![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Nume statii, nume workgroup.
Last Updated: May 12 2003 11:26, Started by
AndiOliver
, May 12 2003 11:26
·
0

Posted 12 May 2003 - 11:26

Salut,
Vin acum cu o noua problema, ce evident nu ma descurc. Programul meu (am aflat la 60% realizare) va rula nu pe reteaua pentru care a fost scris, ci trebuie sa lucreze pentru orice retea. Personal, am dezvoltat acest program astfel incit sa faca cerere la anumite nume statii si sa actioneze in functie de acestea. Ori daca programul meu va trebuii sa ruleze si in alte retele, este evident faptul ca numele serverului devine variabila, iar numele clientilor de asemenea. Problema este ca nu stiu cum pot obtine automat aceste nume. Mi-ar prinde bine ca aceste informatii sa intre sub forma: Public NameServer as string Public MyStations as variant sa zicem on form_load nameserver = x '(acesta am nevoie) redim mystations = XNoOFStations for cicle = 1 to XnoOfStations mystations(cicle,1) = namestation mystations (cicle,2) = ipstation next deci am nevoie de x, xnostations, namestation, ipstation Multumesc pentru orice ajutor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users