa analizez pozitia si interesele sale in proiectul Asmita si am inteles de ce este asa vehement impotriva celor care critica dezvoltatorul Asmita. Va las si pe dvs. sa analizati atat credibilitatea acestui domn fara nume cat si interesele sale in acest proiect, urmand a detalia mai jos cateva citate din " interesele sale "

" Imaginea Asmita nu ma intereseaza, vecinii de acolo nici macar, ma intereseaza banii mei. " - extras din mesaj 469, pagina 27 pe forum;

" Apropo, daca mai este cineva interesat sa beneficieze de 5000+5000 Euro sa-mi dea mesaj privat. " - mesaj 470, pagina 27 pe forum;

" Abundenta de Expati.....unde E expatiiiiiiii!!!??? Dau buzna astia peste noi si nu avem ce sa le oferim. Vreau si eu doua legaturi de expati de la expertii astia imobiliari.
" Acum serios vorbind, am o garsoniera complet mobilata care asteapta chirias.
" - mesaj 519, pagina 29 pe forum

Maestre fara nume, este ultimul meu mesaj la adresa dvs, deoarece nu meritati mai mult.
Va urez multa bafta in viata dvs. plina de frustrari si pentru a avea ceva palpabil de cautat, verificati cate procese are Asmita pe rol, pe www.tmb.ro . Nu numarul proceselor impotriva Asmita conteaza, ci solutionarea si satisfacerea intereselor clientului, care se pot realiza si altfel.
Acelea sunt fapte, restul sunt doar vorbe, in spatele carora se ascunde cate un ''mic'' interes personal.

Pentru colegii de forum care mi-au trimis mesaje de gen : cate procese ai castigat si alte intrabari de acest gen, va raspund public - nu are nici o relevanta si nu ma intereseaza sectorul privat, client Asmita, deoarece obiectivul meu profesional a fost atins - prin actiuni juridice si nu vorbe, i-am determinat pe cei de la Asmita sa fie mai responsabili cu clientii sai si sa asculte de clienti si de nevoile lor.

Revin cu mesajul adresat tuturor, de a lua legatura cu un avocat in care au incredere, ori de cate ori se simt inselati in asteptari si nu apelati la " meseriasi " gen d-ul  " seliukovaite " , care se pricep la toate si le rezolva pe toate, dar totul la nivel declarativ, din vorbe, nimic concret insa.

Pentru ca acest forum este un forum despre problemele Asmita si nu frustrarile d-ului  " seliukovaite " , imi cer scuze anticipat, dar nu voi mai raspunde acestui gen de mesaje.

#557
Tacke

Tacke

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 12.01.2010
am si eu o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos...
-termenul de predare al apartamentului era mai 2009
-au trecut cele 3 luni de gratie
-eu am intarziat plata uneia dintre rate cu 3 luni ....si asmita putand sa intarzie inca 3 luni
-ce se intampla cu cele 6 luni in care se atinge plafonul de 5000 euro penalizari ????
trebuie sa astept sa treaca si acelea pt a avea teoretic sansa rezilierii contractului??!!!!!

a reusit cineva pana acum sa rezilieze contractul?Banii oare in cat timp i-i primesti inapoi???
exista cineva care a negociat cu ei si a obtinut anumite beneficii...cum ar fi reducerea pretului apartamentului????

Edited by Tacke, 19 February 2010 - 14:36.


#558
raduct

raduct

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 12.04.2007

 Tacke, on 19th February 2010, 14:28, said:

am si eu o nelamurire daca poate cineva sa ma ajute va rog frumos...
-termenul de predare al apartamentului era mai 2009
-au trecut cele 3 luni de gratie
-eu am intarziat plata uneia dintre rate cu 3 luni ....si asmita putand sa intarzie inca 3 luni
-ce se intampla cu cele 6 luni in care se atinge plafonul de 5000 euro penalizari ????
trebuie sa astept sa treaca si acelea pt a avea teoretic sansa rezilierii contractului??!!!!!

a reusit cineva pana acum sa rezilieze contractul?Banii oare in cat timp i-i primesti inapoi???
exista cineva care a negociat cu ei si a obtinut anumite beneficii...cum ar fi reducerea pretului apartamentului????

Despre rezilierea contractului - nu cred ca reusesti fara judecata.
In schimb incearca sa negociezi cat mai bine, asta merge sigur.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate