Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale

Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...
 Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier

Niste intrebari despre apartamente

Comentarii amuzante pe Youtube
 Nu iese laptopul din sleep mode.

Facerea de bine - ce aștepta...

Probleme drum servitute

Se pot monta placi de gresie de 1...
 Card de debit virtual emis de India

Diferenta ATS generator si PV

La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar
 

Interviuri in multinationalele din Romania

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
275 replies to this topic

#253
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015

View Postionutzitaly, on 29 august 2018 - 19:34, said:

Total tampite, eventual asa in gluma in cazul in care e vorba de un student de 19-20 de ani care cauta un internship, dar chiar si atunci.

mergi la doftor sa te vaza. un scan, tomografie ceva. posibil sa ai o tumoare...

View Posttfmercedez, on 29 august 2018 - 19:49, said:

In statele mai spalate, salariul minim tine cont si de varsta. Un nivel are pentru tinerii  care vor sa munceasca juma de norma la 16 ani, la 20 de ani este mai mare, la 30  poate are omu' o familie, etc.

asta cred ca e o abordare gresita. salarizarea nu ar trebui sa tina cont de varsta. fiecare cu meritele sale. ce as lega de varsta, dar mai mult de vechime in munca, de anii munciti, nu neaparat la aceeasi firma, e dreptul la repaos, aka conced. si aici referindu'ma la zile minime, nu neaparat legiferat zilele de acordat
adica 1-5 ani vechime - min 15 zile, dar daca omul negociaza 20, foarte bine

referitor la ce spui tu, ca omul are familie de tinut etc. aia sa se rezolve prin declaratiile de impozit, acolo sa se acorde niste deduceri etc.

#254
gump4

gump4

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,787
  • Înscris: 10.01.2017

View PostSpinWaze, on 16 august 2018 - 11:57, said:

Din experienta mea, un interviu ideal ar trebui sa fie in felul urmator: candidatul si recrutorul se saluta, se aseaza si incep interviul.  Recrutorul trebuie sa intrebe candidatul strict informatii esentiale despre educatia si experienta profesionala a candidatului, nimic mai mult, fara intrebat detalii intime despre viata privata, fara aluzii sexuale, fara nimic personal.  E ok ca recrutorul sa-l intrebe inca de la telefon ce a lucrat in trecut si unde a invatat pentru a se asigura ca CV-ul apartine persoanei pe care a sunat-o.
Dupa aia, trebuie sa-i spuna candidatului doar detalii minime despre companie, cu ce se ocupa, care sunt criteriile de selectie si  indatoririle postului, cum e programul, cat e salariul si bonusurile, dar si sa-i spuna ce nu trebuie sa faca pentru a nu fi concediat,  in rest sa nu se lungeasca aiurea ca poate si candidatul de unul singur sa se documenteze de pe internet.
Recrutorul nu trebuie apoi sa-i  puna candidatului  intrebarea  "de ce ai venit la noi?"  ca e evident ca a venit sa munceasca, pana mea, doar de asta e la interviu pentru un loc de munca.
Nu intreaba apoi ca " de ce nu mai lucrezi la precedentul loc de munca"  sau " ce salariu ai avut?"  ca oricum asta se afla din baza de date unde sunt mentionate nivelul de performanta, atitudinea candidatului, contributia si venitul sau chiar din cazier, si are grija HR-ul la semnarea contractului sa te depisteze daca ai facut ceva neinregula sau ai fost o putoare  la locul de munca anterior, ca pana la urma, de  HR-iste depinde daca meriti o a doua sansa sa te angajezi la compania lor sau daca te vad ca ai un potential. Nu-si au relevanta.   Cum nici nu mi se pare ok  sa te intrebe " ce asteptari salariale aveti?" din moment ce pentru pozitii entry level e evident ca se plateste salariul de 1200-1500 lei   sau pentru pozitii middle-level se platesc salarii de 1800-2500 lei  la nivel universal conform legii .  Candidatul ar trebui sa se astepte ca o sa primeasca salariul ala  mizerabil, iar de negociere nu prea se pune vorba daca n-ai   performanta demonstrata. Dupa asta, recrutorul trebuie sa-l testeze pe candidat, fie pe care orala, fie pe cale scrisa, care sa dureze vreo 15 minute (daca e vorba de o functie mai mare sau de o meserie , e evident ca trebuie sa dureze si cateva ore).
Dupa terminarea testului, recrutorul il corecteaza/il evalueaa si ii da rezultatul pe loc:
1. domnule/doamna, ati trecut testul, feedback-ul  meu  e pozitiv, ramane de vazut ce va spune HR-ul  si daca va va invita  maine sa veniti sa semnati contractul
2. domnule/doamna, din pacate nu prea v-ati descurcat, feedback-ul meu e negativ,  ramane de vazut ce va spune HR-ul, dar succes in continuare.

Simplu,ca recrutor  ii da  un feedback pe loc candidatului. Nu stai, ca trebuie sa astepti zile intregi pana te suna HR-ul. Inseamna ca nu au nevoie de tine sa te angajeze.  Ca daca e sa fie si o HR-ista participanta la interviu,  ii dai respins pe fata , aia e, candidatul va intelege ca nu e pregatit. De ce atata frica de se ajunge sa nu-i mai dai raspuns candidatului, fie si el negativ printr-un mail sau un sms?  

Iata situatiile in care trebuie sa te ridici si sa pleci ori daca vezi ca ai venit degeaba la interviu fiindca postul ala afisat e o vrajeala si e demult ocupat de altul, dar recrutorul are nevoie sa mai obtina oleaca niste bani pentru ca desfasoara interviuri:


1. Cand te intreaba "unde te vezi peste 5-10-50 de ani" .
2. Cand iti spune " vinde acest pix", "cum ai vinde nisip in desert" sau cum "vinzi pitici de gradina" .   E clar ca  daca iti spune astfel de intrebari inseamna ca ai fost respins si ala isi bate joc de tine si timpul tau ca sa nu se plictiseasca si sa nu para ca isi ia banii degeaba pe efectuarea interviurilor.  
3. Cand intra prea mult in viata ta personala/intima sau face aluzii sexuale  
4. Cand discuta orice altceva decat despre locul de munca - gen intra in discutii  de politica,  religie, muzica sau fotbal
5. Cand iti spune  ca "e simplu, e usor, nu trebuie sa faci nimic"  - bai nene, nu exista job usor, dar e clar ca daca iti spune asta, inseamna ca locul de munca respectiv e al naibii de dificil si e si prost platit. Fugiti de aia care spun " nu trebuie sa faci nimic". Dimpotriva, la munca  esti platit sa faci ceva!
6. Cand iti spune ca trebuie sa sustii proba muncind neplatit o saptamana si nu-ti spune data la care trebuie sa primesti feedback-ul (asta e clar ca e munca la negru si se intampla deseori pe la spalatorii auto, fabrici, supermarkete  si restaurante). Mi se pare bataie de joc, dar e si infractiune.  
7. Cand iti da un test de personalitate irelevant  (care n-are nicio treaba cu psihologia)  de o jumatate de ora si el pleaca la o tigara sau la treaba lui, e clar ca nu esti dorit.
8. Cand iti sugereaza sa faci master sau sa faci cursul X pe domeniu -e clar ca te-a vazut ca esti nepregatit pentru postul in sine.
9. Cand spune cu totul altceva fata de indatoririle postului fata de fisa postului  sau te pacaleste, iar la  munca te trezesti ca ai cu totul alte indatoriri si unele de-a dreptul mizerabile.
10. Cand vezi ca recrutorul respectiv zambeste prea fals si exagerat si iti spune numai chestii irelevante, nefiind in stare sa sintetizeze informatii despre companie si post.
11. Daca iti pune intrebari de tipul "ce ai face daca colegul nu-si face treaba?" iar raspunsul corect e "il parasti la team-leader"
12. Daca recrutotul intarzie mai mult de 5 mnute, mananca , fumeaza o tigara electronica in timpul interviului.....n-are deloc respect fata de tine.

Da, te ridici, zici buna ziua si pleci. Chiar nu are rost sa stai niste minute aiurea acolo cand mai bine te duci  sa faci orice altceva care iti place.  Poate daca te simti umilit, da, aia e, ai putea sa-l injuri pe ala de morti, de organe, de draci, de mame, sa-l flegmezi si sa trantesti usa, da, ai demonstra ca nu te lasi batut....dar  ala dispune de informatiile tale confidentiale din momentul in care i-ai predat CV-ul si te poti alege cu un loc frumusel in lista neagra a companiei respective, respectiv si al companiilor asociate/partenere cu aceasta. Si pot sa fie 40% din totalul companiilor private daca e o multinationala mare.  Ar fi nasol ca alea sa nu-ti mai primeasca CV-ul fiindca esti trecut pe lista neagra a unei multinationale  recunoscute.
De ce nu mai bine sa fii creativ si inteligent  si sa ripostezi creativ, in asa fel incat sa-l faci sa planga ca te-a respins si ca a pierdut un potential angajat performant ce i-ar fi adus castiguri masive  companiei?

Daca te trateaza asa cum am enuntat mai sus, e clar ca nu  ai vrea sa lucrezi cu niste neprofesionisti si te scutesti de un loc de munca mizerabil daca te-ai ridicat dupa numai 5 minute. Aia e, te costa benzina si biletul de RATB/cardul de Metrorex fiindca faci niste drumuri degeaba, dar cum ar fi sa platesti sa faci drumuri catre un  "dead end shit job" ?
Felicitari pentru postarea ta.De acord cu ceea ce ai scris.Pana la urma te duci sa muncesti pt. ei, nu trebuie sa aiba legatura viata personala cu asta.Cretini, clasic.Faza cu mai multe interviuri, alta cretinatate, din punctul meu de vedere.Bravo pentru postarea ta!

#255
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,575
  • Înscris: 20.10.2006

View Posttfmercedez, on 29 august 2018 - 19:49, said:


In statele mai spalate, salariul minim tine cont si de varsta. Un nivel are pentru tinerii  care vor sa munceasca juma de norma la 16 ani, la 20 de ani este mai mare, la 30  poate are omu' o familie, etc.
In uk am observat asta.

#256
light1

light1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 07.10.2016

View Postgump4, on 29 august 2018 - 20:37, said:


Felicitari pentru postarea ta.De acord cu ceea ce ai scris.Pana la urma te duci sa muncesti pt. ei, nu trebuie sa aiba legatura viata personala cu asta.Cretini, clasic.Faza cu mai multe interviuri, alta cretinatate, din punctul meu de vedere.Bravo pentru postarea ta!
Permite-mi sa te contrazic. Postarea ar fi fost buna, daca nu ar fi existat finalul. Never, ever nu o sa planga nici dracu, dupa un angajat performant, la interviuri aranjate.



#257
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,981
  • Înscris: 20.10.2015

View Postsfantu.dracu, on 29 august 2018 - 14:03, said:

Ce tip de avion?
De agrement, de pasageri, cargo, militar (de vânătoare sau de transport)?

Și de aici se nasc alte întrebări.



La aia cu benzinăriile poți răspunde inițial că ar fi foarte bine să știe deja răspunsul la întrebare înainte să întrebe.

Nope, daca mi-ai pus intrebari ai scazut din sanse.
Pentru mine singura valabila este: in cat timp vrei raspunsul?

View PostSoulstream, on 29 august 2018 - 15:56, said:


Depinde foarte mult de profesia ta, dar si de firma unde aplici. Unele firme intreaba de "gauri" in CV (perioade in care nu ai lucrat) si daca sunt prea dese, acest lucru poate deveni chiar un dezavantaj.

Nu ajungi sa te intrebe de gauri. Pur si simplu arunca CV-ul. Ce e investigator?
Daca nu stii sa-ti faci rezumeul, au revoir

View Postsonnydellmarco, on 29 august 2018 - 17:29, said:

intrebare de multinationala:

1. ce ai de gand sa faci cu banii pe care-i vei castiga

2. ce planuri ai in viata personala in urmatorii 5 ani

intrebari puse de o persoana sus pusa ierarhic, nu de o pasarica de la HR

1. Sa imi platesc viata
2.
Sa imi cresc potentialul profesional
Sa ating itinerariile turistice la care deja m-am gandit
Sa descopar vocatia copiilor pentru a-i incuraja pe plan educational
Sa ajut comunitatea din care fac parte, vecinii si societatea
Sa reduc timpul de televizor

Cam asta e.


View Postgump4, on 29 august 2018 - 20:37, said:

Felicitari pentru postarea ta.De acord cu ceea ce ai scris.

Asa cum a scris el gandeste un loser

#258
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,177
  • Înscris: 28.06.2005

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 03:18, said:



Nope, daca mi-ai pus intrebari ai scazut din sanse.
Pentru mine singura valabila este: in cat timp vrei raspunsul?
Nu-i bai. Probabil că nu estem compatibili. 😋

Dar, te mai întreb: pe scaune sau (și) în picioare?

Edited by sfantu.dracu, 30 August 2018 - 09:04.


#259
Pulan

Pulan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 172
  • Înscris: 27.08.2018

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 03:18, said:

2.
Sa imi cresc potentialul profesional
Sa ating itinerariile turistice la care deja m-am gandit
Sa descopar vocatia copiilor pentru a-i incuraja pe plan educational
Sa ajut comunitatea din care fac parte, vecinii si societatea
Sa reduc timpul de televizor
Platforma electorala. :D

#260
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,981
  • Înscris: 20.10.2015

View Postsfantu.dracu, on 30 august 2018 - 09:03, said:

Nu-i bai. Probabil că nu estem compatibili. ��

Dar, te mai întreb: pe scaune sau (și) în picioare?

Daca tu tot pui intrebari ma indrept catre cel care imi da O SOLUTIE fara sa ma intrebe.
Daca vrei iti povestesc unde duc prea multe intrebari

View PostPulan, on 30 august 2018 - 09:22, said:

Platforma electorala. Posted Image

Gresit, interviu, ma intreaba si raspund.

Si o fac fara sa plagiez din carti, ci, chiar sincer

Campania electorala pentru cine ar fi? Pentru mine in fata mea?
:lol:

#261
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,736
  • Înscris: 15.06.2007
Imi amintesc de un prof din facultate care ne povestea ca au existat cazuri in care companiile in cautare de idei si solutii organizau un "concurs" pentru niste posturi fictive,  doar ca sa amageasca diversi ingineri la interviu, unde la o "proba de aptitudini" se dadea cautarea unei solutii pentru o problema dificila, la care angajatii doreau alternative sau o privire din punctul de vedere al unui strain.

#262
light1

light1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 07.10.2016

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 03:18, said:

Asa cum a scris el gandeste un loser
Ar fi decent din partea ta, sa nu mai postezi pareri despre lucruri pe care nu le cunosti. Si daca, din tot ce are mai bun America, s-au prins de tine doar arogantele de tip cowboy (traduci tu termenul), ai plecat degeaba.
Demonstreaza ca esti capabil si de altceva, decat sa devii subiect de glume ptr tineri.

#263
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,981
  • Înscris: 20.10.2015

View Postlight1, on 30 august 2018 - 12:30, said:

Ar fi decent din partea ta, sa nu mai postezi pareri despre lucruri pe care nu le cunosti.

Asta si fac.

View Posttfmercedez, on 30 august 2018 - 12:13, said:

Imi amintesc de un prof din facultate care ne povestea ca au existat cazuri in care companiile in cautare de idei si solutii organizau un "concurs" pentru niste posturi fictive,  doar ca sa amageasca diversi ingineri la interviu, unde la o "proba de aptitudini" se dadea cautarea unei solutii pentru o problema dificila, la care angajatii doreau alternative sau o privire din punctul de vedere al unui strain.

Treaba merge mai departe decat crezi.
Se organizeaza capcane, posturi create pentru ingineri, oameni cheie care lucreaza la competitie si descusuti la interviu.
E psihologie ceea ce se petrece la HR

#264
light1

light1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 07.10.2016

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 12:38, said:



Asta si fac.



Treaba merge mai departe decat crezi.
Se organizeaza capcane, posturi create pentru ingineri, oameni cheie care lucreaza la competitie si descusuti la interviu.
E psihologie ceea ce se petrece la HR
Ok. Apreciez.

Deci, prin comparatie, nimeni, niciodata nu a gasit de cuvinta sa te intrebe la vreun interviu in State, cat de des faci sex cu nevasta, daca esti multumit de blow job-ul prestat de ea sau nu. Sau in caz ca esti nemultumit, daca iti vei lua colegii la bataie ?
Ca sa intelegi despre ce psihologie se vorbeste aici. Sper ca realizezi cate cursuri si mastere, iti trebuie, pentru a pune intrebari de genul acesta.

#265
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,177
  • Înscris: 28.06.2005

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 12:01, said:



Daca tu tot pui intrebari ma indrept catre cel care imi da O SOLUTIE fara sa ma intrebe.
Daca vrei iti povestesc unde duc prea multe intrebari

Consider că o soluție corectă vine prin atenția la detalii. Altfel e doar un rebut.

Te rog. :)

#266
gump4

gump4

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,787
  • Înscris: 10.01.2017

View PostTsunnnami, on 30 august 2018 - 03:18, said:

....

Asa cum a scris el gandeste un loser

este doar parerea ta, nu trebuie sa fim de acord cu ea...:)

#267
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,981
  • Înscris: 20.10.2015

View Postlight1, on 30 august 2018 - 13:09, said:

Ok. Apreciez.

Deci, prin comparatie, nimeni, niciodata nu a gasit de cuvinta sa te intrebe la vreun interviu in State, cat de des faci sex cu nevasta, daca esti multumit de blow job-ul prestat de ea sau nu. Sau in caz ca esti nemultumit, daca iti vei lua colegii la bataie ?
Ca sa intelegi despre ce psihologie se vorbeste aici. Sper ca realizezi cate cursuri si mastere, iti trebuie, pentru a pune intrebari de genul acesta.

Depinde de interviu.
Daca mergi pentru filme porno e indicat sa te intrebe.
Voi credeti ca peste tot e ca in Romania unde nu se intelege care e rolul interviului?
Se cheltuie uluitor de mult si din timpul in care se poate produce, pentru a angaja un om.
Deci daca ma duc pentru un post, sa presupunem ca cel pe care-l fac acum, in relatia cu clientul, in nici un caz nu ma astept la o intrebare despre sex
Iar daca as avea-o as intreba de relevanta, plecand de la faptul ca compania respectiva cheltuie cel putin $40k - $50 pentru a angaja pe cineva potrivit pe un post anume.
Nimeni nu pierde timpul sau isi bate joc

View Postsfantu.dracu, on 30 august 2018 - 13:20, said:

Consider că o soluție corectă vine prin atenția la detalii. Altfel e doar un rebut.

Te rog. Posted Image

De doua ori mi s-a intamplat sa discut cu clientul pentru un element de suspensie
Mi-a dat cerintele de baza si la alte cateva intrebari l-am simtit ca nu poate mai departe
I-am prezentat o solutie teoretica care se poate aplica cu precizie proacticva foarte mare, pe ceva ce stiam ca pot face.

O alta abordare am observat la un coleg de-al meu.
La nenorocit pe acelasi client cu intrebari specifice, pe care clientul nu le cunostea.
A trebuit sa-l educe pe client sa-i explice si toata treaba asta a durat peste o luna, timp in care clientul rabdator a invatat si i-a dat si specificatia MATEMATICA.
Acum, colegul meu, la realizarea subansamblului, a observat ca matematica nu e realitate si a inceput sa-i explice clientului de ce exista deviatie de la specificatia lui, si ca e folarte normal sa fie asa.

Acum intelegi?
Aduci foarte mult stres in discutie, ii pierzi aluia foarte mult timp si incepe sa-i fie sila sa lucreze cu tine.
Apropoierea mea este:
Da-mi cat stii si spune-mi ce vrei, apoi eu vin cu 2-3 solutii, algem una, si rapid ii fac propotipul.
Daca nu e multumit lucram amandoi sa schimbam, dar finalul este predictibil. Eu ii dau o piesa, rapid, la care a lucrat si el, intelege care sunt limitarile si e fericit, alaturi de intalniri, glume, restaurante, colegul meu, cheltuie o gramada de timp explicandu-i domeniul, il stoarce de intrebari, clientul solicita si alte departamente care se satura de el la un moment dat, pentru ca apoi sa-i explice de ce nu se poate.

Cate mingi de tenis intra intr-un avion?
Cat timp am?
5 min.
Estimez volumul unui cub in care se inscrie sfera
Estimez volumul unui avion, fac impartirea si ii dau rezultatul
mingea, aprox 6cm diametru = 216cm³
Avionul, cargo, 4m diametru, 15m lungimea, aprox 200m³
Aprox 1 milion
Evaluez greutatea unei mingii, 50g
50T masa lor, cam mult, merg la 20T
Reduc cantitatea deci la 40% deci, 400,000mingii

Raspuns,
400,000 mingii
Presupuneri:
volumul de transport al unei mingii 216cm³
Masa estimata, 50g
Volum cargo 200m³
Incarcatura utila maxima 20T

Limitat de greutate, nu de volum.

5 minute

Ce zici?


View Postgump4, on 30 august 2018 - 21:43, said:

este doar parerea ta, nu trebuie sa fim de acord cu ea...Posted Image

Corect, dar maprerea mea merge si mai departe, ca stau grozav la imaginatie si maresc pentru mine grupul constituit de el cu cei care-i adopta parerea

#268
argentum

argentum

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,400
  • Înscris: 25.05.2015
Si totusi ai fost intrebat cate Mingii intra in Avion. Raspuns corect 1mil

Daca intrebai, ceea ce ocolesti, intrebai tipul avionului, etc si daca acestea trebuiesc transportate aka sa zboare.
Am cunoscut o persoana f inteligenta, dar care nu s,a adaptat. Mereu avea initiativa, Mereu cauta solutii, alte abordari, intrebai 1+1 si iti raspundea ca ai nevoie de 3, Deja cauta sa intuiasca unde folosesti rezultatul si mergea un pas mai departe. Pe acel post trebuia cineva de executie, sa ii dai un dosar,teanc de hartii si sa le piguleasca. A rezistat vreo 6 luni, a avut ghinon de un sef nou care a spus ca e suficient,  nu e acolo sa I se explice lui ce e de facut.

#269
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,981
  • Înscris: 20.10.2015

View Postargentum, on 31 august 2018 - 05:15, said:

Si totusi ai fost intrebat cate Mingii intra in Avion. Raspuns corect 1mil

ha ha, corect,
sau pana la urma ii spui ceea ce vrei sa faci:

View PostTsunnnami, on 31 august 2018 - 03:41, said:

Estimez volumul unui cub in care se inscrie sfera
Estimez volumul unui avion, fac impartirea si ii dau rezultatul
mingea, aprox 6cm diametru = 216cm³
Avionul, cargo, 4m diametru, 15m lungimea, aprox 200m³

E suficient sa raspunzi pozitiv la intrebarea lui

#270
light1

light1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 07.10.2016

View PostTsunnnami, on 31 august 2018 - 03:41, said:



Depinde de interviu.
Daca mergi pentru filme porno e indicat sa te intrebe.
Voi credeti ca peste tot e ca in Romania unde nu se intelege care e rolul interviului?
Se cheltuie uluitor de mult si din timpul in care se poate produce, pentru a angaja un om.
Deci daca ma duc pentru un post, sa presupunem ca cel pe care-l fac acum, in relatia cu clientul, in nici un caz nu ma astept la o intrebare despre sex
Iar daca as avea-o as intreba de relevanta, plecand de la faptul ca compania respectiva cheltuie cel putin $40k - $50 pentru a angaja pe cineva potrivit pe un post anume.
Nimeni nu pierde timpul sau isi bate joc.

Chiar sunt curioasa, care este relevanta pentru angajarea unui actor porno, daca nevasta-sa stie sau nu, sa-i faca sex oral.
Sarind peste stupiditatea absoluta, ca un actor porno trebuie testat daca este frustrat sexual sau nu.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate