Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lant Bicicleta

Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k
 Limitare la 100mb/s

Altercație

Cartonașe și stickere t...

Ciobanesc german - zgarda electro...
 Ce este instalatia asta? (Valea B...

BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2

Achizitie SUV, buget 17k euro
 Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...

Sunt noile generatii care se nasc...
 

Prima TV HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
1101 replies to this topic

#973
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
De marți până vineri, de la ora 17:30, ai povești în premieră într-un nou sezon Flash Monden, la Prima TV, cu Alexandra Anastasescu.
https://www.primatv....-17-30-20847904

#974
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018

PROGRAM SPECIAL PE 17 DECEMBRIE. PRIMA TV SĂRBĂTOREȘTE PRIMII 25 DE ANI


Am scris istorie în televiziunea din România. Aici, telespectatorii au văzut primul serial românesc, primul show de cultură generală, primul reality show. Am intrat în Cartea recordurilor cu producția românească  Trăsniții, sitcom-ul cel mai longeviv din lume. Prima TV a deschis, în cei 25 de ani de emisie, noi drumuri în televiziunea din România. Sâmbătă, pe 17 decembrie, postul de televiziune din portofoliul grupului Clever împlinește 25 de ani de existență si aniversează alături de telespectatori cu un program special.  Pentru că Prima TV a pus mereu în prim-plan entertainment-ul și este televiziunea care în tot acest timp a lansat formate de succes: „Copiii spun lucruri trăsnite”, „Vrei să fii milionar” sau „Big brother”, în zi aniversară, la un sfert de secol de existență Prima TV își invită telespectatorii să retrăiască cele mai frumoase momente.

Dimineața de sâmbătă începe, de la ora 08:00, cu un show-vedetă în istoria Prima TV: „SUPERCIREAȘA DE PE TORT - REDIFUZARE”,  prezentată de Horia Vîrlan. De la ora 10:00 postul de televiziune a pregătit multă emoție într-un program ce a scris istorie în televiziune, cu una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare, INTERVIURILE CRISTINEI ȚOPESCU. De la ora 15:00 dăm în mintea copiilor și ne amintim de cele mai savuroase replici de la COPIII SPUN LUCRURI TRĂSNITE, emisiune moderată de Virgil Ianțu.

De la 19.15, cei mai cunoscuți TRĂSNIȚI vin puși pe fapte mari într-o ediție specială, remember, a emisiunii. Seara oferă telespectatorilor prilejul unei întâlniri memorabile, un adevărat interviu de colecție, emoționant și plin de aduceri aminte. Invitații Andreei Berecleanu, de la 22:30, sunt două dintre cele mai cunoscute vedete: ANDREEA RAICU ȘI VIRGIL IANȚU. Cei doi invitați rememorează momentele trăite în anii petrecuți la Prima TV, dar povestesc și despre prietenia care îi leagă. Noaptea se încinge de la ora 02:00 cu BIG BROTHER SPECIAL, un show ce invită telespectatorii să retrăiască momentele de neuitat ale unui show unic în istoria televiziunii din România.

Prima TV a pregătit multe alte surprize în programul zilei de 17 decembrie: Insider politic SPECIAL cu Sebastian Zachmann  începe la ora 12:00; Starea nației best of  la 14:00, filmul românesc  „Zestrea domniței Ralu”, de la  ora 16:00 iar de la 20.00 Gheorghe Dinică evadează din „Cuibul salamandrelor”.

Sărbătorește primii 25 de ani de ani și bucură-te de momente de aur. Fii gata pentru ce va urma, la Prima Tv!

Sursa: https://www.primatv....de-ani-20952423

#975
popadanut1997

popadanut1997

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,103
  • Înscris: 12.11.2022
PRIMA TV difuzeaza reluare din 2002 cu Copii spun lucruri traznite

#976
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
Attached File  IMG_7456.jpeg   25.56K   6 downloads

#977
RealZOD

RealZOD

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,128
  • Înscris: 03.12.2013
A fost o placere sa urmaresc interviul Andreei Berecleanu cu Virgil iantu si Andreea Raicu.
Mai mult pentru nostalgia pe care mi-au trezit-o, cu amintiri de la Big Brother sau Vrei sa fii milionar.

De la 02:00 au dat ultima editie dinaintea finalei Big Brother 1 si a fost misto sa vezi cum se filma atunci, cum erau concurentii in casa care nu stiau ce e ala reality show sau nu aveau o reteta a formatului. La fel de interesant a fost sa vezi cum nu se facea asa mare scandal de catre prezentatori.

#978
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018

TOTU-I FAIN - EDIȚIE SPECIALĂ DE CRĂCIUN CU DIANA ENACHE ȘI ALIN PASCAL


Prima TV aduce originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea și autenticitatea pe micile ecrane din toată țara.

Diana Enache și Alin Pascal își fac debutul în postura de prezentatori TV cu o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul și realitatea românească.
https://www.primatv....pascal-20955175

#979
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018

CREDE ÎN SĂRBĂTOARE, CREDE ÎN BINE, DE CRĂCIUN, LA PRIMA TV


Sărbătoare cu muzică și voie bună, filme și debutul emisiunii Totu-i fain, prezentată de Diana Enache și Alin Pascal. Prima TV a pregătit ediții speciale și programe de sărbătoare pentru ziua de Ajun și Crăciun. De la filme tematice și de box office, la desene animate pentru cei mici, până la ediții speciale ale emisiunilor și colinde.

Vineri, 23 decembrie, de la 15.30,  Prima TV difuzează o ediție de sărbătoare a emisiunii “Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu. Trei Chefi: Nina Rus, Ioan Toma și Roxana Prodan,  gătesc și le oferă telespectatorilor cele mai delicioase idei culinare. Magicianul Teo Magicool aduce bucurie celor mici iar Moș Crăciun vine cu desagă plină de cadouri. Actorul Vasile Calofir a preluat misiunea, jilțul și sacul Moșului, și adecu daruri și bucurii celor  mici aflați în platoul emisiunii, dar și celor mari. Sarbatorile sunt prilej de voie bună, cu muzică și zâmbete.În platoul emisiunii  lui  Cristi Brancu sunt artiști îndrăgiți de români: Nico, Stelu Pandelescu, Brândușa Covalciuc, Oana Matei și Nadia Duluman.

Încă din dimineața de Ajun, magia Crăciunului intră în fiecare casă. De ora 08.00, Prima TV difuzeaza filmul ”Un sărut de Crăciun”, iar de la 12.00 toată familia poate urmări comedia ”Scrisori către Moș Crăciun”. De la 14:00, cei mici sunt invitați să se bucure de una dintre cele mai iubite producții animate – ”Motanul încălțat”.

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 16:00, la Prima TV debutează emisiunea ”Totu-i fain” , cu o ediție specială de Crăciun. Postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever aduce originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea și autenticitatea pe micile ecrane. Diana Enache și Alin Pascal își fac debutul în postura de prezentatori TV într-o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul și realitatea românească. Invitații celor doi vor cânta și își vor aminti de frumusețea Crăciunului din copilărie si de clipele petrecute la colindat.

Seara, în fiecare casă vor răsuna unele dintre cele mai frumoase colinde românești. Imediat după FOCUS 18, de la 19:15, Prima TV a pregătit un concert de colinde de Crăciun din Maramureș.

De la ora 20:00 istoria Nașterii lui Isus Hristos este spusă pe micul ecran în pelicula ”Iosif și Maria”.


În ziua de Crăciun, Mircea Dinescu își invită telespectatorii de la ora 14:00 la o ediție specială a emisiunii ”Poezie și delicatețuri”. Nu vor lipsi bucatele tradiționale, poveștile de viață, cele culinare și de sărbătoare, muzica bună și șarmul aparte al maestrului Dinescu.  De la ora 22:00, PRIMA TV difuzează un clasic al producțiilor de la Hollywood, comedia ”Cu Mafia pe urme” . În distribuția filmului îi întâlnim pe celebrii Michelle Pfeiffer și Alec Baldwin.


Crede în sărbătoare, crede în bine! Petrece Crăciunul la PRIMA TV !
https://www.primatv....ima-tv-20958836

#980
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018

Revelion la Prima TV: Ediție specială cu Mircea Dinescu și emisiune cu Diana Enache și Alin Pascal


Prima TV și-a anunțat emisiunile de Revelion. Postul îi are în program pe poetul Mircea Dinescu și pe Diana Enache (fiica cântărețului Adrian Enache) și Alin Pascal (fiul interpretei de muzică populară Matilda Pascal Cojocărița). Cei doi prezentatori au debutat recent la Prima TV cu emsiunea Totu-i fain.

Pe scurt, principalele emisiuni de Revelion ale postului Prima TV:

De dimineață, de la 07.00 este animația Ainbo - Spiritul Amazonului. Apoi începe ecranizarea romanului lui Danielle Steel, Daddy , de la ora 09.00.

La prânz este comedia Un cățel la Casă Albă , iar de la 15.30 este pelicula Astă-seară dansăm în familie cu Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu și Stela Popescu.

Seara, poetul Mircea Dinescu dă startul petrecerii de Anul Nou, de la 19.15 , într-o ediție specială a emisiunii Poezie și delicatețuri .

De la 20.30 începe emisiunea Totu-i fain cu Diana Enache și Alin Pascal. Emisiunea a debutat în Ajunul Crăciunului . Vor fi prezenți chef Antonio Passarelli și influencerul Delia Degan, dar și alți artiști precum Matilda Pascal Cojocărița și Ansamblul Dor Românesc, Ad Libitum, Ramona Faur, Alexandru Pop, Mirela Pană, Diana Bucșa, Cristina Turcu Preda, Nicolae Mureșan, Alessis, Alexandru Pugna , Domnica Dologa, Elisabeta Guzu, Pamfil Roată, Ansamblul Plai Bucovinean, Dj Dtelian, Ionuț și George Chindris, Anda Horoba, Ținu Vereșezan.

Sursa: https://www.paginade...v-2023-20965492

#981
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
Poveşti neştiute, mărturisiri în premieră şi multe momente emoţionante. Toate acestea se trăiesc într-o nouă emisiune de tip podcast, Spune-mi cine eşti, difuzată de Prima TV din 08 ianuarie, de la ora 10.00.

Emisiunea podcast ”Spune-mi cine eşti” este realizată de vedetele Prima TV şi Prima News şi este difuzată în fiecare duminică, de la 10.00, la Prima TV, şi vineri, de la 21.00, la Prima News.

https://www.primatv....ima-tv-20972696

#982
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Au schimbat pachetul grafic

#983
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
Începând de sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, Prima TV difuzează un nou sezon al emisiunii „Supernanny” cu Beatrice Busuioc https://www.tvmania....misiunea-395052

#984
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Observ ca s-a taiat un minut din episodul care e acum din New Amsterdam in care e o scena in care opereaza doctorul pe inima

#985
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018

PRIMA TV DIFUZEAZĂ SERIA ROCKY


Prima TV difuzează cele şase filme din seria Rocky. Primul film este programat astazi, de la ora 20:00, iar celelalte filme din serie în fiecare vineri, de la ora 20:00.

Din serie fac parte următoarele filme: Rocky (1976), Rocky II (1979), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990) şi Rocky Balboa (Rocky VI) (2006).

Toate cele 6 filme îl au în rol principal pe Sylvester Stallone. Primul şi al cincilea film din serie au fost regizate de John G. Avildsen, restul fiind regizate de Stallone.

În 1976, Rocky a primit 9 nominalizări la Oscar, din care a câştigat 3 premii: cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun montaj. Sylvester Stallone a fost nominalizat atât pentru Cel mai bun actor în rol principal, cât şi pentru „Cel mai bun scenariu original”.

Sursa: https://www.primatv....-rocky-20978494

Edited by IceCoolExtreme, 14 January 2023 - 14:20.


#986
_RBT_

_RBT_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,358
  • Înscris: 19.01.2015
Beatrice Busuioc noua Supernanny imi aduce aminte destul de mult de Raluca Iuga.

Pacat ca acum cazurile care apeleaza la Supernanny sunt mult mai putine spre deosebire de acum 15 ani cand si emisiunea era putin mai lunga fata de cum este acum (1 ora jumate in loc de 2 ore cum era inainte).

#987
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 15.11.2021
Au renunțat la inscripția ,,HD" din logo.

#988
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
Nu au renuntat, probabil au probleme tehnice cum au avut anul trecut cand vre-o 3 luni nu au avut hd in sigla.

Edited by IceCoolExtreme, 02 March 2023 - 20:58.


#989
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,079
  • Înscris: 15.11.2021
Poezie și delicatețuri se întoarce cu un nou sezon, la Prima TV. Cine e primul invitat?


Poezie și delicatețuri se întoarce cu un nou sezon, la Prima TV. Cine e primul invitat?
Începe un nou sezon al emisiunii Poezie și delicatețuri, cu poetul Mircea Dinescu, la Prima TV. Când începe? Cine este primul invitat?

Sezonul nou va fi deschis de Cosmin Dragomir, jurnalist culinar, care studiază istoria și antropologia culinară românească.

Emisiunea prezentată de Mircea Dinescu este programată pentru weekend-ul acesta. Prima ediție din noul sezon va fi difuzată, duminică, 12 martie, de la ora 14.00.

Mircea Dinescu:

"Acest tânăr curajos, e curajos că vine la mine la emisiune și o să îi dau niște lecții - a scos o carte extraordinar de interesantă: "Curatorul de Zacuscă și alte povestiri culinare românești".

E un personaj ciudat, pentru că s-a apucat să meargă prin sate, coclauri și diferite țări, să vadă originile mâncărurilor noastre românești, tradiționale."

Cosmin Dragomir:

"Nu sunt pionier, sunt unul dintre cei care a căutat prin sate, bibioteci, memorii, bibilografii indirecte. Cărți despre bucate nu am prea avut. Am avut câteva cărți de bucate, vechi, foarte importante."

Cosmin Dragomir a reușit să traducă o carte pentru gastronomia clujeană. Cartea e scrisă în maghiară:

"O carte de la 1695, atribuită tiporafului, din păcate. E scrisă în maghiară. Am reușit să strâng bani și să o traduc în 2019 pentru prima dată în limba română. Avem acolo și cea mai veche rețeta de Varză à la Cluj."

Sursa: https://www.paginade...rimatv-21051010

#990
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,858
  • Înscris: 06.11.2018
Sezonul 47 al emisiunii Cronica Cârcotașilor incepe miercuri, 15 martie de la 20:00.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

2 members, 0 guests, 0 anonymous users

albertpadurean, BAYMAX

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate