Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Telefonul Oppo a74 mi-a blocat ca...

A inviat Mudava

Vouchere de vacanta

Cand One United nu mai vand isi v...
 Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

alarma auto Autowatch 346 RLI

Ce se intampla cu actualii tineri...
 Descifrare reteta

Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea
 Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...
 

Maritata si interesata de altcineva

* * * - - 2 votes
  • This topic is locked This topic is locked
306 replies to this topic

#1
Natiana

Natiana

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 10.04.2024
Am 29 de ani, sunt maritata de cativa ani.  Dar nu sunt fericita. Sunt linistita cel mult. Ma iubeste, stiu asta, imi e alaturi cu sfaturi si sustinere. E un barbat bun si nu  o zic doar sa o zic. Majoritatea cred probabil ca am tras lozul castigator. Dar sunt ... cum sa zic? Plictisita ar fi cel mai potrivit cuvant. Si sigur nu fericita. Sunt maritata de la 27. Deci nu foarte foarte tinerica. Am avut si alte relatii.

De 6 luni umblu la sala. Am facut aerobic un timp, dar am vrut sa incerc ceva nou. Si e acolo un tip... un corp WOW. Si frumos tare. Brunet si inalt. Pare sa aiba peste 30. Nu am vorbit mai nimic, doar 3, 4 schimburi de replici despre un aparat pe care nu-l stiam folosi. Dar m-am balbait toata si inrosit. Nici in ochi nu l-am putut privi. Nu stiu nimic despre el, daca e sau nu insurat, daca e sau nu cu cineva. Ba chiar am inceput sa il evit, pentru ca simteam ca imi bat joc de sotul meu. M-am dus o ora mai tarziu, dar tot acolo era. Am schimbat zilele, dar cred ca umbla zilnic si sta multe ore. Mi-ar fi greu sa imi schimb sala ca nu am altceva decat la alti 3 km (sa fie si pretul ok) Si masina nu am. Ar fi metroul, dar trebuie sa schimb. Problema e ca sunt asa fixata pe el ca de fiecare data cand il vad mi se strange stomacul. Nu mai e nimic pozitiv. Imi vine sa plang. Sa fug, dar in acelasi timp ma gandesc la el zilnic. Cand apare in peisaj nu mai vad, nu mai aud nimic. Sunt panicata, ma gandesc cum ma  percepe. Apoi ma simt vinovata ca imi pasa. Mereu ma asigur ca sunt cat mai departe de el, insa nu pot sa nu ma uit peste umar la el.

Cum sa scap de emotiile astea? Ma simt asa oribil. Stiu ca oamenii se mai uita si in sine asta nu e ceva rau, pentru ca nu faci nimic. Dar eu m-am imbolnavit deja. Niciodata nu am patit asa ceva. Ma simt vinovata fata de sot, simt ca stima mea de sine e la pamant ca am transformat pe asta intr-un zeu. Am fost euforica dupa scurta noastra discutie despre nimic. A doua zi mi-a tinut usa si pe mine m-au lasat picioarele. Atatea emotii ma coplesesc si nu stiu sa le gestionez. Ce se intampla cu mine? Ma gandeam sa merg cateva sedinte la un terapeut. Am luat pauza de la sala o saptamana si eram asa iritata ca tipam la sot din orice. El nu era acasa dar am aruncat o farfurie pe jos. Nu stiu daca au aparut de plictiseala emotiile astea. Ca la sala mai veneau tipi la mine si nu eram deloc interesata de ei. Nici de discutii, si sigur nu de flirt. Sunt cu castile pe urechi si imi vad de treaba. De o luna e povestea asta.

#2
gogosaru100

gogosaru100

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,530
  • Înscris: 06.08.2015
evita sala , sau lasa-te de ea.

#3
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,865
  • Înscris: 22.02.2014
Chimia isi spune cuvantul, mergi mai departe.

#4
anonimuI

anonimuI

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,155
  • Înscris: 14.09.2021
Uită-l că el poate avea și 10 femei cele mai frumoase.

Nu te mai gândi la el că mai sunt altele 10 care la fel ca tine se gândesc la el.

El dacă e neînsurat are minim 4 pe care să le sune și ele nici nu știu că nu sunt singurele pe care le sună el.

Edited by anonimuI, 10 April 2024 - 20:05.


#5
mannick

mannick

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,047
  • Înscris: 08.08.2018
De fapt nu esti casatorita, sunteti doi colegi de apartament, colegul nu te intereseaza foarte tare, dar el e foarte atent cu tine si te simti in siguranta gandind ca te iubeste. O sa fie din ce in ce mai rau, te vei simti prizoniera in relatie. Curand vei face 30 de ani, iar spectrul masculilor interesati care sa-ti si placa va fi din ce in ce mai mic. Asa ca explica-i omului ce si cum, divorteaza si incearca-ti norocul cu dragalasenia de la sala. O sa-ti treaca repede, sau nu, dar nu te astepta la o relatie de lunga durata. Oricum, decat nimic, nu e mai bine asa? Si cine stie, vreodata, poate vei gasi pe cineva ale carui sentimente sa le impartasesti :)
.

#6
Natiana

Natiana

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 10.04.2024

View Postmannick, on 10 aprilie 2024 - 20:05, said:

De fapt nu esti casatorita, sunteti doi colegi de apartament, colegul nu te intereseaza foarte tare, dar el e foarte atent cu tine si te simti in siguranta gandind ca te iubeste. O sa fie din ce in ce mai rau, te vei simti prizoniera in relatie. Curand vei face 30 de ani, iar spectrul masculilor interesati care sa-ti si placa va fi din ce in ce mai mic. Asa ca explica-i omului ce si cum, divorteaza si incearca-ti norocul cu dragalasenia de la sala. O sa-ti treaca repede, sau nu, dar nu te astepta la o relatie de lunga durata. Oricum, decat nimic, nu e mai bine asa? Si cine stie, vreodata, poate vei gasi pe cineva ale carui sentimente sa le impartasesti Posted Image
.
Sincera sa fiu, arat mult mai bine la 29 decat aratam la 20. Majoritatea femeilor pe care le stiu arata mai bine dupa 30. Eu zic din perspectiva mea si din experienta mea desigur, nu spun ca am suta la suta dreptate. Dar in general oamenii pe care ii stiu, au devenit mult mai atent cu rutina lor de ingrijire a corpului mai aproape de 30. Majoritatea din motive financiare. La 22, 23 nu mi-am permis sa fac exercitii pentru postura, albire a dintilor,  inot, aparat dentar  si toate ce le-am facut acum. Sala, ingrijire a tenului. Iar barbatii la fel. Varul meu a fost un mare petrecaret. Si da, pe la 28 a inceput sa faca burta de la bere, vorba aia. Acum are 33 si e forma lui maxima. S-a apucat si el de sala si inot.

#7
horny_hornet

horny_hornet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,600
  • Înscris: 15.10.2020

View PostNatiana, on 10 aprilie 2024 - 18:52, said:

Propune-i o ședință de exerciții în pat. Posibil să te îndrăgostești mai tare după aia și să devii insuportabilă pentru amant. Ar fi interesant. Poate deschizi subiect: nu mă mai suportă amantul, ce să fac? :)

#8
Jesssica

Jesssica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 23.04.2011
ce să fie cu tine?

sunt niște stări pe care nu le-ai consumat în tinerețile tale înainte să faci un pas așa de mare precum căsătoria
ai probabil și o lipsă a propriului concept de "eu"

să te bâlbâi că vezi un bărbat cu un corp frumos la sală este pentru mine de nemaiauzit. cazi pe spate doar că vezi niște mușchi bine sculptați? cel mult este de admirat după cum admiri o statuie a lui Bernini: de la distanță și fără să o atingi

să tremuri dacă îți deschide ușa este, din nou, unheard of - este un lucru normal de zi cu zi și tot ce trebuie să faci este să zâmbești și să spui mulțumesc

întrebare: să fii liniștită în căsătoria ta ți se pare de neglijat?!
liniște nu înseamnă plictiseală.

Edited by Jesssica, 10 April 2024 - 20:33.


#9
MindArchitect

MindArchitect

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,236
  • Înscris: 30.11.2021
Cu cat incerci sa nu te gandesti la un lucru, sa nu te gandesti ca-l doresti, cu atat mai mult o sa-l doresti mai mult.

Am citit subiectul si mi-am adus aminte de un alt subiect facut de sotia unui prieten, fara caterinca, subiect facut pe internet folosind numele adevarat, aparea in cautarea google.
Si se gandea la un alt barbat, povestea pe acolo treburi.

Ce vreau sa zic? Cine sunt eu sa iti zic sa iti inseli barbatul? Tipa de care zic l-a inselat si i-a povestit. Si-a dorit divortul, ea, si-a dat seama ca isi dorea alte treburi.

Iarba este tot timpul mai verde peste gard, trebuie doar sa cantaresti daca merita sau nu merita.
Casatoria este plictisitoare si singurele treburi care dureaza in viata sunt planurile.

Casatoriile, relatiile care dureaza? Sunt fix casatoriile alea in care tot timpul fac ceva, calatoresc, construiesc, au mintea ocupata. Cand relatia se plafoneaza, apar gandurile de plictiseala, daca trebuia sa fie altfel, daca nu este cea ce trebuie, daca v-ati grabit, daca iti vezi toata viata alaturi de el.

Cum ziceam, religios, emotional, cine sunt eu sa iti zic tie sa te culci cu tipul ala?

Ai facut un lucru bun, ai scris treburile astea, te sfatuiesti. Aia este.

#10
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,401
  • Înscris: 11.08.2003
"
Ba, frate, sa-ti zic ceva, stii ca ma duc la sala de vreun an sa ma mentin, plm, asa imi place mie. Si uite asa, cand ma duc eu acolo, vine o tipa pe la vreo 3jde ani, milfesa misto, ce mai, sa ma intrebe la o prostie de exercitiu, zici ca acum a iesit din pestera, si, plm, o ajut, ca cine stie, poate ma "ajuta" si ea, stii ce zic? Si, ce crezi, tipei incepe sa-i placa de mine. Baaa, foarte tare, acum incerc sa ma sincronizez cu ea, "sanchi", sa fiu si eu acolo cand se nimereste si ea si, cine stie, poate scorez si eu inca una, ca si asa nu mai imi place de aia de acasa, s-a cam nasolit, plm.
Azi iar a venit, asta e clar dupa mataranga... o combin eu in 2 saptamani.
"

"
Ba, stii ca ti-am zis de aia de la sala, care facea si era interesata de una mica.. e, am combinat-o aseara. Misto tare dar, plm, e insurata, cum dreacu sa stiu de asta ca nu parea... si cica barba-su e gelos rau.  Cum plm scap eu de asta acum?
Gagica ar mai vrea dar mi-e tarsa, mai bine nu ma mai duc la sala asta, poate se potoleste. Sau, si mai bine, ii mai dau de vreo 2-3 ori la gioale si apoi dispar, doar nu-s tampit s-o iau de nevasta?
"

#11
MindArchitect

MindArchitect

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,236
  • Înscris: 30.11.2021

View PostJesssica, on 10 aprilie 2024 - 20:24, said:

întrebare: să fii liniștită în căsătoria ta ți se pare de neglijat?!
liniște nu înseamnă plictiseală.
Totul tine de perspectiva.

Prea multe filme romantice, femeile trebuie sa aiba proiecte.
Oricum in Romania este nitel ciudat ca sotia sa se duca la sala singura.

Depinde de fiecare, mi-a placut cum ai scris treburile alea, depinde ce idei are despre viata, casatorie, depinde de firea ei.

Din cauza asta imi place forumul, idei si pareri.

Cand eram tanar imi doream sa fiu bogat, ca ala din Singur Acasa, vila. Dupa ce am crescut, am hoinarit, mi-am dat seama ca imi doresc o viata linistita, previzibila, plictisitoare, o situatie financiara decenta.

Vorba mea, cum faci parenting cu copilul, asta pentru sot, cum faci parenting cu copilul, asa trebuie sa faci socializare si cu nevasta.

#12
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 50,034
  • Înscris: 20.10.2015

View PostNatiana, on 10 aprilie 2024 - 18:52, said:

De 6 luni umblu la sala. Am facut aerobic un timp, dar am vrut sa incerc ceva nou. Si e acolo un tip... un corp WOW. Si frumos tare. Brunet si inalt.

Il stiu, e homosexual si o zdreanta de om.
La inselat pe iubitul lui, el dormind la perete in pat.

#13
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,210
  • Înscris: 22.05.2003
Nu exista raspuns corect, doar ca mai departe de o privire si 2 cuvinte nu e decat fictiune.
E o atractie animalica.
Ai mari sanse ca dupa ce schimbi mai mult de cateva cuvinte, sa vezi ca respectivul nu e deloc cum il visezi tu, ca sa fim seriosi, vrei sex.

Optiuni:
- nu mai mergi la acea sala sau la acea ora.
- dus rece
- sex cu el sa iti treaca, apoi mai vezi.

P.S. Atentie mare la sala, pentru foarte multi care isi petrec ziua acolo sunt gigolo la second job.
P.S.2 Ovulatia poate lua mintile femeii, dar la tine pare sa tina mai mult Posted Image

#14
Bursul

Bursul

    alias Petrov, zilier in DE

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,683
  • Înscris: 30.10.2003

View PostNatiana, on 10 aprilie 2024 - 18:52, said:

Cum sa scap de emotiile astea? Ma simt asa oribil.

Cice era un vanator si s-a dus in padure sa impuste ursul brun. Pune pusca la ochi, trage si il omoara. Cand sa-l ia acasa, il bate pe spate ursul grizzly:
- Asta a fost varu-miu, trebuie sa te pedepsesc.
Si i-o trage pe la spate pana seara tarziu.
Isi revine vanatorul peste o saptamana, se duce in padure sa se razbune. Vede ursul grizzly, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Cand sa-l ia acasa, il bate pe spate ursul carpatin:
- Asta a fost varu-miu, trebuie sa te pedepsesc.
Si i-o trage pe la spate pana seara tarziu
Isi revine vanatorul peste o saptamana, se duce in padure sa se razbune. Vede ursul carpatin, pune pusca la ochi, trage si il omoara. Cand sa-l ia acasa, il bate ursul polar pe spate si il intreaba molcom:
- Asa-i ca tu nu vii p'aici pentru vanatoare?

#15
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 26.01.2010

View PostanonimuI, on 10 aprilie 2024 - 20:03, said:



El dacă e neînsurat are minim 4 pe care să le sune și ele nici nu știu că nu sunt singurele pe care le sună el.
Si ce , a 5 a strica cumva , nu mai are loc in agenda telefonica ?

View Postmannick, on 10 aprilie 2024 - 20:05, said:

. Asa ca explica-i omului ce si cum, divorteaza si incearca-ti norocul cu dragalasenia de la sala.

De ce sa divorteze cand poate propune o relatie deschisa?
Tipa vrea sa-l futa nu sa se marite cu el

View PostTsunamii, on 10 aprilie 2024 - 20:40, said:


Il stiu, e homosexual si o zdreanta de om.
La inselat pe iubitul lui, el dormind la perete in pat.

Daca e bi nu mai e problema , nu tine figura cu dusul tau rece acum :P

#16
GlCA_Contras

GlCA_Contras

    Master Mind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,826
  • Înscris: 21.03.2020
Omu lucreaza probabil la sala ca trainer/instructor... probabil multe pipite sunt lesinate dupa fizicul lui. De ce te-ai casatorit cu sotul daca nu avea fizic de sportiv, iti mai aduci aminte?

#17
Noua_pe_site

Noua_pe_site

    Heartless Biatch

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,074
  • Înscris: 26.01.2010

View PostJesssica, on 10 aprilie 2024 - 20:24, said:

întrebare: să fii liniştită în căsătoria ta ți se pare de neglijat?!


Cam da , sincer Posted Image

S-ar putea sa ma insel dar dupa parerea mea , initiatoare are o forma acuta de LTP - lipsa totala de ...continua tu daca vrei Posted Image

Daca sexul in relatia cu sotul e la fel de boring(precum a sugerat ca ar fi relatia )  sau lipseste cu desavarsire , reactia ei in fata unui posibil partener sexual care o poate satisface sau macar oferi ce are nevoie , e cat se poate de normala .
Ii trece cu cateva orgasme dar ramane cu constiinta plus riscul ca sotul sa afle si sa nu mai aibe acces la sendinte de albit dintii

Edited by Noua_pe_site, 10 April 2024 - 20:50.


#18
Jesssica

Jesssica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,332
  • Înscris: 23.04.2011

View PostMindArchitect, on 10 aprilie 2024 - 20:39, said:


mi-a placut cum ai scris treburile alea

Din cauza asta imi place forumul, idei si pareri.

Merçi beaucoup!
Da, și mie.

Curiozitate: inițiatoare, mergi la sală să admiri bărbații sau să te admire ei pe tine?
când mergeam eu la sală - acum mai mulți ani în urmă că acum nu mă mai pasionează - când intram, toți ochii erau asupra mea. de ce să fiu modestă, așa era. bathing in male attention. dar eram acolo să fac treabă

mai este un lucru pe care vreau să îl menționez: sunt plictisită. plictiseala este întotdeauna de propria persoană, nu de celălalt. de asta spun că aceste stări trebuie rezolvate cumva înainte să intri într-o căsnicie

@Noua, de ce? Pentru mine liniștea = am toate nevoile îndeplinite = sunt happy :)

Edited by Jesssica, 10 April 2024 - 20:54.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate