Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparatie scara mozaic vechi

Cablu curte destinat deplasarii l...

Sfat de cumparare pentru un Jagua...

La mulți ani @mishu_bz!
 La mulți ani @kyrre!

PF vinde 3 autoturisme ce se inti...

Suturi la relantii 2.0 tdi + fum ...

Tencuiala exterioara casa caramid...
 Restituire RCA Allianz

Contact posibil deteriorat proces...

ce se mai lucreaza remote ?

Quantum computing / Calculatoare ...
 Care din urmatoarele optiuni este...

Cum se calculeaza MTBF la un swit...

Distante etrieri

Fisier corupt reapare in galeria ...
 

Despre Tinder - nelămuriri & co

* * * - - 11 votes
  • Please log in to reply
274 replies to this topic

#253
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,005
  • Înscris: 16.07.2015
Vorba aia, bărbatul trebuie să fie puțin mai frumos decât dracu'. :)

#254
futurist

futurist

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,852
  • Înscris: 09.05.2008

View PostNoua_pe_site, on 06 decembrie 2023 - 01:06, said:

Le comanzi pe toate 3 doar daca tu dai swipe dreapta la ele si ele dau tie altfel nu ai ce comanda Posted Image
Daca nu dati swipe amandoi , nu comanzi nimic, nada ,zilch
Deci, deci ramanem la metoda clasica.

Ai folosit prea multi termeni tehnici.

View PostCosti_68, on 06 decembrie 2023 - 14:19, said:

Sincer... habar n-am!

Eu unul, care ma consider destul de deschis la minte, n-as poza ca sa-mi arat muschii pentru a atrage o femeie, deci chiar daca vreau sa o bag in pat.. nu incep cu nudu' gol (ma rog, eu nici nu prea am cu ce iesi in evidenta Posted Image Posted Image Posted Image )
Muschii?
Poate aia de pe nordu' sutelor de ha de padure de molizi din Alpii Austrieci.

Ia, pentru tinderitriste si tinderitristi:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LH-i8IvYIcg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by futurist, 07 December 2023 - 14:33.


#255
ovidiu007

ovidiu007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 211
  • Înscris: 08.02.2009

View PostVlad_22, on 05 decembrie 2023 - 11:28, said:

Probabil din prisma resurselor financiare?

Prin prisma aspectului fizic.
S-a deschsi un topic nou, unde chiar asta se discută, pornind de la afirmațiile unei actrițe celebre, anume că pe măsura înaintării în vârstă, din punct de vedere fizic, organismul începe să se degradeze.


View PostVlad_22, on 06 decembrie 2023 - 01:28, said:

Lumea nu înțelege că nu mai e ca pe vremuri, unde relațiile dintre oameni erau mai autentice, sincere ...., online dating-ul rămâne cam singura soluție viabilă.

Este mai bine așa cum este acum. Persoana care s-a înscris pe un site de socializare arată, fără false pudori, că este disponibilă pentru o relație, de aceea s-a înscris acolo.

În alte locuri și situații lucrurile nu sunt așa clare, ne putem înșela ușor, luând un zâmbet profesional, impus de fișa postului, drept un semn de simpatie. Poate da, poate nu. Nu toți au capacitatea să distingă corect. S-a discutat mai înainte , aici sau în alt topic, despre ”cazul farmacistelor”.

View PostVlad_22, on 06 decembrie 2023 - 01:28, said:

... Adică, nah, tu nu legi 2 vorbe și ai un limbaj de birjar, asculți manele, cultura generală praf și te miri de ce bărbații nu stau cu tine și invers, bărbați inculți, analfabeți, care nu se spală și se miră de ce și cum....

Aici te contrazici. Pare că ești îngrijorat că au dispărut toți bărbații ok și femeile nu mai au de unde să aleagă.

View PostVlad_22, on 05 decembrie 2023 - 23:06, said:

Și cum abordezi o femeie? Cel mai facil mod, zic eu că e la activități, voluntariat, dans ceva. Încerci și reușești la un moment dat, în rest riști să fii etichetat drept "obsedat", "disperat"....


Pentru tineri, asemenea etichete se pun mai rar. Este un alt avantaj al vârstei. Se consideră normal că tinerii încearcă, așa cum pot, chiar făcând și gafe, să-și găsească perechea. Lipsa de experiență este oarecum scuzabilă.
La 40+, sunt de acord, există riscul de a fi etichetat drept ”disperat”.


View PostVlad_22, on 05 decembrie 2023 - 23:06, said:

....
Lumea are impresia că bărbații își iau eject așa, cu zâmbetul pe buze, însă nu au idee și de urmări, efecte pe termen lung...
.....
Cea mai mare problemă rămâne ce-a a refuzului. În loc să ți se spună că nu este interesată, are prieten, nu are chef, preferă să scuipe venin și să jignească, iar asta te darama psihic... Vorbim despre o persoană cu bune intenții, nu un dubios ceva.
....

1. Nu înțeleg ce impact psihic pot avea vorbele venite de la o persoană practic necunoscută, cu care nu te mai intersectezi  niciodată în viață. Refuzul rămâne refuz, rezultatele sunt aceleași pentru cel refuzat, chiar și atunci când este spus cu zâmbetul pe buze.

2. Este posibil să nu fie neapărat o manifestare de răutate, asta cu veninul, poate fi doar o măsură de protecție. Unele persoane consideră că un refuz politicos, nu este chiar refuz, și poate fi  ”întors” dacă  insistă suficient de mult în continuare.  Vorbele alea grele posibil sa fie spuse pentru a scăpa de asemenea insistențe ulterioare.
S-a mai discutat pe aici și lucrul acesta.

#256
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,005
  • Înscris: 16.07.2015
Degeaba s-a mai discutat... Problema e mult mai amplă și nu există tipare clare. A refuza categoric nu trebuie să ducă și înspre jignire. Repet, astea adresate cuiva cu bune intenții, cumsecade, nu libidinos.

Un impact au, mai mare sau mai mic... Până nu te pui în situația de a primi refuzul, face to face, nu știi cum te vei simți, apoi.

Asta e principala problemă a bărbaților, modul în care li se adresează refuzul. Dacă refuzi o femeie în același stil vei fi etichetat în diverse moduri și batjocorit... Dublă măsură.

Femeile nu știu ce vor... Ba, nu vor din ăia cu fizic 4 pe 4, ca niște munți, ba dacă ești binecrescut, ești luat de fraier și ești etichetat drept "pampalau", "slab" etc... The game is rigged în favoarea sexului feminin, orice ar spune cineva. Repet, statistic, vor rămâne bărbați și femei pe dinafară, fără vreo relație, sex, familie etc. Si nu puțini/puține, ba din contră, probabil minim un sfert spre o treime din populație, asta fiind o cifră optimistă.

Să-i zici cuiva că e "urât", e prea vag... Așa e genetica omului respectiv, poate nu are proporția fetei și/sau a corpului armonioase, din diverse motive, ce țin sau nu de el.

Se filtrează la sânge interacțiunile și dintre tineri... Repet, Tinder mi se pare cel mai superficial dpdv al ONL (online dating). Din contră, dacă ești dintr-un oraș mare, poate fi chiar în dezavantajul tău, fiind mai mulți bărbați, competiția e mai mare.

Edited by Vlad_22, 07 December 2023 - 21:09.


#257
MELODY

MELODY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,729
  • Înscris: 21.03.2005

View PostEv_eee, on 06 decembrie 2023 - 13:16, said:

Tocmai ce am dat o raită pe Tinder ul colegă mii. Doamne,  cum se scot și bărbații la mezat, cu poze la bustul gol, mor de râs! = )))))
Cand iti faci si tu? Asa, de amuzament... sa imi/ne zici din experienta ta cum e?
Cu poze reale... sunt curios cum o sa te simti TU la acele abordari... cu sau fara bustul lor gol.

Eu am pus o poza cu mine pe tinder si 4-5 poze luate de pe net cu niste ipostaze soft cu un bici, catuse sau sfori... aluzie la ceva mai deosebit decat media... mi s-a umplut inbox-ul de mesaje/chat-uri de pe o zi pe alta.
E adevarat, este realmente epuizant sa incerci sa duci multe chaturi simultan... e ca vorba aia cu cei care alearga dupa multi iepuri...
Dar ideea este ca a fost ca momeala la peste, ai aruncat-o corespunzator, imediat au inceput sa apara persoane interesate...

#258
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,734
  • Înscris: 12.07.2022
Nu mi surâde ideea. Îmi ajunge tinderul ei pentru amuzament, deși s curioasă ce abordări au bărbații de 45+. :D

Nu te cred, bineînțeles,  MELODY. = ))

#259
MELODY

MELODY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,729
  • Înscris: 21.03.2005

View PostEv_eee, on 07 decembrie 2023 - 23:26, said:

Nu te cred, bineînțeles,  MELODY. = ))
Nici nu trebuie, nu ar fi nimic de castigat, nici la tine, nici la mine :D

Daaaar, "ma stii" nitel, asa ca ai putea sa-mi acorzi "prezumtia de vinovatie" macar. :D

#260
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,734
  • Înscris: 12.07.2022
Ce mai amuzi! :lol: Tare plin de tine ești! Posted Image

#261
Vlad_22

Vlad_22

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,005
  • Înscris: 16.07.2015
Tinder-ul doar s-a transformat/pliat conform cerințelor societății prezentului, bazată pe consumerism, cât mai mult, cantitate în detrimentul calității, cât mai artificial etc. Și da, sunt adeptul capitalismului, dar sunt anti anumite excese.

Toți sunt rupți în paișpe după outdoors, gym, mindfulness, coffee... C'mon, originalitate zero. Dacă stai și le periezi, de niciuna nu sunt cu adevărat pasionați. Nu știu ce e aia călătorit cu adevărat, o cafea bună, la sală se duc doar pt a se lăuda pe social media și mindfulness sună "cool", merge pus acolo.

Puțini pun Reading, history, politics, vreun hobby ceva, therapy etc. Da, nu e o rușine să fii informat și să știi chestii. Unii se mai și laudă cu "dom'le, eu nu urmăresc știrile", nu am timp... Timp de tiktoace se găsește, în schimb. A urmări știrile nu înseamnă a te uita la TV, să ne înțelegem. Dar ei sunt jmekeri, nu au nevoie, le face rău la burtică, îi apucă durerile când văd că lumea nu e așa roz pe cât o promovează ei pe Insta și Tinder.

Asta e și problema, nimeni nu vrea să posteze în cine e cu adevărat, cu bune și cu rele, toți încearcă să vândă și să împopoțoneze ambalajul cât de frumos posibil, pentru o perioadă, dupaia ajung la o vârstă, lumea uită de ei și ciclul se tot repetă.

Pe cei/cele care caută plăceri de 1 noapte, sunt de apreciat, măcar sunt sinceri și nu se ascund în spatele paravanelor. Alții, cu yolo, with them boys in the hood, 'Murica, vor ceva supererou ca partener etc.

Destule/destui sunt băieți și fete simpli așa, să le spunem lucrurilor pe nume, dar cum să scrie asta la bio, ego-ul nu le permite...

Edited by Vlad_22, 08 December 2023 - 01:39.


#262
MELODY

MELODY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,729
  • Înscris: 21.03.2005

View PostVlad_22, on 08 decembrie 2023 - 01:40, said:

Alții, cu yolo, with them boys in the hood, 'Murica, vor ceva supererou ca partener etc.
Era o vorba sau banc...  femeile  pana in 18 ani il vor pe fat frumos, pana in 28 de ani il vor cu bani, pana in 38 cu casa/masina si devreme acasa, iar dupa 38 vor unul care sa stie sa puna muraturi :D

Cautand bancul asta pe net, nu l-am gasit, insa am dat peste un blog pe care l-am citit in diagonala...
Si suna un pic interesant. @vlad_22 - ia de citeste
https://prcafe.ro/de...ac-baietii-rai/

"rai? Nu pot spune ca il astept la Fat Frumos, dar imi plac barbatii puternici. Totdeauna mi-am dorit un barbat mai destept si mai puternic decat mine. "

E doar o opinie, e adevarat, dar @vlad 22, ideea este sa intelegi si tu CAM ce vor femeile, ca sa te "vinzi" corespunzator...
Pana la urma poti sa zici ca este cerere si oferta.
Ce ceri tu si ce ofera ele.
Ce cer ele si ce poti oferi tu...

Apropo de Tinder... am avut placuta surpriza anul trecut in timpul scurt pe care l-am folosit (cu succes, de altfel) sa vad vreo 5-6 femei pe care le stiu, cateva chiar bine, din trecut, si cu care am reluat niste actiuni... altele pe care le stiam din vedere si am apucat sa ne cunoastem mai bine... :D

View PostEv_eee, on 07 decembrie 2023 - 23:37, said:

Ce mai amuzi! :lol: Tare plin de tine ești! Posted Image
Si tu acum... doar radem, glumim, dar ramanem in incinta :D
Orice barbat care are cat de cat incredere in el poate avea succes lejer in a-si face o relatie ok.
Nu ne referim la cei care au mai multe oportunitati si le materializeaza pentru sex... ci de cei care chiar vor sa fie cateva pentru experienta si una a la long...

Hai, totusi, fa-ti un profil pe tinder.
Pune o poza reala, cu ochelari de soare, daca preferi... si zi-mi/ne cum e...
ca nu e fair sa ne zici ce primeste colega ta si cat de naspa/misto sunt unii pe acolo, pana nu incerci tu...

Intra si pe chat cu unul/altul daca te tine, abia apoi sa ne spui cum e in realitate :)

#263
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,443
  • Înscris: 03.11.2009

View PostEv_eee, on 06 decembrie 2023 - 13:16, said:

Doamne,  cum se scot și bărbații la mezat, cu poze la bustul gol, mor de râs! = )))))
Daca Tinder este pentru sex, inseamna ca si femeile se scot la mezat, poate nu asa agresiv ca barbatii (la bustul gol???), dar realitatea este izbitoare! Posted Image

Edited by Costi_68, 08 December 2023 - 07:03.


#264
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,734
  • Înscris: 12.07.2022
Da, și femeile.

@MELODY, sunt sătulă de chat d ăsta, n ai tu treabă.:lol: Rar să mă mai dea vreunul pe spate cu chatu, sunt bătrânache. :w00t:

#265
MELODY

MELODY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,729
  • Înscris: 21.03.2005

View PostEv_eee, on 08 decembrie 2023 - 07:07, said:

sunt bătrânache.
Te lauzi sau e oferta zilei? :D :D

Btw - neata! :)

#266
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,734
  • Înscris: 12.07.2022
Doar zic.

#267
whiteproud

whiteproud

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 22.06.2022

View PostEv_eee, on 08 decembrie 2023 - 07:07, said:

Da, și femeile.

@MELODY, sunt sătulă de chat d ăsta, n ai tu treabă.Posted Image Rar să mă mai dea vreunul pe spate cu chatu, sunt bătrânache. Posted Image
nu se mai foloseste "puriu/e"? cred ca am ramas in urma :)

#268
Ev_eee

Ev_eee

    Smochină Înghețată

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,734
  • Înscris: 12.07.2022
Numa la rromi am auzit termenul ăsta.

#269
Toymachine

Toymachine

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 17.12.2019

View PostMELODY, on 08 decembrie 2023 - 04:22, said:

E doar o opinie, e adevarat, dar @vlad 22, ideea este sa intelegi si tu CAM ce vor femeile, ca sa te "vinzi" corespunzator...

pai nici ele nu stiu, saracul Vlad cum sa elucideze misterele care le-au scapat fiolozofilor ( si fifozoafelor ? O.o ) inca din antichitate Posted Image
Dar serios acum, femeile ( ca si barbatii ) nu-s un monolit. Unele vor muschi si masina puternica, altele vor poezii si picnic pe malul lacului, si culmea, ce vor azi nu-i neaparat de vor maine ( in cazul acelorlasi persoane )
N-am sfaturi de dat, doar ma bag in seama...dar, apropo, tinder nu era pentru f***i ? de cand se cauta relatii serioase acolo ?

#270
Costi_68

Costi_68

    Membru de o r o a r e

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,443
  • Înscris: 03.11.2009
De retinut Posted Image

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate