Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare TV Samsung QLED

Cat ar trebui sa ma coste o incar...

UBB camin

Boxe active pentru terasa
 pret manopera

ce acte sunt necesare la inregist...

stabilizator tensiune problema lu...

Voi raportati undeva tentativele ...
 Cat timp se pierde cu fisa medica...

Ce se poate face intr-o balta de ...

Jaluzele sau rolete interior

Imagine cu tenta galbuie
 Noul Suzuki Swift 2024

Parere ac sh

Dividende - Cat am de plata la st...

Teren de vanzare. O agentie imobi...
 

Despre instaurarea normalitãții sau ce decizii sã fie aplicate pentru a echilibra România

* * - - - 3 votes
 • Please log in to reply
33 replies to this topic

#1
pirses

pirses

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 24
 • Înscris: 16.07.2016
Se pare cã cei pe care poporul suveran i-a ales/votat (președinte/șeful statului + 465 parlamentari) plus cei numiți (miniștri/directori de operațiuni) toți curajoși, competenți, orientați spre transformarea României într-o țarã puternicã și prosperã pe bazã de realizãri prin muncã pentru a încînta mãreața națiune românã (sau pentru a-și merita salariile) sînt gata sã treacã la acțiune.
Se poate începe de la constatarea realitãții care aratã cã România de astãzi are deficit comercial sau importuri excesive. Pentru reducerea importurilor se pot pune în funcțiune magazine economice de tipul ’’Fabricat în România’’ care sã le ofere fabricanților autohtoni (dintre cei capabili sã scoatã pe piațã articole/mãrfuri cu un raport calitate-preț adecvat) posibilitatea de a vinde mãrfuri de calitate bunã la prețuri rezonabile.
Magazinele ’’Fabricat în România’’ (cel puțin unul în fiecare județ) ar putea fi deținute de BNR (banca naționalã) în stilul expresiei ’’diversificarea capitalului’’.
Ca mãsurã complementarã BNR (banca naționalã) ar putea sã acorde credite pentru activitãți productive.
O astfel de decizie (punerea în funcțiune a unor magazine economice de tipul ’’Fabricat în România’’ ) ar avea efecte pozitive atît pentru România (reducerea deficitului comercial și o consolidare a bugetului) cît și pentru popor (cei care se simt români ar avea de unde sã cumpere articole/mãrfuri românești iar nivelul șomajului ar înregistra o scãdere).


Una dintre deciziile necesare pentru instaurarea normalitãţii este desfiinţarea inutilului SRI.
Cuibul de exemplare rãu-famate numit SRI care are un numãr de salariaţi de 4-5 ori mai mare decît ar fi trebuit (şi un buget excesiv de mare) are o influenţã nocivã atît asupra României (provoacã o descreştere a cifrei de afaceri a economiei româneşti)  cît şi asupra poporului (provoacã faliment personal pentru o mulţime de cetãţeni români obişnuiţi care încercau sã ducã o viaţã normalã în propria lor ţarã).
Intervenţii abuzive pe piaţa muncii (’’concediaţi angajatul X’’ sau ’’nu angajaţi cetãţeanul Y’’ ori ’’nu vindeţi marfã clientului Z’’, etc.) plus îndemnarea/dresarea unor aşa-zişi dentişti/medici sã comitã malpraxis sînt activitãţi/anormalitãţi incompatibile cu statutul de salariat de la bugetul României.
În plus, cei care au statut de salariaţi la aşa-numitele instituţii interne n-ar trebui sã primeascã ordine de la exemplare strãine (de tipul nato, ue, etc.) sau sã încerce sã creeze condiţii preferenţiale (favoruri) unor aşa-zişi ’’promotori ai globalizãrii’’.
În locul securitãţii SRI se poate crea o instituţie normalã de tipul Siguranţa Statului cu un numãr mult mai mic de salariaţi (2-3 mii) specializaţi în investigaţii, intervenţii rapide, etc.  Exemplarele rãu-famate de la SRI nu sînt potrivite pentru angajare la Siguranţa Statului.
Notã: este necesarã stabilirea/precizarea unor criterii de identificare/selecţie a exemplarelor din categoria trãdãtori (ai României şi/sau ai poporului român) astfel încît Siguranţa Statului sã îi execute în stil profesional (bine şi repede).


#2
FreeThinker

FreeThinker

  Mr.Nobody

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,952
 • Înscris: 16.08.2010

Vizualizare mesajpirses, pe 01 iunie 2024 - 11:58, a scris:

ales/votat (preşedinte/şeful statului + 465 parlamentari) plus cei numiţi (miniştri/directori de operaţiuni) toţi curajoşi, competenţi, orientaţi spre transformarea României într-o ţarã puternicã şi prosperã pe bazã de realizãri prin muncã pentru a încînta mãreaţa naţiune românã (sau pentru a-şi merita salariile) sînt gata sã treacã la acţiune.

Era util să menționezi:

*acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.  

Nu de alta, dar s-ar putea să fie unii care să te creadă...   Posted image


edit

Zici că dacă se apucă Isărescu să vândă pătrunjel, se echilibrează balanța?

Edited by FreeThinker, 01 June 2024 - 12:04.


#3
pirses

pirses

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 24
 • Înscris: 16.07.2016
Din economia bugetarã rezultatã prin desfiinţarea inutilului SRI se poate finanţa funcţionarea unor tabere de pregãtire militarã destinate cetãţenilor obişnuiţi cu vîrste de la 18 ani în sus şi care au o stare bunã de sãnãtate (fizicã/psihicã).
Într-o variantã modernã, serviciul militar obligatoriu poate fi înlocuit cu un stagiu de pregãtire de ~ 1 lunã într-o tabãrã militarã pe bazã de înscrieri voluntare (cine vrea şi se simte în stare). Dacã vor dori 50% ar fi un procentaj rezonabil.
Un sejur de ~ 1 lunã într-o tabãrã de pregãtire militarã optimizatã poate fi organizat pe module de pregãtire cum ar fi utilizarea într-o manierã eficace a armamentului standard (pistol-mitralierã, aruncãtoare de proiectile, etc.), atacuri rapide, tehnici de camuflaj, lupte în caz de invazie, etc. Fiecare modul poate avea durata de la 2-3 zile pînã la 7-8 zile şi necesitã atît pregãtire teoreticã cît şi practicã. Optimizarea pregãtirii teoretice se poate face prin prezentãri de materiale video de calitate bunã (sã vadã începãtorii ce şi cum; cei care apar în materialele video pot dori sã poarte mãşti/cagule pentru a-şi prezerva anonimatul) iar fiecare modul poate avea alt instructor. Pentru a nu descuraja înscrierile, cursanţilor nu li se va impune regulamentul militar cu privire la portul bãrbii.
În esenţã, orice român care se respectã ar trebui sã fie capabil sã utilizeze o armã în mod eficient iar ansamblul cetãţenilor cu o lunã de pregãtire militarã poate constitui unul dintre componentele sistemului de apãrare a României.


#4
Adm

Adm

  Property Caretaker

 • Grup: Administrators
 • Posts: 24,358
 • Înscris: 22.05.2003
Primul pas: inchiderea granitelor, pentru ca adevaratii patrioti sa isi arate puterea macelarindu-i pe cei tradatori/nepatrioti.

#5
pirses

pirses

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 24
 • Înscris: 16.07.2016
Precum se ştie, pe la sfîrşitul lunii martie guvernul modificã ora exactã cu o orã în avans pentru a determina economie de energie (rezultã ’’stingerea’’ cu o orã mai devreme pentru a se consuma ceva mai puţinã energie electricã).
O decizie posibilã pentru economii de energie ar fi reorganizarea anului şcolar la şcoli generale şi licee în 2 semestre. Semestrul întîi ar fi din prima zi de luni din septembrie pînã pe 21 decembrie şi semestrul doi ar fi din prima zi de luni din martie pînã pe 21 iunie.
Reorganizarea anului şcolar în 2 semestre şi 2 vacanţe (iarna şi vara) ar permite evitarea încãlzirii şcolilor/ liceelor în lunile reci de iarnã ianuarie-februarie rezultînd astfel economii de energie (posibil şi un plus de confort pentru elevi).
O altã decizie utilã pentru creşterea nivelului de pregãtire al tinerilor capabili de autoînvãţare pe bazã de studiu individual ar fi întocmirea unui grup de manuale profesionale puse la dispoziţia publicului în format digital de diverse specializãri: mecanicã, construcţii, electrotehnicã, agriculturã (în stilul cum se procedeazã corect pentru a obţine recolte rezonabile, etc.), medicinã (în stilul medicinã practicã, stil sãnãtos de viaţã, prevenţie, etc.), informaticã, chimie, fizicã nuclearã, etc. Particularitatea esenţialã a unor astfel de manuale ar fi cã pe lîngã teorie minimalã (strictul necesar) baza ar fi constituitã din diverse probleme tehnice cu tot cu rezolvarea corectã plus diverse studii de caz ceea ce ar permite cititorilor sã înveţe din experienţele altora. Este recomandabil ca cititorii sã fie încurajaţi sã trimitã probleme tehnice şi studii de caz pentru un conţinut cît mai diversificat al manualelor.


În stilul medicinã pentru toţi (plãtitori de TVA) ministerul sãnãtãţii trebuie sã primeascã ordin sã punã în funcţiune nişte policlinici mari (cel puţin 2 în fiecare judeţ) de tipul centre de excelenţã cu program 8 – 20 , cu personal medical de diverse specializãri care sã lucreze în schimburi de 6 ore în stil profesional la care sã poatã apela orice cetãţean român care constatã/observã cã are nevoie de consultanţã/intervenţie medicalã de specialitate fãrã restricţii arbitrare (nu eşti asigurat, nu eşti înscris pe liste, etc.).
Asemenea policlinici ar trebui sã fie capabile sã ofere toate serviciile medicale care nu necesitã spitalizare inclusiv unele operaţii chirurgicale minore (desigur cã cei care au boli incurabile sau boli grave în fazã avansatã/terminalã nu e cazul sã îşi imagineze minuni).
În esenţã, dacã o problemã medicalã nu e gravã o astfel de policlinicã ar trebui sã o rezolve bine şi relativ repede.
Notã: la modul general, cei gãsiţi vinovaţi de malpraxis ar trebui sã nu mai aibã drept de practicã în domeniul serviciilor medicale.


În loc sã vîndã terenuri la licitaţie guvernul ar trebui sã punã în aplicare un program de tipul ’’parcele locuibile la preţuri rezonabile’’. Parcelã locuibilã înseamnã o suprafaţã dreptunghiularã de teren care poate avea dimensiunile lãţime la stradã 14 metri şi lungime 115 metri racordabilã la utilitãţi destinatã construcţiei de locuinţã/casã personalã.
La modul practic, aproape orice teren plat de la cîteva hectare în sus (care nu are risc de inundaţii) aflat lîngã un drum principal (preferabil nu prea departe de o localitate existentã) poate fi transformat în parcele locuibile (loturi de teren construibil). Se face stradã asfaltatã cu 2 benzi de circulaţie (dus-întors) şi de o parte şi de alta a strãzii se delimiteazã parcele cu lãţime la stradã 14 metri. De la marginea strãzii pînã la marginea din faţã a parcelelor se lasã un spaţiu de ~ 5 metri pentru amplasare utilitãţi (reţea electricitate, reţea apă, canalizare, etc.). Mai multe asemenea strãzi pot forma o nouă localitate.
Un astfel de program guvernamental ’’parcele locuibile la preţuri rezonabile’’ destinat cetãţenilor obişnuiţi doritori să îşi construiască o locuinţă este o decizie necesară pentru instaurarea normalitãţii pe aşa-numita ’’piaţă imobiliară’’.
Notã: pentru a elimina sabotajul birocratic la adresa cetãţenilor obişnuiţi doritori/capabili să îşi facă căsuţe (miniconstrucţii cu suprafaţa mai mică de 150 metri pătraţi) pretenţia legislativă aberantă ca cetãţeanul să ofere primăriei proiectul miniconstrucţiei trebuie abrogată.


#6
adisz

adisz

  Targu Mures

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 24,351
 • Înscris: 07.11.2006
SRI-ul nu trebuie desfiintat. In toata lumea normala exista asa ceva si a existat de cand e lumea si pamantu'
Dar SRI ca si parlamentul, ca si presedentia, ca si partidele politice, ca si guvernul ca si toate organismele de stat sunt infestate de lepre si jigodii care nu au treaba cu tara si poporul decat pana la umplerea propriilor buzunare.

#7
pirses

pirses

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 24
 • Înscris: 16.07.2016
În contextul în care România are facultăţi tehnice este recomandabil să aibã şi cel puţin o activitate reprezentativã tehnicã (o ţarã normalã nu trebuie să piardã contactul cu tehnologia).
O astfel de activitate reprezentativã tehnicã poate fi proiectare/dezvoltare/fabricaţie de camioane.
Într-un scenariu posibil, prin punerea în funcţiune a unui centru de proiectare-dezvoltare cu 70 - 100 specialişti (posibil şi colaboratori externi de la facultăţile tehnice care nu sînt de ornament) s-ar putea realiza (într-un timp nu foarte scurt) un proiect de camion cu capacitate nominalã de încãrcare 5±1 tone de tipul 6x4 (cu 3 osii din care cele 2 din spate cu tracţiune). Sînt posibile şi 2 subversiuni (basculantã şi utilaj de dezãpezire).
Cînd un astfel de proiect optimizat de camion este gata pentru fabricaţie sînt necesare secţie asamblare/montaj + depozit piese. La modul minimalist, fabricaţia celor cîteva mii de piese/componente necesare (multe sînt piese de uz general/standardizate) s-ar putea externaliza (presupunînd cã s-ar găsi cîteva zeci de fabricanţi capabili/doritori să fabrice piese bune cu un nivel relativ scãzut al ratei profitului). Altfel se aplică varianta clasicã (piesele/componentele se produc în fabrici proprii).
Pentru a asigura fezabilitatea activitãţii pe termen lung sînt necesare îmbunãtãţiri continue. Pentru aceasta este necesarã motivarea/recompensarea cetãţenilor capabili să vină cu idei de îmbunãtãţire sau inovaţii. De exemplu, toţi cei care vin cu idei/inovaţii (a cãror aplicare are ca efect îmbunãtãţirea performanţelor camionului sau reducerea costurilor de fabricaţie) vor fi recompensaţi cu o sumă între 3 mii şi 17 mii euro pentru fiecare idee/inovaţie (prezentatã sub formã de proiect parţial, machetã, prototip, etc.) în funcţie de valoare/eficienţã/utilitate/randament.
Notã: pentru ca activitatea sã poatã sã fie fezabilã este strict necesarã neutralizarea trãdãtorilor (sabotori, cãpuşari, etc.).


Precum se ştie, lipsa/insuficienţa pãdurilor determinã/intensificã/amplificã fenomenul de secetã excesivã (asemãnãtor celui observabil prin România în ultimii cîţiva ani şi care afecteazã în mod negativ producţia agricolã, etc.). În principiu, exploatarea raţionalã a pãdurii înseamnã rãrirea copacilor nu defrişare integralã.
Pentru a combate efectul de secetă este necesarã crearea/plantarea a cît mai multe suprafeţe împãdurite (minim 41% din suprafaţa/teritoriul României ar trebui sã fie pãduri şi zone protejate (rezervaţii naturale)).
De asemenea, lîngã marginile şoselelor din afara localitãţilor este recomandabilã plantarea a cîte 2 rînduri de copaci ca sã fie umbrã pe şosele (dacã e umbrã pe şosele creşte termenul de valabilitate al şoselelor).


#8
strongsss

strongsss

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,785
 • Înscris: 27.10.2007

Quote

Magazinele ’’Fabricat în România’’ (cel puţin unul în fiecare judeţ) ar putea fi deţinute de BNR (banca naţionalã) în stilul expresiei ’’diversificarea capitalului’’.
In nici o tara BN nu e  banca! Nici macar in Rusdia, China sau Coreea de NORD!
eu stiu ca nu prea se face economie la scoala, dar totusi, pe internet se gasesc carti la liber!


Quote

Una dintre deciziile necesare pentru instaurarea normalitãţii este desfiinţarea inutilului SRI.
îndemnarea/dresarea unor aşa-zişi dentişti/medici sã comitã malpraxis
În locul securitãţii SRI
Ce treaba au dentistii cu SRI, ca vorbesti despre ei intre doua fraze in care ceri inchiderea SRI? e o conspiratie a dintilor murdari? aia era a baiatului ala cariat de la Teleorman, coldea si "campul tactic" sunt din alt film!


Quote

Sînt posibile şi 2 subversiuni (basculantã şi utilaj de dezãpezire).
la cat a nins anul asta, deszapezirea e o mare problema! mare de tot!


Quote

Notã: pentru ca activitatea sã poatã sã fie fezabilã este strict necesarã neutralizarea trãdãtorilor (sabotori, cãpuşari, etc.).
Ii neutralizam modern, cu cianura, sau apelam la pusti, pe stadion?
O inviem pe Ana Pauker? sau pe Draghici?

Edited by strongsss, 01 June 2024 - 12:21.


#9
sebastian-ionescu

sebastian-ionescu

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 184
 • Înscris: 18.07.2023

View Postpirses, on 01 iunie 2024 - 12:01, said:

În plus, cei care au statut de salariaţi la aşa-numitele instituţii interne n-ar trebui sã primeascã ordine de la exemplare strãine (de tipul nato, ue, etc.) sau sã încerce sã creeze condiţii preferenţiale (favoruri) unor aşa-zişi ’’promotori ai globalizãrii’’.
o tara mareata , independenta si neutra. Sigur nu ajungem ca Ucraina.

#10
argonaut

argonaut

  Beware of the bird

 • Grup: Super Moderators
 • Posts: 29,600
 • Înscris: 29.07.2013

View Postpirses, on 01 iunie 2024 - 12:01, said:


Magazinele ’’Fabricat în România’’ (cel puţin unul în fiecare judeţ) ar putea fi deţinute de BNR (banca naţionalã) în stilul expresiei ’’diversificarea capitalului’’.
Ca mãsurã complementarã BNR (banca naţionalã) ar putea sã acorde credite pentru activitãţi productive.Cu asta ai dovedit ca intelegi pe deplin fenomenul economiei  de piata.

Votezi cumva AUR?!

#11
strongsss

strongsss

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,785
 • Înscris: 27.10.2007

View PostFreeThinker, on 01 iunie 2024 - 12:02, said:

Zici că dacă se apucă Isărescu să vândă pătrunjel, se echilibrează balanța?
Nu, dar vom fi obligati sa îi cumparam vinul. asta a știut ce urmeaza, de aceea si-a facut podgorie!

View Postargonaut, on 01 iunie 2024 - 12:23, said:

Votezi cumva ...
Era suficient.
faptul ca toti au drep de vot devine ingrijorator!

#12
sebastian-ionescu

sebastian-ionescu

  Junior Member

 • Grup: Junior Members
 • Posts: 184
 • Înscris: 18.07.2023

View Postpirses, on 01 iunie 2024 - 12:14, said:

În contextul în care România are facultăţi tehnice este recomandabil să aibã şi cel puţin o activitate reprezentativã tehnicã (o ţarã normalã nu trebuie să piardã contactul cu tehnologia).
comparand facultatile românești cu cele din europa ar fi cringe ... prea umilitor. Nimeni nu ar vrea sa umileasca poporul roman in halul asta.

Si asta in contextul in care Europa este mult in spatele SUA in ce privește tehnologia.
Comic mi se pare cum unele tari din Europa s-au apucat sa traduca AI (artificial intelligence )  in limbile tribului local . Exemplu Germania .... ei vorbesc despre KI (künstliche intelligenz ) . Nu exista nici o companie germana in top-ul Ai dar ei deja au tradus termenul . Oamenii ăștia chiar nu au nici o rușine. In Romania discuția asta nici măcar nu exista.

Nu vreți sa acceptati ca America a câștigat toate războaiele : cultural , tehnologic , economic , militar.  
Lume multipolara ....auzi la ei tupeu .

View Poststrongsss, on 01 iunie 2024 - 12:25, said:


faptul ca toti au drep de vot devine ingrijorator!
asta s-a încercat sa se rezolve prin democratia reprezentativa. Doar ca a doua mare problema este ca toți sunt coruptibili.

View PostAdm, on 01 iunie 2024 - 12:06, said:

Primul pas: inchiderea granitelor, pentru ca adevaratii patrioti sa isi arate puterea macelarindu-i pe cei tradatori/nepatrioti.
da , existenta unei cohorte care sunt suficient de retarzi cat sa distruga statul dar nu suficient de retarzi cat sa iti piarda dreptul de vot e un handicap mare in orice democratie.
Sa zicem ca sunt 20% . Cei 80% mai normali ii elimina pe cei 20% retarzi.
Ramanand doar grupul celor 80% automat si acest grup se poate imparti in oameni capabili si mai putin capabili. Automat vei avea iar 20% prosti comparativ cu restu. Nu poti epura la nesfarsit.

Propunerea mea e organizarea statelor pe criterii politice nu pe criterii etnice/naționale. Nu are rost sa ne incurcam unii pe alții la nesfarsit.

#13
maccip

maccip

  46 ani

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 33,727
 • Înscris: 06.01.2007
Moama, pirses. Economia ai rezolvat-o, finantele la fel, apararea, ecologia, industria, educatia(fireste), medicina, urbanismul, agricultura, siguranta nationala n-au scapat nerezolvate.
Totusi nu pot sa te iert ca n-ai zis si tu nimic-nimic despre turism. Vine vara si nevasta-mea vrea sa plecam in Bulgaria. Te rog salveaza-ma, fa ceva si pentru turismul autohton, de preferabil Bucuresti sectorul 4.

#14
baribalu

baribalu

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,747
 • Înscris: 23.10.2006
Ai chiar tupeu maccip cu turismul in alte tari. Mai intai dovedesti ca tu si sotia ta sunteti fruntasi in productia de camioane si aveti cel putin o inventie la activ, pe urma se cere pentru voi si restul familiei pana la a 4 spita de la Siguranta Statului ca sunteti buni cetateni si nu ati vorbit de rau vreodata  regimul si pe urma poate o sa aveti dreptul sa participati la o excursie in comun, organizata de catre partid si supravegheata indeaproape de un lucrator al Sigurantei Statului 24/24.

Edited by baribalu, 01 June 2024 - 13:26.


#15
Tsunamii

Tsunamii

  Bucuresti

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 50,411
 • Înscris: 20.10.2015

View Postpirses, on 01 iunie 2024 - 12:01, said:

Se pare cã cei pe care poporul suveran i-a ales/votat ...

Ca sa "cut the crap" mai repede,

Sustinatorii AUR sunt ori direct interesati sa ajunga parlamentari sau primari, ori prosti.
Nu exista alta categorie AUS/SOS. Am tot cauta, dar n-am gasit.

Iti stau oricand la dispozitie, chiar si aici pe public sa-ti demonstrez de ce ii consider asa cu argumentel obiective analizand fiecare fraza inventata de organizatiile astea nationaliste..

#16
danaciu

danaciu

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,526
 • Înscris: 01.05.2006

View Postpirses, on 01 iunie 2024 - 12:01, said:


Topicul asta trebuie mutat la "Publicitate electorala".

Nu e nevoie sa ne spui pe listele carui partid candidezi, sloganurile si lozincile din texele tale sunt usor de recunoscut.

#17
argonaut

argonaut

  Beware of the bird

 • Grup: Super Moderators
 • Posts: 29,600
 • Înscris: 29.07.2013

Vizualizare mesajTsunamii, pe 01 iunie 2024 - 13:25, a scris:


Sustinatorii AUR sunt ori direct interesati sa ajunga parlamentari sau primari, ori prosti.


Comiti o eroare de logica.
Prosti n-au cum sa junga, sunt deja. ;)

#18
mircea812

mircea812

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,022
 • Înscris: 08.06.2005
Punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara extins la 50 de ani aplicat si odraslelor... ca sa incepem cu ceva normal...

Edited by mircea812, 01 June 2024 - 13:58.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate