![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Telefon pt o persoana in vârstă
Last Updated: Nov 19 2023 12:41, Started by
florindron
, Nov 18 2023 10:51
·
8

Posted 18 November 2023 - 10:51

Bună ziua, ași dori sa cumpăr un telefon pt o persoană in vârstă si poate mă puteți ajuta cu un sfat. Persoana a avut până acum un telefon cu butoane si ar vrea sa facă trecerea la un smartphone. Dorinte: sa nu aibă ecranul mare, sa funcționeze waze ul(inca mai conduce), watsapp ul, un ecran cat mai luminos, o baterie mare. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
|
Posted 18 November 2023 - 11:05

Se misca cam greu alea ieftinache
Samsungu', nu prea mai e ce-a fost Eu le-as evita pe alea "de buget" |
Posted 18 November 2023 - 11:08

Si telefonul sa fie cat mai rezistent, pe cel cu butoane l a scăpat de cateva ori. Sau o sa i cumpăr o husa care sa l protejeze.
|
Posted 18 November 2023 - 11:09

Am luat cu acest BF un Motorola G14
cred ca este fix ce trebuie pentru un om fara prea mari pretentii m-am uitat neparat dupa mufa de încărcare USB-C (pentru ca nu vroiam sa fie atent cum baga mufa !) si dupa NFC sa poată plați la magazin cu el dupa ce ii înrolez cadul. |
Posted 18 November 2023 - 11:15

Motorola g14, 550 pe emag, f bun prețul. Ecranul e de 6.5, nu stiu daca nu i cam mare pt el.
|
Posted 18 November 2023 - 11:17

Am uitat, între 500 si 1200. https://www.compari....346-p938466732/ Edited by mishuletzu, 18 November 2023 - 11:19. |
Posted 18 November 2023 - 11:19

iHunt TITAN P8000 PRO
![]() Teribil de rezistent (inclusiv display) ![]() Baterie imensa ![]() Se incadreaza in buget ![]() Dimensiunea ecran e de 5.5 inch - nici mare, nici mica ![]() Bine ... este destul de modest dar, pentru o persoana in varsta = e mi mult decat OK https://www.emag.ro/...7/pd/DY59NYMBM/ |
|
Posted 18 November 2023 - 11:25

Nu mai recomandati Samsung
In bugetul asta, toate sunt niste petarde Eu am iHunt IP-68 (versiunea veche) - n'are nici pe draku' Il folosesc la munca si, la cate trante a luat, e inca intreg ![]() Bateria inca tine 3 zile fara probleme |
Posted 18 November 2023 - 11:29

După iHunt m am uitat si eu dar inca nu sunt sigur ca merita cumpărat. În review urile celor de pe emag sunt persoane care se plang ca s au stricat f repede (crapat ecranul) si bateria nu tine chiar atat de mult.
Nu mai recomandati Samsung In bugetul asta, toate sunt niste petarde Eu am iHunt IP-68 (versiunea veche) - n'are nici pe draku' Il folosesc la munca si, la cate trante a luat, e inca intreg ![]() Bateria inca tine 3 zile fara probleme |
Posted 18 November 2023 - 11:33

Repet ... am iHunt IP-68 (versiunea veche)
Aia care se plang de baterie il folosesc intens - eu nu prea (l-am luat pentru munca) iar bateria inca tine aproape 3 zile Nu cred ca o persoana in varsta folosete telefonul masiv - pentru muzica sau videoclipuri sau mai stiu eu ce Telefonul in sine nu este foarte performant dar, inca odata, pentru o persoana in varsta este mai mult decat OK Al meu s-a intalnit cu solul de cateva ori dar ince este intreg ![]() Bine ... daca insisti sa-l faci praf = se poate |
Posted 18 November 2023 - 11:42

Mulțumesc pentru răspuns,banui ca ip68 e rezistenta la apa si praf. Poți folosi waze ul si watsapp ul pe el?
|
|
Posted 18 November 2023 - 11:42

Acum cativa ani cand a facut maica-mea trecerea de la tel cu butoane la smartphone, i-am luat un iPhone 6.. Ca sa situezi diferenta de generatie cu ultimele modele, cred ca aparuse deja iPhone X, dar acel iPhone6 acoperea toate nevoile ei si pretul a fost redus desi telefonul era nou din magazin. Inca il are si functioneaza.. Ea il foloseste in special la facebook, whatapp, chestii din astea.
A incercat initial si ceva Android, nu mai tin mine ce marca era, dar nu s-a putut obisnui cu el. Eu zic sa te uiti si pe flip.ro |
Posted 18 November 2023 - 11:48

Da - IP-68 este un standard pentru rezistenta la socuri, apa, praf, etc.
Da - este un smartphone deci are toate functiile unui ... smartphone - WhatsApp, Waze, YouTube, etc. Ar mai fi o "problema" cu el - din cauza bateriei imense, este cam greu dar, m-am obisnuit cu greutatile ![]() |
Posted 18 November 2023 - 11:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users