Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...
 Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...

Ce marca si model de DVD-RW sa cu...
 Achizitie camera video auto (II)

Baza de date cu imagini pe bani

Robotul martian european, revigor...

Are cineva o inregistrare Radio R...
 Geoana: „Sistemul de vot es...

Imprimare mai multe pagini intr-o...

trebuie sa depun declaratie unica...

Ruse vs Rusesti
 

Paradoxul Fermi - s-ar putea sa fim singuri in Univers!

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
196 replies to this topic

#109
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
Peste 2 miliarde de ani in viitor, atunci cand Soarele va incepe sa intre in faza de de giganta rosie si sa-si expandeze in volum atmosfera, e posibil ca viata ... poate chiar complexa sa apara pe satelitul Titan al lui Saturn, asta poate dupa ce din om nu o sa mai ramana decat sondele Voyager, roverele de pe Luna si sonda Huyghens care a ajuns pe Titan in 2005.
Celebrul scriitor Stephen Baxter a scris o carte pe tema asta:

https://www.amazon.c...r/dp/0008134529

#110
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View Postkirkik, on 09 octombrie 2017 - 20:39, said:

Cu toate astea, meduza aia nu are CREIER, nu are constiinta,  traieste absolut degeaba doar hranindu-se. N-a putut evolua in ceva, intr-o creatura complexa demna de filmele SF, gen sa controleze TELEPATC   rechinii si sa-si creeze o armata de rechini.  
Si broasca testoasa , balena de Groelanda,  ariciul de mare rosu, Viermele Lamellibranchia,Reptila Tuatara,  Pestele Koi  traiesc 200 de ani. N-au putut evolua totusi in ceva mai inteligent.
Buretele de mare Cinachyra Antarctica traieste 1500 ani.
Stie ceva de capul lui?

Pe mine nu ma intereseaza longevitatea, ci ce ar putea face o specie inteligenta si constienta de mediul in care traieste si care are capacitatea de a modifica mediul in care traieste...... pentru ca ar putea fi capabila prin mijloace artificiale sa fenteze legile naturii si sa devina nemuritoare.  
Bine, daca s-ar legifera modificarile genetice pe oameni, am puteai injecta ADN-ul meduzei respective in fetusii umani.
Eventual, mai bagam ceva celule stem, nanoboti ,  prostheticuri biomecanice  care sa le regenereze tesuturile constant.....si uite asa am putea deveni o specie nemuritoare.
Evident, doar elitele vor avea acces la asa tehnologie.

De fapt noi suntem dezinformati in mod constant.

Cancerul controlat inseamna tinerete fara batranete si viata fara de moarte, plus regenerare totala.

De asemenea oamenii pot hiberna in subsol, sunt consemnate cazuri de hibernare umana vezi Wikipedia, este vorba despre un japonez care a hibernat in zapada prins fiind de o avalansa a hibernat mai bine de doua saptamani.

Broasca siberiana de rau sta congelata bocna uneori si cate 10 ani inainte sa o prinda dezghetul si sa revina la viata si aceasta cu un fel de diabet avansat hiperglucozic, glucoza inmagazinandu-se in organism si actionand ca un fel de antigel ce desi ingheata formeaza cristale de gheata nonletale.

View Postdoxan, on 09 octombrie 2017 - 21:32, said:

Peste 2 miliarde de ani in viitor, atunci cand Soarele va incepe sa intre in faza de de giganta rosie si sa-si expandeze in volum atmosfera, e posibil ca viata ... poate chiar complexa sa apara pe satelitul Titan al lui Saturn, asta poate dupa ce din om nu o sa mai ramana decat sondele Voyager, roverele de pe Luna si sonda Huyghens care a ajuns pe Titan in 2005.
Celebrul scriitor Stephen Baxter a scris o carte pe tema asta:

https://www.amazon.c...r/dp/0008134529

Pai daca am facut atatea in doar 3-4 milioane de ani de ce am stagna 2 miliarde de ani?

Aici imi pare ceva dubios, adica ce are umanitatea cu capatuirea soarelui?

Niste idioti au lansat schema asta lipsita de orice urma de ratiune si voi o luați automat sus?

Idem porcaria aia cu fetusii criogenati purtati in stele cand daca tot si-au imaginat un asemenea scenariu puteau muta umanitatea intreaga in oceanele satelitilor jovieni, saturnieni, pe Triton, toate in prealabil teraformate.

#111
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008

View Postdoxan, on 09 octombrie 2017 - 20:15, said:


Este de speculat ca o civilizatie mult mai avansata decat cea umana a facut pasul de la o existenta efemera generata de elementul carbon la AI sau poate ca navele lor spatiale au ca un soi de pantece artificiale iar viitorii colonisti sunt creati cu doar cateva decenii inainte de a ajunge la destinatia finala, dupa o calatorie care poate a durat mii de ani.
Nu putem stii, totodata avand in vedere vastitatea Universului nu se poate exclude nici o varianta, e posibil sa existe si forme superioare de organizare a ADN-ului, fiinte care poate traiesc mii sau zeci de mii de ani si sunt capabile sa-si regenereze organele intrate in degradare, pe Terra exista o meduza care prezinta asemenea caracteristici.
Si nu e nevoie sa trimiti nave precum Nostromo din Alien, e posibil ca sa colonizezi o intreaga galaxie in doar cateva zeci de mii de ani folosind swarm-uri de sonde autoreplicante Neumann capabile de prelucrare in situ a materiei ( discutam desigur din perspectiva teoretica). Apropo, 30 k ani e o perioada enorma pentru oameni insa foarte scurta la nivel cosmic sau chiar si geologic.
Mai interesant ar fi niste telescoape pe Nemesis, Quaoar, Sedna, samd si care utilizand lentila gravitationala a soarelui ne-ar putea oferi detalii de pe planete indepartate pana la detalii milimetrice daca am rafina tehnologia si aceasta ne-ar oferii un fel de programe tv live reality de pe multe miliarde de planete.

Deci stand acasa am avea acces la lumi nenumarate, la un studiu etern. Atunci de ce sa colindam galaxia la pas cand am avea-o pe tava la noi in sufragerie?

#112
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
Nu are Omenirea inca capacitatea tehnica sa trimita payload catre obiectele din centura Kuiper, poate peste cateva zeci de ani cand cineva se gandi sa construiasca un sistem de propulsie nuclear, similar cu cel propus in cadrul proiectului Orion.

#113
kirkik

kirkik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.10.2017
S-ar putea ca semnalele respective  sa provina de la civilizatii avansate.....
Semnale radio „ciudate” provenind din spațiu, detectate de astronomi
Echipa de vânătoare de extratereştri a lui Stephen Hawking investighează semnale stranii de la sute de stele
Partea proasta e ca nu vom putea niciodata sa ne intalnim cu ele sau sa ajungem acolo.

Cu tehnologia actuala, ne-ar lua zeci de mii de ani ca sa ajungem pana la stelele respective (moment in care civilizatiile respective ar putea disparea intre timp, la fel si civilizatia noastra).
Chiar si cu viteza luminii, tot ar dura cateva sute de ani sa ajungem pana la cea mai apropiata stea.



Cred ca cea mai mare realizare pe care o poate face specia umana  e sa ajunga pe planeta   Proxima Centauri b  de la  cea mai apropiata stea, Proxima Centauri, care se afla la 4,2 ani lumina.
Cu tehnologia actuala, ne-ar lua 58 000 de ani sa ajungem acolo...si chiar daca am apuca printr-un miracol sa inventam o tehnologie sa parcurgem o  SFERT din Viteza luminii, tot ne-ar lua  vreo 10 000-20 000 de ani sa ajungem acolo.

Nici nu stim daca Proxima Centauri B este locuibila si daca este sau nu populata de o forma de viata inteligenta.



Cam asta este, dar trebuie sa ne resemnam cu faptul ca candva,  specia umana o sa sfarseasca inchisa  pe aceasta planeta.

Edited by kirkik, 09 October 2017 - 23:04.


#114
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
Nu calculele tale sunt gresite, cu un motor Orion prin implulsie nucleara s-ar putea atinge 12 % din viteza luminii iar oamenii ar putea ajunge la sistemul Tau Ceti in doar in 150 de ani, nesocotind perioada de franare. Sistemul triplu cel mai apropiat Soarelui mentionat de tine in postarea anterioara nu poate fi o tinta deoarece acolo cel mai probabil nu exista nimic demn pentru a explora, daca erau entitati inteligente contemporane cu noi pe una din planetele care orbiteaza cele trei stele...atunci ar fi trebuit sa fi captat pana acum o transmisiune radio pe linia hidrogenului, avand in vedere distanta foarte redusa fata  de Soare.
Cel mai probabil insa, prima misiune unmanned interstelara pe care o sa o trimita omul in viitorul indepartat va avea ca tinta sistemul Alpha Cenaturi, evident datorita distantei.

Edited by doxan, 09 October 2017 - 23:37.


#115
kirkik

kirkik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.10.2017

View Postdoxan, on 09 octombrie 2017 - 23:35, said:

Nu calculele tale sunt gresite, cu un motor Orion prin implulsie nucleara s-ar putea atinge 12 % din viteza luminii iar oamenii ar putea ajunge la sistemul Tau Ceti in doar in 150 de ani,


Tu stii cat e viteza luminii?

12% din viteza luminii  inseamna fix pix......adica in loc sa ne ia 58 000 de ani, ne ia doar 40 000 de ani. Adica, o  ****



Si vezi ca cel mai apropiat sistem solar e Proxima Centauri, care-i la 4,2 ani lumina distanta de noi.
List of nearest exoplanets - Wikipedia

Tau Ceti e la 12 ani lumina!
Tau Ceti - Wikipedia

Quote


At a distance of just under 12 light-years (3.7 parsecs) from the Solar System, it is a relatively nearby star, and is the closest solitary G-class star





Nu stiu despre ce 150 de ani vorbesti tu.
Numai daca am prinde un sfert din viteza luminii, ne-ar lua 40 000 de ani sa ajungem la Proxima Centauri, care e la 4,2 ani lumina distanta de noi.
Doar daca am atinge viteza luminii de 300 milioane de metri/secunda, am parcurge distanta in 4 ani.
Stiu ca te pretinzi mare cunoscator de astronomie, dar tu o dai cu bata-n balta la niste chestii elementare de gradinita, sau de fizica de clasa a 6-a.




Si las-o moale cu Motorul Orion ca nu atinge nici macar 1% din viteza luminii.
Cel mai rapid obiect creat de om vreodata a fost Helios 2 (252,792 km/h).


Adica, la scara galactica, suntem  niste primate jalnice  aflate  inca in epoca de piatra .  

Nu suntem nici macar civilizatie de tip 1 sa visam la calatorii interstelare, fiind undeva pe la 0,7  pe scara Kardashev, la consumat energie.

Edited by kirkik, 09 October 2017 - 23:49.


#116
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
S-au facut studii in anii 70, asa numitul proiect Daedalus. O sonda spatiala unammned ar putea ajunge la Steauna lui Barnard  aflata la 5,9 ani lumina in doar 50 de ani cu acesta metoda de propulsie(variatiune de nuclear pulse rocket care ar folosi peleti de deuterium/helium 3 ca si combustibil in dauna explozilor nucleare succinte cum era designul Orion). Cum sa dureze atata ? In 40 k ani colonizezi cu sonde Neuman toate stelele din Calea Lactee, raza galaxei nu are decat 32 k ani lumina.
Evident, la cat de mare si cvasi infinit e Universul exista nu una ci nenumarate civilizatii extraterestre care au facut treaba asa, nu o data ci de nenumarate ori ! Si e perfect fezabil de speculat ca ET dispune de chestii mult mai avansate decat nuclear pulse, poate ca au sisteme de propulsie exotica care depasesc chiar si imaginatia actualilor scriitori de romane scifi, nu putem stii.
Iar atunci cand ne referim la fenomenul UFO din perspectiva fringe science nu trebuie sa uitam nici despre marturiile privind existenta asa numitelor fiinte interdimensionale, faptul ca navele lor sunt de fapt vase de trecere catre lumea noastra.
Problema nu e una de astronomie ci de astronautica care e o subdisciplina inginereasca, cu suficienti bani si resurse alocate, o sonda spatiala precum cea teoretizata in cadrul proiectului Daedalus s-ar putea cosntrui in cateva decenii de aici, Omenirea dispune as we speak de suficient knowhow  tehnic.

Edited by doxan, 10 October 2017 - 00:52.


#117
maxxmedia1999

maxxmedia1999

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,326
  • Înscris: 15.08.2015

View Postkirkik, on 09 octombrie 2017 - 13:00, said:



N-are cum sa arate asa,nu vezi ca e rahitic,capul ala mare trebuie sustinut de un organism puternic,sa se hraneasca cum trebuie,are nasul mic,gura mica,asta arata mai mult a avorton aruncat la cosurile de gunoi de prin spitale

#118
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
Teoria alternativa e ca fiinta aia care pare inferioara antopologic omului, insa in acelasi timp e suspect de similara...de fapt nu o entitate EBE care provine dintr-un alt sistem stelar ci o fiinta extra-dimensionala, poate forma in care va evolua omul peste multe milioane de ani de aici.
Stiu ca pare o nebunie ce scriu si multi o sa creada ca sunt dus insa e singura explicatie plauzbila pentru grey, a se viziona cu predilectie acest film:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Lg2AnEEW_kI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ee3bld4lTG0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by doxan, 10 October 2017 - 01:38.


#119
maxxmedia1999

maxxmedia1999

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,326
  • Înscris: 15.08.2015

View Postdoxan, on 09 octombrie 2017 - 20:15, said:

Este de speculat ca o civilizatie mult mai avansata decat cea umana a facut pasul de la o existenta efemera generata de elementul carbon la AI sau poate ca navele lor spatiale au ca un soi de pantece artificiale iar viitorii colonisti sunt creati cu doar cateva decenii inainte de a ajunge la destinatia finala, dupa o calatorie care poate a durat mii de ani.
Nu putem stii, totodata avand in vedere vastitatea Universului nu se poate exclude nici o varianta, e posibil sa existe si forme superioare de organizare a ADN-ului, fiinte care poate traiesc mii sau zeci de mii de ani si sunt capabile sa-si regenereze organele intrate in degradare, pe Terra exista o meduza care prezinta asemenea caracteristici.
Si nu e nevoie sa trimiti nave precum Nostromo din Alien, e posibil ca sa colonizezi o intreaga galaxie in doar cateva zeci de mii de ani folosind swarm-uri de sonde autoreplicante Neumann capabile de prelucrare in situ a materiei ( discutam desigur din perspectiva teoretica). Apropo, 30 k ani e o perioada enorma pentru oameni insa foarte scurta la nivel cosmic sau chiar si geologic.

Viata super inteligenta sigur nu exista in Univers daca exista erau pana acum aici.O civilizatie care a reusit sa depaseasca viteza luminii prin metode avansate gen teleportare sau prin alte metode te gasea in cinci minute 100 de miliarde de galaxii nu sunt chiar asa de multe,si hai sa zicem ca sunt mai multe 300 400 de miliarde,te gaseau imediat.
In putine locuri viata e propice intr-o galaxie iar ei fiind asa de avansati stiau unde sa caute,puteau sa trimita sonde sa le observam si noi etc

#120
kirkik

kirkik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.10.2017

View Postmaxxmedia1999, on 10 octombrie 2017 - 01:00, said:

N-are cum sa arate asa,nu vezi ca e rahitic,capul ala mare trebuie sustinut de un organism puternic,sa se hraneasca cum trebuie,are nasul mic,gura mica,asta arata mai mult a avorton aruncat la cosurile de gunoi de prin spitale


Pai exact asa vom arata dupa generatii intregi de viata sedentara:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/voWmd7riCMo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


[ https://i.imgur.com/1z2YA98.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View Postdoxan, on 10 octombrie 2017 - 01:21, said:

Teoria alternativa e ca fiinta aia care pare inferioara antopologic omului, insa in acelasi timp e suspect de similara...de fapt nu o entitate EBE care provine dintr-un alt sistem stelar ci o fiinta extra-dimensionala, poate forma in care va evolua omul peste multe milioane de ani de aici.

Ca ce, acei Oameni Cenusii suntem de fapt NOI din viitor cand am descoperit calatoria in timp si intre dimensiuni?

Meh, nu cred.



Ai nevoie de imense resurse, de energia a miliarde de stele ca sa calatoresti in timp.

Efectiv,  fu** universul si legile fizicii ca sa faci o intoarcere in timp.

Edited by kirkik, 10 October 2017 - 01:48.


#121
maxxmedia1999

maxxmedia1999

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,326
  • Înscris: 15.08.2015
Interesant ce a vazut parintele,masina de alama cu roti multe,creatura cu fata ca de vulpe


[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/JRyRL6WrTIo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#122
kirkik

kirkik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.10.2017

View Postdoxan, on 10 octombrie 2017 - 00:41, said:


Evident, la cat de mare si cvasi infinit e Universul exista nu una ci nenumarate civilizatii extraterestre care au facut treaba asa, nu o data ci de nenumarate ori !  

Daca era asa, eram vizitati pana acum.


In afara de cateva imagini fake cu OZN-uri, povesti cu rapiri  inventate  si ceva relicve falsificate care au fost atribuite extraterestrilor, nu e nimic palpabil.


Tu fiind conspirationist, ar trebui sa stii ca insusi autoritatile guvernamentale si serviciile secrete americane au vrut sa imprastie zvonurile despre UFO pentru a amplifica fenomenul ufolologiei . De ce? Pentru  a distrage bizonii de rand de la adevaratele probleme si de la adevarata coruptie si experimentele militare secrete  ce se petrecea sub nasul lor.




Cine stie cate manarii s-au facut pe perioada administratiei Truman de a fost inventat incidentul de la Roswell?

Edited by kirkik, 10 October 2017 - 01:49.


#123
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
De ce priviti din perspectiva pur umana problema, iarasi ? Pamantul nu e deloc un loc deosebit pentru ca EBE-urile sa-l exploreze. Si da, evident ca multe in incidentele UFO sunt facaturi ale armatei, o parte chiar sunt reale, 99.9 % sunt fake.
Nu despre asta e vorba, din perspectiva numerelor Univerusul e incomprehensibil de mare, zeci de sute de miliarde de galaxii care exact precum Calea Lactee pot contine sute sau chiar mii de miliarde de stele, posibilitatiile sunt atat de infinte incat orice chestie, oricat de aparent bizara ni s-ar parea noua...se va intampla nu o data ci de nenumarate ori, inclusiv posibilitatea ca undeva sa existe chiar acum o fiinta ca tine sau ca mine, indentica in aspect si care sa faca exact acelasi lucru ( fara ca sa abordam ipoteza many worlds pe care o deschide teoria stringurilor).

Edited by doxan, 10 October 2017 - 02:09.


#124
kirkik

kirkik

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 07.10.2017

View Postdoxan, on 10 octombrie 2017 - 02:08, said:

De ce priviti din perspectiva pur umana problema, iarasi ? Pamantul nu e deloc un loc deosebit pentru ca EBE-urile sa-l exploreze. Si da, evident ca multe in incidentele UFO sunt facaturi ale armatei, o parte chiar sunt reale, 99.9 % sunt fake.
Nu despre asta e vorba, din perspectiva numerelor Univerusul e incomprehensibil de mare, zeci de sute de miliarde de galaxii care exact precum Calea Lactee pot contine sute sau chiar mii de miliarde de stele, posibilitatiile sunt atat de infinte incat orice chestie, oricat de aparent bizara ni s-ar parea noua...se va intampla nu o data ci de nenumarate ori, inclusiv posibilitatea ca undeva sa existe chiar acum o fiinta ca tine sau ca mine, indentica in aspect si care sa faca exact acelasi lucru ( fara ca sa abordam ipoteza many worlds pe care o deschide teoria stringurilor).


Eu ma mir ca tu crestin adevarat nu l-ai inclus in calcul pe Dumnezeu si teoria creationista , ca suntem unica sa creatie..... pentru un crestin conservator,  ai gandiri progresiste ca si Papa Francisc privind existenta altor fiinte rationale si inteligente in afara de om.  Posted Image

Niciodata nu te-ai intrebat ca chiar suntem singuri, ca am aparut in urma unei "INTERVENTII"?  

Si apoi, ce este Dumnezeu pentru tine?

Un mos razbunator cu barba si cu toga  care sta pe nori si trazneste si condamna pacatosii in iad ?
Sau  e o fiinta avansata interdimensionala precum creatura aia de mai sus care isi joaca rolul de liber arbitru ?

Sa inteleg ca ar exista mai multe fiinte interdimensionale , deci mai multi ZEI? Ca doar de asta si vorbeste   acel Dumnezeu biblic in Geneza  la PLURAL  cu "SA FACEM" ,  nu  "sa fac"  

Tu cand il preamaresti pe Dumnezeu pe Poiana in discutii politice, il vezi ca pe un extraterestru interdimensional dintr-o civilizatie de tip 4 sau 5?

E posibil ca ei sa se deghizeze in oameni si sa se infiltreze in aceasta lume (precum ingerii)  sub forma acelor persoane pe car le consideram  "speciale", "supradotate" si " binevoitoare", chiar atipice societatii si lumii in care traim?

Acele fiinte interdimensionale n-au fost si ele candva fiinte primitive, urmand acelasi proces de evolutie si dezvoltare?

Edited by kirkik, 10 October 2017 - 02:34.


#125
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,507
  • Înscris: 22.12.2015
Credinta intotdeauna e o alegere, a incerca sa combini crediinta/religia cu stiinta e cea mai nefericita masura cu putinta, la fel cum nici stiinta care sa devina religie nu e ceva de dorit. E obligatoriu sa ramana separate.

Edited by doxan, 10 October 2017 - 02:45.


#126
Infinitty

Infinitty

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,401
  • Înscris: 14.12.2008
La ce va trebuie asemenea proiecte fabuloase si nepractice, de ce sa asteptam un secol pana sa vedem la tv primele imagini de pe niste planete sterpe din Alfa Centauri, doar avem lentila gravitationala a soarelui care ne da acces la:

1.) Toate emisiile radio-tv din galaxie;
2.) Miliarde de miliarde de imagini de pe planete din intreaga galaxie;
3.) Imagini (video) din trecutul Pamantului inca de acum sute de mii de ani poate si mai mult si pana azi;

4.) Poate chiar acces la toate lentilele galactice din univers!


Nu am fi capabili sa exploram, sa vedem sa butonam toate aceste programe si ar trebui sa construim procesoare de dimensiuni planetare pe aceste planete mici si in intreg sistemul solar.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate