Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Saorma, viata mea
Last Updated: Apr 24 2024 16:34, Started by
Puferiu_
, Feb 14 2024 21:24
·
22
#199
Posted 22 April 2024 - 12:12
#200
Posted 22 April 2024 - 12:24
#201
Posted 22 April 2024 - 12:27
Ați dat-o in balarii ca ba pielea carnii e colagen, ba ca sa nu lipseascã cartofii. Va rog frumos.
|
#202
Posted 22 April 2024 - 12:28
Neaceasca85, on 22 aprilie 2024 - 10:52, said:
Shaorma depinde mult de angajatul ce o face. https://youtube.com/...v1Fro4jHAsvSUZ8 Aoleu... nu se poate si aia pun cartofi ? http://www.agababadoner.com agababa.jpg 321.13K 19 downloads Edited by andreic, 22 April 2024 - 12:34. |
#203
Posted 22 April 2024 - 13:23
Daca nici turcii nu se aliniaza la gusturile turistilor, cine atunci?
|
#204
Posted 22 April 2024 - 14:01
Mai nou am descoperit acest canal de Youtube, frtizzfood
Mi se pare foarte tare omul, găsește restaurante ok cu prețuri foarte bune, pentru cei din București. De ex: https://youtube.com/...xjZ4CW7PyK9ZoD5 |
#205
Posted 22 April 2024 - 14:06
andreic, on 22 aprilie 2024 - 12:28, said:
Uite aici cum se face adevarat... la Agababa Doner, cel mai cunoscut doner din Turcia du-te baaaaaaaaaaaaa! ai si tu mila de cititorii topicului, mai ales ca mai mult ca sigur era carne de vaca, sau vaca+oaie... pune si tu atentionare cu "IMAGINI CU UN PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL" |
#206
Posted 22 April 2024 - 15:08
#207
Posted 22 April 2024 - 15:33
Cred ca ai dreptate aici. Toti aia care au mancat-o, au murit.
|
#208
Posted 22 April 2024 - 15:59
Dragos Patraru a devenit mare critic culinar.
Si ne zice ca aia nu-i buna, ailalta nu e buna si .. cam nimic nu e bun. Fo 50 de minute. Pai cum asa vere? Eu sunt de acord, dar nu vreau sa aflu ce nu e bine ci ce e bine. Adica pe mine ma intereseaza ce sa mananc, nu ce sa nu mananc. Uite, tocmai am venit de la serviciu cu o fomane de lup. Si nu prea ma intereseaza sincer ce sa nu mananc. Noroc cu fii-miu care a cumparat de la Luca niste pizza, covrigi si covrodogi, ca muream de foame altfel. Am bagat si o ciorbica, dar nu mai aveam multa. Si banuiesc ca Dragos Patraru are o impresie proasta si despre ciorbica. Ca-i romanesc, deci prost. Luca nu mai zic, cred ca-i otrava curata. Perfect de acord. Dar o fi mai buna foamea? |
|
#209
Posted 22 April 2024 - 16:07
In societatea moderna, foamea de-ti vine sa mananci pietre este data de doua chestii:
1. Organismele adaptate sa arda carbohidrati (si neadaptate sa arda grasime) 2. Prabusirea glicemiei declanseaza foame, dar prezenta insulinei si rezistenta organismului la insulina, previn arderea grasimilor pe post de combustibil. Drept pentru care foamea, atunci cand esti adaptat la ars carbohidrati, este efectiv de nesuportat, nu mai poti gandi de foame si de pofte, pentru ca organismul nu are nimic altceva la dispozitie pe post de combustibil. In schimb, cand esti adaptat sa arzi grasimi (ketoza), foamea este extrem de usor de trecut cu vederea si de trecut in fundal. Organismul practic iti comunica: "cumetre, e timpul sa mananci ceva, dar daca nu ai acum nimic la indemana, nu-i problema, o sa consum niste sunculita de pe burta, stii tu, d-aia de 9 calorii gramul". Edited by abac, 22 April 2024 - 16:10. |
#210
Posted 22 April 2024 - 16:08
asta-i buna ... cu leusteam!!!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/p3EJctqXJgE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#211
Posted 22 April 2024 - 20:29
#212
Posted 22 April 2024 - 20:56
Doar ce am explicat ca foamea este o chestiune subiectiva, abstracta, derivativa. Am experimentat foame pe carbohidrati si am experimentat foame in ketoza. Nici nu exista termen de comparatie. Foamea pe carbohidrati este odioasa.
Evident, pentru cine nu a experiementat cu dieta keto, n-are cum sa perceapa conceptul. Este ceva ce trebuie experimentat personal. |
#213
Posted 23 April 2024 - 10:46
Dar totusi vorbim de shaorma aici, nu de diverse diete.
|
|
#214
Posted 23 April 2024 - 10:47
Vorbim de shaorme sau diete? Ca daca e despre diete, mai bine nu rabdati.
|
#215
Posted 24 April 2024 - 16:34
Dristor e buna, dar nu cea mai buna. Vita aia nu e frageda deloc, iar puiul foarte sec. In schimb combinatia de legume, patrunjel, mujdei face diferenta. La dristor mananc oar bagheta, imi place mai mult.
Fendi e ok, dar nu m-a dat pe spate. Socului e bunicica. Nicu Bals mi-a placut dar s-a cam stricat. Baneasa nu imi place. Kogalniceanu mancam cred ca acum 20-25 de ani nici nu mai imi aduc aminte. Tinerel dupa betie mergeam acolo sa bag shaorma la 2lei. Genin e ok. Efendi e super. Edited by business11, 24 April 2024 - 16:34. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users