![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Primiti la 3 luni prin Pink Post notificarile distribuitorului de gaze pentru permiterea accesului in condominiu ?
Last Updated: Nov 20 2023 13:14, Started by
SeaM932
, Nov 19 2023 12:11
·
6

Posted 19 November 2023 - 12:11

Sunt curios daca procedura notificarii prealabile a distribuitorului de gaze naturale este respectata pentru toata lumea.
In cazul nostru s-a intamplat ceva ciudat, s-au trimis somatii de debransare din partea furnizorului sub pretextul ca OSD n-a avut accces sa citeasca indecsii de gn trimestrial, contorul fiecarui apartament fiind pe casa scarii. ANRE raspunde: Traseele de citire ale contoarelor sunt grupate compact pe un număr de consumatori în funcție de stradă, număr, bloc, astfel încât citirea să se poată realiza pe durata unei zile lucrătoare, deci daca reprezentatntul OSD ar fi venit intempestiv, chiar si fara notificarea prealabila in scris, ar fi fost suficient un singur pensionar din bloc sa deschida la interfon ca ar fi putut fi citite toate. In urma reclamatiei la ANRE, OSD a raspuns dupa mai multe luni ca a trimis o scrisoare de notificare prin Pink Post. Nu au precizat daca au trimis tuturor de pe casa scarii, toate contoarele fiind programate la citire in aceeasi zi, asa cum rezulta din raspunsul ANRE si responsabilitatea permiterii accesului pe scara neputand sa revina unei singure persoane. In urma reclamatiei la Pink Post, acestia au raspuns ca aceasta categorie de corespondenta nu are caracteristica confirmarii de primire in scris din partea destinatarului si circula neinregistrat in reteaua postala, deci in afara oricarui control in caz ca nu a mai ajuns la destinatar. In aceste conditii am devenit curios daca: _intr-adevar distribuitorii gn trimit trimestrial in mod real tuturor clientilor aceste notificari _daca acestea sunt si receptionate, dat fiind ca postasul Pink Post nu are cheia de acces liber, doar postasul de la Posta Romana (are un breloc luat de la asociatia de proprietari) In drept: ORDIN 78 13/05/2020 - privind aprobarea Contractului-cadru de distribuție a gazelor naturale și a Condițiilor generale de contractare pentru prestarea serviciului de distribuție a gazelor naturale EMITENT AUTORITATEA NAȚIONALĂ DE REGLEMENTARE ÎN DOMENIUL ENERGIEI Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 430 din 22 mai 2020 3. Drepturile OSD 3.4. să întrerupă prestarea serviciilor de distribuție a gazelor naturale în următoarele cazuri: e) atunci când UD sau clienții finali ai acestuia nu permit accesul liber al personalului împuternicit al OSD, pe baza unei înștiințări scrise transmise de OSD, în scopul montării, înlocuirii, verificării sau citirii echipamentelor de măsurare/mijloacelor de măsurare ori al verificării sau remedierii defecțiunilor intervenite la instalațiile/aparatele/echipamentele OSD, când acestea se află pe proprietatea UD sau a clienților finali ai acestuia; |
Posted 19 November 2023 - 12:32

Nu am primit niciodată notificare de la distribuitor.
Oricum se poate intra liber pe casa scării, acolo unde sunt contoarele. |
Posted 19 November 2023 - 12:41

Cert este ca aveti obligatia sa permiteti OSD accesul la echipamente.
Restul sunt amanunte. Ciudat este ca nu aveti o cale de comunicare electronica. |
Posted 19 November 2023 - 13:56

Ce ar trebui sa faca consumatorii dupa primirea notificarii? Sa trimita individual catre OSD acordul pentru accesul figurantului-reprezentant la cititrea contorului?
Cum dracu, in secolul 2023, cand orice zdrentaros jegos de pe strada poate intra liber in orice scara de bloc super-securizata, da, stiu ce vorbesc,(prin simpla apasarea a butoanelor de la interfon si rostirea cuvintelor magice reclame, sau electrica, sau gazu', sau DIGI, sau orice altceva, tot se gaseste O SINGURA persoana care sa deschida) si chiar figurantul-cititor nu poate intra? De ce ar trebui acces special pentru cititor? Sau scara aia de bloc are regim special? |
Posted 19 November 2023 - 15:28

Eu nu le respect pe alea de la verificari. Sunt niste firme autorizate care s-au cartelizat si toate au acelasi pret. Vin 3 minute sa iti puna apa cu clabuci la racordul de la aragaz, apoi iti cer banii pentru care ar munci o saptamana intreaga pe piata libera un om cu aceleasi calificari. De banii aia, prefer sa imi schimb aragazul o data la 2 ani decat sa ii dau la niste hoti ordinari. Pana acum nu am fost debransat. Stiu, nu e corect ce fac, dar nici ce fac ei nu e corect. As respecta regulile daca nu ar veni din partea unor organizatii de jaf organizat.
Edited by RaimondMacelaru, 19 November 2023 - 15:29. |
Posted 20 November 2023 - 10:16

E semn ca pe zona voastra (probabil de blocuri) e angajat unul care isi incaseaza salariul degeaba, ca nici nu iese in teren si raporteaza la centru ca el a fost pe teren dar nu a putut sa citeasca ca nu e acces.
La zonele de case e cam greu sa faca manevra asta, dat fiind ca nu trebuie nici un acces ca sa poata citi, ca cifrele sunt accesibile oricui trece pe langa gard unde e montat contorul. La noi am avut pe zona un postas PinkPost care facea aceeasi schema, nu iesea pe teren si lumea nu primea facturi si instiintari decat eventual dupa ce deja era prea tarziu. Ajunsesera situatia de asa natura incat unele nu mai ajungeau deloc iar la altele se primeau plicuri si cu peste 30 zile intarziere. Semn ca omul ala nu lucra mai mult de o zi pe luna si livra doar ce considera el, restul probabil le arunca direct in ghena dupa ce le prelua de la sediu. Dupa tot felul de plangeri s-a reusit cumva sa se redreseze situatia. |
Posted 20 November 2023 - 13:14

Pe vremuri Pink post lăsau un aviz și trebuia să te duci într-un cartier unde aveau ei un fel de sediu, acum fara avize, fara nimic.
pasilla, on 19 noiembrie 2023 - 12:41, said:
Cert este ca aveti obligatia sa permiteti OSD accesul la echipamente. Restul sunt amanunte. Ciudat este ca nu aveti o cale de comunicare electronica. De ce sunt amănunte că trebuie să notifice in scris înainte de citire ?... Ăștia nu notifică înainte, trimit direct somația de debranșare. Pățit. Nu mai zic că trimestre întregi le am dat pe WhatsApp tot eu citirea obligatorie pe care trebuiau personal să o facă. Edited by Master_the_cat, 20 November 2023 - 13:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users