![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cumparaturi compulsive
Last Updated: Aug 30 2023 00:08, Started by
kraus3
, Aug 27 2023 20:34
·
6

Posted 28 August 2023 - 12:30

deci este egalitate!
și așa-i normal: suntem diferiți și-i bine! „compulsiv” cumpărăm legat de hobby-urile fiecăruia: io nu i-au mâncare/haine, dar nu-mi lipsește niciun „topor” de la dedeman! ![]() |
Posted 28 August 2023 - 14:56

Posted 28 August 2023 - 18:17

Cumpăratul lucrurilor inutile, materialismul extrem, e o boala a societății și nu are nici o treaba cu Suferințele din copilărie când aveați “doar” 500 de lei, 2 perechi de adidași și un Kashtan. Bai, ce viața grea ati dus. Crezi ca s-ar fi facut afaceri in Romania dupa finalul comunismului, cu niste cifre spectaculoase, daca nu ar fi fost asta?
e fix invers. eu am aceasta manie tocmai pentru ca am avut multi bani pe mana in adolescenta.
Sindromul cumpărăturilor (''Buying-shopping disorder'' - BSD) sau <oniomanie> E ca holera , adica se ia.. *** Se 'trateaza' greu ![]() Edited by Cr1spy, 28 August 2023 - 18:13. |
Posted 30 August 2023 - 00:08

Bine că ești tu deștept și bine că existăm noi, ceilalți. Altfel la cine te ai mai raporta? ![]()
. Daca raspunsul e NU, atunci imi vad de treaba., Femeia nici atît nu rezistă, cînd este vorba despre hăinuțe" 🤷
... „topor” de la dedeman! ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users