Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Iesirea din coproprietate

Mouse wireless ergonomic cu bater...

Cum se calculeaza dobanda lunara ...

La mulți ani @driftking91!
 Unde e recomandat sa ma cazez in ...

Descarcator de supratensiune tip 2

ping digi?

Reparare "șanțuri&#...
 De ce i se zice Mariei "Stapa...

Colet valoare Londra București

BMW seria 3 rulat vs SsangYong Ko...

Share abonament Netflix
 Cum pot sa fac rost de un negativ...

Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular
 

Declin occidental si asediu islamic sau invers?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
113 replies to this topic

#1
Lowhigh

Lowhigh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 26.08.2005
Titlul topicului - Traian Ungureanu, "Razboiul timpurilor. Declin occidental si asediu islamic", descrierea - Samuel Huntington "The Clash of Civilizations"

Parerea mea este ca Huntington este depasit, linia de demarcatie dintre europa rasariteana si vestica fiind stearsa definitiv de mirajul bunastarii care a determinat "supunerea" estului la normele liberale vestice. Mult mai pertinent mi se pare punctul de vedere a lui Traian Ungureanu in ceea ce priveste inceputul razboiului dintre occident si islam, razboi care este tot mai evident si nu mai poate ramane mult timp ascuns dupa pretextele cu care se imbata intelectualitatea europeana stereotipa si impotenta.

Traian Ungureanu, "Razboiul timpurilor"

"Lumea islamica e intr-o expansiune febrila si falsa. Arabii au dat lumii 2 surplusuri: populatie si petrol.  Amandoua par incalculabile, amandoua sunt perisabile. Explozia demografica a lumii arabe si, mai larg, islamice e un fapt incontestabil. Insa rata de crestere musulmana scade fata de nivelurile ei anterioare intr-un ritm uluitor. In jurul anului 2005, cresterea de populatie musulmana va atinge, coborand, nivelul proiectat al cresterii de populatie in statele unite.
...
Motorul enormei dilatari a demografiei e rata de analfabetism imensa: 56% din populatia masculina si peste 60% din femei. Acest medievism cognitiv a generat un medievism demografic agresiv. Cum? Emanciparea pe care o impune alfabetizarea e inceputul autonomiei individuale. Absenta ei mentine familia la functia de motor biologic.
...
Faimosul raport asupra dezvoltarii umane arabe, dat publicitatii in 2002, descrie dimensiunile dezastrului in cateva date care plaseaza lumea araba pe o treapta de existenta istorica arhaica, intr-o falie temporala anterioara cu sute de ani modernitatii. Prima si cea mai uluitoare descoperire a raportului spune ca totalul cartilor traduse in limbile arabe in ultimii 1000 de ani e egal cu numarul cartilor traduse, intr-un singur an, in Spania. In aceste conditii, a doua serie de date cuprinse in raport nu mai poate surprinde: produsul national brut reunit al natiunilor arabe este mai mic decat produsul national brut al spaniei.
...
Cel mai periculos dusman al islamului nu sunt armatele occidentului ci tentatiile culturii superficiale, dar globale, a occidentului pop, comercial si democratic. Islamul va fi ajuns de cultura de masa iar cultura de masa nu iarta. Lectia estului europei nu a fost inteleasa in capitalele arabe. Fertilitatea si nervozitatea islamului vor adormi. Moravurile vor lancezi, furia va face muzica si filme proaste. De la damasc la jakarta: un shopping-mall
...
Lumea islamica are cel mult o generatie pentru a stabili Imperiul Teocratic Global. Criza de timp lucreaza. Chiar fara sa o stie, Bin-Laden, al-Zarqawi, Zawahiri si alte nume de personaje derutate au inteles instinctiv ca razboiul trebuie purtat acum, inainte ca modernitatea sa erodeze baza demografica si spirituala a lumii islamice traditionale.
....
Disperarea culturala motiveaza, de la un cap la altul, violenta islamica.
...
Lumea islamica a ratat de mult, atunci cand a intarziat reforma religioasa si emanciparea sociala, orice sansa de supravietuire integrala. Modernitatea si-a vazut, programatic si automat, de expansiune. Dupa 1989, cand pe scena au intrat un miliard de chinezi, cand sute de milioane de indieni si este europeni au jurat credinta si ore suplimentare furnizorului planetar de prosperitate, zarurile erau aruncate. Estul european si orientul indo-chinez se asezau in vehicului evolutiei istorice. Lumea araba ramanea izolata, cu bombe la brau, si se lansa in delir teologic. De asta ne aparam.
Si de asta. 11 septembrie a devenit necrologul civilizatiei occidentale doar cu ajutorul si in interpretarea autista a propriilor elite intelectuale. Ca toate nationalismele si totalitarismele cunoscute de istorie, fundamentalismul islamic nu e o creatie interna, ci o reactie la presiuni externe insuportabile, mai bine zis, reactia gresita la iminenta schimbarii"

Poate ca in acest fel cei care au clisee despre 9/11 vor realiza ca acest razboi nu are o conotatie antiamericana (justificata de islamisti prin protectionismul americanilor asupra statului Israel), ca de fapt este o reactie disperata de aparare fata de o civilizatie superioara din toate punctele de vedere. Tot atunci poate ca vor disparea si aberatiile unor useri care isi doreau ca accidentul din 11.10.2006 (avionul de mici dimensiuni care a lovit o cladire din NY) sa fie un atentat nu un accident precum si bucuria nedisimulata a unora cand afla ca un atentat din Iraq a mai ucis inca 5 americani.

Edited by Lowhigh, 12 October 2006 - 20:51.


#2
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005
Declin occidental si asediu islamic sau invers?...hai sa te luminez. E INVERS. In traducere se numeste "declin islamic si asediu occidental". De parca nu stii!!!, diversionist mic  :nonobad: you noughty noughty boy!!!
Tu nu ai inteles ceva! Lumea n'are nimic cu prietenii tai yankei. Pur si simplu nu fac pipi in WC'ul lor  :greedy:, si asta deranjeaza. Ii deranjeaza putin si pe medievalii aia de islamisti.
O sleahta de inculti salbateci si primitivi, aserviti unor principii bolnave. Deci!!!, niste prosti.

Cit de prost poti fi, ca sa te pui cu prostu'?

Lowhigh?!!!! Pt. ca te respect prea mult  :finger:

#3
intrare

intrare

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 411
  • Înscris: 11.01.2003

 punkt, on Oct 12 2006, 22:37, said:

E INVERS. In traducere se numeste "declin islamic si asediu occidental".

Ca sa fie cum zici tu ar trebui ca islamul sa aiba de unde decade. Ori islamul actual e foarte jos fata de era lui Khayyam Firdousi & co. Acum, in loc sa ne mai dea niste rubaiyate, islamul ne da niste imami ce predica ura religioasa in inima Europei. Londonistan si Eurabia suna exagerat acum dar urmasii nostrii o sa vb de teoristi cam cum vorbeau parintii nostrii de securisti. Frica s-a insinuat pana si in dragii nostrii multiculturalisti socialisti, doar ca poarta alt nume.... se numeste "Political correctness"

btw, cei interesati de Coran poti citi pe siteul Univ. of Southern California traduceri aceptate si de o parte din musulmani. Traduceri universal acceptate nu exista, argumetnul lor e "Coranul nu e traductibil si poate fi studiat doar in araba". Asa ca ramane la latituinea imamilor celor 4 scoli sa il interpreteze dupa buna credinta sau dupa cum le dicteaza interesele politice.

Edited by intrare, 13 October 2006 - 00:41.


#4
Lowhigh

Lowhigh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 26.08.2005

 punkt, on Oct 12 2006, 20:37, said:

Declin occidental si asediu islamic sau invers?...hai sa te luminez. E INVERS. In traducere se numeste "declin islamic si asediu occidental". De parca nu stii!!!, diversionist mic  :nonobad: you noughty noughty boy!!!
Tu nu ai inteles ceva! Lumea n'are nimic cu prietenii tai yankei. Pur si simplu nu fac pipi in WC'ul lor  :greedy:, si asta deranjeaza. Ii deranjeaza putin si pe medievalii aia de islamisti.
O sleahta de inculti salbateci si primitivi, aserviti unor principii bolnave. Deci!!!, niste prosti.

Cit de prost poti fi, ca sa te pui cu prostu'?

Lowhigh?!!!! Pt. ca te respect prea mult  :finger:

E vorba de asediu islamic. Intr-adevar, din 1492 cand arabii a fost scosi din spania si din 1688 cand a avut loc ultimul asediu al Vienei (sper ca-mi amintesc bine datele..), tarile islamice au fost in declin politic si intr-un regres geografic. Haleluiah! Chestia e ca in prezent unii reprezentanti ai islamismului constientizeaza ca decalajul lor este atat de mare fata de occidentali (exemplul cu PIB-ul Spaniei versus PIB-ul tuturor tarilor arabe la un loc e edificator) incat remontarea lui altfel decat prin adoptarea tehnicilor occidentale nu este posibil. Au incercat de toate tarile islamiste de la Jamahirii Populare pana la sisteme dictatoriale. Nimic nu le-a asigurat o dezvoltare sustenabila. Singura varianta ar fi democratia reala si liberalismul capitalist dupa model american, dar pentru ca sa existe disponibilitatea sa se investeasca capital masiv in tarile lor trebuie ca ele sa indeplineasca anumite conditii. Dar in prezent tarile islamice sunt departe nu doar de a indeplini aceste conditii dar sunt mai aproape de conditiile care justifica trimiterea de trupe.  :w00t: Asa ca, nereformate social, religios si fara un cadru legislativ convenabil, nu se intampla in prezent decat faptul ca decalajul creste iar islamul intra tot mai mult in latrina istoriei. Din cauza asta asistam la acest asediu. Ai impresia ca atacurile de la 9/11, din madrid, din londra, incendierea miilor de masini din franta, manifestatiile impotriva caricaturilor lui mohamed, agresivitatea politica a iranului semnifica altceva decat asediu? Este un asediu cu scop defensiv, e adevarat, dar tot asediu ramane. Iar din cauza existentei acestei politici europene impotente bazate pe dialog steril la nesfarsit (Bosnia stie), suntem pe cale sa ne reformam propriul sistem! crezi ca magrebienii din franta se integreaza de buna voie? nu. cer reformarea justitiei europene care sa le permita coabitarea cu propriile lor obiceiuri si, mai mult, cer fonduri pentru ca in continuare generatii si generatii de noi islamisti stabiliti in europa sa traiasca din ajutoare sociale. pe spinarea statului. ca urmare a scandalului caricaturilor cand prostimea din 3 tari musulmane a incendiat ambasadele daneze (la 5 luni dupa aparitia caricaturilor) europenii se gandesc sa reformuleze unele legi europene in privinta presei, legi care sa interzica anumite drepturi la libera exprimare legat de atacul asupra unor aspecte religioase. iata un exemplu de asediu islamic care e pe cale sa dea roade.

 punkt, on Oct 12 2006, 20:37, said:

Lowhigh?!!!! Pt. ca te respect prea mult  :finger:

Eu cred ca te-ai simtit vizat de afirmatia asta :

 Lowhigh, on Oct 12 2006, 19:50, said:

Tot atunci poate ca vor disparea si aberatiile unor useri care isi doreau ca accidentul din 11.10.2006 (avionul de mici dimensiuni care a lovit o cladire din NY) sa fie un atentat nu un accident precum si bucuria nedisimulata a unora cand afla ca un atentat din Iraq a mai ucis inca 5 americani.

:console:

#5
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 Lowhigh, on Oct 13 2006, 09:17, said:

Este un asediu cu scop defensiv, e adevarat, dar tot asediu ramane.
omule!!!, daca te pot numi asa!!!. Toata cultura islamica in ansamblul ei, se afla intr'o permanenta decadere si latrinizare continua. Sunt niste inadaptati in raport cu lumea occidentala. Ca e bine sau ca e rau, este strict problema lor. Atita timp cit putrezesc in granitele lor, nu am nimic impotriva.

Toate atentatele "teroriste", pe cit de mizerabile si miselesti sunt (oameni civili), sunt  rezultatul impotentei lor de a se impotrivi ocupatiei occidentale. Omul "alb" i'a provocat in epoca moderna, in goana lui morbida dupa resurse si profit.

Daca americanii ar fi jucat "popa prostu'" la ei in tara, fara nici un fel de interactiune capitalistica de supt petrol, cu siguranta 9/11 nu ar fi existat. Nu ar fi existat un motiv. La fel cu Mr. Blair (the ass licker). Si cu siguranta, Spania nu a mai avut nici un atentat pe tema islamica, din momentul in care si'au retras trupele ocupationiste din Irak.  :photo:.

Atita timp cit deschid obloanele casei mele de pe malul mediteranei, si'l privesc pe Uncle SAM parcat la mine'n grajd (nu la el, pe pamintul fagaduintei), este normal sa ripostez.
Stai draq in tara ta si vezi'ti de problemele tale. Sau foamea e prea mare?  :greedy:

Oamenii sunt liberi sa aleaga cum traiesc. Este un drept fundamental al fiecaruia. Daca islamistii nu isi insusesc valorile noastre, asta nu inseamna ca trebuie sa le dam in cap ca sa o faca LA EI ACASA.
Prezenta lor in tarile EU ca si emigranti (aviz Franta cu marocanii si algerienii lor si aviz UK cu the pakies), se datoreaza liberei optiuni ale acestor tari. Islamistii sunt acolo, ca si emigranti. Nu au venit cu forta, au fost primiti. Unii s'au adaptat, altii mai lucreaza la capitolul asta. Asta nu'i un asediu, este o asimilare. :hug:, si reprezinta libera lor optiune, a occidentalilor ca i'au primit si a islamistilor ca au emigrat.

Discursul tau se apropie de veleitatile lui Hitler. "Sa impunem cu forta ce nu ne convine". Instiga la ura, razboi si crime!!!!  :finger:

Libertatea se cistiga de popor,pt. popor, la fel cum am cistigato noi in 89. Nu cum se impune cu cadavre si mortaciuni, Uncle SAM si pupincuristul lui de nadejde.

Repet. Cit de prost poti fi, ca sa te pui cu prostu'?!!! :lol: . Prostia costa.

#6
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on Oct 13 2006, 19:58, said:

Atita timp cit deschid obloanele casei mele de pe malul mediteranei, si'l privesc pe Uncle SAM parcat la mine'n grajd (nu la el, pe pamintul fagaduintei), este normal sa ripostez.
Stai draq in tara ta si vezi'ti de problemele tale. Sau foamea e prea mare?  :greedy:


Repet. Cit de prost poti fi, ca sa te pui cu prostu'?!!! :lol: . Prostia costa.
ahm. vezi ca daca deschizi obloanele casei tale de pe malul marii negre o sa il privesti pe Uncle SAM parcat la tine'n grajd ( pe pamantul tarisoarei noastre scumpe, sfante, unitare, neatarnate si inalienabile  :deadtongue: ).

pune dinamita la brau si ia-o usor spre Mihail Kogalniceanu. :photo:

cam asta-i diferenta intre ratatii aia arabeti si noi, romanii. arabeti omoara nu numai la americani ci si la ioropeni si la chinezi si la indieni si la japonezi. vezi decapitarile lu conu zarqawi unde americanii sunt mai putin ca altii  :naughty:

ps: petrolul romanesc a fost "furat" pe rand in perioada interbelica de americani, nemti si apoi de rusi si in final de ceasca. singurul pe care l-am babardit a fost ceasca dar din cu totul alte motive.

acum il fura omv-ul. sa ne ducem la viena sa punem dinamita la lebede.  :kisstogether:

cu prostia asa e cum ai zis.

#7
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 10:12, said:

cam asta-i diferenta intre ratatii aia arabeti si noi, romanii. arabeti omoara nu numai la americani ci si la ioropeni si la chinezi si la indieni si la japonezi. vezi decapitarile lu conu zarqawi unde americanii sunt mai putin ca altii  :naughty:

cu prostia asa e cum ai zis.

Nu baiete. Arabii decapiteaza LA EI ACASA in CURTEA LOR. Conu' Zarqawi i'a facut "caca maca" pe respectivii, din simplul motiv ca nu au fost invitati la festin. Au dat buzna.
Stai draq in tara ta si nu patesti nimic. Dai buzna neinvitat, te casapesc.  :naughty:
Cit de prost poti fi ca sa te pui cu prostu'?...cred ca incepi sa intelegi!  :nonobad:


 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 10:12, said:

ps: petrolul romanesc a fost "furat" pe rand in perioada interbelica de americani, nemti si apoi de rusi si in final de ceasca. singurul pe care l-am babardit a fost ceasca dar din cu totul alte motive.
acum il fura omv-ul. sa ne ducem la viena sa punem dinamita la lebede.  :kisstogether:

Nu baiete, petrolul romanesc a fost vindut americanilor (pe bani), oferit nemtilor ca si aliati, furat de rusi si iar vindut OMV'ului pe bani.

este exact cum spuneai cu prostia  :lol: !!!!

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 10:12, said:

ahm. vezi ca daca deschizi obloanele casei tale de pe malul marii negre o sa il privesti pe Uncle SAM parcat la tine'n grajd ( pe pamantul tarisoarei noastre scumpe, sfante, unitare, neatarnate si inalienabile  :deadtongue: ).

n'au ce suge d'aici!...ca ar fi venit saracii la cules de mure de multa vreme.  :photo:

#8
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on Oct 13 2006, 20:24, said:

Nu baiete. Arabii decapiteaza LA EI ACASA in CURTEA LOR. Conu' Zarqawi i'a facut "caca maca" pe respectivii, din simplul motiv ca nu au fost invitati la festin. Au dat buzna.
Stai draq in tara ta si nu patesti nimic. Dai buzna neinvitat, te casapesc.  :naughty:
Cit de prost poti fi ca sa te pui cu prostu'?...cred ca incepi sa intelegi!  :nonobad:
zau ? numai in curtea lor?
defineste curtea lor, te rog?
londra, madrid , bali, nigeria, kenya,  thailanda, moscova, etc . astea nu sunt tari /capital musulamane , cel mult cu o minoritate musulmana. stiu ca londra, madrid, moscova au legatura cu alte conflicte dar bali, kenya, nigeria nu au .

astia au dat cu bombardeaua in toate continentele exceptand america de sud si antartica. ma intreb cand o sa declare jihad si pinguinilor.  :kisstogether:

asa e, nu te pui cu prostu! doar daca prostu iti pune bomba sub pat atunci sa ma ierti ca il f... pe prost!

si vezi ca si romanica s-a pus cu prostu : avem armata in irac si afganistan , pro-sua, suntem crestini, avem o minoritate turca si tatara pe care al qaeda ar considera ca o "oprimam", am fost ca si spania parte din stapinirea musulmana , etc.

motive se gasesc.

cat priveste declinul islamic am un singur cuvant de spus: beslan.  :death:

#9
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006
am gugalit dupa tari lovite de bombe de catre fratii islamisti si iata:

sua, marea britanie, spania, india, pakistan, irak, iordania, thailanda, indonezia, rusia, georgia, liban, israel, arabia saudita, turcia, belgia ( 1980 -abu nidal si acelasi in 1982 la bruxelles) , egipt, franta ( 1982), italia ( vasul achile lauro), argentina  :huh: , lituania ( sinagoga), tanzania, kenya, filipine, tunisia, qatar, somalia.

sursa: http://en.wikipedia...._incidents#1980
missed anyone?

allah akbar kabum !:rantcurse:  :rant:

#10
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

 punkt, on Oct 13 2006, 10:29, said:

Nu baiete. Arabii decapiteaza LA EI ACASA in CURTEA LOR. Conu' Zarqawi i'a facut "caca maca" pe respectivii, din simplul motiv ca nu au fost invitati la festin. Au dat buzna.
Stai draq in tara ta si nu patesti nimic. Dai buzna neinvitat, te casapesc.  :naughty:
aberezi... pt. tine inca nu e evident ca lumea occidentala e scandalizata in primul rand de atacurile islamistilor din tarile vestice?
si pana la urma de unde ideea asta tampita: "Dai buzna neinvitat, te casapesc"? noi asa facem cu ei cand vin in tarile noastre?  :death:

cine i-a "invadat"  inainte 9/11 ?

#11
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 gtk, on Oct 13 2006, 13:39, said:

si pana la urma de unde ideea asta tampita: "Dai buzna neinvitat, te casapesc"? noi asa facem cu ei cand vin in tarile noastre?  :death:

Daca tu vei intra in casa mea vreodata, sa ma furi...crede'ma...pleci pe picioarele tale, dar capu' ramine la mine  :lol:.
Io nu'i scuz pe alienatii de islamisti. Sunt atit de primitivi, incit nici nu merita atentie. Dar deh!, cind ai ce jumuli de pe la ei, scopul scuza mijloacele.
Ai vazut tu atentate teroriste in Romania? L'ai auzit vreodata pe Sadam ca vrea sa cucereasca Romania?. Ai auzit tu vreodata ca Iranul ar dori sa ne casapeasca? L'ai auzit tu pe Binladen ca vrea sa'i ia scalpu' lu' Basescu?....ei nu au nimic cu noi!
Ma intreb oare retoric, ce au cu US?????!!!!!Chiar nu pot sa'mi imaginez!!!!Oare de ce s'a obosit Binladen sa de'a jos 2 turnuri?!!!....

#12
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on Oct 13 2006, 23:56, said:

Daca tu vei intra in casa mea vreodata, sa ma furi...crede'ma...pleci pe picioarele tale, dar capu' ramine la mine  :lol:.
Io nu'i scuz pe alienatii de islamisti. Sunt atit de primitivi, incit nici nu merita atentie. Dar deh!, cind ai ce jumuli de pe la ei, scopul scuza mijloacele.
Ai vazut tu atentate teroriste in Romania? L'ai auzit vreodata pe Sadam ca vrea sa cucereasca Romania?. Ai auzit tu vreodata ca Iranul ar dori sa ne casapeasca? L'ai auzit tu pe Binladen ca vrea sa'i ia scalpu' lu' Basescu?....ei nu au nimic cu noi!
Ma intreb oare retoric, ce au cu US?????!!!!!Chiar nu pot sa'mi imaginez!!!!Oare de ce s'a obosit Binladen sa de'a jos 2 turnuri?!!!....
nu inca nu i-am auzit pe osama zicand ceva de romania. dar gaseste el motiv stai linistit.

ti-am zis mai de mult ca al qaida declarase jihad japoniei. motivul a fost ca japonia avea trupe invadatoare in irac.
japonezii numai trupe nu au, aveau doar niste amarate de batalioane sanitare care desfasurau actiuni umanitare si faceau pe medicii impartiali.

s-a obosit sa dea jos turnurile pt ca idiotul ala si acolitii lui au nevoie de un inamic mereu . bin laden a facut rahatul praf cand s-a luptat cu rusii in afganistan ( am vazut o mandrete de documentar pe cnn cu toarasi de arme ale lui mr bin cum radeau copios ca se pisa osama pe el cand cadeau obuzele in jur). are nevoie de un inamic crede in islamul mondial si aberatii de genul asta.

si dromaderii astia de arabeti pun botul la 72 virgine, mahomed, jihadul sfant. le e lene sa munceasca dar le este mutl mai usor sa isi trimita copii sa se arunce in aer.

ca si hitler ce nevoie avea sa invadeze polonia in afara de idiotenia lui cu lebensraum?

#13
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 10:55, said:

sua, marea britanie, spania, india, pakistan, irak, iordania, thailanda, indonezia, rusia, georgia, liban, israel, arabia saudita, turcia, belgia ( 1980 -abu nidal si acelasi in 1982 la bruxelles) , egipt, franta ( 1982), italia ( vasul achile lauro), argentina  :huh: , lituania ( sinagoga), tanzania, kenya, filipine, tunisia, qatar, somalia.

India, Irak, Iordania, Thailanda, Indonezia, Liban, Arabia saudita, Turcia, Egipt, Tanzania, Kenya, Filipine, Tunisia, Quatar, Somalia.....sunt la ei acasa?!!!!! ma doare'n c., ce fac ei la ei acasa!!!! Asta nu'i un motiv sa'ti cari buteliile cu Napalm, sa'i prajesti tot la ei acasa.

#14
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on Oct 13 2006, 20:29, said:

Nu baiete, petrolul romanesc a fost vindut americanilor (pe bani), oferit nemtilor ca si aliati, furat de rusi si iar vindut OMV'ului pe bani.

este exact cum spuneai cu prostia  :lol: !!!!
n'au ce suge d'aici!...ca ar fi venit saracii la cules de mure de multa vreme.  :photo:
zau ? e, vezi, tu gandesti ca un om normal nu ca arabetii aia.

petrolul e o marfa se vinde. si americanii ca si toata lumea depind de petrol . si dau un pret.

problema principala este ca banii aia luati pe petrol se duc pe moschei palate si sponsorizat teroristi si nu pe educatie , sanatate etc ca in orice stat modern.

uita-te la arabia saudita ce sume cheltuie aiurea in tramvai si uita-te la dubai si qatar cum investesc in viitor.

si ce petrol are arabia saudita si care are dubai....

#15
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 14:02, said:

nu inca nu i-am auzit pe osama zicand ceva de romania. dar gaseste el motiv stai linistit.
o sa asteptam mult si bine. vreau s'o vad si pe asta!

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 14:02, said:

ti-am zis mai de mult ca al qaida declarase jihad japoniei. motivul a fost ca japonia avea trupe invadatoare in irac.
japonezii numai trupe nu au, aveau doar niste amarate de batalioane sanitare care desfasurau actiuni umanitare si faceau pe medicii impartiali.
si?!...ce s'a intimplat in japonia?, deci repet (IN Japonia), nu unor japonezi in Irak. intre a declara si a face e cale lunga.  :peacefingers:
Crede'ma, daca NU ar fi fost trupe ale Japoniei in Irak, nici macar Jihad nu declarau.
Ai auzit tu de vre'un Jihad declarat Belarusului sau Columbiei????!!!!?????!!!!

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 14:02, said:

s-a obosit sa dea jos turnurile pt ca idiotul ala si acolitii lui au nevoie de un inamic mereu .
da. si'a inventat de unu' singur un inamic  :lol:. In momentul atentatelor, "the glorios marines" erau la cules de ciuperci prin muntii Siera Nevada.
Nu cumva se bronzau pe portavioane prin mediterana sau prin Golf?!!!????!!!!???? :photo: Ce cautau acolo?!!!...faceau export cu merdenele?!!!

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 14:02, said:

si dromaderii astia de arabeti pun botul la 72 virgine, mahomed, jihadul sfant. le e lene sa munceasca dar le este mutl mai usor sa isi trimita copii sa se arunce in aer.

problema lor ce fac. Tu stai cumintel la tine'n curte, si lasa'i pe ei sa se distreze cum vor. Cind intra la tine in curte, i'ale gitu'. E tara lor, e religia lor, e cultura lor. Niste gunoaie mizerabile. Si la noi colcaie de ciori imputite care dorm cu vaca'n casa. Asta nu'i un motiv ca sa'i pirlim cu NAPALM.

#16
porphyrogenitus

porphyrogenitus

    priveste profund

  • Grup: Validating
  • Posts: 23,297
  • Înscris: 30.10.2005

 turbo trabannt, on Oct 13 2006, 14:14, said:

petrolul e o marfa se vinde. si americanii ca si toata lumea depind de petrol . si dau un pret.

Pretul care'l vor ei!!!! :nonobad:.

In contextul actual al unei piete libere, a intrat in joc, un mare(prea mare) consumator. Pe consumatorul asta il cheama Nea China. Ne'a China are o curte maricica, cu multi copilasi harnici si ieftini si este disperat sa cumpere de la vidanjabilii aia, nitcavai petrol. Chiar ridica pretu'. E foarte disperat sa'si alimenteze o industrie mamut. Prefera sa supraliciteze pretul petrolului, pt. ca'si permite, deoarece are mina de lucru ieftina, si compenseaza diferenta.
Arabetii vind oricui plateste mai bine. Este firesc si normal.

Atunci, putin ofticat, Uncle SAM intra in schema. Pirleste la foc deschis ceva arabeti, pe doua fronturi chiar, si suge cit poate la pretul care'i convine lui.
Cine coordoneaza exporturile de petrol din Irak acum?

AAA...si ce treaba are Afganistanul cu asta????!!!!...Mai e un elev neascultator in povestea asta. Se numeste Nea Iran. Nea Iran are chef sa'i vinda lu' Nea Chinez ceva petrol mai scump. Si ce face??!!!...iesa cu petrolierele lui in GolfuPersic....UPS....aici colcaie de Marines....aaaa...trage o conducta intre el si NEA CHINA. Ups...aici e Afganistanul  :peacefingers: Ar mai fi o solutie. Prin Pakistan...dar asta'i deja "CUMPARAT" politic.

Daca tu crezi si acum ca gloriosul neam de yankei "vor dreptate si adevar" (titlu de film hoolywoodian)...te inseli amarnic.

Iranul este prin intr'un cleste. AFGANISTAN, IRAK, PAKISTAN, GOLFU PERSIC, TURCIA...ar mai fi o iesire catre nord...dar ne'a rusu' are deja petrol....nu'l intereseaza....

sa traiti bine!  :peacefingers:

#17
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

 punkt, on Oct 14 2006, 00:15, said:

o sa asteptam mult si bine. vreau s'o vad si pe asta!
si?!...ce s'a intimplat in japonia?, deci repet (IN Japonia), nu unor japonezi in Irak. intre a declara si a face e cale lunga.  :peacefingers:
Crede'ma, daca NU ar fi fost trupe ale Japoniei in Irak, nici macar Jihad nu declarau.
Ai auzit tu de vre'un Jihad declarat Belarusului sau Columbiei????!!!!?????!!!!
da. si'a inventat de unu' singur un inamic  :lol:. In momentul atentatelor, "the glorios marines" erau la cules de ciuperci prin muntii Siera Nevada.
Nu cumva se bronzau pe portavioane prin mediterana sau prin Golf?!!!????!!!!???? :photo: Ce cautau acolo?!!!...faceau export cu merdenele?!!!
problema lor ce fac. Tu stai cumintel la tine'n curte, si lasa'i pe ei sa se distreze cum vor. Cind intra la tine in curte, i'ale gitu'. E tara lor, e religia lor, e cultura lor. Niste gunoaie mizerabile. Si la noi colcaie de ciori imputite care dorm cu vaca'n casa. Asta nu'i un motiv ca sa'i pirlim cu NAPALM.
portavioane prin mediterana erau si sunt si acuma. sa inteleg ca italia si spania ar fi trebuit sa declare jihad de fiecare data cand trece cate un portavion la orizont?  :D
punkt, baetii astia care se iubesc cu camilele si caprele s-au luat si de rusi si de americani.

pt ei lumea exterioara se rezuma la necredinciosi. astia sunt buni in lanturi sau convertiti la mahomed.

cred ca lowhigh a vrut sa o spuna altceva in topicul asta .

in occident exista o mare icoana numita political correctness.

chestia asta a fost buna la inceput in anii 60-70 cand se lupta pe bune pt libertati civile.

insa o gramada de cearsafisti din astia au profitat de chestia cu sa nu jignim sentimentele minoritatilor si au inceput cu propaganda anti -occident.

putin stiu ca o mare parte din maretele discursuri cu virgine & shit sunt publicate la londra unde inca se spune psss nu vorbi de religia musulmana. si in germanica.

noi credem ca daca tacem din gura ne vor lasa in pace. asa a crezut si chamberlain la munchen in '38 si s-a vazut.

nu ne vor lasa in pace si le facem un bine daca ii ajutam sa scape de afurisitii aia de islamisti.  :peacefingers:

Edited by turbo trabannt, 13 October 2006 - 13:49.


#18
Lowhigh

Lowhigh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 26.08.2005

 punkt, on Oct 13 2006, 07:58, said:

omule!!!, daca te pot numi asa!!!. Toata cultura islamica in ansamblul ei, se afla intr'o permanenta decadere si latrinizare continua. Sunt niste inadaptati in raport cu lumea occidentala. Ca e bine sau ca e rau, este strict problema lor. Atita timp cit putrezesc in granitele lor, nu am nimic impotriva.

Toate atentatele "teroriste", pe cit de mizerabile si miselesti sunt (oameni civili), sunt  rezultatul impotentei lor de a se impotrivi ocupatiei occidentale. Omul "alb" i'a provocat in epoca moderna, in goana lui morbida dupa resurse si profit.

Daca americanii ar fi jucat "popa prostu'" la ei in tara, fara nici un fel de interactiune capitalistica de supt petrol, cu siguranta 9/11 nu ar fi existat. Nu ar fi existat un motiv. La fel cu Mr. Blair (the ass licker). Si cu siguranta, Spania nu a mai avut nici un atentat pe tema islamica, din momentul in care si'au retras trupele ocupationiste din Irak.  :photo:.

Atita timp cit deschid obloanele casei mele de pe malul mediteranei, si'l privesc pe Uncle SAM parcat la mine'n grajd (nu la el, pe pamintul fagaduintei), este normal sa ripostez.
Stai draq in tara ta si vezi'ti de problemele tale. Sau foamea e prea mare?  :greedy:

Oamenii sunt liberi sa aleaga cum traiesc. Este un drept fundamental al fiecaruia. Daca islamistii nu isi insusesc valorile noastre, asta nu inseamna ca trebuie sa le dam in cap ca sa o faca LA EI ACASA.
Prezenta lor in tarile EU ca si emigranti (aviz Franta cu marocanii si algerienii lor si aviz UK cu the pakies), se datoreaza liberei optiuni ale acestor tari. Islamistii sunt acolo, ca si emigranti. Nu au venit cu forta, au fost primiti. Unii s'au adaptat, altii mai lucreaza la capitolul asta. Asta nu'i un asediu, este o asimilare. :hug:, si reprezinta libera lor optiune, a occidentalilor ca i'au primit si a islamistilor ca au emigrat.

Discursul tau se apropie de veleitatile lui Hitler. "Sa impunem cu forta ce nu ne convine". Instiga la ura, razboi si crime!!!!  :finger:

Libertatea se cistiga de popor,pt. popor, la fel cum am cistigato noi in 89. Nu cum se impune cu cadavre si mortaciuni, Uncle SAM si pupincuristul lui de nadejde.

Repet. Cit de prost poti fi, ca sa te pui cu prostu'?!!! :lol: . Prostia costa.

:worthy:

e banal in Poiana sa spui cuiva ca abereaza, dar zau ca tu ai premiu cu coronita.

Pai n-ai citit ce spune Traian Ungureanu?

N-ai inteles ca toata reactia islamistilor este o gogorita la care pun botul astia ca tine?

Daca 9/11 nu avea ca pretext sprijinirea de catre SUA a Israelului gaseau ca motiv sa atace occidentul in faptul ca occidentalii au avut colonii sute de ani si, daca trebuia,  se puteau intoarce pana la masacrarea pieilor rosii. Exact acest lucru se intampla de altfel si pe Softpedia unde antiamericanii, dupa ce se pierd in argumente puerile, sapa si sapa pana gasesc alte pretexte, pana la Pazvante.

Pretexte se gasesc.

Iar legat de aberatia ta principala "Atita timp cit deschid obloanele casei mele de pe malul mediteranei, si'l privesc pe Uncle SAM parcat la mine'n grajd (nu la el, pe pamintul fagaduintei), este normal sa ripostez", afla ca in lumea asta se face comert de mii de ani, inclusiv de catre negustorii islamisti. Daca ideea de comert nu e dezvoltata la popoarele islamiste atunci noi in balcani suntem germani.

Comertul e una, ocupatia militara e alta. Ce tot bagi in fata chestia cu statul in barca ta atata timp cat eu fac comert? Au furat americanii petrolul Arabiei Saudite? Sau al Kuwaitului? Dicteaza americanii la OPEC pretul (altfel decat prin mecanismul de cerere-oferta la bursa)?

Jihadul proclamat de islamisti presupune uciderea necredinciosilor. Tu probabil ca nici de asta nu ai habar si tot bagi in fata "uncle SAM parcat la mine'n grajd". E parcat ca sa faca comert sau e parcat daca l-ai atacat ca sa-l opresti sa faca comert.

Cauza si efect.

Nu sunt americanii de vina ca economia loc cumpara materii prime pe bani marunti din tarile arabe si le vinde inapoi plasme si avioane. Asta e comertul. Iar daca o civilizatie ramane in urma educational, economic etc. n-are decat sa incerce sa remonteze decalajul tehnologic fata de lumea moderna reanalizandu-si conceptele de baza nu apeland la gogorite ideologice la care pui tu botul.

Esti departe de afi inteles ceva din ce iti explica Ungureanu.  :console:

Edited by Lowhigh, 13 October 2006 - 13:51.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate