Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La mulți ani @xperia_ray!

Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii
 [TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera
 Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...
 Camping Franta - Chamonix

Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.
 

Probleme Smart TV 4K Hitachi 49HK6000

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
filtzerlm

filtzerlm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 21.12.2013
Salut. Am o problema cu al meu TV, un model hitachi 49hk6000. Pe anumite posturi, cum ar fi Travel, Viasat explorer, Viasat History, AXN, se pierde automat subtitrarea dupa un timp. Cand apasa butonul de subtitrare, imi afișează "Sunet indisponibil". Singura rezolvare pe care am gasit-o este sa resetez televizorul la setarile din fabrică. O alta problema este ca, desi dau ordonare alfabetica a canalelor, dupa un timp se reseteaza si aceasta optiune si mi le aseaza randim. Am incercat sa fac update la soft, dar am ultima versiune. Am cautat pe net alta versiune, dar nu am gasit nimic. Am cablu digital cu CI+ de la RDS RCS. La alt televizor, samsung, nu am nici o problema.

Astept un raspuns, poate este cineva care ma poate ajuta. Mulțumesc!

#2
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,661
  • Înscris: 07.10.2005
Pe langa reset ai incercat si sa-l scoti din priza?

#3
filtzerlm

filtzerlm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 21.12.2013

 Mr. Incredible, on 27 ianuarie 2020 - 17:38, said:

Pe langa reset ai incercat si sa-l scoti din priza?

La asta chiar nu m-am gândit. Are vreo treabă măcar? Nu întreb ironic, dar mi se pare aiurea ca de asta să nu meargă. O sa incerc cand ajung acasa.

#4
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,661
  • Înscris: 07.10.2005
Sunt situatii de genul asta care se rezolva asa, am testat asta de vreo 2 ori.

#5
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
vezi ca o fi de la compania de cablu. eu mi-s pe jiji, si pe nat geo / nat geo wild, subtitrarile se blocheaza sau dispar. la fel si pe travel si viasat. la fiecare minut trebuie sa apas butonul de subtitrare. l-am scos si bagat in priza de l-am blagoslovit, degeaba. in schimb, la cei de la akta / telekom nu este problema asta.

#6
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Ar trebui sa aiba .Scoaterea de sub tensiune cateva minute ar trebui teoretic sa faca o resetare .Cam de genul ONT -ului de la RDS .

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
mai e si posibilitatea de ROM corupt / sau scris prost. si nasol e ca nu poti gasi pe net firmware pentru suprascriere, mai ales daca ai tv ce nu e samsung /lg / philips. atunci degeaba il scoti din priza. uite eu vin din concediu dupa 3 saptamani, vreau si io sa ma relaxez la o bere sa vad o casa faina pe travel /  o urmarire prin savana si gata. mai ciudat e ca, atunci cand incepe documentarul si in burtiera apar numele producatorilor, subtitrarea e mutata sus. si acolo ramane. eh, ce conteaza. macar la super one / hustler nu avem nevoie de subtitrare Posted Image Posted Image

#8
Mr. Incredible

Mr. Incredible

    It's showtime!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,661
  • Înscris: 07.10.2005

 MembruAnonim, on 27 ianuarie 2020 - 19:59, said:

vezi ca o fi de la compania de cablu. eu mi-s pe jiji, si pe nat geo / nat geo wild, subtitrarile se blocheaza sau dispar. la fel si pe travel si viasat. la fiecare minut trebuie sa apas butonul de subtitrare. l-am scos si bagat in priza de l-am blagoslovit, degeaba. in schimb, la cei de la akta / telekom nu este problema asta.

Pe ce tv ai problema asta?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate