Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

Unde sa NU ne cazam in Romania

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
808 replies to this topic

#739
jonyy

jonyy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 19
  • Înscris: 28.08.2008
Buna , stie cineva in ce conditii se sta la  Camping Aurora din Cartisoara? Multumesc anticipat!

#740
adelmina

adelmina

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 03.12.2007
Sinaia, 26 iulie.

Atrasi de evenimentele anuntate pt. aceasta zi in Sinaia ( EuropaFest, Targul de Bunatati, Campionatul National de Viteza in Coasta, etc...) am ajuns aici duminica dimineata. Orasul era plin de lume, multi turisti straini, de toate natiile.
Dar.....

1. Terasa de la Peles-primul popas.

La o masa langa noi, un grup de turisti, binedispusi, o saluta cu "Sarut mana Doamna" pe "doamna" care stergea masa. Aceasta nici nu ridica ochii spre ei, mormaie ceva printre dinti, mai da o carpa si pleaca. Turistii raman perplecsi privind lung in urma ei.

2. Steaks House Sinaia-al doilea popas.

Este locul unde de ceva vreme ne oprim pentru masa de pranz.
Dar...fetele care serveau erau fie abatute, fie obosite, ca se uitau prin tine si daca nu ar fi deschis gura, usurel, sa raspunda la intrebarile noastre, am fi crezut ca au angajat niste zombie.
"Cireasa de pe tort" : mancarea, adusa rapid, era complet nefacuta. Carnea de vita nu se putea mesteca, orezul se rontaia in dinti.

3. Terasa restaurantului hotelului Palace-ultimul popas.

Aici a fost chiar distractiv: chelnerita venita prompt, dar....... 20 de minute pana au venit cele 2 cafele, pline ochi cu o gheata maruntica si fara gust de cafea, 20 min. pana a venit sa-i cerem nota de plata. La nota s-a incurcat, dar nu am mai apucat sa-i spunem pt. ca am lasat banii pe masa si am plecat. Altfel, se duceau inca 20 de minute din viata noastra (noi am crezut ca era setata pe multipli de 20).

Un pic off-topic, doar spre comparatie:

1. Rezervare vila Corfu, acum 2 ani, pt. anul trecut, cu plata a 30% avans si pierderea acestuia la anularea rezervarii. Anul trecut nu am ajuns dar anul acesta am rezervat tot acolo. Surpriza: la finalul sejurului, cand sa platim, grecul a venit cu o agenda in care avea rezervarea noastra veche si absolut toata suma a intrat in pretul final.
2. La discutia de mai sus, pt. ca am acceptat sa platim cu bani, grecul (unul din cei doi frati proprietari) a venit cu un aperitiv pentru noi si ceva bauturi, ca " asa este frumos la o discutie amicala"
3. La o terasa in orasul Corfu, pe jumatate goala, cineva dim familia greaca statea la o masa. Pt. ca a avut impresia ca eu ma uit spre acea masa, s-a ridicat instantaneu si ne-a oferit-o. L-am lamurit cu greu ca nu asta ne-a fost intentia, dar gestul ramane.

Fara comentarii!

#741
takemeintoyourskin

takemeintoyourskin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,824
  • Înscris: 14.05.2010
Evitati Rin airport hotel , murdar , personal plictisit-tafnos, preturi pe masura - 78euro camera double, parcarea nu este inclusa in pretul cazarii, iar noaptea nu se poate dormi datorita muzicii data extrem de tare in saloanele pentru evenimente, cand am plecat dimineata la 6 din hotel se auzea muzica de la sute de metri distanta de hotel, mai au si apartamente de vanzare in acelasi complex, oare cat de nebun trebuie sa fii sa-ti cumperi apartament intr-o zona in care in perioada nuntilor vineri/sambata/duminica iti duduie muzica in cap toata noaptea. O experienta tare neplacuta cu acest "hotel" de 4 stele.

#742
VISDEZIAZI

VISDEZIAZI

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 07.03.2015
Evitati Complexul Valea Iazurilor din Calarasi la 25 Km de Bucuresti. Loc excelent pentru weekend foarte frumos amenajat dar....ne-am cazat acolo pentru un weekend am stat toata noaptea la sprit dupa care ne-am culcat ,dar am lasat in frigiderul de pe terasa multa bautura si mancare pentru a doua zi. Era a noastra o adusesem cu noi.Dimineata insa au venut femeile de serviciu si au luat tot.Am, cerut explicatii si a venit patronul pe nume Petrut ,genul bisnitar in slapi cu tatuaj si Mercedes , a spus ca daca nu ne convine sa plecam , noi am insistat sa ne dea baxurile de bere inapoui ,iar el a spus sa ne potolim ca daca e , cheama niste baieti din sat si ne potolesc ei.
Am crezut ca nu auzim bine.Nu ne-am lasat impresionati ( noi eram un grup , toti colegi de munca) si i-am spus sa-i cheme pe cine vrea sa vedem ce se intampla.
Pana la urma a venit altul care am inteles ca era frate-sau care a aplanat conflictul , iar la plecare receptionera si-a cerut scuze in soapta.
Pacat de locatie , cu asa derbedei deghizati in hotelieri .

#743
turist2015

turist2015

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.08.2015
Pensiunea Clasic - Curtea de Arges

Am stat la aceasta pensiune in luna agust 2015.
Bile albe: locatia langa manastire, parcare mare, camere frumos amenajate
Bile negre:
1) au spus ca au aer conditionat - cand am ajuns am aflat ca instalatia de aer conditionat era stricata de mult
2) noaptea a plouat - a curs apa din tavan pe podea langa prize, laptop,
3) au avut petrecere de botez - nu ne-au anuntat pentru ca am fi putut anula si sta la orice alt hotel sau pensiune. Am aflat singuri ca au petrecere pentru ca am vazut ca ornau mesele. Ni s-a spus sa stam fara griji ca  nu se va auzi muzica si ca petrecerea se termina oricum la ora 23. Rezultatul: am avut parte de muzica foarte tare de vibrau geamurile pana la ora 2:30 dimineata.

Cand ne-am plans de conditii am avut parte de tratament infect din partea personalului. Presupun totusi ca as fi avut o experienta placuta daca le-ar fi mers aerul conditionat, daca nu le-ar fi plouat in camere, daca ar fi fost liniste si daca personalul ar fi fost mai civilizat. Ideea e ca daca vreau muzica pana la ora 2:30 ma duc la discoteca nu la pensiune. Normal era sa ni sa spuna dinainte ca au petrecere sau macar sa nu fi fost mintiti ca nu se va auzi muzica.

Edited by turist2015, 28 August 2015 - 12:37.


#744
mihaistoian

mihaistoian

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 586
  • Înscris: 02.11.2009
In Fagaras nu va recomand Pensiunea Onix, deoarece, desi camerele sunt curate, paturile sunt mici, mobilierul este vechi nerecomandat persoanelor cu probleme de alergie, telecomanda de la Tv nu functiona, veiozele nu functionau, nu ai frigider ori minibar in camera, dusul nu avea cabina si nici perdea, iar tarifele solicitate nu sunt justificate de serviciile oferite.
Restaurantul pensiunii, desi serveste o mancare buna, are un program neadecvat, de la 10 dimineata pana la ultimul client, astfel ca dimineata trebuie sa mananci micul dejun in alta parte

#745
pixtrix

pixtrix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.10.2006
Pensiunea Kelmen din Praid

