Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
The worst of evil

Proiect de lege: Romanii vor achi...

Dopuri / casti amortizare zgomot ...

2 job-uri de 8 ore simultan.
 VW e-Up second hand sau alternati...

Reparatie scara mozaic vechi

Cablu curte destinat deplasarii l...

Sfat de cumparare pentru un Jagua...
 La mulți ani @mishu_bz!

La mulți ani @kyrre!

PF vinde 3 autoturisme ce se inti...

Suturi la relantii 2.0 tdi + fum ...
 Tencuiala exterioara casa caramid...

Restituire RCA Allianz

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?
 

Fac.Informatica Iasi ( Univ.Al.I.Cuza)

- - - - -
  • Please log in to reply
1430 replies to this topic

#1081
Ann0nim

Ann0nim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,082
  • Înscris: 07.04.2008
Intai o sa vorbesc putin despre AC. Eu am facut mate-info in liceu, si din toata clasa eu am fost singurul care s-a dus la FII, iar 5 colegi s-au dus la AC(restul nu conteaza). Aia nu stiu de ce s-au dus la AC, pentru ca intrau sigur la buget la FII, dar asa au vrut ei, si doua colege au intrat printre primele la AC. Din aia 5, toti regreta ca s-au dus acolo, materia e cam naspa, e multa matematica, si pur si simplu nu le place ce fac, nu pentru ca ar fi prea greu. Colegele alea doua de care am zis mai devreme, se descurca bine la AC, dar nu le place. Unul din ei, are 8 restante, asa ca i-am zis sa vina la FII, ca o sa-i placa mai mult, e mai usor, si e si facultatea mai buna, si asa o sa si faca.
Concluzia: La AC e mai greu, si materia e mai naspa ca la FII, deci intereseaza-te dinainte ce cursuri o sa faci la ambele facultati, vezi despre ce e vorba, gandeste-te daca o sa-ti placa si daca o sa te descurci macar ca sa treci, si apoi faci o alegere.

1. Oriunde depinde de cat de mult inveti, si cat de repede prinzi. Ai zis ca ai facut C++, deci primul semestru nu o sa ai probleme, poate nici al doilea. La mate daca inveti de la inceput si iesi un pic la tabla o sa treci, ca iti trebuie doar 45 de pct din 100, dar nu se obtin daca stai in banca si nu faci nicio tema. Tragi tare la inceput, macar o luna, si ai trecut sigur, si la logica e la fel. La celelalte e mai usor, si daca vrei o sa-ti descriu cursurile din anul I mai detaliat, dar cele mai grele din semestrul I mi s-au parut Matematica si Logica.

2. Nu sunt in masura sa-ti dau un raspuns aici, pentru ca am picat si nici nu prea stiu cum sa-ti explic mai bine.

3. Nu ai fizica :thumbup:

4. E destul cat ai invatat tu, ai un obiect care se cheama Algoritmi si Programare la care inveti C++ de la 0, doar ca intr-o luna l-ai terminat :lol: , asa de repede te trece prin materie. Backtracking o sa faci la sfarsitul semestrului, o sa ai cateva problema intr-o tema, si sunt usoare.

5. Cica la FII poti sa te descurci si daca nu ai facut mate-info in liceu, dar foarte greu reusesti asta, trebuie sa stii ce-i ala un limbaj de programare, sintaxa lui, si cativa algoritmi simpli, ca sa nu ai probleme.

6. Da

7. Anul trecut nu s-a dat examen, si eu tot B2 am avut, dar anul asta nu stiu ce o sa fie.

Aici ai cursurile de la FII.
Dupa parerea mea, cea mai buna alegere ar fi sa vii la FII.

Edited by Ann0nim, 06 July 2011 - 21:31.


#1082
AdrianMar

AdrianMar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 21.09.2008
Îți voi răspunde la întrebări ușor pe scurt, dacă vrei mai multe detalii, să spui. Nu e un obicei frumos, dar mă voi da exemplu pe mine, pentru că mă recunosc perfect în descrierea ta.

1. a) Semestrul I

Algoritmi si programare - Dacă în liceu ai făcut informatică (programare) (și bănuiesc că ai făcut), cu o recapitulare prin septembrie a materiei te vei descurca. Se face C++.
Comunicare in medii electronice - HTML, CSS, foarte ușor. (fără examen).
Arhitectura calculatoarelor si sisteme de operare - Materie ceva mai dificilă. Cu o atenție ridicată pe la cursuri și laboratoare vei trece ușor însă.
Logică pentru Informatică - Așa cum îi spune și numele, o materie logică. Ceva mai mult de tocit pentru o notă mare, destul de ușor de trecut dacă ești atent la seminarii.
Matematica - O materie care mie personal nu mi-a plăcut deloc. Trebuie să înveți mult, să fii foarte atent, să lucrezi acasă pentru o notă mare. Pe de altă parte ca să treci nu e chiar așa de greu. Cu note penibile în teme și în examene, am reușit să iau 6 doar prin prezență și activitate la seminar / consultații.

B) Semestrul II

Probabilitati si statistica - O materie urâtă și oarecum inutilă. Laboratoarele sunt ușoare, dar examenul de curs e urât tare. Anul acesta nota majoritară a fost 5, cu destule indulgențe. E important să fii activ la laborator. Te ajută și la nota finală.
Programare orientata-obiect - O materie dificilă pentru unii, dar una dintre cele mai importante din anul I. O extindere a AP-ului din primul semestru. Pe prima parte vei avea de făcut o temă (anul acesta a fost o agendă telefonică), iar pe partea a doua va trebui să dezvolți acea temă pentru a include Design Patterns.
Practica hardware - În prima parte se continuă materia de la Arhitectura Calculatoarelor din semestrul I cu ceva noțiuni mai avansate. Dacă ai fost atent atunci și ai înțeles, acum nu vei avea probleme. În partea a doua trebuie făcută o interfață grafică pentru tema de la POO. Nu se dau examene la curs, ci doar testare de laborator pe prima parte.
Sisteme de operare - Importantă, dar destul de plictisitoare pe alocuri. Dacă ești fan UNIX, sisteme și alte cele, îți va place. Mie personal nu mi-a plăcut, dar nu a fost prea dificil de trecut.
Fundamentele algebrice ale informaticii - Aici pășim pe teren sacru, trebuie să ne apărăm de blesteme divine.  :peacefingers: Eu am făcut seminarul cu Ioana Leahu, o profesoară în adevăratul sens al cuvântului, de la care am reușit să înțeleg foarte bine. La curs nu am putut asista, lucru care mi-a cam dăunat în sesiune. Singura mea restanță. Materia acestui obiect este destul de vastă, dar interesantă în mare parte. Dacă nu îți blestemai zilele pe la algebră în liceu, chiar s-ar putea să-ți placă.

2. Ți-am explicat mai sus.

3. Fizică nu se face.

4. Cu materie de liceu bine definitivată, îți va plăcea facultatea. :) Recapituleaz-o înainte de începerea anului.

5. Materia de liceu. (teoretic chiar sub ea, dar fără ea îți va fi destul de greu).

6. Absolut. Vorbești la secretariat după ce se afișează distribuția grupelor, sau la începutul anului, nu știu sigur.

7. Aici nu știu sigur, dar și anul trecut era în plan o secție de engleză care nu s-a mai realizat. Nu cred că se va face nici anul acesta.

Slujbe sunt multe, depinde de tine ce îți va surâde în timpul facultății să aprofundezi. Facultatea nu îți oferă o slujbă, doar îți arată drumul spre niște porți pe care poți alege să le deschizi sau nu.

Și mai puține cuvinte: Programare -> FII. Mate, fizică și (poate nu așa mult accent pe) Programare -> AC. Alegerea îți aparține. Eu personal nu m-am ofticat niciodată că am venit la FII.

#1083
nightteacher

nightteacher

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 110
  • Înscris: 26.01.2011
@Ann0nim - Nici eu nu am facut mate-info in liceu, dar fac acasa destul c++ incat sper ca o sa ma pot descurca. Logica computationala se face, nu`i asa?

#1084
AdrianMar

AdrianMar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 21.09.2008
Ca materie, se numește logică pentru informatică. Sfatul meu este să nu vă apucați să învățați de pe-acum ce materii vi se vor preda. În primul rând vă veți plictisi repede și veți renunța (după examenul de bac nu cred că mai aveți prea mult chef de învățat). În al doilea rând, veți crede că știți deja atunci când vi se vor preda corespunzător și nu veți fi atenți. În final veți pierde mai mult decât veți câștiga. Singurul lucru pe care vi-l recomand în vara asta este o recapitulare spre sfârșitul vacanței a Informaticii din liceu.

P.S.: Asta e doar părerea mea, puteți face orice altceva. :)

LE: Poate face cineva actualmente în anul trei un plan al materiilor din anul doi. Ar fi mai mult decât binevenit.

Edited by AdrianMar, 06 July 2011 - 22:02.


#1085
thelion

thelion

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 21
  • Înscris: 05.05.2008
Merci! Din cate vad se pare ca o sa fim colegi in octombrie!
(scuze pt insistenta dar ar trebui sa-mi fac griji pt buget cu 9.15 ? )

#1086
AdrianMar

AdrianMar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 21.09.2008
Cu plăcere, te așteptăm! Teoretic ar trebui să intri la buget chiar din prima tranșă (înainte de retragerea dosarelor). Practic nu poate garanta nimeni nimic. :)

#1087
Irnuk

Irnuk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 15.05.2007
Un scurt rezumat despre ce s-a facut in anul II semestrul I la info in anul universitar 2010-2011.

In general anul II e mai greu decat anul I, in sensul ca sunt mai multe teme/proiecte. Totusi e destul de ok deoarece daca ai lucrat ceva la temele din anul I, ai capatat experienta si o sa iti vina mai usor. Pentru prima oara pana acum  (din ce imi amintesc) , apar proiectele in echipa (2-4 persoane sau la IP(Ingineria Programarii sem II) chiar mai multe).

Atentie! Urmatoarea prezentare e din perspectiva celor care vor sa invete si sa isi faca temele, nu sa ia un proiect/temele gata facut/facute si sa le predea.

Retele de calculatoare(RC)

Probabil cea mai solicitanta materie deoarece sunt destul de multe cunostinte noi, dificile pentru unii. Noi am avut de facut 2 teme (de precizat ca este programare C/C++ sub linux) care erau destul de ok daca invatai oleak si te-ai descurcat la AP/POO. In a-2a parte a semestrului aveai de dezvoltat un proiect mai amplu de preferinta in Qt(se face programere c++, iar Qt este foarte misto, adica este usor de folosit si are f multe clase ajutatoare cu o groaza de metode deja implementate. Trebuie doar sa citesti in documentatia de la ei, care deasemenea este foarte vasta).
Erau 3 clase de proiecte: usoare(nota maxima 6), medii(nota maxima 8), mai dificile(nota maxima 10). Pentru contributii suplimentare la proiect se putea lua pana la 3 pct bonus. Desi cand se afiseaza habar nu ai ce este cu cerintele, daca iti bati putin capu o sa ti se para mult mai ok.

In saptamana a-8a se dadea un examen optional. Aici am sa insist putin deoarece cei care au trecut acum in anul 3 au avut mai multe intrebari legate de examen si nu prea a avut cine sa ne raspunda. Examenul este optional adica poti sa il dai sau nu. Daca il dai insa si il pici, il poti reda in restanta(asa a fost anul asta, anul viitor vedeti ce va zice la curs), dar daca si atunci il pici nu promovezi materia. In schimb daca nu il dai deloc nu pici. El te ajuta doar ca sa ai o nota mai mare (nu cred ca a fost cineva cu 10 fara examen). El a valorat 2 pct din maxim 10(fara bonus) cate are materia dupa care se face gauss. Daca luai macar 5 la el aveai sansa sa iei chiar 2 pct in plus la nota finala. Revenind la examen el nu este f dificil, dar nici ushor. Din cate imi amintesc era jumatate de ora(pot sa ma insel vedeti la curs) si aveai dreptu cu orice material scris pe banca(nu mai stiu daca aveai voie si cu laptop). Erau 4 subiecte. Primul era o portiune de cod in care trebuia sa explici niste chestii (ce e listen, accept) care nu era f dificil, a-2lea avea o adresa IP si trebuia sa zici mai multe chestii despre ea si sa faci niste transformari cu aceasta care iar era ok. Daca le faceai pe astea 2 perfect mi se pare ca luai 5. Celelalte 2 nu mi le mai amintesc exact, doar ca ex 3 era ceva de teorie care gaseai informatii in curs si trebuia sa te gandesti si tu oleak la el, iar la 4
nu se gaseau detalii in curs dar erau in cartea lui Tanenbaum : Computer Networks, pe care daca o cauti se gaseste si in romana (din ea e recomandat macar sa citesti atent daca te duci la examen).

Se mai poate prezenta si un fel de referat si mai iei niste pct in plus. In mare e ok materia si pt mine a fost cea mai interesanta.

Baze de date(BD)

Aici o sa invatati despre bazele de date relationale la curs, si o sa aplicati cunostintele folosind Oracle, la laborator. Inceputul e cam ce ar fi trebuit sa se faca in cls 12, dar dupa lucrurile evolueaza. La curs examenul cel putin anul asta nu a fost f dificil deoarece au fost multe exercitii, dar pentru care trebuie sa inveti oleak, si mai e si o groaza de teorie care e cam naspa. Oricum nu e f greu de trecut daca itzi pui oleak mintea cu el. La laborator sunt multe teme (cam in fiecare saptamana), nu foarte grele, dar pentru care trebuia sa muncesti oleak. Se dau si 2 examene de laborator (din ce imi amintesc) si 2 examene de curs, dar nu trebuie sa ai f multe pct pentru a promova, in sensul ca se obtin destul de facil. Dar ca sa treci trebuie sa muncesti oleak si sa te concentrezi asupra cursurilor macar inaintea examenelor.

Limbaje formale, automate si compilatoare(LFAC)

O sa incep cu un sfat si anume sa va duceti la cursuri macar in partea a-2a pentru ca sunt niste notiuni destul de ciudate la prima vedere. Cursul e sustinut de domnul Grigoras si explica bine. In prima parte se face seminar si in a-2a laborator. La seminar se fac exercitii dupa materia de la curs. Exercitiile contin notiuni precum gramatici si tot felul de chestii de care nu am mai auzit pana atunci, dar daca esti atent la seminar le prinzi repede. Trebuie sa rezolvi exercitii ca sa te puncteze. La noi a fost aprox 5 exercitii ca sa iei nota 5. E bine sa te chinui oleak la inceput ca dupa se complica lucrurile si daca nu stii nici alea dinainte o sa fie greu sa recuperezi. Primul examen de curs e mai simplu si se da oleak de teorie si oleak de exercitii ca cele de la seminar. In a-2a parte se face laborator si trebuie implementate niste parsere(echipe de maxim 2 pers). Nu sunt chiar grele si cel putin noua ni s-a explicat destul de bine la laborator ce avem de facut si cum sa facem. Al-2lea examen la curs e mai greu si de asta e mai bine sa faci bine la primu. Oricum nu e imposibil si daca inveti iar niste teorie si iar niste exercitii(care de data asta nu se fac decat la curs la tabla, nu si la laborator) este ok. Formula de calcul a notei e mai complicata asa ca va las pe voi sa descoperiti cum e mai usor sa luati note mari.

Algoritmica grafurilor(AG)

E o materie la care am facut doar seminar. Iesi la tabla faci niste probleme si iei pct la seminar. Se puncteaza si prezentele!!! Problemele la inceput sunt mai usoare si dupa devin din ce in ce mai grele. Chiar daca nu esti sigur pe tine poti sa iesi la tabla si te ajuta proful. Ca sa iei nota mai mare sau sa itzi fie mai usor sa promovezi examenul e bine sa faci niste puncte de activitate. Au fost 3 teme grele care cantareau destul de mult la punctaj. Se faceau in echipe de cate 2 pers si daca prindea solutii copiate intre alte echipe nu era f ok (am uitat daca punea penalizare sau punea 0 la tema). Examenul a fost grelutz, cu orice material pe masa (chiar si laptopul) dar daca nu prea stiai cum se fac degeaba le aveai.Oricum notele la examen au fost f ok, rezultatele s-au dat imediat si nimeni nu se astepta sa ia atat de mult cat a luat (poate doar cei care au picat se asteptau sa ia mai mult).

La optionale e relativ. Eu am facut Coduri si criptografie si am avut 6 teme, de implementat in fiecare cate un criptosistem. Au fost asa si asa ca dificultate (unele mai usoare unele chiar f grele) dar nu era f dificil nici sa treci nici sa iei nota mare. Examenul de curs a fost naspa si dificil si valora 50% din nota finala (nu se facea gauss). Oricum s-au luat si note mari si note mici, iar personal nu imi pare rau ca am ales acest optional deoarece am invatat multe chestii care ma ajuta si m-au ajutat la alte materii.

La restul optionalelor din ce am auzit a fost mai usor, dar pentru mai multe detalii rog pe cineva sa ma completeze.

Engleza e la fel ca in celelalte semestre.

Daca eu am zis aici ca e usor la unele materii si voi descoperiti ca e mai greu, imi cer scuze. Fiecare materie din anul II e grea si devine cu atat mai usoara cu cat inveti/lucrezi mai mult.

Pentru sem II daca mai sunt persoane interesate sa spuna si o sa fac si acolo un rezumat cand o sa am timp si chef. Daca aveti nelamuriri legate de o anumita materie puteti intreba si o sa va raspund cum pot.

#1088
AdrianMar

AdrianMar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 21.09.2008
Cu toată dificulatea crescândă, sper ca anul II să fie la fel de plăcut ca și primul. Mulțumim pentru descrierea primului semestru și da, și pentru semestrul doi ar fi foarte apreciată! Când ai timp și chef. :)

#1089
Irnuk

Irnuk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 15.05.2007
pentru mine anul II a fost mult mai placut decat primul. Am invatat chestii la care nici nu ma gandeam acum 1 an. Chiar daca e mai greu o sa vezi ca o sa fie misto, cel putin semestrul II care e mai mult practic decat teoretic.

#1090
casucristy

casucristy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 04.04.2011
Si eu vreau sa dau la FII. As putea spune ca imi place informatica la nebunie...in schimb matematica nu prea. In liceu m-am bazat mai mult pe informatica (am facut intensiv) dar am studiat mult si in practica multe chestii. As vrea sa va intreb: cam cum e matematica in facultate...si se studiaza doar primul semestru? Sau pe tot parcursul a celor 3 ani...?
In al doilea rand...as vrea sa va intreb daca am vreo sansa la buget cu media 8.22 (stiu ca e cam mica dar m-au cam "pacalit" astia la corectat la informatica :( ) si am fost plecat dupa bac si nu am mai avut ocazia sa fac contestatie...

#1091
AdrianMar

AdrianMar

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 156
  • Înscris: 21.09.2008
Am mai spus, dar mă simt nevoit să repet. Înainte de a pune o întrebare, încercați să vă informați și din alte surse (site-ul + blog-ul facultății și acest forum). Ai mai sus materiile din primul an, ai pe site-ul facultății planul de învățământ cu toate materiile de licență și master. Ca să îți fiu însă de ajutor, matematică se face în anul I, semestrul I (Matematică), anul I, semestrul II (Fundamentele Algebrice ale Informaticii) și un opțional în anul II, semestrul I (Modele continue și Matlab). În rest se face programare. Legat de a doua întrebare, teoretic ai șanse. Oricum, dacă nu intri la buget în primul semestru poți trece foarte ușor în al doilea, luând note decente la examene.

#1092
fd17

fd17

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 19.04.2010
Am si eu o "mica" intrebare. Am vazut anul trecut ca s-au inscris peste 1300 la info la FII... Ok, problema e urmatoarea...Sunt multi cu medii mari care se inscriu, dar nu raman acolo.

Ei practic, dupa ce se termina perioada inscrierilor, o sa afiseze listele cu toti care au fost acceptati(buget + taxa). Ce se intampla cu restul? Pentru ca poti ajunge cu 8.50 sa nu intri in primele 350 locuri.. Teoretic ar trebui sa fii respins, corect?  Pai daca esti respins, teoretic ar trebui sa-ti retragi dosarul de acolo si sa te orientezi in alta parte, nu? De unde aflu eu cand se retrag ceilalti si cum/cand coboara media de admitere?

Cand se afiseaza listele finale?

#1093
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Buna. Maine dau si eu o fuga pana la Iasi ca sa imi depun dosarul. Intrebarea mea este daca trebuie depuse diploma ( ma rog, adeverinta) si foaia matricola in original sau pot folosi si copii legalizate? Nu de alta, dar documentele originale le depun la Poli. Mersi.

#1094
fd17

fd17

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 19.04.2010
Cred ca trebuie sa le depui intai cele originale, dupa care vei primi o adeverinta de acolo...Si acea adeverinta o prezinti alaturi de celelalte documente la FII.

Citeste si la ei pe site, ar trebui sa scrie totul acolo http://admitere.uaic.ro/licenta-2011/

#1095
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Mda, pai nu prea imi permit sa merg pana la Bucuresti, sa ma duc apoi la Iasi si apoi iar la Bucuresti. :\ O sa iau fisa de inscriere online unde scrie ca depun originalul la Poli si o sa le-o arat in caz ca e nevoie, desi ma indoies ca o sa ma ajute cu ceva.

#1096
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Deci, nu este nicio sansa sa ma inscriu la Iasi, cu copii legalizate, daca acolo ajung prima oara? :(

#1097
Dida

Dida

    Passion for rings.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 25.07.2006

View Postkastor, on 11th July 2011, 22:07, said:

Deci, nu este nicio sansa sa ma inscriu la Iasi, cu copii legalizate, daca acolo ajung prima oara? :(
Cel mai sigur raspuns vei primi de la sursa, deci suna la un numar de la secretariat si pune problema: http://www.infoiasi..../Administration

LE: In final, daca nu se poate altfel, nu poti merge la bucuresti intai si apoi in iasi?

Edited by Dida, 11 July 2011 - 21:30.


#1098
kastor

kastor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 17.12.2006
Mna, as putea sa depun originalul la Iasi si sa merg cu copii+adeverinta la Bucuresti, insa in caz ca as intra acolo, as fi nevoit sa ma intorc la Iasi, iar apoi sa ma duc iar la Bucuresti, insa incerc sa minimizez costurile, avand in vedere ca ai mei nu o duc chiar foarte bine dpdv financiar acum.

Oricum, posibila colega botosaneanca :D, am sanse de a intra, la buget, cu media 9.30?

Edited by kastor, 11 July 2011 - 22:37.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate