Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare Apartament

reparatie zgarietura bara spate

Lipire XPS de hidroizolație ...

Detectare dispozitiv de ascultare...
 Detectare posibile dispozitive de...

suport/cutie fixare SSD in locul ...

Popcorn stradal

De ce ard asa de violent masinile...
 Sfat achizitie bicicleta MTB

Imi tot apare ipconfig

Degresant auto eficient

Pistol care sa pulverizeze vopsea...
 Cursuri inot apa netratata

Telefoane vechi, fixe si mobile c...

Sa desparțim cuvintele in cuvinte

Apartament complex rezidential no...
 

Relatie de 10 ani jumate incheiata brusc de el

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
151 replies to this topic

#91
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
până una alta nu s a aflat daca el are pe alta... sa mai asteptam zic, nu se poate sa lămuriți voi în 2 ore o relație de 10 ani.. fi ți mai rezervați

#92
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,677
  • Înscris: 03.12.2014

 Sandra123456, on 08 decembrie 2019 - 15:55, said:

eu sunt genul care daca este o problema, atata o sapa pana o rezolva pana la capat. asa ca l-am mai intrebat care este problema
Proverb congolez:
Spoiler

Edited by DaculScoril0, 08 December 2019 - 21:17.


#93
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,840
  • Înscris: 12.01.2018

 Daniellone, on 08 decembrie 2019 - 17:40, said:

El regreta ca esti singura fata cu care a facut sex. Pe de o parte isi da seama ca nu gaseste una mai buna ca tine (ca altfel nu statea de la 15 ani pana acuma cu tine), pe de alta parte ar vrea sa vada cum e cu altele. El se bazeaza ca tu in timpul asta suferi si stie ca are upper hand in situatia asta. Ce isi doreste el e ca tu sa stai si sa plangi si sa il astepti pe el sa se hotarasca, in timp ce el incearca sa se combine cu ce prinde. Daca vrei sa castigi upper hand-ul si sa-l faci sa-si dea seama ca e un idiot, combina-te cu altul si asigura-te ca el afla. O sa vina sa-ti planga si sa-ti spuna cat de mult te iubeste si ce mult a gresit. Incearca totusi sa tii relatia noua light. Daca o sa faci sex cu tipul cel nou, chiar daca te impaci cu fostul, o sa-ti scoata ochii in continuu cu chestia asta, pana te saturi.

Pe de alta parte, daca doar regreta ca nu si-a tras-o cu altele in toti anii astia, puteti incerca swingingul.
asta cu negasitul  uneia mai bune numai de la o gagica putea veni.fiecare crede ca NU EXISTA UNA  mai buna ca ea.te inseli amarnic dar mi-ai adus aminte de acele vremi de odinioara.la un tanar barbat aflat intr-o relatie de prietenie daca-si ridica una coada si -l   prinde-n mreje (pat) a uitat-o pe cealalta instant

 Sandra123456, on 08 decembrie 2019 - 18:31, said:

nici nu m-am gandit ca vrea altceva ca sa sufar eu. Sincer, zici ca is nebuna, inca ma gandesc ca poate nu e vorba de altcineva. Cand ma gandesc ca nu ma mai iubeste, ma crezi ca mi se face rau? Nu pot decat sa ma gandesc ce naiba am facut de am dus un om care ma iubea la punctul la care sa nu o mai faca?
s-a bagat alta pe fir.vei afla  nu peste mult timp si-mi vei da deptate.UITA-L

#94
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,840
  • Înscris: 12.01.2018

 silesax, on 08 decembrie 2019 - 21:16, said:

până una alta nu s a aflat daca el are pe alta... sa mai asteptam zic, nu se poate sa lămuriți voi în 2 ore o relație de 10 ani.. fi ți mai rezervați
Toti am trecut prin asta la vemea noastra.am parasit si-am fost parasiti.un lucru este sigur cand am parasit nu ne-am intors sau ne-a fost dor de  ea peste 6 zile

#95
marcusdefeis

marcusdefeis

    Lunetist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,028
  • Înscris: 14.07.2008

 MembruAnonim, on 08 decembrie 2019 - 20:37, said:

Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci e sa va impacati.
neah, ideal ar fi acum sa se impace, apoi ea sa-si gaseasca pe altul si intr-o zi sa-i faca cu mana lui tarzan Posted Image

 EMPP, on 08 decembrie 2019 - 22:03, said:

cand am parasit nu ne-am intors sau ne-a fost dor de  ea peste 6 zile
eu n-am parasit pe nimeni
le-am lasat sa se prinda si sa-si ia singure jucariile Posted Image

 silesax, on 08 decembrie 2019 - 21:16, said:

până una alta nu s a aflat daca el are pe alta...
yeah, sure....

#96
ambr0zie

ambr0zie

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 04.01.2006
Sandra, in primul rand - multa putere si sa treci peste perioada sarbatorilor fara depresii, gandul doar la el etc.
Din experienta unui om un pic mai in varsta ca voi, eu am o mare banuiala ca baiatului i s-au aprins calcaiele grav dupa alta incat numai pe ea o vede.
Ca s-a ajuns la fapte sau nu, e irelevant
Sunt situatii in care, dupa o relatie lunga, in care indragosteala nu mai e ca dupa 3 zile (si nici n-are cum), un barbat sau o femeie are asa o scanteie pentru altcineva si da dracului tot.
Un amic a divortat chiar, era intr-o casnicie care ajunsese mai mult o prietenie si imparteau o casa, pentru ca s-a indragostit ca la 15 ani de una, pe care n-a ajuns s-o tina nici de mana.
E un pic ciudat, dar daca esti intr-o relatie lunga si inca te gandesti uneori la Fat Frumos sau Zana Zanelor, cand ti se pare ca apare unul din astia la colt, fugi.

Uneori, chiar daca nu ma crezi ce-ti spun acum, e un lucru foarte bun, pentru ca elibereaza ambii parteneri dintr-o relatie in care nu era trainicie.
Sa stii ca e foarte posibil sa te trezesti ca vine inapoi spasit, eventual cu lacrimi, spunand texte gen "a fost o ratacire" "era sa fac o greseala, nu inteleg ce a fost in capul meu" "de-abia acum am inteles cat te iubesc" si apoi eventual o lista cu amintiri de 10 ani incoace.

Sfatul meu personal, daca imi permiti, daca se intampla asa, e sa-ti vezi de viata ta. Pentru ca "ratacirile" de obicei vin in serie dupa. Si de asemenea, cand ai vedea si tu un Fat Frumos, ai fi tentata sa te ratacesti, ca doar ai dreptul sa te razbuni.

Eu unul am observat o chestie, in relatiile lungi (si mai ales unde nu-s obligatii), pauzele de gandire si orice alt gen de pauza sunt semne clare de sfarsit. Ca se mai lalaie cateva saptamani/luni, e fix pierdere de vreme.

Edited by ambr0zie, 08 December 2019 - 22:55.


#97
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 marcusdefeis, on 08 decembrie 2019 - 22:08, said:


neah, ideal ar fi acum sa se impace, apoi ea sa-si gaseasca pe altul si intr-o zi sa-i faca cu mana lui tarzan Posted Image
de ce? Nu pare tipul bitchy, ar suferi și ea la pachet,presupunand ca ar fi în stare sa joace teatrul necesar, ceea ce ea singura recunoaște ca nu, ca ii plac situațiile clare. Deci pica din start.

Mai bine pentru ea e ca suferința sa nu trebuiască prelungită, oricât ar părea ca poți sa rezolvi situația. Am "rezolvat" și eu situații în tinerețe și apoi inevitabil la momentul primei cerți serioase a apărut și motivul (apoi recurent) al despărțirii inițiale. Și nu rezolvi nimic decât sa treacă timpul fără folos, gioco di mano.

Sfatul meu pentru ea rămâne. Am fost și eu prost ca ala, voiam cu curu in mai multe luntrii, eram cu vreo 3 ani mai tânăr ca voi și aproape 5 ani de relatie. Pleacă, suferă, vindecă-te, apoi trăiește o perioadă scurtă viața, pentru ca vei găsi altul cu care vei face aceleași greșeli dacă nu înveți cum gândește și partea cealaltă. Nu zic sa devii libertina, ci sa ieși, flirtezi, sa faci ce simți tu, nu ce zic unii și unele de pe forum. Dar nu intra într-o relație imediat, ca nu o vei face libera de prejudecăți, amintiri și comparații prea vii încă în memorie

Edited by MembruAnonim, 08 December 2019 - 23:28.


#98
marcusdefeis

marcusdefeis

    Lunetist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,028
  • Înscris: 14.07.2008

 MembruAnonim, on 08 decembrie 2019 - 23:27, said:

Nu pare tipul bitchy
invata sa fie

 MembruAnonim, on 08 decembrie 2019 - 23:27, said:

Și nu rezolvi nimic decât sa treacă timpul fără folos, gioco di mano.
in situatii de cacao castigi mai multa experienta de viata decat cand totul e zaharel si pupici

#99
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015
Păi dacă ea nu e genul, n-are cum sa joace. Ea vrea ca ala sa ii spună laie sau bălaie, deși e clar pentru cineva din exterior ca împreună nu mai pot fi pe termen lung.

Ea nu e genul care sa înșele, nu va prinde nici o experiență asa, doar va sta cu el pana la proxima ceartă, sau ii da papucii în zilele următoare. Deși apar remușcări "singură de sărbători", "ce le zic părinților?", "cu ai lui ma înțeleg foarte bine", etc.

Oricum decizia e doar la ea, nu la el. El a mișcat primul, ca pifanul, fără sa aibe un curs exact planificat. "nu te mai vreau, dar plâng". Plm. Scrie in manual, "ar vrea sa fie cu curu in 2 luntrii dar nu știe cum și încearcă marea cu degetul"

#100
marin1973

marin1973

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,587
  • Înscris: 19.11.2019

 Sandra123456, on 08 decembrie 2019 - 15:55, said:

de 8 zile nu m-a cautat absolut deloc de nicio maniera. innebunesc de durere, imi e dor de el, nu pot sa mananc nu pot sa dorm nu stie ce simte si ce gandeste si ce se intampla. ajutati-ma. ce sa fac sa rezolv? a mai ramas ceva de rezolvat? ce s-a intamplat cu el? iertati-ma pentru mesajul lor si va multumesc anticipat pentru rabdare.


Și-a găsit pe alta și de asta nu te-a mai căutat, ăla trebuia să își caute altă femeie din timpul relației cu tine și în momentul când făceai figuri că nu îți convine ceva imediat ăla să termine relația cu tine și să rămână numai cu cealaltă femeie.

Acum dacă nu te-a mai căutat ori cunoștea și pe alta de când era și cu tine ori a cunoscut-o imediat după ce s-a despărțit de tine.

O relație de 10 ani e enorm enorm de lungă la vârsta de 26 de ani.

Un bărbat de 26 de ani nu vrea să vadă circ sau istericale la o femeie, deci uită-l și caută-ți altul că ăla te-a uitat.

Vezi cu următorul să nu faci pe șefa că poate te lasă și ăla.

Mai vezi cu următorul să nu te folosească ca rezervă până se ceartă cu cea cu care mai este când îl cunoști, adică să devină serioasă relația voastră numai când rămâneți 2 și nu 3 cum s-ar putea să fiți.

Edited by marin1973, 09 December 2019 - 08:17.


#101
SILE802002

SILE802002

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 620
  • Înscris: 05.02.2008

 YOUR_GOD, on 08 decembrie 2019 - 16:02, said:

Daca m-as comporta ca el (nu ca as face-o, dar ipotetic), doar obisnuinta m-ar mai aduce la tine, sa-ti mai spun ca te iubesc. Dragostea s-a dus, si nu in ultimele doua saptamani. A plecat o data, o va mai face. Esti gata sa traiesti asa?
Prea devreme ai inceput o relatie serioasa, la 16 ani, parerea mea.

 GingisHan2015, on 08 decembrie 2019 - 16:05, said:

Relațiile de la 16 ani nu sunt făcute să dureze .Treci la next . O femeie trebuie să cunoască și altceva pentru comparație .
Că și bărbatul dealtfel .

nu e chiar asa. exista si exceptii... eu cu sotia (unica) ne-am cunoscut cand inca nu implinisem 16ani ! si acum suntem casatoriti, cu copil. ne-am casatorit la 24 ani, dupa ce ne-am terminat studiile si ne-am angajat. si inca suntem impreuna, nu am avut / avem familii bogate financiar niciunul sa zici ca asta ne tine impreuna, nu suntem nici orbi/surzi/cu handicap sa zici ca ne uneste altceva...
sunt situatii si situatii. e foarte adevarat ca daca ar exista posibilitatea nu as mai face lucrurile la fel. nu imi este rau, dar nu o sa stiu niciodata daca mi-ar fi putut fi mai bine!

#102
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Pai dacă nu ti este rau nu te mai gândi ca poate ti ar fi fost mai bine.. gândește-te ca ti ar fi fost mai rau..

#103
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,921
  • Înscris: 01.01.2010

 SILE802002, on 09 decembrie 2019 - 08:18, said:

Foarte frumos și mă bucur maxim pentru voi dar...sunteți un caz izolat. Statistic, relațiile începute pe la 15 ani, sunt sortite eșecului.

#104
Marcel_P

Marcel_P

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,113
  • Înscris: 08.02.2013

 Sandra123456, on 08 decembrie 2019 - 18:52, said:

.................  Simt nevoia din partea lui sa aiba bile si sa spuna direct tot ce gandeste, nu sa ma.minta .......................

Bine că s-a terminat! Acum poţi da "party" pentru că eşti din nou o femeie liberă, gata să sucească minţile unui bărbat adevărat. :)
În tot acest timp ai stat c-un papagal, o imitaţie ieftină de mascul, o jumătate de buletin care nu ştie ce vrea. Un bărbat serios nu ţine încurcată o femeie timp de 10 ani. Mintea unui bărbat are un algoritm simplu de funcţionare. Dacă se află intr-o relaţie, după maxim 6 luni se-ntreabă dacă o vrea el pentru următorii 30 - 40 de ani sau o lasă la următorul. Apoi mai stă în relaţie încă vreo 6 luni pentru a scormoni în mintea ei, să afle dacă sentimentul este reciproc. Deci maxim un an în total! În final pune pune mîna pe ea, o închide în dormitor şi n-o lasă să doarmă decît juma' de noapte.
Sincer, noi nu vrem, dar suntem obligaţi de situaţie să vă pupăm, plus etc.. :) Majoritatea doamnelor n-au ţinere de minte sau poate este chiar un început de Alzheimer. Cînd auzim întrebarea "mă mai iubeşti", e clar că tu ca bărbat trebuie să faci ceva să-i împrospătezi memoria. Muncă de Sisif! :)

#105
Disstrack

Disstrack

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 29.04.2018

 claudia313, on 08 decembrie 2019 - 19:50, said:


  nu ai avut experientele normale ale unei tinere care cunoaste mai multi baieti, iese la un dans, mai pupa pe unul, mai pupa pe altul si afla niste lucruri despre ea insasi
Adica sa incerce si  alte dimensiuni?

#106
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019

 SILE802002, on 09 decembrie 2019 - 08:18, said:


e foarte adevarat ca daca ar exista posibilitatea nu as mai face lucrurile la fel. nu imi este rau, dar nu o sa stiu niciodata daca mi-ar fi putut fi mai bine!

Aham. Tu, cu gura ta spui că nu ai mai face la fel, dar ne ceri să te credem că sunteți o excepție, familia ideală. Bine.
Poți să faci si sa ți fie rău sau să nu faci si sa ți pară rău. Tu ai ales a doua variantă.
Apropo, ai spus ca nu îți este rău, dar nu e acelasi lucru cu a spune ca îți este bine ;)

Edited by CovertTwo, 09 December 2019 - 13:14.


#107
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,217
  • Înscris: 15.05.2008
are pe alta sau ceva probleme pe la mansarda

#108
futurist

futurist

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,882
  • Înscris: 09.05.2008

 Marcel_P, on 09 decembrie 2019 - 11:06, said:

Bine că s-a terminat! Acum poţi da "party" pentru că eşti din nou o femeie liberă, gata să sucească minţile unui bărbat adevărat. Posted Image
În tot acest timp ai stat c-un papagal, o imitaţie ieftină de mascul, o jumătate de buletin care nu ştie ce vrea. Un bărbat serios nu ţine încurcată o femeie timp de 10 ani. Mintea unui bărbat are un algoritm simplu de funcţionare. Dacă se află intr-o relaţie, după maxim 6 luni se-ntreabă dacă o vrea el pentru următorii 30 - 40 de ani sau o lasă la următorul. Apoi mai stă în relaţie încă vreo 6 luni pentru a scormoni în mintea ei, să afle dacă sentimentul este reciproc. Deci maxim un an în total! În final pune pune mîna pe ea, o închide în dormitor şi n-o lasă să doarmă decît juma' de noapte.
Sincer, noi nu vrem, dar suntem obligaţi de situaţie să vă pupăm, plus etc.. Posted Image Majoritatea doamnelor n-au ţinere de minte sau poate este chiar un început de Alzheimer. Cînd auzim întrebarea "mă mai iubeşti", e clar că tu ca bărbat trebuie să faci ceva să-i împrospătezi memoria. Muncă de Sisif! Posted Image
Q.E.D.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate