Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!

electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...
 Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...

Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint
 Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...

Merita Lumix FZ82 in 2024?

Nu pot activa Memory Integrity
 Supratensiuni accidentale

Cuțit/ briceag drumetie

Cum am acces la o parte dintr-un ...

Mother's Day
 

Toamna la Național TV.

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Andreea Spătar, noutatea națională.
  Si Național TV se pregătește să intre în noul sezon, 11 septembrie fiind ziua în care se vor vedea primele schimbări. Andreea Spătar, Miss Playboy 2005, este achiziția specială pentru matinalul "Dimineața cu Răzvan și Dani". O altă noutate a matinalului de la Național TV va fi Mihai Mărgineanu, muzicantul care a readus piese foarte vechi de mahala în viața publică. O altă emisiune nouă va fi difuzată în fiecare marți, "Trei ceasuri…", în timp ce, în fiecare miercuri, Gelu Voicu vine cu propunerea sa "Săru'mâna, mamă".
Matinalul "Dimineața cu Răzvan și Dani" revine cu noutăți precum rubrica de înviorare, cu frumoasa coprezentatoare Andreea Spătar, Miss Playboy 2005, revista presei mondene, horoscopul realizat de Gabi Mihailovici, meteo – din nou cu Andreea Spătar, hobby de vedetă și multe altele. Cuplului de prezentatori Răzvan Simion și Dani Oțil li se alătură, din această toamnă, un personaj celebru, Mihai Mărgineanu, care a întors țara cu susul în jos cu al său album ce conține și mult mediatizatele piese "Mă iubește femeile" sau "Jeana". Mărgineanu nu s-a liniștit, între timp și, profitând de isteria "dosariadei" și de miasma atrăgătoare a posibilelor anticipate, își va face la "Dimineața…" o campanie electorală deșănțată pentru a ajunge președinte. În platforma sa electorală sunt incluse mai ales interdicțiile, căci dorește să conducă țara cu o mână de fier. Astfel, dacă va fi votat președinte, Mărgineanu va interzice poșetele de damă, sms-urile, chipsurile, rochiile de mireasă, jaluzelele, furculița, ceasurile și ora exactă și multe altele. Într-un cu totul alt registru se va situa noua emisiune "Săru'mâna, mamă", prezentată de Gelu Voicu. Noua producție Național TV va fi despre oameni și despre întâmplările ce aduc bucurie și dramatism în viața lor. Subiecte ca prima iubire reală – cea a copilului pentru mama sa, și ultima lor iubire reală – cea a mamei pentru copilul ei, vor constitui poveștile acestei emisiuni.
Emisiunea "Săru'mâna, mamă" va fi difuzată la Național TV în fiecare miercuri de la 20,30.  
Cei doi membri ai trupei Varză, Daniel Ilie și Florin Măxineanu, dar și ceilalți doi vechi colegi de la Taxi Driver, Cosmin Natanticu și Marius Coandă, se reunesc la Național TV pentru o nouă emisiune. Ei renunță în această toamnă la taxiul buclucaș, nu însă și la farsele nebune și la filmările cu camera ascunsă, în locurile publice și, în plus, la rândul lor vor fi supuși provocărilor și probelor extreme, cărora vor trebui să le facă față cu bine într-un termen-limită. Noua emisiune va fi difuzată în fiecare marți, de la ora 20.30, și va avea cel puțin "Trei ceasuri..." rele pentru victimele farselor.
[ http://www.adevarulonline.ro/img/photoarchive/C02_INFO_7sept_1_(1526).jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  Sursa. http://www.adevarulo...ala_197354.html

Edited by megafanro, 07 September 2006 - 00:44.


#2
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Național TV merge pe mana "veteranilor".
Postul TV al fratilor Micula se pregateste de noul sezon si schimba azi grila.  
Matinalul „Dimineata cu Razvan si Dani” revine din septembrie cu nume noi, ca Andreea Spatar, Miss Playboy 2005 si Mihai Margineanu. Altfel, dezbaterea „Miezul problemei”, cu Madalin Ionescu, continua in acelasi tronson orar.
Numele noi includ „Trei ceasuri...”, cu protagonistii defunctului „Taxi Driver”, si „Sarut mana, mama!”, o emisiune cu profil social, moderata de Gelu Voicu.
Margineanu, presedinte.
La matinalul prezentat de Razvan Simion si Dani Otil isi vor aduce contributia si vedeta Playboy Andreea Spatar, dar si cantaretul Mihai Margineanu. Ultimul planuieste sa se foloseasca de suportul National TV pentru a-si lansa candidatura la fotoliul presedintelui. Matinalul va fi difuzat zilnic, de luni pana vineri, intre 9.00 si 11.00.
Programul de prime-time al National TV incepe cu „Echipa de investigatii”, difuzata luni, de la 20.30. Emisiunea „Trei ceasuri...”, programata in fiecare marti, de la ora 20.30, are un profil asemanator cu „Taxi Driver”, care a fost scoasa din grila pentru noul sezon. Fostii membri ai echipei se reunesc pentru un nou program de farse filmate cu ajutorul camerei ascunse.
Un format nou, emisiunea „Sarut mana, mama!”, prezentata de Gelu Voicu, isi propune sa prezinte prin cazuri reale legatura dintre mame si copiii lor, fiind difuzata miercurea, de la 20.30. Talkshow-ul „Miezul problemei”, cu Madalin Ionescu, isi pastreaza formatul din sezonul trecut. Dezbaterea va fi transmisa zilnic, de luni pana joi, de la 22.30.  Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=271581

Edited by megafanro, 10 September 2006 - 23:54.


#3
eminemscu

eminemscu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,184
  • Înscris: 20.03.2006
dar nu se stie nimic de grila n24? am auzit ca va avea 23 de ore de stiri zilnic...daca tot inregistrate noaptea ca si pana acum....pot sa aiba linistiti 24.....si nu stiu...mie imi place canalul...doar ca ...poate pare o prostie....simt o senzatie claustrofoba cand vad cat de mici le sunt studiourile. sunt curios sa vad ce grafica vor avea...am asteptari mari de la ei

#4
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Filmele toamnei, la Național TV . Articol de Nicoleta Zaharia.
  Cum toamna se numără grilele, Național TV a ieșit la rampă cu emisiuni de divertisment proaspete sau consacrate, seriale noi și filme care adună pe generic nume mari ale cinematografiei mondiale.
Sean Penn și Robert Duvall joacă în "Culori", o producție în regia lui Dennis Hopper. Sean Penn mai poate fi văzut în "Ororile războiului", semnat de regizorul Brian de Palma. Din seria dramelor face parte și filmul "Jucătorii" (Hard eight), pentru care regizorul Paul Thomas Anderson a câștigat în 1997 premiul pentru cel mai bun tânăr cineast. John C. Reilly, care și-a câștigat renumele jucând în "Orele", "Bandele din New York" sau "Chicago", este, de această dată un împătimit al jocurilor de noroc, pe care doar dragostea, întruchipată de frumoasa Gwyneth Paltrow, îl poate trezi la realitate. Nu lipsește nici filmul "Regele pescar", câștigător al premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar. În rolul vagabondului apare Robin Williams, iar DJ-ul de radio depresiv este interpretat de Jeff Bridges. Pe listă apar și westernurile "Silverado" (cu Kevin Costner) și "Geronimo, o legendă americană". Gândită timp de 50 de ani, drama "A fost odată în America" protretizează 50 de ani de istorie a afacerilor subterane din țara făgăduinței și oferă roluri profunde unor actori extraordinari: Robert de Niro, James Woods și Joe Pesci. Nu trebuie ratată producția "Numele trandafirului", încununată în anul 1988 cu premiul pentru "cea mai bună producție" la Festivalul de Film din Bavaria, premiul BAFTA. pentru "cel mai bun actor" – Sean Connery și premiul pentru "cel mai bun machiaj". Vă veți mai întâlni în această toamnă la Național TV cu actorii Michael Caine, Russell Crowe, Salma Hayek, Michelle Pfeiffer și mulți alții.
Sursa: http://www.adevarulo...-tv_197792.html

Edited by megafanro, 11 September 2006 - 00:48.


#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Andreea de la Meteo se intoarce.                    Toamna a venit, cel putin din punct de vedere calendaristic, asa ca este momentul ca posturile de televiziune sa reinceapa batalia pentru audienta. National TV arunca in lupta o grila noua, care va debuta pe 11 septembrie.
Dupa un prim sezon foarte bun, Razvan Simion si Dani Otil se intorc  la matinalul care i-a facut celebri. "Dimineata cu Razvan si Dani" are haine noi: frumoasa Andreea Spataru, care toata vara a prezentat rubrica Meteo in ziarul Libertatea, va face acelasi lucru ceva mai imbracata la National TV, Gabi Mihailovici va fi titularul horoscopului, iar interpretul Mihai Margineanu va fi pe post de invitat permanent. El se va lansa in campania electorala pentru alegerile anticipate, despre care afirma ca sunt iminente si spune ca va conduce Romania cu un "brat de fier".
Nebunii de la "Taxi Driver" vin cu o noua emisiune de farse, "Trei ceasuri...", care se va difuza in fiecare marti, de la 20.30. Timp de o ora si jumatate, Daniel Ilie, Florin Maxineanu, Cosmin Natanticu si Marius Coanda se vor da in petic in locuri publice, in filmari realizate cu camera ascunsa.
"Saru'mana mama" este o emisiune noua, ce se va difuza miercurea, incepand cu ora 20.30. Despre aceasta, prezentatorul ei, Gelu Voicu, spune ca nu este o emisiune care sa caute senzationalul ci va prezenta intamplari reale ale oamenilor de langa noi.
Madalin Voicu se intoarce la National TV cu talk-show-ul sau, "Miezul problemei", de luni pana joi de la 22.30, "Echipa de Investigatii" reia lupta cu raufacatorii, lunea de la 20.30, iar emisiunile de divertisment "Sare si Piper" si "Nationala de bere" isi vor gasi din nou loc in grila de programe a toamnei.

[ http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/14-tv-1_5154.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.libertate...n...&sid=162452

Edited by megafanro, 11 September 2006 - 23:48.


#6
alexnarcosis

alexnarcosis

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 485
  • Înscris: 23.03.2005
hai micula..vinde trustul celor de la RTL..sa vedem si noi ceva la televizor. Hai..hai..

#7
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Catrinel Sandu continua la National TV. :coolspeak:
Prezentatoarea Catrinel Sandu a semnat un nou contract cu postul National TV.                                  
                                  Ea va fi gazda unei noi emisiuni, "Jolie-Jolie", un format care va aborda stilul, indiferent de domeniu, de la casa pana la haine, accesorii si chiar umbrele sau interioare de masini. Emisiunea va fi transmisa in fiecare sambata, de la ora 12.00.
Sursa: http://www.evz.ro/ar...hp?artid=272997

#8
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Catrinel prezinta 'Jolie-Jolie' la National TV                    .
Catrinel Sandu a semnat un nou contract cu National TV. Ea urmeaza sa fie gazda unei noi emisiuni, “Jolie-Jolie”. E vorba despre un program tv care va aborda stilul, in orice domeniu. De la stilul casei – interior, exterior, accesorii s.a.m.d pana la stilul legat de haine, pantofi, umbrele, ochelari si chiar interioare de masini. Catrinel Sandu va prezenta noua emisiune “Jolie-Jolie” la National Tv in fiecare sambata, de la ora 12.00.
[ http://www.libertatea.ro/usr/galerie_poze/14-tv-1_5163.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.libertate...n...&sid=163092

Edited by megafanro, 21 September 2006 - 01:01.


#9
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

"Baronii" fac concurentă  Pro TV-ului.

  • Membrii grupului umoristic "Voua" inaugureaza astazi  un nou nume in grila de toamna a postului National TV. Sitcom-ul "Baronii" debuteaza in aceasta seara, de la ora  22.00, intrand pe acelasi tronson orar cu formatul Antenei 1, "Fast-food" si consacratul "La bloc", de pe Pro TV.
  • Serialul de comedie se filmeaza la un studio cu patru locatii, studioul Favorit si birourile din cladirea National TV. Potrivit producatorilor, investitia in decoruri se cifreaza la 100.000 de euro. "Baronii" va fi difuzat zilnic, de luni pana joi.
Bătaie pe tronsonul 22.00-23.00
  • Sitcom-ul "Baronii" este regizat de Dan Tudor si se vrea o parodie la adresa "elitei" politice romanesti si a moravurilor acesteia. Familia "Baronilor" este compusa din fratii Carpanu, trei fosti securisti, interpretati de Adrian Fetecau, liderul grupului "Voua", Adrian Patrascu si Cristi Cretu. Actiunea serialului se petrece in judetul imaginar "Daramata". Actrita Marilena Chelaru va interpreta rolul sotiei lui Traian Carpanu.
  • Concurenta pe segmentul orar  22.00-23.00, alocat sitcom-urilor de  Pro TV, Antena 1 si, mai nou, National TV, este acerba. De luni pana joi, in primele doua saptamani din septembrie, intervalul 22.30-23.00 a fost adjudecat de Pro TV, cu o medie de aproximativ 645.000 de telespectatori pe minut in mediul urban, urmat de Antena 1, cu 564.000 de telespectatori, inainte ca ultimii sa lanseze "Fast-Food". Sursa:   http://www.evz.ro/ar...hp?artid=276284

Edited by megafanro, 15 October 2006 - 22:25.


#10
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

În aceeași postură se află trupa “Vouă”, care revine cu un sitcom la Național TV.

  • Începand de azi, în intervalul luni-joi, de la ora 22.00, National TV va difuza productia “Baronii”, noua gaselnita de televiziune a grupului umoristic Voua, trupa “de-acasei” pentru ca de ani buni umorul lor e prezent in grila televiziunii amintite. Investitia postului TV vizavi de aceasta noua productie e una semnificativa, avand in vedere ca numai pe decor s-au cheltuit circa 100.000 euro. :w00t:  :roflmao: Sursa: http://www.libertate...n...&sid=164918

Edited by megafanro, 15 October 2006 - 23:24.


#11
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Sitcom - Baronii "Vouă"

          

  

În aceasta seară, grupul Vouă debutează în primul lor sitcom. Este vorba despre "Baronii", regizat de Dan Tudor, serial ce va putea fi urmarit de luni pana joi de la ora 22:00, la Național TV. Coloana sonoră "Sunt un balcanic" este asigurată de Holograf.
  

  • "Baronii" este o reflectare acida la adresa societatii romanesti actuale, reprezentand la scara, e drept redusa, toate moravurile noilor imbogatiti si mai ales ale "elitei" politice dambovitene. In centrul actiunii se afla familia Carpanu, compusa din trei frati, care face legea dupa bunul plac in judetul Daramata. Traian Carpanu, Calin Carpanu si Nelu Carpanu, adica prefectul, primarul si presedintele filialei locale a partidului de opozitie, toti fosti securisti, aflati in rivalitate si mai ales intr-o permanenta lupta pentru putere.
    PAS INAINTE.
  • Dupa spusele lui Adrian Fetecau, ideea unui sitcom n-a venit din partea grupului, ci din partea National TV. "Va spun sincer ca a fost dorinta postului. In aceasta vara, dupa aproape trei ani de colaborare intre grupul Voua si National TV, conducerea si-a exprimat dorinta de a face un pas, sper eu, inainte, cu realizarea unui serial, care sa fie difuzat de luni pana joi la 22:00", ne-a declarat liderul grupului. Asa s-au pus bazele "Baronilor".
    RIVALITATE.
  • S-a pornit de la ideea ca, inainte de 1989, toti se intrebau cum traiesc potentatii zilei de la Ceausescu pana la activistii de partid. "Asa ca ne-am pus si noi intrebarea urmatoare: «Oare, imbogatitii actuali, astia care conduc acum si fac si dreg, oare cum or fi traind?». Si ne-am gandit noi sa ducem aceasta lume in judetul Daramata. Personajele principale sunt trei frati, doi buni si unul vitreg, prefectul, primarul si presedintele filialei locale a partidului de opozitie. Chiar daca se afla intr-o permanenta rivalitate, atunci cand este vorba despre afaceri din care sa iasa bani sunt foarte uniti", ne-a descoperit in cateva cuvinte Fetecau firul serialului. Si ca la orice sitcom care se respecta s-au investit nu mai putin de 100.000 de euro in decoruri. "Fiecare familie are decorul ei: Traian are o «casa stil nava», Calin are problema motocicletelor si a jucarelelor, iar Nelu si Tase, tata si fiu, o familie strangatoare de opere de arta au o casuta cu foarte multe tablouri", ne-a povestit Fetecau. Insa se stie foarte bine ca politica nu poate fi separata de femeile frumoase. Asa ca si in "Baronii" sunt trei gratii blonde: Mihaela Cocos, Luciana Popa si Andreea Andrei. Vor mai fi si alti invitati-surpriza, precum fostul campion mondial de box Leonard Doroftei care va boxa cu Marilena Chelaru.
              [ http://www.jurnalul.ro/poze/0/0/0/0/0/6/4/0/4/64042poza_interior.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa:     http://www.jurnalul....nii__voua_.html
ÎN FAMILIE. Traian, Calin și Nelu Carpanu, într-o intalnire amicală

Edited by megafanro, 16 October 2006 - 01:35.


#12
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
Shinobi va fi difuzat  de Național TV, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.30.  Noua acțiune japoneză.  
    
  • Național TV a reușit achiziționarea unui film special pentru  cinematografia modernă, reprezentativ pentru noua școală de film de  acțiune japoneză, aflată deja într-o etapă ulterioară generației care a  produs "Crouching tiger, hidden dragon". Este vorba despre "Shinobi  Războinicii din umbră", film realizat după un joc video, care a avut un  succes extraordinar în întreaga lume, și care a creat invidie din  partea unor giganți ai genului, cum  sunt producătorii seriei  Matrix. Deși aceasta nu este o pagină de recomandări, prezentăm acest  film, pentru că este primul de acest gen difuzat de vreo televiziune  din România.
  • Totul a plecat de la un joc video, datând din 1987.  Plin de efecte vizuale, promovând omul supranatural, prin arte marțiale  și puteri nemărginite, acesta s-a dezvoltat de-a lungul timpului,  ajungând să fascineze o lume întreagă. În timp, jocul a ajuns în  stadiul de redutabil adversar pentru "Spider-Man" și "Batman", eroii  din benzile desenate ale copiilor, care, cu trecerea timpului, au  cunoscut succesul marilor ecrane.
  • Popularitatea imensă a numelui  Shinobi și ideea pe care o promova acest joc video fascinant l-au  determinat pe regizorul japonez Ten Shimoyama să treacă la acțiune și  să creeze un film de succes, plin de efecte vizuale și menținând ideea  de supranatural. Întreaga idee este transpusă pe fundalul unei povești  de dragoste impresionante, asemănătoare poate doar cu cea din celebra  piesă a lui William Shakespeare, "Romeo și Julieta". Acțiunea filmului  se bazează pe povestea de dragoste dintre un bărbat și o femeie, care  fac parte din două clanuri de luptători ninja diferite. La începutul  erei Tokugawa, aceste clanuri au fost exilate într-o zonă montană.  Fiecare clan avea câte o așezare pe un versant al muntelui, unde  luptătorii își perfecționau puterile speciale: își schimbau  înfățișarea, se puteau deplasa cu viteza luminii, iar femeile erau  capabile, cu un simplu sărut, să ucidă... Frumoasa Oboro este nepoata  lui Ogen, femeia care conduce respectatul clan Iga, iar Gennosuke este  fiul lui Danjo Kouga, conducătorul puternicului clan Kouga. Cele două  clanuri nu se înțeleg, iar un decret imperial le interzice să își  împărtășească tehnicile unul altuia. Între Oboro și Gennosuke se naște  o poveste de dragoste impresionantă și, totodată, imposibilă.
  • Chiar  și celebrii creatori ai trilogiei "Matrix", frații Wachowski, s-au  arătat extrem de interesați de acest film, care le-a stârnit orgoliul,  cel puțin prin efectele speciale excepționale, care le depășesc pe cele  din cunoscuta trilogie americană. Astfel, ei vor să realizeze un remake  după această producție japoneză, aducându-l din atmosfera luptătorilor  Ninja japonezi în lumea complexă a spionilor și încercând să depășească  ceea ce au făcut japonezii, lucru însă destul de dificil. De menționat  că nebunia longevivului joc video Shinobi s-a amplificat după lansarea  filmului, ultima versiune a jocului preluând cu fidelitate povestea din  film.
  • Produs în 2005, "Shinobi - Războinicii din umbră" a fost  nominalizat la Festivalul Filmului Asiatic din acest an, de la New York.
Shinobi va fi difuzat  de Național TV, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 20.30.
Sursa: http://www.adevarulo...eza_204717.html


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate