Relația dintre nivelul de stres auto-perceput, impulsivitatea, agresivitatea și stilul de condus defensiv
Last Updated: Jun 14 2023 12:36, Started by
Zexion
, Jun 12 2023 22:08
·
6

Posted 13 June 2023 - 10:03

Bun, mi-am spus parerea si nu ma intereseaza care e parerea voastra despre ce-am scris eu.
E "take it" sau "leave it" Ca voi credeti ca se intelege CLAR, nu e problema mea, nu stiu insa cat de mult ajuta un chestionar d-asta ambiguu la a afla ce? Ca nu respecti regulile? Care e corelatia intre unele din intrebari si agresivitatea la volan, si nu numai? Nu trebuie sa raspundeti, nu sunt interesat sa citesc cum ii aparati voi chestionarul |
Posted 13 June 2023 - 13:20

Sunt prea multe lucruri in neregula intr-un singur text.
a) Foarte respectuos b) În general respectuos c) Nepăsător sau agresiv nepasator sau gresiv nu-i deloc acelasi lucru! --- Cum ați caracteriza nivelul dumneavoastra de agresivitate în trafic? aici trebuia modificat -- Cum gestionați distragerile în timpul condusului exprimarea asta nu e in limba romana -- Problemele mi se adună cu grămada. nu are ce cauta intr-un chestionar ---- Simt că sunt asaltat de prea multe cerinţe.// 4. Am prea multe lucruri de făcut. Mă simt deseori presat de timp. / 30. Mă simt sub presiunea “termenelor fixe”. pe pagina unde sunt 30 de itemi, unii itemi se repeta! -- |
Posted 13 June 2023 - 20:42

In chestionarele psihologice, unele intrebari au sens foarte asemanator sau identic, dar cu formulare diferita, repetitia lor are anumite functii, nu apar din neatentia celui care face chestionarul.
Eu am atras atentia ridicand cateva probleme legitime, apoi au aparut in urma ca la "gramada cere varf" toti cu tot felul de reprosuri fara rost. Edited by VarfulOmu2505, 13 June 2023 - 20:43. |
Posted 14 June 2023 - 09:43

specific SP: comentarii acide ale „inginerilor” la un chestionar psihologic
![]() fraților, pt a se evita situațiile-n care se răspunde la mișto sau când se răspunde pt a ținti un rezultat, se pun întrebări care se mușcă una din coada celeilalte! astfel se elimină din sumarul răspunsurilor cele care se bat cap în cap! dacă „inginerul” este extrem de lapidar, pt că-n aritmetică 1+1=2, psihologii tre să filtreze persoanele rău intenționate utilizând metode logice astfel apar întrebări nefirești pt un „inginer” (dacă m-ai întrebat „x+1=y”, de ce mai mă-ntrebi și „y-1=x” - NU-I CLAR? ![]() ![]() Edited by gushpi, 14 June 2023 - 09:43. |
Posted 14 June 2023 - 12:36

intr-un chestionar pot exista intrebari capcana, dar procesul nu trebuie sa fie evident, ca se prinde subiectul, si n-ai facut nimic.
plus ca initiatorul utilizeaza un limbaj colocvial, sa nu zic mai rau, care confera intregului test un aer de neseriozitate. Edited by strongsss, 14 June 2023 - 12:39. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users