Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @Lotusisrael!

Declarație primar

Contestare amenda politia locala

PC se restarteaza cu erori ecran ...
 Mercedes atego 815 oprire motor

Ce contine Creion rani dupa ras?

Filtru sedimente inainte de pompa?

Paște fericit!
 electrician constructor video curs

Cum pot bloca transferul de date ...

Ce reprezinta in chimie abrevieri...

Google pay ma taxeaza in timp ce ...
 Kia Picanto 2022 - Problema motor?

Durere umar AC Joint

Care este cea mai sanatoasa paine?

Zgomot ritmic ce urmeaza rotirea ...
 

Hotel DIAMOND - SUNNY BEACH - Diverse&pareri

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Cristi-jxt

Cristi-jxt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 17.02.2015
Salutare,

Urmeaza sa am un sejur de 5 nopti in BG, Sunny Beach, la hotelul DIAMOND.
A mai fost cineva la acest hotel? (recomandari, sfaturi, ce va placut, ce nu va placut, etc)
Parcarea (private) este ok? (stiu ca nu are parcare hotelul)
Ce pareri aveti despre parcarile private, ce tarife sunt? (se dau bonuri fiscale? sa platesc integral parcarea/sejur sau de pe o zi pe alta? Se poate negocia?)
Ce este de vizitat in Sunny Beach?
Ce buget minim sa am pentru statiune? (plimbari decente, gustari etc)
Este ok sa am doar leva? Sau sa am si cativa EURO?

Legat de auto (individual) ce costuri apar? (Taxe, vinieta etc)

Rezervarea a fost facuta tarziu si nu s-au mai gasit locuri pentru bugetul stabilit.
Am deschis aces topic deoarece as dori informatii de actualitate (unele topicuri sunt vechi sau nu se raspund la intrebari).

Multumesc anticipat,
Cristi

Edited by Cristi-jxt, 04 July 2018 - 12:22.


#2
business11

business11

    Info Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,865
  • Înscris: 13.07.2011
Iti traduc un review pe internet din Iunie 2018:

- higiena nu exista, aer conditionat nu este pornit deoarece costa prea mult, uneori se inchide sala de mese si nu primesti nimic chiar daca este all-inclusiv, mancarea este aproape la fel zilnic.

Nici pozele nu sunt fascinante, as zice ca este un hotel echivalent 2 stele. Ce iti recomand in Bulgaria sa ai grija de masina.

#3
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,528
  • Înscris: 05.06.2009
pe tripadvisor nu sunt grozave impresiile, galagie in hotel, mancare cam slabuta, stau prost la capitolul curatenie in camere, nu ai seif in camera (poti sa-ti lasi banii si bunurile de valoare la receptie, in casete) si se pare ca mai dispar bani din camera.
daca nu ai gasit impresii recente despre acest hotel, scrise de turisti romani, inseamna ca prea putini au ajuns pe acolo , probabil multe agentii nici nu-l vand.
in sunny beach te poti plimba pe faleza, e plin de terase, baruri, minimarketuri, tarabute si magazine cu haine, incaltaminte, genti - contrafacute, o gramada de sex-shopuri, saloane de tatuaj, pedichiura cu pestisori...e o lume pestrita.
poti vizita nessebar, e ceva deosebit. acolo poti sa ajungi cu transportul in comun (autobuz) dar trebuie sa te interesezi unde este statia si ce traseu trebuie sa iei. sau cu vaporasul, dar tot asa, trebuie sa afli de unde il poti lua.
daca ai card poti scoate leva direct de la bancomat (de exemplu exista raiffeisen si in bulgaria, parca si unicredit). euro poti schimba la casele de schimb valutar, e plina statiunea de ele, dar casca bine ochii la ce afiseaza, trebuie sa vezi daca practica vreun comision, daca scrie ceva despre cecuri de calatorie, si te uiti la rubrica "we buy" la paritate euro-leva sau lei-leva.
acum multi ani cand am fost in sunny beach, am schimbat euro la casele de schimb valutar crown change, aveau cel mai bun curs de schimb si nu percepeau comisioane ascunse.

in descrierea de pe booking :
" Este posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere (nu este posibilă rezervarea) şi se pot percepe taxe.
    parcare pe stradă
    parcare păzită"
"Bancomat şi schimb valutar: Aveţi nevoie de numerar? La această proprietate există un bancomat şi servicii de schimb valutar."

Edited by corinadaniela, 04 July 2018 - 13:33.


#4
Cristi-jxt

Cristi-jxt

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 17.02.2015
@Business11
Am vazut si recenzii lasate de romani si impresiile se impart. Sa zicem 50-50, unii spuneau ca sunt ok sau note de 8-8,5 iar altii ca nu au fost multumiti. Acum depinde si de asteptari, pot spune ca nu am asteptari foarte mari pt pretul dat pentru luna august. Eram curios de o parere actuala.
Intradevar, recenziile urate sunt, dar de prin 2010-2012. Ma gandesc ca in anii astia s-au mai pus si ei la punct Posted Image) Din cate am observant, recenziile de peste 7, erau date de persoane mai tinere (max 30ani).

@corinadaniela
Chiar imi faceam planuri unde imi tin banii Posted Image) deci sa inteleg ca acele casete de la receptie sunt mai sigure? Ma gandeam sa ascund banii prin locuri mai ascunse din camera Posted Image))
Legat de card, intrebam deoarece nu stiu cum sunt comisioanele acolo. Cand se face conversia (folosirii cardului) presupun ca este RON-EURO-LEVA?
Cu plimbatul/vizitatul ne-am gandit la Nessebar si plimbari pe faleza, de relax. Ai idee daca sunt si zone mai nasoale (furturi, "ferentari" etc)
Apropo de furt, cum este cu furtul masinilor? (atat furtul din parcare cat si abordarea pe traseu (ruse-sunnybeach) - exista vreun risc?) Daca detineti detaliile acestea - detalii din surse sigure, ca auzite... inca se aud.

Sper sa fie decenta statiunea si hotelul, sunt o persoana cu pretentii medii. Tin sa mentionez ca rezervarea/vacanta a fost facuta pe repede-inainte si de asta s-a ales...ma rog, a mai ramas hotelul-statiunea aceasta Posted Image si incerc sa fac rost de cat mai multe detalii.

Va multumesc pentru raspunsuri si atentie! Posted Image

P.S.: WAZE-ul este bun pentru limitari de viteza, harta si raportari? Posted Image  (din cate am vazut pe forum nu prea se foloseste in BG)

Edited by Cristi-jxt, 04 July 2018 - 14:28.


#5
adisz

adisz

    Targu Mures

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,071
  • Înscris: 07.11.2006
Am trecut/dormit prin Bulgaria de vreo sase ori.
N-am vazut niciodata vreun hot de masini,am vazut o singura data politie (ai caror agenti au fost foarte amabili cu mine cand i-am intrebat despre o ruta rutiera),n-am platit niciodata spaga,nu mi s-a furat niciodata masina nici de la hotel nici de la pensiuni.
Si culmea culmilor a reprezentat-o faptul ca bulgarii s-au dovedit aidoma romanilor,adica oameni normali si unii si altii,fiecare natie cu saracia sau cocalarii ei,cu doua plusuri pentru ei la prima parte  si cu trei plusuri pentru noi la ultima parte.
In rest?Marea Neagra este la fel de rece sau (mai rar) la fel de calda ca la noi.Cred ca cel mai ordinar serviciu de la ei se ridica la un nivel mediu practicat la noi.
La Sunny Beach este frumos daca esti cazat pe prima linie de hoteluri,fiind aproape de tot.
Eu am fost in Nessebar,cu autobuzul.Nu-i mare scofala sa gasesti statia pentru dus si este imposibil sa o ratezi la intors.Nessebar?Ar fi fost frumos daca n-ar fi un mare kitsch.Pe mine nu m-a impresionat.In rest excursii n-am facut.
Pe faleza gasesti exact ceea ce gasesti peste tot:produse ieftine,de cele mai multe ori non-calitative si inutile in ceea mai mare parte.
Atentie la schimbarea banilor la casele de schimb.Daca ai card,problema comisioanelor nesimtite dispare la retragerea de numerar.
Vigneta este obligatorie,o cumperi fie in vama fie la benzinariile apropiate de granita.Nu toate benzinariile vand vigneta.
In rest?Bere-i buna,plaja de asemenea,e lata,ai loc,cu un minus faptul ca primul rand de umbrele este foarte aproape de apa,banuiesc ca sa nu se umple de boschetari zona.Atentie la costul sezlonguri + umbrela.Cand am fost eu ultima oara,in 2011,aveau un pret cam nesimtit:27 de leva.Eu am fost cazat la Bellevue,avand gratuitate la asa ceva

#6
mariusxcom

mariusxcom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 436
  • Înscris: 06.06.2006
Acuma daca ti-ai cumparat deja vacanta la hotel,  nu mai conteaza ce reviewuri are.. ai sa vezi pe pielea ta indata.
Referitor la parcare, cel mai bine parchezi intr-o parcare pazita. Nu de altceva dar sa nu ti-o ridice ca nu aveai voie sau ca nu ai platit parcarea pe strada.

De vizitat pe langa sunny beach este Nessebar foarte frumos.
Ca si bani poti sa vii cu euro si ii schimbi acolo in leva.
Ca auto .. ai vinieta care e ~ 40 lei pe 7 zile si parcarea care e max 15 leva pe zi

Ca buget trebuie sa vezi daca vrei sezlonguri si umbrelute pe plaja ~ 14 leva pe zi si preturile sunt ca la noi.
Dar din cate stiu pe plaja din partea hotelului nu ai nici o facilitate (bautura, mancare etc).

#7
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,528
  • Înscris: 05.06.2009
drept sa-ti spun, o singura data am scos leva de la atm in bulgaria, de la atm raiffeisen, avand card de debit (in lei) tot de la raiffeisen. una peste alta, cand am verificat extrasul de cont, iesisem un pic mai bine decat cursul practicat la casele de schimb valutar. insa diferenta era neglijabila, probabil ca imi puteam cumpara o inghetata :-).

nu stiu care sunt zonele de evitat din sunny beach, noi am fost cazati la club evrika si in fiecare seara faceam o plimbare pe faleza spre centrul statiunii, ca musai trebuia s-o dau pe cea mica intr-un carusel cu caluti, dintr-un mic parc de distractii. uneori o luam si spre nordul statiunii, unde era mai liniste, mai putin aglomerat, mai aerisit pe faleza. in general e plin de lume pana la ore tarzii pe faleza, e bine luminata, evita si tu zonele intunecoase sau circulatia printre cladiri abandonate/neterminate. nu am idee acum unde este localizat hotelul diamond, fata de club evrika, sa-mi pot sa seama in ce zona a statiunii veti fi cazati, mai spre centru sau dimpotriva.
despre furturi de masini, mai toate stirile din ultimii ani erau din nisipurile de aur. nu am mai fost in bulgaria de foarte multi ani, asa ca nu stiu sa-ti spun cum stau lucrurile in prezent.

#8
onlyviu

onlyviu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 652
  • Înscris: 07.10.2008
Daca te uiti pe un site cu review-uri de la oameni care au fost acolo, te crucesti..

#9
danpet

danpet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,578
  • Înscris: 01.03.2007
Am stat foarte aproape de acest hotel,la (fostul) Amfora (3stele),langa Imperial.Ne-am simtit excelent,fiind primul nostru concediu in Bulgaria (2015). La sfarsitul lunii acesteia,mergem din nou la Sunny Beach,dar la Europa (tot 3 stele),asta dupa ce am incercat si alte statiuni (Sf.Constantin si Elena si Chaika-lipit de Nisipurile de Aur). In toti acesti 3 ani,am platit intre 500 si 520 euro pentru 8 sau 9 nopti la All Inclusive),familie 2 adulti si 1 copil de maxim 13 ani...Anul acesta,copilul tocmai a implinit 14 ani si intra la tarif de adult,asa ca,a crescut si pretul.Totusi: la Europa, 9 nopti,A.I. am platit 920euro.Secretul e sa faci rezervarea "Early Booking".Eu am facut-o in martie,cu plata integrala in avans si fara drept de anulare gratuita...avantaje si dezavantaje,dar asa am facut in toti acesti ani si pana acum,a fost bine.Exista o asigurare "Travel" pe care am platit-o in fiecare an si care include asigurare de sanatate pentru toti membrii familiei + "storno",pentru situatii exceptionale,cand esti obligat sa renunti la sejur si ti se returneaza banii (integral sau partial,depinde).Costa aprox 150 Lei pentru 10 zile-3 persoane.
In statiunile mari,cum e si Sunny Beach,parcarile sunt mai aglomerate si costa.Cred ca recordul e detinut de Nisipurile de aur si Albena,unde chiar nu gasesti loc de parcare nici cu plata,in plin sezon. La Amfora,am platit 5 europe zi parcarea la hotel (8 nopti=40 euro)...in schimb,la Sf,C si Elena,gaseai log de parcare gratuit,la orice ora,peste tot...Si la Chaika am avut parcare gratuita la hotel...Anul trecut la Chaika am avut cel mai ieftin sejur: 495 euro...noi 3,pentru 9 nopti,A.Inc. Hotel excelent la 3 stele (Silver),piscina excelenta,personal foarte amabil,dar...cam departe de plaja si statiunea cam lasata in paragina,totusi,hotelul,plaja si marea excelente.

PS: despre trasee si starea drumurilor (daca mergi cu masina): https://forum.softpe.../page__st__2304
ca agentie la care sa faci rezervarea...nu am facut pe buking (la care ai si anulare gratuita),ci pe directboo...
Ai foarte aproape de hotelul tau un Aqua Park.La hotel Kotva...pe partea cealalata a strazii,cum mergi spre sensul giratoriu de la Lidl (spre sud).Dupa ora 16 era tarif redus Posted Image.
Concediu placut!

Attached Files


Edited by danpet, 04 July 2018 - 18:09.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate