![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Probleme Smart TV 4K Hitachi 49HK6000
Last Updated: Jan 27 2020 20:39, Started by
filtzerlm
, Jan 27 2020 17:33
·
0

Posted 27 January 2020 - 17:33

Salut. Am o problema cu al meu TV, un model hitachi 49hk6000. Pe anumite posturi, cum ar fi Travel, Viasat explorer, Viasat History, AXN, se pierde automat subtitrarea dupa un timp. Cand apasa butonul de subtitrare, imi afișează "Sunet indisponibil". Singura rezolvare pe care am gasit-o este sa resetez televizorul la setarile din fabrică. O alta problema este ca, desi dau ordonare alfabetica a canalelor, dupa un timp se reseteaza si aceasta optiune si mi le aseaza randim. Am incercat sa fac update la soft, dar am ultima versiune. Am cautat pe net alta versiune, dar nu am gasit nimic. Am cablu digital cu CI+ de la RDS RCS. La alt televizor, samsung, nu am nici o problema.
Astept un raspuns, poate este cineva care ma poate ajuta. Mulțumesc! |
Posted 27 January 2020 - 18:01

Posted 27 January 2020 - 19:49

Sunt situatii de genul asta care se rezolva asa, am testat asta de vreo 2 ori.
|
Posted 27 January 2020 - 19:59

vezi ca o fi de la compania de cablu. eu mi-s pe jiji, si pe nat geo / nat geo wild, subtitrarile se blocheaza sau dispar. la fel si pe travel si viasat. la fiecare minut trebuie sa apas butonul de subtitrare. l-am scos si bagat in priza de l-am blagoslovit, degeaba. in schimb, la cei de la akta / telekom nu este problema asta.
|
Posted 27 January 2020 - 20:00

Ar trebui sa aiba .Scoaterea de sub tensiune cateva minute ar trebui teoretic sa faca o resetare .Cam de genul ONT -ului de la RDS .
|
Posted 27 January 2020 - 20:12

mai e si posibilitatea de ROM corupt / sau scris prost. si nasol e ca nu poti gasi pe net firmware pentru suprascriere, mai ales daca ai tv ce nu e samsung /lg / philips. atunci degeaba il scoti din priza. uite eu vin din concediu dupa 3 saptamani, vreau si io sa ma relaxez la o bere sa vad o casa faina pe travel / o urmarire prin savana si gata. mai ciudat e ca, atunci cand incepe documentarul si in burtiera apar numele producatorilor, subtitrarea e mutata sus. si acolo ramane. eh, ce conteaza. macar la super one / hustler nu avem nevoie de subtitrare
![]() ![]() |
Posted 27 January 2020 - 20:39

MembruAnonim, on 27 ianuarie 2020 - 19:59, said:
vezi ca o fi de la compania de cablu. eu mi-s pe jiji, si pe nat geo / nat geo wild, subtitrarile se blocheaza sau dispar. la fel si pe travel si viasat. la fiecare minut trebuie sa apas butonul de subtitrare. l-am scos si bagat in priza de l-am blagoslovit, degeaba. in schimb, la cei de la akta / telekom nu este problema asta. Pe ce tv ai problema asta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users