Am rezervat in luna iulie pentru luna august 3 camere pentru 3 nopti, cu avans virat in cont de 300 lei. Preturile afisate pe site-ul pensiunii aratau ca trebuie sa platim o noapte cu 110 lei si 2 cu 100 lei. Ne-am inteles la telefon ca vom plati un tarif de 100 lei pe fiecare dintre cele 3 nopti.
La data cazarii au inceput surprizele neplacute:
1. Pensiunea pentru care am facut rezervare era Kelemen 1, iar ei ne-au cazat la Kelemen 2, trei case mai jos pe aceeasi strada, intr-o constructie in curs de amenajare, cu curtea si gradina neterminate, complet diferite de ceea ce aratau ei in poze si de ceea ce rezervasem noi.
2. Dupa prima noapte de cazare, patronii au venit si sub pretextul ca trebuie sa plece in Ungaria, ne-au cerul toti banii. Cand am vrut sa platim, ni s-a cerut un tarif de 110 lei pe noapte si camera, mai mare decat cel afisat pe site si altul decat cel la care ne inteleseseram la telefon. Orice incercare de intelegere amiabila s-a lovit de atitudinea lor dura si nepoliticoasa. Am ajuns pana la a intra de pe un telefon pe site-ul pensiunii si a-i arata tariful acorect. Nu a vrut sa tina cont de asta. Ca sa nu ne stricam complet concediul, care oricum era compromis, am cedat si le-am achitat cat au dorit. Probabil ca, daca am fi vorbit in ungureste, am fi fost tratati corect. Asa, am platit probabil "taxa pe etnie". Daca romanii nu sunt bineveniti la aceasta pensiune si trebuie taxati suplimentar, macar sa scrie pe site, ca sa stie toata lumea.
3. Acestea fiind date, este ultimul loc pe care l-am recomanda cuiva pentru petrecerea unui sejur, oricat de scurt ar fi el. Oricine ar dori sa se cazeze acolo, trebuie sa nu se lase inselat de pozele idilice de la Kelemen 1, pentru ca s-ar putea oricand sa aterizeze, desi nedorit, la Kelemen 2, la tarife care nu justifica deloc conditiile oferite ( in loc de gazon: pamant gol si pietris, in loc de piscina, zero barat, in loc de gratar, o chestie metalica pe roti si in loc de foisor, un cort mizerabil si niste scaune imputite pe care iti era sile sa te asezi).
Exista destule pensiuni superbe si cu patroni amabili la care sa va cazati! Nu faceti greseala pe care am facut-o noi!

#746
nicuzv

nicuzv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 23.10.2012

View Postpixtrix, on 13 septembrie 2015 - 01:13, said:

Pensiunea Kelmen din Praid

Am rezervat in luna iulie pentru luna august 3 camere pentru 3 nopti, cu avans virat in cont de 300 lei. Preturile afisate pe site-ul pensiunii aratau ca trebuie sa platim o noapte cu 110 lei si 2 cu 100 lei. Ne-am inteles la telefon ca vom plati un tarif de 100 lei pe fiecare dintre cele 3 nopti.
La data cazarii au inceput surprizele neplacute:
1. Pensiunea pentru care am facut rezervare era Kelemen 1, iar ei ne-au cazat la Kelemen 2, trei case mai jos pe aceeasi strada, intr-o constructie in curs de amenajare, cu curtea si gradina neterminate, complet diferite de ceea ce aratau ei in poze si de ceea ce rezervasem noi.
2. Dupa prima noapte de cazare, patronii au venit si sub pretextul ca trebuie sa plece in Ungaria, ne-au cerul toti banii. Cand am vrut sa platim, ni s-a cerut un tarif de 110 lei pe noapte si camera, mai mare decat cel afisat pe site si altul decat cel la care ne inteleseseram la telefon. Orice incercare de intelegere amiabila s-a lovit de atitudinea lor dura si nepoliticoasa. Am ajuns pana la a intra de pe un telefon pe site-ul pensiunii si a-i arata tariful acorect. Nu a vrut sa tina cont de asta. Ca sa nu ne stricam complet concediul, care oricum era compromis, am cedat si le-am achitat cat au dorit. Probabil ca, daca am fi vorbit in ungureste, am fi fost tratati corect. Asa, am platit probabil "taxa pe etnie". Daca romanii nu sunt bineveniti la aceasta pensiune si trebuie taxati suplimentar, macar sa scrie pe site, ca sa stie toata lumea.
3. Acestea fiind date, este ultimul loc pe care l-am recomanda cuiva pentru petrecerea unui sejur, oricat de scurt ar fi el. Oricine ar dori sa se cazeze acolo, trebuie sa nu se lase inselat de pozele idilice de la Kelemen 1, pentru ca s-ar putea oricand sa aterizeze, desi nedorit, la Kelemen 2, la tarife care nu justifica deloc conditiile oferite ( in loc de gazon: pamant gol si pietris, in loc de piscina, zero barat, in loc de gratar, o chestie metalica pe roti si in loc de foisor, un cort mizerabil si niste scaune imputite pe care iti era sile sa te asezi).
Exista destule pensiuni superbe si cu patroni amabili la care sa va cazati! Nu faceti greseala pe care am facut-o noi!

...dar unde este locatia acestei pensiuni..mai  exact..

#747
benis

benis

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,147
  • Înscris: 04.02.2011
Phuaii.. bon ai luat? Protecția consumatorului scria pe ei dacă eram io acolo.

#748
m4gicm

m4gicm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 30.10.2010
Pensiunea Rosenville din Rasnov

Voi incerca sa fiu cat mai obiectiv in review-ul meu, cu toate ca imi vine foarte greu.
Suntem un grup de prieteni din toata tara, cu media de varsta 35-40 de ani, familisti cu totii, care obisnuim sa ne intalnim de 2-3 ori pe an. Am fost pana acum in multe locatii, la diverse pensiuni. Deci cam stim cu ce se mananca turismul, cam ce vrem, cam ce se ofera pe piata.
Tura asta sortii au decis sa fie pensiunea Rosenville din Rasnov. Am sunat cu o luna inainte, am rezervat pensiunea (de sambata, 28 noiembrie, pana marti 1 decembrie - achitat cca. 30% din costul total). Cel cu care am facut toate aranjamentele (nu stiu daca este chiar proprietar sau doar administrator) ne-a precizat ca trebuie sa respectam regulile bunului simt (fara scandaluri, chefuri tarzii si alte de-astea), lucru cu care am fost de acord intrucat nu e genul nostru. Totul parea perfect...
A sosit si momentul mult asteptat in care am pornit-o spre Rasnov.
Pensiunea in sine este foarte frumoasa. Amenajarile sunt mai mult decat media pe tara, se vede ca s-a lucrat cu simt de raspundere. Curatenia exemplara. Deja jubilam... inca un sejur reusit (ne gandeam). Ne-a intampinat "gazda" (am folosit ghilimelele pentru ca nu stiu exact ce anume este: unul din proprietari, administrator, angajat...), ne-a aratat camerele, ne-am instalat, ne-am carat in frigider ce ne adusesem (noi ne gatim si ne gospodarim singuri, asta fiind unul din punctele de atractie al sejururilor noastre).
Aici a intervenit prima problema: nenea ala fuma in bucatarie. I-am explicat ca noi suntem majoritatea nefumatori, putinii fumatori din grup avand permisiunea sa fumeze doar afara. Bucataria fiind unul din criteriile importante (pentru noi) in alegerea pensiunilor, l-am rugat sa nu mai fumeze acolo cat stam noi. Bineinteles ca nu s-a sinchisit (pai aici se fumeaza - asta a fost raspunsul lui).
Am trecut peste...
A doua problema: a stat nenea ala numai in gura noastra. Dar nu la modul ca sa stea si el ca se plictiseste, ci la modul ca ne urmarea fiecare miscare, sa nu cumva sa stricam ceva. Am zis ca poate or fi avut ceva experiente neplacute cu alte grupuri si vrea sa se asigure ca nu suntem din aia... Asa ca i-am acordat circumstante atenuante pentru prima seara. N-a fost cazul... Asa a stat pana in ultima zi... Si nu numai ca statea numai cu ochii pe noi, dar se si baga in discutiile noastre, de parca era din grup. Ma nene, daca voiam sa socializam cu tine, te cautam noi. Nu e politicos sa te bagi in discutiile unor oameni pe care nu-i cunosti. Noi am inchiriat toata pensiunea si i-am dat buletinul, suntem oameni responsabili si respectabii, daca s-ar fi intamplat vreo boacana (gen s-ar fi spart vreun pahar/farfurie) am fi platit fara nici o problema. Stai in camera ta si lasa-ne sa ne bucuram de intimitatea pentru care am platit. Daca aveam nevoie de ceva stiam unde te gasim!
A treia problema: bucataria era dotata corespunzator, printre dotari numarandu-se si o masina de spalat vase. In prima seara am pregatit "sarja" de vase sa o bagam la spalat dar nenea a zis: lasati ca fac eu. Tot in ideea sa nu umblam noi, sa nu apasam noi pe butoane... Nu am comentat, l-am lasat sa-si faca treburile. A doua zi dimineata am bagat iarasi vasele la masina, in ideea ca ii da el drumu'... La pranz am vrut sa iau un tacam din masina dar NU ERAU SPALATE. Din fericire ne-au ajuns farfuriile si tacamurile pentru masa de pranz. Dupa ce am mancat, am bagat si celelalte vase la masina si am vrut sa le spalam noi. Nu gaseam detergentul pentru masina... Le tinea inchise la el in receptie. Cand i-am zis ca vrem si noi sa spalam vasele, ne-a replicat: pai masina se baga seara! Ma nene, nu mai avem in ce sa mancam deseara, asa ca trebuie sa le spalam acum. A bombanit ceva, dar s-a dus in receptia lui, a adus o pastiluta din aia si a drat drumu la masina. Ati inteles ideea...
Dupa masa ne-am retras cu totii prin camere, sa lenevim. Caldura IOC. M-am invelit cu patura si a fost OK, dar ma asteptam sa fie caldura non-stop.
A patra si cea mai urata problema: ca sa va dati seama cam cum este grupul nostru, unul din noi a adus o sticla de 1 litru de palinca de prin Ardeal. 9 adulti in 2 seri am baut cam 200 ml. Da, ati citit bine: 200 ml din acea sticla a fost baut de 9 adulti.
In a treia dimineata, cand ne-am adunat la masa, am inceput noi sa mancam, sa povestim... La un moment dat unul din noi zice: ma, da' v-ati cam intins aseara din ce vad... Noi ne uitam unu' la altu' si nu pricepeam... La care el ne arata sticla de palinca in care mai erau cam 3-400 ml. Ne uitam unu' la altul buimaci: ai luat tu ma? Nu ma... tu? nici io...
Si atunci altul din grup ne-a intrebat: ma, ati baut unu' din voi o bere cutare de pe pervaz? Ca am lasat aseara 2. Nu. Altu': pai nici io nu mai am berea aia... Din jumatate de kg de cafea boabe mai erau sub 100 de grame. 9 adulti 2 zile, in conditiile in care, cu alte ocazii la 15-20 de adulti mai ramanea
Ne-a picat fisa... Si chefu'... Nici macar cutia de Merci pe care o luasem pentru doamne nu mai era prin bucatarie...
Ne-am strans catrafusele si am plecat. Nu ne-a mai trebuit nimic...
Ca sa fiu cinstit, de suparare nu am mai strans masa la plecare... Nu mai stiam cum sa plecam mai repede. Nenea fiind ocupat cu spart lemnele, nu m-a vazut decat pe mine cand duceam bagajele la masina (ceilalti deja plecasera).
- Da' ce faceti, plecati?
- Da.
- De ce?
- Pai nu ne-am simtit bine.
- Vai, da' ce s-a intamplat?
- Voiam si noi putina intimitate si mai mult respect.
- Da' nu am facut decat sa va ajut... Ati vazut, ca v-am spalat si vasele...
- Multumim frumos. La revedere!

Edited by m4gicm, 01 December 2015 - 21:22.


#749
nniki

nniki

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,980
  • Înscris: 15.05.2009

View Postm4gicm, on 01 decembrie 2015 - 21:21, said:

Pensiunea Rosenville din Rasnov

- Multumim frumos. La revedere!
Ospitalitate romaneasca. Pe sistemul merge si asa. Sau mai direct: da-i in p.... masii ca banii le-am luat, mai gasesc io alti prosti.
pana cand romanul incepe sa doreasca sa fie respectat si incepe sa ocoleasca genul asta mizerabil de oameni. Si atunci in sfarsit gasesc ceea ce merita: falimentul.

Edited by nniki, 03 December 2015 - 19:48.


#750
nicuzv

nicuzv

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 23.10.2012
Vara asta am patit si eu la fel...la Pensiunea Tiuta din Corbeni....Proprietara era mereu cu ochii pe noi...la bucatarie la fel...nu aveai voie sa  servesti nimic in camera..pana ma-m enervat si iam zis la cucoana .....mai dute in p....mea cu pensiunea ta ,...si am plecat...

#751
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Asta in ziua de decazare.

#752
VISDEZIAZI

VISDEZIAZI

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 07.03.2015
NICUZV ... unde e Tiuta si unde e Corbeni ?Fii te rog mai explicit ca sa stim exact locul naspa.

#753
VISDEZIAZI

VISDEZIAZI

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 07.03.2015
m4gicm , Toti taranoii au ajuns oamnei de afaceri si hotelieri.

Nu stiu daca sunt in asentimentul vostru dar eu deja incerc sa caut pe cat posibil cazare oferita de marile lanturi hoteliere care activeaza de zeci de ani in intreaga lume.
Care au experienta si stiu ce inseamna un client.
La aia , chiar daca sunt tot romani , cat de cat mai au niste standarde si surprizele sunt mult mai putine.

#754
ioppo

ioppo

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,429
  • Înscris: 20.02.2008
Eu nu inteleg cum sa inchiriezi toata cabana/ pensiunea si sa stea proprietarul in ea cu voi? Pai ori e inchiriata toata, ori nu? V-ati facut-o singuri...

#755
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,495
  • Înscris: 15.09.2010
In ultimii ani am fost prin pensiuni din zona Bran. Una nu a fost fara cusur.Ori mizerie, ori saltele proaste, ori plapumi de 5-6kg parca erau cu plumb. Am fost si la un hotel mai cu pretentii, pret mare si camere cu minim de mobilier, nu aveau nici macar un scaun. In Tirol, vara,platem 55 Euro pe un apartament  cu o bucatarie super utilata, numai aparatura Miele, curatenie perfecta si ni s-a dat si un card cu care ne puteam plimba cu telecabina pe zeci de kilometri, fara coada, fara nimic. La noi pretul  e aproape dublu si nici nu sunt conditii bune. Am fost si prin Sinaia, parca era mai bine decat in zona Bran-Fundata. Nu cred ca mai merg la munte in Romania.

#756
m4gicm

m4gicm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 443
  • Înscris: 30.10.2010
Asa cum am spus, nu e primul sejur de acest gen si nici prima pensiune la care stam. Nici macar in acea zona nu e prima... Am mai stat in Rasnov, in Moeciu, Lepsa, Voineasa, Ranca, Sambata de Sus si nu mai retin acum pe unde... Iarna/vara... Iarna e musai sa fie cineva la centrala daca e pe lemne. Doar ca in oricare alta pensiune in care am fost iarna, cel care se ocupa de centrala era aproape invizibil. Abia apucam sa-i dam binete si gata, disparea.
Dar aici este exact situatia descrisa de colegul VISDEZIAZI. Atat ca nu e vorba de taranoi, ci de tipul ala de pensionar care-si mananca de sub unghii.

Edited by m4gicm, 07 December 2015 - 15:35.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate