![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
suport php&cgi?
Last Updated: Jan 13 2004 18:34, Started by
ovidiu
, Oct 02 2003 09:29
·
0

Posted 02 October 2003 - 09:29

salut... as vrea sa stiu daca stie cineva despre home.ro- daca au sau nu suport php si cgi. (pt. guestbook etc. )
daca nu, stie cineva freehosting cu din astea? thnx, ovidiu |
Posted 02 October 2003 - 20:52

Salut. Suport php au sigur, de cgi nu stiu. Ai putea sa le scrii un mail sa-i intrebi daca nu gasesti nimic despre asta la ei pe site.
|
Posted 02 October 2003 - 21:12

LOL
Home.ro nu ofera nimic din ceea ce tine de active scripting (php, perl etc) Sunt multe servicii free ce ofera guestbook ex: http://www.bravenet.com/ |
Posted 03 October 2003 - 12:36

Hm, scuze pt dezinformare :0
Totusi eu asa tineam minte, se pare ca trebuie sa ma pun la punct cu ofertele :cool: |
Posted 10 October 2003 - 09:08

home.ro nu are nici php nici cgi, si nici macar bun simt sa suspende niste site-uri ilegale. Daca vrei php si cgi, merita s ainvestesti 2-4 dolari pe luna pt hosting. Recomand www.host2k.net, pachetul H0 cu subdomeniu la 2 dolari/luna, sau H1 la 4 dolari. Bafta!
|
Posted 18 November 2003 - 11:15

Un servicu de free hosting bun il au cei de la Lycos.Au suport php si mysql. http://www.tripod.lycos.co.uk/
|
Posted 13 January 2004 - 18:34

Quote Originally posted by jun home.ro nu are nici php nici cgi, si nici macar bun simt sa suspende niste site-uri ilegale. Daca vrei php si cgi, merita s ainvestesti 2-4 dolari pe luna pt hosting. Recomand www.host2k.net, pachetul H0 cu subdomeniu la 2 dolari/luna, sau H1 la 4 dolari. Bafta! ce site au... nu prea mi se par de incredere... sunt prietenii tai? zi-le sa isi faca un redesign. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users