Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ocolirea limitatoarelor de viteza...

Recomandare adeziv - pt pervaz PVC

Sfat achizitie, Xiaomi 14 Ultra s...

Priza contorizare consum energie
 Cat timp purtați o pereche d...

Problema Makita PLM 4628n

Nelamurire sunet navigatie auto

Ma bate gandul la primul bmw
 Cum rezolv o incompatibilitate in...

Despre instaurarea normalitã...

De cate ori purtati o pereche de ...

"Releu" comandat de la di...
 Pe la voi cum mai merg dezmembrar...

Ce sisteme audio ați avut la masi...

Achizitie dubita Stellantis

Foisor - noi reglementari
 

PNL si reintegrarea penalilor in politica

* * * * * 5 voturi
  • Acest subiect este blocat Acest subiect este blocat
63 răspunsuri în acest subiect

#55
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 51.080
  • Înscris: 31.07.2007

Vizualizare mesajAlecsandru010, pe 06 septembrie 2020 - 10:08, a scris:

Fara penali în funcții publice nu i se aplică ăstuia.

Alexandru, sunt chestii legate de PNL (multe chestii, de fapt) pe care e pur si simplu mai bine sa le ignori. Te faci ca nu le vezi si esti mai castigat. Sunt genul de situatii in care pur si simplu nu ai ce sa faci sa mai cureti din cacat. Contextul si situatiile sunt foarte clare si foarte nefavorabile PNL-ului, iar incercand sa le cureti iti vor mirosi mainile a cacat. Las-o asa, ignora si treci mai departe.

#56
cumparator

cumparator

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 26.912
  • Înscris: 11.03.2006

Vizualizare mesajMembruAnonim, pe 06 septembrie 2020 - 14:36, a scris:

Da. Noi vorbim si de moralitate aici si de dublul standard.

Totusi am citit, daca ala a fost condamnat in 2013 sau 2014 cu 7 ani perioda de proba sau observare nu cred ca ar avea si voie sa candideze daca legea ar fi votata sau ar fi in constitutie.

Plus noi exact acest tip de oameni vrem sa inlaturam din politica... Ce merite are un condamnat penal altele decat ca e baiatul unui primar pnl din județ si care s-a comportat asa exact ca tac-su era primar deci se vedea jupan pe satul ala?

Chiar nu mai sunt alti oameni corecti de promovat decat un condamnat penal? Asta trebuie sa cerem. Moral si competent nu hot/infractor si pilos.

E o armata de oameni care nu stiu sa faca nimic si n-au muncit o secunda in viata lor. Astia se muta dintr-o parte in alta, platind functii de unde sa poata fura in continuare.
Asta n-ar insemna mare lucru, ca e dreptul lor. Problema majora este ca oamenii ii voteaza. Atat de prosti sunt.
Mai stiti cand l-au votat primar pe unu care era la puscarie? Cum ai explica asta copilului tau?

Editat de cumparator, 06 septembrie 2020 - 15:04.


#57
Alecsandru010

Alecsandru010

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 36.227
  • Înscris: 29.06.2011

Vizualizare mesajNaoto, pe 06 septembrie 2020 - 14:50, a scris:

Ceea ce-ți dorești și tu și măcar cei un milion de cetățeni care și-au dat semnătura.

Stii care-i chestia? io-s convins ca din milionu' ala, 999.000 de oameni[si aici sunt generos cu cifrele] habar n-au ce au semnat. N-au nici cea mai mica idee legata de ce ai scris tu acolo. In cazul lor e vorba de un instinct de gloata. De gloata care nu vrea penali in functii publice.. atata le-a ramas in cap.

De gloata care daca n-ar exista domnia legii, m-ar lapida dracului in centru' Pitestiului fiindca tin, chipurile, cu coruptii..

Vizualizare mesajedy_wheazel, pe 06 septembrie 2020 - 14:51, a scris:


Nu am de gand sa ignor nimic. Mai ales cand problema e pusa la modu' stahanovist.

Iti place lista PNL? o votezi. Nu-ti place? n-o votezi. Bam, problema-i clarificata pe palieru' asta. E de cacat sa pui o beizadea alcoolica pe lista? da, fara doar si poate. As vota cu astia daca as fi-n comuna/satu' asta? cel mai probabil ca nu. Va ajunge asta consilier judetean? dracu' stie.. poate ca da, poate ca nu. La Baia Mare l-au ales primar cand ala era in arest preventiv.. c-asa au ales oamenii.

Nu-ti place ca unu' condamnat poate candida legal pe lista de consilier locali? eh, atunci am sa scriu si am sa incerc sa destup capetele goale ale gloatei. Macar unu' daca destup la cap si tot e bine.. extraordinar, chiar.

Editat de Alecsandru010, 06 septembrie 2020 - 15:05.


#58
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 57.714
  • Înscris: 11.04.2005

Vizualizare mesajAlecsandru010, pe 06 septembrie 2020 - 14:57, a scris:

io-s convins ca din milionu' ala, 999.000 de oameni[si aici sunt generos cu cifrele] habar n-au ce au semnat. N-au nici cea mai mica idee legata de ce ai scris tu acolo. In cazul lor e vorba de un instinct de gloata. De gloata care nu vrea penali in functii publice.. atata le-a ramas in cap.

Cred că sunt mai mulți de 1000 dintr-un milion.   Vreo 2000.  
Ok, hai să fim optimiști și să prezumăm că sunt 5000 în toată țara.
Cam 100-150.000 au semnat pentru a susține partidul care a avut inițiativă.   Aceștia sunt optimiștii.
Restul au votat din ură. Să fie contra psd.   Li s-a repetat la nesfârșit o mantră.   După aceea au perceput această semnătură ca pe o acțiune contra ”penalilior” pe care ei îi percep a fi doar pesediști.


Nimic nou pe pământ.
Politica se face și în felul acesta.   Nu spui la infinit  ”votează-mă pe mine,  pe noi,  pentru că suntem mai mândri și ținem cu tine”. Riști să nu te mai asculte nimeni.
Și atunci poți fi creativ. Identifici o problemă,  sau creezi una.   După aceea vii cu rezolvarea acesteia,  dar nu așa,  din gură.   De exemplu,  faci o listă cu semnături sau un referendum în care îți propui o rezolvare proprie și îndemni lumea să semneze sau să participe la referendum. Dacă este o listă,  atunci cine o semnează este aproape câștigat de partea ta,  pentru că se va identifica cu tine, cu partidul,  asemenea unei echipe. Este așa,  prin învăluire. Și partidul care promovează aceste liste poate oricând să susțină  ”noi facem,  acționăm,  am demonstrat cu fapte că... bla bla bla”.  

Iar apoi,  dacă nu se poate,  mai se marchează puncte și din asta.   ”Da,  se opun penalii,  ei nu vor să respecte voința oamenilor”.  
Dacă sunt odată cu ceva alegeri,  atunci caracterul electoral este evident în favoarea inițiatorului. Sau contra,  dacă are ghinion.


Mulți oameni descoperă că partidele folosesc acest tip de tactică doar la mult timp după ce este consumată.

Editat de tomaso, 06 septembrie 2020 - 16:04.


#59
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 399.717
  • Înscris: 08.10.2015
E hai acum, imi place ca va aparati favoritii, nimic nou sub soare. Pana una alta niste ipocriti au pus mana pe putere si s-au cocotzat pe funcții si se cred jupani. Altii ca aia de ieri.

Nu l-am suportat pe orban din prima zi, e un hot si firea stia ea ce știa si am fost de acord cu ea. Asa ca pt mine pnl nu e de votat. Cand pui un ciubucar in fruntea guvernului toți sunt ca el.

Mai ramane usr si aici am o scarba fata de barna ala care tine cu dintii de scaun dar oamenii par mai ok si cu multi ma identific. Deci probabil o sa votez cu ei. Ca mai mereu in ultimii 4 ani... Cu psd niciodata.

Dar dubla masura, hotii lor sa nu candideze pt ca hotii nostri sunt mai buni ma scoate din minti. Ala e hot dovedit si nu mai are ce cauta in functii publice toata viata asta. In aia de apoi sa il judece Dumnezeu.

Editat de MembruAnonim, 06 septembrie 2020 - 16:37.


#60
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 7.473
  • Înscris: 16.03.2011

Vizualizare mesajtomaso, pe 06 septembrie 2020 - 11:14, a scris:

Ați remarcat faptul că SRI și apendicele lor (DNA) nu se mai amestecă Ăźn alegerile locale,  ca acum 8 și 4 ani?



Atunci nu aplaudau pentru că organele luptau politic alături de ei. Erau aliații lor din umbră.
Dacă ai lor Ăźncep să fie săltați,  se va schimba atitudinea și vor face exact ca cu Secția Specială pe care o percep ca inamic.
Din lăudaci vor deveni critici acerbi și asta brusc,  peste noapte.   PNL  a fost critic acerb al DNA și SRI,  al Kodruței & shit, atĂąt timp cĂąt le lua oameni de la ei.   După aceea au schimbat,  au devenit protectori.  

Dragilor, se spune cum că politica Ăźi curvă pentru că Ăźn RomĂąnia  a face politică Ăźnseamnă să fuți pe altcineva.  
Nu este vorba despre abureli triste gen ”să ne confruntăm Ăźn idei”,  â€să spunem oamenilor ce vrem să facem pentru binele lor”   și alte asemenea.
Totul se reduce la  â€moamă ce i-am futut pe ăia!”.     Lege?    Stat de drept?    Supremația legii?      Bullshit!!       Vorbe goale Ăźn care nu cred nici politicienii,  nici electoratul,  nici țĂąncii cu mucii la nas.

Partidele sunt esemenea unor echipe de fotbal,  iar suporterii lor sunt asemenea electoratului.
Unul comite henț   și dă gol.    Pentru suporterii echipei din care face parte nu contează golul Ăźn afara regulamentului.     Acceptă cu entuziasm șmecheria chiar dacă știu că nu-i corect.
Se spune că suporterii sunt al doisprezecelea jucător.    Foarte adevărat!     Dar și Ăźn politică este cam la fel,  electoratul fiind implicat activ de parte ”alor lui”.

Îmi aduc aminte un episod cunoscut.    Vine Orban și ia pe capotă o fătucă.    Nu mai rețin,  parcă a fost rănită,  capul spart, mĂąnă ruptă,  sau nu,  chiar nu mai rețin.    ĂŽn loc să stea acolo,  așa cum era normal,  se tirează și se face văzut după mai multe ore,  suficiente pentru a i se reduce alcolemia, așa cum afirma presa la vremea aceea.

Îmi aduc aminte că suporterii PNL era mega furioși pe Băsescu.   Spuneau că este un complot,  că securiștii (muhahahahahah) au dat lumii de știre pentru a-l compromite pe bietul Orban.    La fel o țineau gaia mațu cu transformatoarele lui FNQ.  

Morala este următoarea:

CĂąnd ții cu un partid ai tendința să-i scuzi derapajele,  să treci sub tăcere și ce nu-ți convine,  să accepți shiturile cu zĂąmbetul pe buze,  doar pentru a nu le da satisfacție inamicilor.  
Ura contra celorlalți este motivul pentru care minimalizezi vina alor tăi.
Esti analist politic?

#61
CONSTANT1708

CONSTANT1708

    Active Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 1.206
  • Înscris: 21.04.2007

Vizualizare mesajAlecsandru010, pe 06 septembrie 2020 - 14:57, a scris:



Stii care-i chestia? io-s convins ca din milionu' ala, 999.000 de oameni[si aici sunt generos cu cifrele] habar n-au ce au semnat. N-au nici cea mai mica idee legata de ce ai scris tu acolo. In cazul lor e vorba de un instinct de gloata. De gloata care nu vrea penali in functii publice.. atata le-a ramas in cap.

De gloata care daca n-ar exista domnia legii, m-ar lapida dracului in centru' Pitestiului fiindca tin, chipurile, cu coruptii..



Nu am de gand sa ignor nimic. Mai ales cand problema e pusa la modu' stahanovist.

Iti place lista PNL? o votezi. Nu-ti place? n-o votezi. Bam, problema-i clarificata pe palieru' asta. E de cacat sa pui o beizadea alcoolica pe lista? da, fara doar si poate. As vota cu astia daca as fi-n comuna/satu' asta? cel mai probabil ca nu. Va ajunge asta consilier judetean? dracu' stie.. poate ca da, poate ca nu. La Baia Mare l-au ales primar cand ala era in arest preventiv.. c-asa au ales oamenii.

Nu-ti place ca unu' condamnat poate candida legal pe lista de consilier locali? eh, atunci am sa scriu si am sa incerc sa destup capetele goale ale gloatei. Macar unu' daca destup la cap si tot e bine.. extraordinar, chiar.
Ooo destupatorule de capete!

#62
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 55.671
  • Înscris: 05.11.2009

Vizualizare mesajAlecsandru010, pe 06 septembrie 2020 - 14:57, a scris:

Stii care-i chestia? io-s convins ca din milionu' ala, 999.000 de oameni[si aici sunt generos cu cifrele] habar n-au ce au semnat. N-au nici cea mai mica idee legata de ce ai scris tu acolo. In cazul lor e vorba de un instinct de gloata. De gloata care nu vrea penali in functii publice.. atata le-a ramas in cap.

De gloata care daca n-ar exista domnia legii, m-ar lapida dracului in centru' Pitestiului fiindca tin, chipurile, cu coruptii..



Nu am de gand sa ignor nimic. Mai ales cand problema e pusa la modu' stahanovist.

Iti place lista PNL? o votezi. Nu-ti place? n-o votezi. Bam, problema-i clarificata pe palieru' asta. E de cacat sa pui o beizadea alcoolica pe lista? da, fara doar si poate. As vota cu astia daca as fi-n comuna/satu' asta? cel mai probabil ca nu. Va ajunge asta consilier judetean? dracu' stie.. poate ca da, poate ca nu. La Baia Mare l-au ales primar cand ala era in arest preventiv.. c-asa au ales oamenii.

Nu-ti place ca unu' condamnat poate candida legal pe lista de consilier locali? eh, atunci am sa scriu si am sa incerc sa destup capetele goale ale gloatei. Macar unu' daca destup la cap si tot e bine.. extraordinar, chiar.

ce pute postul asta de pesedism, imi aduce aminte de pesedei de la inceputurile kkturilor facute de livache impotriva justitiei, tot asa, sustineau ca toti aia care se impotriveau kkturilor facute de ei, nu stiu de fapt pentru ce sunt acolo, ca nu inteleg transformarile propuse si tot asa.. si stii ce ma sperie? ca gandirea asta de tip pesedist, nu e un accident la pnl, ci o stare de fapt

Vizualizare mesajAlecsandru010, pe 06 septembrie 2020 - 14:43, a scris:

Ce dublu' standard, ba? de ce-mi pui cuvinte-n gura? unde am zis eu ceea ce spui tu ca am zis?

E o lista de la consilierii locali de la mama dracu'. Pe mine ma doare-n dos de ea. De fapt ma doare-n dos de orice alte localitati in care nu ma invart/nu am treaba. Io la locale am sa aleg a.i. sa-mi fie mie bine. Pe plan local.

Gizaz.. alt USR-ist mozolit la bot cu sfanta indignare..

tu esti ca livache care era plecat in strainatate cand se faceau nasolelile impotriva justitiei, ca sa poata sa sustina senin: nu stiu domnule ce s-a intamplat, nu eram in localitate, nu am nici o vina..

#63
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 57.714
  • Înscris: 11.04.2005

Vizualizare mesajNFS01, pe 06 septembrie 2020 - 17:37, a scris:

Esti analist politic?

Normal!

#64
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Mesaje: 399.717
  • Înscris: 08.10.2015
PNL iști ăștia vad ca au cam aceleași apucături ca PSD istii... Mda doar sunt același oameni reciclați.

Și când ma gândeam ca dacă as vrea sa fac politica acolo ma gândeam sa ma înscriu.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate