Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Unde gasesc Word Viewer 2003 Serv...

Radiere masina care nu a fost inm...

Poate un motor acționa ca sa...
 La multi ani @Mike1alike!

La multi ani @danghetau!

Golf IV sau Mini Cooper R50

Cum sa trec peste prima mea relat...
 Schema amplificator Awaline - ILX...

This app can not run on pc

Caut apartament cu 3 camere Pta R...

Emisiuni pentru tineri in Romania...
 Reviste pentru tineri in Romania ...

Achizitie televizor Philips 43PUS...

Cum se numesc aceste mici parti d...

Foișor dimensiune stalpi
 

Imprimanta Brother HL1210W - Probleme conectare WiFI

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
zerillos

zerillos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 28.05.2007
Salut.

Am un Brother HL1210W. A mers in retea WIFI cand eram cu netul la Nextgen. Azi m-am mutat la RDS DIGI si mi-a schimbat routerul. Pe asta nu reusesc sa-l configurez deloc. Merge pe cablu direct USB. Dar pe WIFI nu merge cu toate ca apas pe router WPS, apas si la imprimanta in mod conectare WIFI, se aprinde ledul verde de la router cum ca a conectat un dispozitiv, imprimanta imediat imprima WLAN report: Conection OK. Cu toate astea nu printeaza dupa, iar pe PC la Printers cand dau pe imprimanta la status zice: OFFLINE. Daca o mut pe cablu direct USB o vede READY. Nu stiu cum sa-i mai dau de cap sa mearga WIFI mai ales ca e pozitionata departe de PC si nu am loc sa o pun direct pe USB. Solutii ???

PS: Ca idee unde pot sa vad IP-ul imprimantei?

Edited by zerillos, 08 July 2021 - 08:37.


#2
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,837
  • Înscris: 17.05.2004
Eu aș dezinstala-o complet.
Restart

Apoi iei kitul de aici, o conectezi cu cablu usb când cere setup-ul, și o configurezi din nou.

https://support.brot...d=hl1210w_eu_as


Dacă ai probleme cred te pot ajuta remote în limita timpului liber, PM me.
Gratuit.

 zerillos, on 08 iulie 2021 - 08:33, said:


PS: Ca idee unde pot sa vad IP-ul imprimantei?

Dacă ești sigur că e conectată la wifi, în meniul ei dacă are display, ar cam trebui pe la settings, network ?

#3
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,837
  • Înscris: 17.05.2004
Uite și pașii, chiar dacă sunt de la alt model, ar trebui să meargă.

https://support.brot...faq00100109_003

#4
florin71_skoda

florin71_skoda

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 18,070
  • Înscris: 02.01.2008

 zerillos, on 08 iulie 2021 - 08:33, said:

PS: Ca idee unde pot sa vad IP-ul imprimantei?

Eu am MFC-L2710DN si windows 7. Ma duc la Devices and Printers ==> fac click dreapta pe imprimanta ==> Proprietati ==> selectez tab-ul Web Services ==> si la webpage apare http://192.168.1.102:80

Eu nu am reusit sa o leg in retea cu un ZTE_F618 si am fost nevoit sa sun la callcenter RDS ca sa-mi modifice ei setarile din serverul lor.

#5
zerillos

zerillos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 28.05.2007
O sa incerc cand am timp. Sunt prins acum in diverse. Mersi

#6
waterman

waterman

    Mockerator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,837
  • Înscris: 17.05.2004
Mno, o mers ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate