Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Chiar nu-mi place!
Last Updated: Dec 11 2019 09:44, Started by
canarel
, Sep 26 2019 21:40
·
0
#19
Posted 26 September 2019 - 22:36
Mâncărurile astea sudiste, (cartofi, Spanac, verzituri,etc? cu roșii in loc de Paprika.
Carnea de șarpe. Și cam atat |
#20
Posted 26 September 2019 - 22:37
Clatite cu urda si marar sau placinte cu urda si marar.
Oaie, miel, peste si tot ce provine din apa. Prajitura de/cu mere si prajiturile cremoase. Sucurile din comert. Nu inteleg sensul zaharului introdus in toate cele: cafea, ceai, alte bauturi, mancaruri, placinte, desi multe au in prealabil mult zahar sub o forma sau alta. Mancarurile piperate si/sau iuti. Edited by MembruAnonim, 26 September 2019 - 22:38. |
#21
Posted 26 September 2019 - 22:56
nu mi place mancarea traditionala romaneasca
deserturile home made ( chec ,strudelul and so on) ficat salata boeuf muraturile pas |
#22
Posted 26 September 2019 - 23:03
Nu mănînc mîncare dulce, gutui/prune.
Nici mîncărică de cartofi Nici papricaș. |
#23
Posted 26 September 2019 - 23:07
helen76, on 26 septembrie 2019 - 22:56, said:
nu mi place mancarea traditionala românească crisstonne, on 26 septembrie 2019 - 23:03, said:
Nu mănĂ®nc mĂ®ncare dulce, gutui/prune. Nici mĂ®ncărică de cartofi Nici papricaș. |
#24
Posted 26 September 2019 - 23:10
parizer, carnati sau alte d-astea puse in mancare. Gretos. Era inainte mancarea saracului, acum nu stiu daca se mai face.
|
#25
Posted 26 September 2019 - 23:23
canarel, on 26 septembrie 2019 - 21:40, said:
Ca suntem gourmet sau de-a dreptul gurmanzi, sigur-sigur sunt si chestii care nu ne-ncanta papila. Ia ziceti, din sfera culinara, cu ce n-ati reusit sa va-mprieteniti? Ce merge, hai, o data! sau chiar deloc? sa-ncep eu: nu-mi plac clatitele, galustele, nici dulci, nici sarate, knodels, gomboti, pastele - macaroane sa nu vad! deci ce seamana cu aluaturi umede - pas! creme dulci cu unt sau grasimi tip margarina - nu! unt de arahide - doar in aluaturi! bomboane cu lemn dulce - vai! carnatii cu carne de oaie, carnea de oaie in mancare - o, nu! pastrama la gratar nu intra in categoria asta. si sigur mai sunt! ciocolata cu menta - no, no! bomboanele cu menta - imi fac frig in gura si pofta de mancare, nu! mierea de albine, nici mirosul, nici dulceata ei excesiva, dupa gustul meu. pasta de zahar de pe torturi - hotie chimizata pe fata! poftiti la marturisit! Mi-e nu-mi place caltaboșul, ciorba de oase și la dulciuri nu-mi plac alea pline de frișcă sau glazură d-aia de zahar, fondant sau cum dreacu îi zice, cam atât. MembruAnonim, on 26 septembrie 2019 - 22:37, said:
Clatite cu urda si marar sau placinte cu urda si marar. Oaie, miel, peste si tot ce provine din apa. Prajitura de/cu mere si prajiturile cremoase. Sucurile din comert. Nu inteleg sensul zaharului introdus in toate cele: cafea, ceai, alte bauturi, mancaruri, placinte, desi multe au in prealabil mult zahar sub o forma sau alta. Mancarurile piperate si/sau iuti. |
#26
Posted 26 September 2019 - 23:26
#27
Posted 26 September 2019 - 23:46
Scoici, melci, caracatițe, broaște, lighioane exotice = doar pt supraviețuire.
Struț, rechin... comestibile, dar cam atât. maccip, on 26 septembrie 2019 - 21:46, said:
Ciorba de burta, radauteana, a-la-grec, sau orice ciorba care are smantana in ea. Nu vreau nici sa le vad. Pe probate sau doar pe aspect ? Nu se alta, dar sunt si diferite, ciorba de burtă e grea, a la grec chiar deloc. |
#28
Posted 27 September 2019 - 00:00
Peste cu rosii. Rosiile amplifica gustul de peste, nu-l prea apreciez.
Melci. Toba (varianta home made, cu zgarciuri) Sangerete Altfel... orice mancare bine gatita si condimentata e in regula. |
|
#29
Posted 27 September 2019 - 00:09
#31
Posted 27 September 2019 - 04:03
Nu-mi plac:
- 'fructe' de mare (mi se par direct toxice); rechin (aripioare da); pesti spada ( atzosi si seci - exceptie zargan) - tofu, cangur, sushi (multe alte mancaruri japoneze da), prajiturile chinezesti (gust de toluen) - mancarea: indiana (parca mananc parfum); indoneziana, tailandeza, vietnameza (gust de petrol); englezeasca, austriaca, germana (10% da). Edited by Quantum, 27 September 2019 - 04:08. |
#32
Posted 27 September 2019 - 04:34
snitelul de porc....nu-l inteleg...nu e fraged, e atos si are si un gust destul de gretos ....
|
#33
Posted 27 September 2019 - 04:36
Până pe la 14-15 ani nu am mâncat niciodată roşie crudă, la fel nu mâncam nimic ce conţinea tarhon.
Săraca maică-mea, făcea o ciorbă fenomenală de fasole, fără tarhon, îşi puneau toţi separat, în farfurie, că nu suporta prinţu'. Acum mănânc şi roşii, şi tarhon. Mai ales tarhonul nu-mi lipseşte din ciorbe, dar nu exagerat, ci aşa, o umbră de aromă. Chiar am stat şi m-am gândit ce mâncare aş refuza, chiar dacă e bine făcută. Cred că n-aş putea mânca grăsime de oaie, indiferent cum ar fi pregătită. În rest...mănânc orice. |
|
#34
Posted 27 September 2019 - 04:36
Daca erati nascuti pe vremea lui Ceausescu va placea orice
Nu-mi repugna absolut nimic |
#35
Posted 27 September 2019 - 04:37
richelieu, on 26 septembrie 2019 - 22:36, said:
Carnea de șarpe. Acuma, daca-i dupa mofturi, harfe si rasini dupa cum zice lumea, s-ar putea sa nu-mi placa nici mie AMV, on 26 septembrie 2019 - 23:23, said:
Și îți mai rămâne ceva de mâncat? Cam prea multe, crede-ma richelieu, on 26 septembrie 2019 - 23:26, said: Nu toate mâncărurile provenite din lipsuri sunt grețoase,sau nașpa. Unele sunt chiar gustoase. Cucina povera Quantum, on 27 septembrie 2019 - 04:03, said:
prajiturile chinezesti (gust de toluen) - mancarea: indiana (parca mananc parfum); indoneziana, tailandeza, vietnameza (gust de petrol); Parfum am avut placerea sa-ncerc, dar la solventi si hidrocarburi inca am o retinere Era inainte-vreme un suc ordinar cu zmeura, cica. Mi se parea ca are gust de oja |
#36
Posted 27 September 2019 - 04:41
Buna dimineata,
Eu de cand eram copil nu am suferit carnea de pasare, nici acum. Sa nuantez, accept din pasare doar piept sau pulpe dar numai fara piele, grasime, sa nu vad aripioare de pui sau ghiare! In ultimii ani am mancat doar piept de pui prajit sau la gratar. Nici dupa mancarea de bame nu ma omor. In schimb sunt dependent de cafeaua zilnica, nu fac exces de cafea dar nu-mi lipseste, incep ziua cu cafea. De ex azi, m-am trezit mai devreme dar deja am baut-o. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users