Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Oamenii fara Whatsapp

Pompe apa fotovoltaice.

Valori ok fibra?

recomandare smartwatch copil
 Viata traita asa cum vrei tu vs v...

Melodie dance veche

RIP Shifty Shellshock

Daca nu ar conta salariul, ce mes...
 Racordare la apa termosemineu

Mi-am luat 4x4 si vreau sa-l testez

Recomandare laptop cu luminozitat...

Cautarea pe google android nu merge
 Caut serviciu serios de captura v...

Frauda magazin online

AC Woods Venezia Smart - nu races...

podea ciment denivelata
 

Relatie de 10 ani jumate incheiata brusc de el

* - - - - 2 votes
  • Please log in to reply
151 replies to this topic

#109
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019

 dedemanus, on 08 decembrie 2019 - 19:23, said:

Vei fi surprinsa de cat de repede se schimba oamenii . Daca crede ca-i este mai bine in alta parte pleaca fara sa se uite inapoi sau cat sufera celalat.
Asta aflu si eu zilele astea

#110
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Aoleu, asta e mai nehotarat ca o muiere.... oamenii astia de te iubesc, dar nu chiar, si ar vrea, dar poate inca nu sunt numai buni de lasati in plata Domnului. Ce o sa faca atunci cand o sa dea de greu in viata/ relatie? Lasa-l sa se duca linistit, zi mersi ca nu ai pierdut mai mult alaturi de el si gaseste-ti un om pe care sa te poti baza.

Si sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce nu se poate incheia relatia decat daca are pe altcineva. Ce, faptul ca e prost si momaie nu e suficient ca fata sa nu vrea sa mai aiba de a face cu el?

#111
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
pai faza era ca ea vroia sa aibă de a face cu el..

#112
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,663
  • Înscris: 08.03.2011
Voia dar a ajutat-o el să-l vadă mai bine.

#113
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019
Sunteti foarte calumea, jur. Mi-ati dat si pastile mai greu de digerat, dar vedeti lucrurile clar desi nu ma cunoasteti nici pe mine nici pe el. de ce spun ca le vedeti clar? pentru ca si cei apropiati mie  tot cam la fel imi spun ce lucruri spuneti si voi, dar daca is tampita si nu vreau sa accept sau nu pot, ce sa mai si zic? nu e exclus sa nu aiba pe nimeni si pur si simplu e el speriat de responsabilitate sau de mine sau de ceva serios avand in vedere ca a fost doar cu mine si ca viata nu e mereu o capsuna numai buna de mancat ca mai sunt si din alea de iti vine sa mori ca ai dat banii pe ele. ce sa fac? daca are pe cineva, cu siguranta e din timpul relatiei cu mine. sa ma apuc sa imi gasesc pe unul sa il fac gelos nu vreau sa fac ca nu are  rost sa vina un tert in mizeria asta ca respectivul nu are nicio vina si nu are sens sa il folosesc plus ca nu as putea eu ca om ca nu mi scoarta pe filmul asta. si ce e fortat la mine se vede din avion. Isterica nu is, is tare in clanta e adevarat si spun ce gandesc, dar sa imi bat joc de om e exclus. din nou, defecte am, dar ma gandeam ca totusi dupa atatia ani stie ce parti bune am. nu stiu ce naiba am de nu pot pricepe ca aia e, omul s-a schimbat sau a gasit pe cineva mai bun. problema majora oricum nu e asta, problema majora e ca nu vorbeste clar si raspicat, ma tine cum ati zis si voi in sah, sa ma perpelesc singura ca o dobitoaca ca nah las' ca e bine si asa. de impacat sper sa am puterea sa nu o fac pentru ca clar ca nu va tine si categoric vor fi reprosuri si bullshituri din partea amandurora. da mi greu, ma fratilor sa vad ca omul asta care spunea ca poate sa moara in bratele mele si asta de curand,brusc, (si asta tot ca am deschis eu discutia ca a zis ca daca eu nu spuneam el nu deschidea subiectul), sa decida ca ba.....ia mai du-te tu si arunca gunoiul ca eu de fapt nu mai am chef. asta ma innebuneste, ca el acuma e linistit si eu imi dau miliarde de filme si reprosuri si pe el doare la basca daca is macar semi ok sau nu. ignore-ul asta brusc dupa tot ce am trait impreuna, bun si rau. cu siguranta, din rahaturi inveti mai multe decat din alea bune, da repet, numai la el nu ma asteptam sa fie genul asta de om  nu de barbat. stiu ca nu mi se opreste viata aici, dar eu nu as vrea sa ramana asa lucrurile, in coada de peste fara nicio finalitate, ca pana la urma orice gandesc eu ca e gata sau nu sau la ce ma mai gandesc, e greu sa simt ca da ma, chiar e gata. ca pana la urma vorbesc singura ca el poate e deja e la una sub nasturi sau si mai grav una deja e la el in suflet si pe mine ma tine, cunoscandu-ma, sa ma critic la nesfarsit si sa imi pun foarte multe intrebari mai mult sau mai putin relevante. stiu ca il iubesc, dar ma consuma foarte rau ce face si ma scoate din minti cum poate sa taca. scuze ca am scris atata, dar am putine mesaje si abia am facut rost si de asta sa va pot raspunde.

#114
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Păi să știi că nu e exclus să NU aibă pe alta.
Nu numai că tu ești tare in clanță, dar esti dominatoare, esti pisăloagă, omul te a tot acceptat fără să comenteze, iar in timp s a acumulat si a explodat odată pe măsură ce s a mai maturizat...  N a mai suportat lesa.
Nu e exclus nici ca el să nu fie la curve ci în pat singur și să și savureze libertatea.
Evident, asta e doar o ipoteză.

#115
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019

 CovertTwo, on 09 decembrie 2019 - 17:44, said:

Păi să știi că nu e exclus să NU aibă pe alta.
Nu numai că tu ești tare in clanță, dar esti dominatoare, esti pisăloagă, omul te a tot acceptat fără să comenteze, iar in timp s a acumulat si a explodat odată pe măsură ce s a mai maturizat...  N a mai suportat lesa.
Nu e exclus nici ca el să nu fie la curve ci în pat singur și să și savureze libertatea.
Evident, asta e doar o ipoteză.
De ce spui ca is pisaloaga? acuma daca spun ca nu is, vei spune ca e clar ca inventez. ma gandesc ca spui asta din cauza ca o tot lungesc cu subiectul asta. ai si tu dreptate cu ce spui, dar pisaloaga nu eram. adica efectiv nu spuneam niciodata nimic indiferent de unde mergea si cu cine sau cat statea sau daca pierdea timpul. rar se intampla sa ii reprosez ca intarzia sa se vada cu mine sau cand nu invata desi trebuia si pana la urma oricum imi dadea dreptate de fiecare data. in rest cu ce crezi ca am fost pisaloaga? stii naiba. probabil ca oi fi facut si asta fara sa imi dau seama. auzi ca omul m-a tot acceptat. jesus, ce corvoada oi fi fost si saracutul abia si-a dat seama ce traume i-am provocat:)) nu stiu ce sa mai zic, oi fi fost si pisaloaga

#116
Jayanti

Jayanti

    in and out

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,663
  • Înscris: 08.03.2011
Ați locuit împreună?

#117
GeorgicaPopescuIoan

GeorgicaPopescuIoan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 800
  • Înscris: 20.01.2019
Vina este a amandorura ...doar cantitatea difera.

Si da , daca-ti citesti doar posturile tale , ai fost pisaloaga, reprosai mult , cicaleai mult .   Chiar tu ai recunoscut ca ti-a spus ca nu vrea o cicalitoare la usa ci o iubita .

I atatia ani de zile nu ai reusit sa-l cunosti ...si asta nu este vina lui .....el are altele ... :)

#118
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Doamneeee... Mai respiră domne, dacă așa faci in scris, live cum o fi ?
Hai, să zic că ești agitată acum, dar calmează te, n ai motive de ceartă cu mine.
Zic că ești pisăloagă pt ca  tu ai zis că sapi cât de adânc până lămurești  problema. Insistență de multe ori fără rost si deranjantă chiar.
Tare in clanță ai spus tu ca ești, sper sa nu vrei să te citez.
Dominatoare... Cum adică îi spuneai tu că nu învăța cat trebuia ? Păi ce erai tu ? Iubita lui sau controlorul lui ?
N ai nimerit tu sau te ai ferit de unu al dracu, care să bată cu pumnul in masă :)
De aia zic, s o fi săturat omul de stat sub papuc si s a revoltat și a plecat. Fără să aibă pe alta neapărat.  O fi vrut doar sa și pună ordine in gânduri.
Dar si dacă e așa, când va veni inapoi, va fi alt om...

#119
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,959
  • Înscris: 10.12.2006
Cei mai multi oameni raman impreuna din comoditate, am chiar acum un amic... sunt doua povesti relevante:

Primul cuplu, s-au iubit de tineri, casatorit, erau grozavi impreuna din ce vedeam eu din exterior. Dar dupa vreo 10 ani ea voia un copil si el voia sa umble in continuare prin cluburi, ca nu e pregatit, ca e prea tanar, etc. O poveste foarte similara cu a Sandrei, dar femeia asta era una care stia ce vrea de la viata deja, i-a dat omului libertate iar cand el a vazut ca nu-i asa bine precum credea a venit in genunchi la ea sa-l primeasca inapoi, i-a lasat si amintire o urma in frigiderul pe care l-a lovit cu pumnul cand tipa l-a refuzat categoric. Un an mai tarziu ea era casatorita cu un coleg de serviciu cu un statut social mai ridicat si care era un tip mult superior primului, director logistica la o firma multinationala. Au doi copii... absolut extraordinari, nici nu am mai vazut asa copii destepti.

Alt cuplu, un barbat slab si o femeie la fel de slaba, el cu putina experienta si ea complet fara, tipul religios care nu avusese niciun prieten, cu niste sechele ramase de la cresterea intr-o familie abuziva. Fata a fost usor de convins sa treaca la actiune pentru ca avea peste 20 de ani si se simtea complexata ca nu facuse sex, iar baiatul era chiar de treaba. Dar se certau frecvent pentru ca nu aveau nimic in comun si erau firi diferite. Tipul mi-era bun prieten si nu am stiut cum sa-l ajut decat zicandu-i ca ar trebui sa ramana despariti acum, a nspea oara cand au ajuns la conflict, pentru ca e mai bine pentru amandoi. I-am zis-o atat de des incat de la un anumit punct nu a mai discutat deloc cu mine despre relatia lor, ceea ce ma bucura. Cu greu, luat-o si de nevasta, nu pentru ca ar fi vrut el, ci pentru ca familia ei e religioasa si nu puteau sa traiasca in pacat. 15 ani mai tarziu el vrea copii si a zis ca daca nu o convinge va trebui sa ia masuri mai extreme, ea nu, are si niste probleme de sanatate care ar pune dificultati sarcinii, au si o varsta mai inaintata in care defectele genetice cresc. Recent s-au certat pentru ca el e cam supraponderal si a mancat la McDonalds cand ea i-a zis sa nu manance. Vorbesc serios, dupa 15 ani de relatie, astia doi nu-si vorbesc de doua zile pentru ca el a mancat la McDonalds. Aici s-a ajuns din slabiciune, nu de altceva. El voia vaca acasa, sa nu mai cumpere lapte, vaca a fost naiva si a acceptat. Si-au irosit 15 ani din viata ori ba?

#120
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019

 CovertTwo, on 09 decembrie 2019 - 18:11, said:

Doamneeee... Mai respiră domne, dacă așa faci in scris, live cum o fi ?
Hai, să zic că ești agitată acum, dar calmează te, n ai motive de ceartă cu mine.
Zic că ești pisăloagă pt ca  tu ai zis că sapi cât de adânc până lămurești  problema. Insistență de multe ori fără rost si deranjantă chiar.
Tare in clanță ai spus tu ca ești, sper sa nu vrei să te citez.
Dominatoare... Cum adică îi spuneai tu că nu învăța cat trebuia ? Păi ce erai tu ? Iubita lui sau controlorul lui ?
N ai nimerit tu sau te ai ferit de unu al dracu, care să bată cu pumnul in masă :)
De aia zic, s o fi săturat omul de stat sub papuc si s a revoltat și a plecat. Fără să aibă pe alta neapărat.  O fi vrut doar sa și pună ordine in gânduri.
Dar si dacă e așa, când va veni inapoi, va fi alt om...
nu m-am certat cu tine. Probabil o fi cum spui

#121
Rockyy

Rockyy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 490
  • Înscris: 24.01.2010

 Sandra123456, on 09 decembrie 2019 - 17:30, said:

sa decida ca ba.....ia mai du-te tu si arunca gunoiul ca eu de fapt nu mai am chef. asta ma innebuneste, ca el acuma e linistit si eu imi dau miliarde de filme si reprosuri si pe el doare la basca daca is macar semi ok sau nu. ignore-ul asta brusc dupa tot ce am trait impreuna, bun si rau.

Acesta este un lucru care innebuneste multe femei. Faptul ca barbatii le ignora. Bine, la tine mai este si sentimentul de tradare, ca tu il credeai jumatatea ta, omul pe care credeai ca te poti baza, ati avut o relatie lunga, iar el te-a dezamagit.

Incearca sa treci peste aceasta dezamagire, ia-o ca pe o lectie de viata, si da-ti un "restart" cum ziceai tu.

#122
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019

 GeorgicaPopescuIoan, on 09 decembrie 2019 - 18:08, said:

Vina este a amandorura ...doar cantitatea difera.

Si da , daca-ti citesti doar posturile tale , ai fost pisaloaga, reprosai mult , cicaleai mult .   Chiar tu ai recunoscut ca ti-a spus ca nu vrea o cicalitoare la usa ci o iubita .

I atatia ani de zile nu ai reusit sa-l cunosti ...si asta nu este vina lui .....el are altele ... :)
eu am zis ce a zis el, nu ca asa era. Aia mi-a zis o singura dupa ce i-am zis ca poate sa isi gaseasca un loc mai bun de munca, ca el poate sa faca mai mult decat ce face. Stiu ce am scris. Nu reprosam mult pentru ca mereu l-am vazut pe el mai bun decat mine. In fine. O fi adevar si in ce spui tu

 Jayanti, on 09 decembrie 2019 - 17:59, said:

Ați locuit ĂŽmpreună?
nu, a devenit subiect mai serios in ultimele luni, planuiam in primavara dupa ce ne puneam niste bani deoparte. Dar si pe partea asta, eu ma interesam mai mult de ce optiuni am avea de locuri in care sa ne mutam.impreuna

#123
GeorgicaPopescuIoan

GeorgicaPopescuIoan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 800
  • Înscris: 20.01.2019
Tu cauti sa auzi ce vrei !
Te pot cita , vorba colegei .....dar nu merita .
Mi-am expus punctul de vedere si atat ....tu esti majora si deciziile sunt ale tale .Tu suferi , nu noi ....cel putin eu ard gazu ca sa treaca timpul   :)

#124
Sandra123456

Sandra123456

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 14.07.2019
Pana la urma ce sa mai zic? Se pare ca de fapt, problema a fost la mine.  Scuze ca v-am luat din timp si mersi mult de sfaturi si pareri.

 GeorgicaPopescuIoan, on 09 decembrie 2019 - 18:23, said:

Tu cauti sa auzi ce vrei !
Te pot cita , vorba colegei .....dar nu merita .
Mi-am expus punctul de vedere si atat ....tu esti majora si deciziile sunt ale tale .Tu suferi , nu noi ....cel putin eu ard gazu ca sa treaca timpul   :)
am inteles, sa stii.

 Rockyy, on 09 decembrie 2019 - 18:16, said:



Acesta este un lucru care innebuneste multe femei. Faptul ca barbatii le ignora. Bine, la tine mai este si sentimentul de tradare, ca tu il credeai jumatatea ta, omul pe care credeai ca te poti baza, ati avut o relatie lunga, iar el te-a dezamagit.

Incearca sa treci peste aceasta dezamagire, ia-o ca pe o lectie de viata, si da-ti un "restart" cum ziceai tu.
Asa voi face, mersi frumos. Nu va mai luati din timp pentru prostiile astea de vi le-am zis si v-am luat din timp. Mersi frumos inca o data ca ati avut rabdare si ati fost asa de sinceri. Seara placuta sa aveti!

#125
honeymik

honeymik

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,531
  • Înscris: 18.02.2014
Acuma nu ti se pare ca te-ai suparat cam usori pe niste oameni pe care nici macar nu ii cunosti? Si nici macar nu ai motiv, confirm.
Ia o gura de aer hai inapoi.

#126
GeorgicaPopescuIoan

GeorgicaPopescuIoan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 800
  • Înscris: 20.01.2019

 honeymik, on 09 decembrie 2019 - 19:15, said:

.
Ia o gura de aer hai inapoi.

Posted Image

Nu cred ca te-am infierat ...ci doar am vrut sa subliniez ca ''adevarul'' este in general doar de partea povestitorului si nu se pupa cu realitatea

Keep going on ! :))))

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate