Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Camera infraroșu pentru audi...

erori imprimanta share-uita

DAB+ si Internetradio
 Cat de mult conteaza ergonomia &#...

Email cu fisier atasat necunoscut

centrala lemne gazeificare

Dying light 2-Baba Yaga challenge
 Fitinguri pentru teava incalzire ...

Problema scanare Xerox Workcentre...

Premiile UCIN/2022

Cum dezactivez bara de navigare?
 sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...

BSOD Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina
 

Cum se reseteaza Canon Pixma MP180?

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
bugsiiy

bugsiiy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 26.11.2006
Am cautat pe toate topicurile si pana la urma nu am ramas cu nici un raspuns bun. Pana acuma am incercat sa intru in service mode prin metoda:

1.Tin apasat pe butonul de STOP/RESUME in timp ce apas pe POWER
2.In timp ce tin apasat pe POWER apas de doua ori pe STOP/RESUME
3.Las ambele butoane si intra in service mode.

Aici urmand instructiunile (care erau de la MP150) am dat si EEPROM reset si Waste Tank Ink Reset si tot imi apare cartusul ca si gol.
Am incercat si sa tin apasat 10 sec butonul de STOP/RESUME si tot nu face nimic

#2
bugsiiy

bugsiiy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 26.11.2006
ceva idei cineva?

Edited by bugsiiy, 04 February 2007 - 20:24.


#3
huber

huber

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 06.02.2007
buna.am o intrebare. am si eu o pixma mp 180, vreau sa aflu daca cartusele canon pg-40 black se pot refila?

#4
bugsiiy

bugsiiy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 694
  • Înscris: 26.11.2006
se pot,dar nu stiu cum se reseteaza

#5
pityu1211

pityu1211

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.02.2007
salut am gasit ceva despre resetare la cartusul pg40 poate va ajuta la mine a mers desi beculetele de la cartus clipesc non stop impimanta merge ok.
(testat pe mp160 si mp150)

Attached Files



#6
silviubb

silviubb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 29.01.2007
pytyu,

Nu contest ca o merge la mp150 si 160 dar la 180 nu merge;
Am urmarit procedura descrisa de tine si nu am ajuns la nicio concluzie;

Ca sa fiu sigur ca am inteles bine - la sfarsit ramine cu scotch-ul pe cartus?

La 180 mesajul de eroare arata altfel.

#7
silviubb

silviubb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 29.01.2007
Stai - succes !!!!!!!!!!!!!!!! Am mai incercat odata si am dat copy (asa cum e descris in procedura - nu print) si dupa copy - a mers si print

Intre timp am scos schoch-ul de pe randul 2 (nu stiu daca are legatura sau nu dar asa a mers)

Va anunt cat tine;

#8
pityu1211

pityu1211

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 27.02.2007
salut va anunt ca banda nu trebuie sa ramana pe cartus. De tinut la mine tine ok i-am mai facut 2 refiluri de atunci si tot merge ok atata doar ca imi clipesc non stp ledurile ca si cum nu as avea cartuse. dar nu imi da nici o eroare. ;)

#9
daniel21

daniel21

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,056
  • Înscris: 03.04.2006
huber - pot refilla orice tip de cartus fie laser fie cu cerneala, daca vrei detalii da un PM.

#10
alexa2005

alexa2005

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 05.08.2007

View Postbugsiiy, on Feb 3 2007, 13:57, said:

Am cautat pe toate topicurile si pana la urma nu am ramas cu nici un raspuns bun. Pana acuma am incercat sa intru in service mode prin metoda:

1.Tin apasat pe butonul de STOP/RESUME in timp ce apas pe POWER
2.In timp ce tin apasat pe POWER apas de doua ori pe STOP/RESUME
3.Las ambele butoane si intra in service mode.

Aici urmand instructiunile (care erau de la MP150) am dat si EEPROM reset si Waste Tank Ink Reset si tot imi apare cartusul ca si gol.
Am incercat si sa tin apasat 10 sec butonul de STOP/RESUME si tot nu face nimic
Citeste postul: Resetare canon mp, Resetare PG40 CL41 la Softpedia Forum > Professional Zone > Hardware > Periferice; o sa-ti fie de ajutor!

#11
dianistik

dianistik

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 18.06.2007
Buna !
Am si eu un Canon MP 180 si am fost nevoita sa o resetez. Uite cum am reusit eu:

1. Opresti imprimanta(ON/OFF).
2. Apesi si tii apasat pe tasta reset, apoi in paralel tasta ON/OFF (cateva secunde)
3. Eliberezi tasta reset (in timp ce tii apasat in continuare pe ON/OFF.
4. Astepti pana ce apare pe LCD mesajul "Canon Idle", apoi apesi pe reset de 4 ori.
5. Apesi scurt pe ON/OFF
6.Apesi ON/OFF ca sa stingi imprimanta si apoi o repornesti

Dupa toate astea ar trebui sa mearga. La mine a mers.

Edited by dianistik, 15 February 2008 - 13:11.


#12
silviubb

silviubb

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 128
  • Înscris: 29.01.2007
La voi aparea eroarea  U051 Adica - nu mai recunoste cartusul color (mentionez ca nu a fost resetat decat cel negru).
La cel negru a mers resetat - la color nu am reusit niciodata. Merge si la cel color? Eu de fiecare data am cumparat unul nou color.

#13
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Detin aceasta imprimanta aproape de un deceniu Posted Image dar cred ca am scos-o din prinza o data si acum nu mai trage foile corect.

Trage jumatate de foaie si apoi incepe sa imprime, iar in timp ce cartusul imprima mai agata undeva pe la mijloc.
Dupa ce imprima cam 3 sec se opreste cu paper jam, scot foaia, face acele verificari si apoi iarasi trage jumatate de foaie si abia dupa aceea incepe sa imprime.
Iar ce imprima fuge intro parte la un moment, semn ca se misca foaia in lateral.

A mai intampinat cineva probleme asemenatoare?

As lua alta imprimanta, dar aceasta a fost destul de robusta si parca nu ma indur de ea, desi e plina de cerneala/praf.

Edited by Zyx, 26 February 2020 - 13:03.


#14
fiordm

fiordm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 24.02.2007
Rola de cauciuc  care trage coala a imbatanit (feder rollen la CANON.) Rola aceasta o gasesti bagand degetele in fanta pe unde imprimanta  se alimenteaza cu hartie. O solutie de compromis ar fi sa stergi rola aceasta, ai acces mai greu, fara sa demontezi imprimanta,  cu o solutie de clean platter care mai regenereaza cauciucul dar nu face minuni. Ideal ar fi sa se inlocuiasca aceasta rola. Solutia de regenerare a cauciucului o gasesti la curnizorii de consumabile pentru cartuse, poate sub alt nume.

Edited by fiordm, 04 March 2020 - 12:36.


#15
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Multumesc pentru incercare, dar cred ca e o desincronizare a senzorilor, pt ca foaia o trage cursiv, doar ca in loc sa o traga cand ar trebui sa inceapa imprimarea, o trage pe jumatate, ori incearca sa imprime prost ori spune paper jam; desi scot toate foile si nu e nimic in imprimanta mesajul si comportamentul e acelasi.

Edited by Zyx, 04 March 2020 - 21:12.


#16
fiordm

fiordm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 24.02.2007
Atunci e senzorul de inceput de pagina. Trebuie sa o vada "doctorul". Daca a stat mult s-o acoperit de praf. Si eu am un MP 210 si un MP 170 in functiune. Mi-au facut o impresie buna si au cartuse mari.

Edited by fiordm, 05 March 2020 - 09:39.


#17
Zyx

Zyx

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,542
  • Înscris: 14.02.2005
Cel mai probabil pe acolo ar fi defectiunea, acum sa vad daca gasesc pe cineva dispus sa se uite in ea prin Cluj,  daca nu o sa incerc sa o desfac eu pentru o curatare, ca majoritatea cumpara alta; dar daca te uiti la reviewurile imprimantelor mai bine repari ce ai...
Nu am mentionat ca atunci cand imprima,  suportul care serveste foile, impingandule putin in fata,  se misca in fata ca si cum ar incerca sa pregateasca alta foaie...

Edited by Zyx, 05 March 2020 - 09:53.


#18
fiordm

fiordm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 24.02.2007
Suza-ma dar din goana "tastaturii" am uitat ca ai o imprimnata cu cerneala. Senzori de capat si sfarsit de pagina au imprimntele cu laser. La  imprimantele cu cerneala alinierea capului de printare si sincronizarea motoarelor se face cu o panglica maro gradata si  cu un disc transparent gradat montat in partea din stanga cum privesti normal. Aceste doua componente trebuiesc starse. Nu mai tin minte exact daca tipul asta de imprimnta are si disc, dar banda maro  are sigur. Le poti sterge si la pozitie numai sa desfaci capacele de la imprimanta, cel de sus cu geam de la copiator si lateralele. Atentie ca lateralele sunt prinse cu un sistem gen "rac" nu cu  surubele, adica niste brate din plastic cu un carlig in capat. Subansamblul copiator are un cablu paglica care se scoate usor din priza-panglica de pe echipament si se da la o parte. Daca te incumeti succes !

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate