Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Paradoxul Fermi - s-ar putea sa fim singuri in Univers!

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
196 replies to this topic

#181
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,362
  • Înscris: 21.06.2016
Adica avansatii aia care trec limite interdimensionale sau zboara intre stele se ciocnesc de pirtzitoarele noastre si ii vede tot poporul.
E ca si cum te-ai duce la un trib in jungla din epoca de piatra si n-ai putea sa-I spionezi fara sa te vada... pai la cite camere si microfoane minuscule si drone care zboara in tariile cerului si sateliti si telescoape si camera cu infraosu avem n-ar banui aia niciodata ca se uita cineva la ei daca am fi cit de cit competenti.

#182
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,491
  • Înscris: 22.12.2015
Daca poti sa aduci o dovada la incercare ta de a face debunking, pls. De replici la mistocareala cred ca suntem toti satuli, aici nu discutam despre lampioane chinezesti sau planeta Venus ci de un sghting legit confirmat de 4 piloti de aviatie militara, cu date radar relevante in privinta obiectului in forma de Tic Tac dar si imagini surprinse pe HUD.
Avem si dovada existentei unor operatiuni secrete desfasurate de DoD in vderea catalogarii acestor evenimente care tin de EBE-uri, cei drept nu era vorba de o operatiune clasificate, insa pana azi nici un civil nu stia nimic. Evident ca astia ai lui Elizondo erau doar plevusca, probabil ca in cadrul NRO si altor structuri care tin de USAF exista operatiuni clasificate de acest tip mult mai vaste, cu "black budgets" de multe zeci de miliarde de $, care au ca obiectiv inclusiv imitarea tehnologiei=> ma refer desigur la inginerie inversa.
O sa spui dumneata acum ca un asemenea program clasificat ar fi imposibil de tinut secret...uite ca patriotul Elizondo ne-a demonstrat ca pot, deci teoria voastra e deja perimata.
Incidentul s-a intamplat in anul 2004, deasupra oceanului, citeste mai atent, obiectul nu era observabil in spectrul radiatiei vizibile decat de la o distanta foarte mica, conform pilotilor era opac... a fost urmarit pe radar timp de doua saptamani de o nava companion a portavionului Nimitz.

Edited by doxan, 20 December 2017 - 21:33.


#183
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,362
  • Înscris: 21.06.2016
Nu crezi ca de la "obiecte" nedientificate sa ajungi la civlizatii extraterestre, salturi interdimensionale si alte caraghioslicuri e un "mic" salt de logica care nu are nici o treaba cu stiinta si logica riguroasa, ci mai degraba cu religia?

#184
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,491
  • Înscris: 22.12.2015
Pai ofera dumneata o explicatie rationala la marturia acelor piloti si imaginea cu UFO-ul in forma de Tic Tac. Astept chiar cu nerabdare o tentativa de debunking, iti pot da si cateva zile de ragaz ca sa te documentezi de pe situri specifice gen cosmoquest sau skeptic forum(eu chiar asta fac acum).
Eu unul chiar imi doresc o dezbatere intelectuala solida, cat mai aprofundata stintific cu putinta, insa totodata fara prejudecati si daca s-ar putea...ar fi super daca nu am incerca sa ducem in ridicol subiectul. Cred ca in fata acelor imagini, esti si dumneata ca si sceptic de acord cu mine ca nu e chiar your every day sighting, am dreptate ?
As putea spune, ca e unul dintre cele mai palpitante cazuri din istoria UFO-logiei, ar fi interesant de vazut o marturie recenta a celor piloti, daca-si mentin declaratile din raportul secret a lui Elizondo.
Teoria cu vasele de comunicare interdimensionale apartine lui Jacques Vallee care vezi ca e singurul om de stiinta serios care a studiat vreodata fenomenul asta ( ma refer la civili), are chiar un doctorat in astronomie, nu e vorba de un Mike Bara sau Richard Hoagland.
Steven Spielberg cand a regizat Intalniri de Gradul III s-a inspirat din cercetarile acestui francez, inclusiv acel personaj din film care joaca rolul unui om de stiinta francez...e de fapt o portretizare a lui Jacques Vallee.

Edited by doxan, 20 December 2017 - 22:07.


#185
vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,362
  • Înscris: 21.06.2016
E simplu, sint doua posibilitati:
1. cea mai mare din chestiile astea nu exista, adica sint produsul mintii unora.
2. despre putinele care au fost observate obiectiv, inregistratede instrumente se poate spue ca NU STIM ce sint.

Atit. Inventii, povesti etc gasim o infinitate, dar nu au nici o legatura cu discutia "intelectuala". Asta e mintea religiosului.

#186
solarstorm

solarstorm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.12.2017

View Postdoxan, on 20 decembrie 2017 - 20:52, said:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/G9D8dzl4zGk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Imi pare rau sa-ti spun, dar e HOAX.

Am vazut jocuri cu grafica mai realista decat asta.
Mai credibila mi se pare teoria aia ca asteroidul in forma de trabuc ar fi o nava spatiala extraterestra camuflata decat clipul asta FAKE, pe bune.


Observ de la o vreme ca mainstream media mancatoare de rahat, in lipsa de subiecte de atacat Trump, s-a apucat de abordat conspiratii UFO mai nou.  

vrajitoruldinoz o fi cam iritant, dar are dreptate in privinta unei chestiuni:   o super-Civilizatie avansata tehnologic interdimensionala nu s-ar lasa descoperita asa....amatoriceste vorbind!

Si nici nu cred ca ar avea un motiv intentionat sa se bage in viata pamantenilor primitivi.





Si daca chiar ar fi emis de Pentagon clipul asta, inseamna ca e bagat acolo doar cu rol de dezinformare ca sa ascunda altceva, sa distraga atentia muritorilor de rand de la probleme cotidiene/sociale mai grave, dar pe care nu le sesizam inca.

Edited by solarstorm, 20 December 2017 - 23:39.


#187
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,491
  • Înscris: 22.12.2015
Nu e nici un hoax, e chiar camera infrarosu a F-18 Super Hornet, state of the art... Parerea mea e ca subiectul necesita un thread distinct, am gasit pana acum o singura explicatie hazlie pentru fenomen pe skeptic forum si anume ca acei piloti ar fi vazut o torpila ruseasca cu supercavitatie, asa explica ei faptul ca apa era alba si totul parea gen o bula uriasa distincta.

https://en.wikipedia...i/VA-111_Shkval

Nici o explicatie pentru al doilea videoclip in care are loc si un schimb de replici intre piloti. Nici o aeronava cunoscuta construita de om nu poate accelera la viteza aia, sfideaza pur si simplu legile fizicii, acel senzor de localizare a tintei nu a fost gandit pentru a mentine pozitia pe un obiect atat de rapid:

With the chain-of-custody documentation, GIMBAL can officially be designated as credible, authentic “evidence” of a UAP. Evidence of a flying vehicle with a shape normally associated with something out of science fiction. Currently there are no other known technologies that we can compare to what is being observed in both performance and design, which means there’s a craft that demonstrates flight characteristics unlike anything we know, understand, or can duplicate. Because we cannot duplicate these flight characteristics, we can conclude that the object is employing technologies that are more advanced than our own.
GIMBAL is just one of several official videos obtained by TTS Academy that can be interpreted as credible proof that the physics of advanced flight exists. We are also in the process of collecting additional data from both military and civilian personnel and sensors. The question now changes from “Can it be done?” to “How is it done?”

Culmea e faptul ca aceste videoclipuri au aparut prima oara pe un site al unui entuziast UFO care e totodata muzicant rock ( formatia Blink 182).


Aici chiar un interviu cu unul dintre piloti, cica obiectul sarea precum o minge de ping pong:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3w0aXTfDDq8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

UNPRECEDENTED HISTORICAL SIGNIFICANCE
GIMBAL is the first of three US military videos of unidentified aerial phenomenon (UAP) that has been through the official declassification review process of the United States government and has been approved for public release. This footage, and all official USG footage you will see on TTS Academy’s Community of Interest (COI), comes with essential chain-of-custody documentation validating that it is received in its original and unaltered form and is authentic. The US Department of Defense uses this process in order to meticulously ensure that information and material retain their integrity without revealing sources and methods. This documentation is what sets this footage apart from anything else that has previously made its way to the public domain, by establishing its authenticity and thereby giving it enormous historical significance.
While that fact alone is of historical significance, what this 34 seconds of video provides is remarkable. Several key observations are contained in this one video that may help us collectively better understand the physics and technology being employed. In addition, we hear US fighter pilots struggling to determine the nature of object. Key findings include:
• Low observability in both electro-optical and electromagnetic spectrums.
• No distinguishable flight surfaces.
• Lack of obvious propulsion system.
• Never-before-seen flight capabilities.
• Possible energy or resonance field of unknown nature.
The filename “GIMBAL” seems to be traceable to the unusual maneuvering of the UAP.

Edited by doxan, 21 December 2017 - 00:03.


#188
solarstorm

solarstorm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.12.2017

View Postdoxan, on 21 decembrie 2017 - 00:01, said:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3w0aXTfDDq8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Daca asa ceva e dezbatut si de CNN, cuibul  leftistilor,  e clara treaba.....

Pare-se ca presa a inregistrat pierderi financiare si de audienta in ultima vreme si vor sa bage stiri socante despre UFO

Fie se intampla ceva in Coreea de Nord sau in Orient sau a pornit vreun mega-scandal la Pentagon si  vor sa-l musamalizeze.  

Fie Trump a realizat ceva bun precum cea mai mare scadere de impozite din ultimii 31 de ani  pentru economia si societatea americana si nesimtitii din presa leftista vor  sa distraga muritorul de rand.





In orice caz, un lucru e cert:  presa leftista baga stiri din astea ca sa ne distraga si sa ne dezinformeze.

Edited by solarstorm, 21 December 2017 - 01:26.


#189
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,291
  • Înscris: 07.02.2003

View Postdoxan, on 20 decembrie 2017 - 20:52, said:

Adevarul incepe sa iasa la iveala, putin cate putin, doar cat permit baietii cei mari si nimic mai mult !
Halucinatia iese... o fi o noua drona :)

Edited by andreic, 21 December 2017 - 02:04.


#190
doxan

doxan

    Disident politic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,491
  • Înscris: 22.12.2015
De fapt, cazul a aparut prima oara in atentia publica inca din anul 2007, insa acele videoclipuri abia acum au fost urcate pe net. Ce relevanta are cine dezbate subiectul? E totusi marturia unui pilot militar care a vazut obiectul ala de aproape, nici vorba sa fi fost o torpila ruseasca supercavitanta,un submarin rusesc nu ar patrula in largul coastei americane, atat de aproape de San Diego...mai ales in anul 2004 cand americanii erau mult mai puternici ca acum. E clar ca oamenii aia au vazut ceva care fie era UFO de natura EBE sau o arma extrem de avanasata aflata in arsenalul US sau al unei alte puteri ostile, ceva cu multe decenii mai avansat decat orice aparat de zbor cunoscut, adevarat wunderwaffe.
Daca intr-adevar e rodul inginiozitatii umane, atunci natiunea care are asa ceva in arsenal ar domina cu autoritate vazduhurile Terrei, F22 si F18 Super Hornet ar fi niste avioane de hartie in comparatie cu acel obiect.
Artefact sau eroare a avionicii de bord? Nu poate fi, din moment ce USS Princeton urmarea pe radar acest obiect de ~ 2 saptamani, aceasta teorie de debunking cade. Chiar cred ca e necesar un thread separat, cazul e foarte interesant, un titlu optim ar putea fi: " GIMBAL UFO"

Aici, detalii despre al doilea videoclip, intitulat FLIR1 (Forward-Looking Infrared).

IMPLICATIONS
With the chain-of-custody documentation, FLIR1 shows credible evidence of a flying vehicle that demonstrates characteristics unlike anything we know, understand, or can duplicate. The video along with eye-witness accounts by US navy professionals have allowed us to conclude the following characteristics about the UAP:
• Hovering without a propulsion exhaust plume.
• Extreme maneuverability and startling changes in acceleration.
• Attaining hypersonic velocities, typically referring to speeds over Mach 5 (five times faster than the speed of sound), without an indication of a sonic boom.
It is because we cannot replicate these flight characteristics with existing technology, we believe this is indicative of beyond next generation technologies and necessitates further research.

https://coi.tothesta...m/nimitz-report

https://fightersweep...-files-edition/

Edited by doxan, 21 December 2017 - 02:22.


#191
solarstorm

solarstorm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.12.2017
doxane, tu ai auzit de companii militare private?
Da, exista, la fel ca si mafiile, societatile secrete si lojele masonice......companii militare private cu niste resurse financiare nemainchipuite,  dotate cu arme de pe piata neagra sau chiar cu arme mai avansate tehnologic  fiindca proprietarii lor ofera mai multi bani  celor mai ingeniosi  savanti militari de pe planeta asta decat le-ar putea oferi guvernele sau comandamentele militare oficiale.
Ar putea apartine chiar unor servicii secrete gen CIA care testau ceva sau al unei alte agentii secrete care nu  se afla sub tutela Pentagonului si Congresului american.


E posibil sa avem niste Tony Stark/Iron Man  printre noi, niste miliardari care finanteaza  proiecte militare secrete, miliardari care au mai multi bani  si mai multa putere decat guvernele lumii.

Eu, care am vazut destule filme SF si am jucat o gramada de jocuri SF, iti spun ca daca clipul ala ar fi LEGIT, nu mi se pare deloc de natura EXTRATERESTRA!


E chiar foarte posibil sa fie de fabricatie ruseasca sau chinezo-japoneza, nu putem stii!

Edited by solarstorm, 21 December 2017 - 07:09.


#192
solarstorm

solarstorm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 17.12.2017
Neil le-a zis-o frumos pilotilor alora:
UFO Watch: “Call Me When You Have a Dinner Invite From an Alien,” Neil deGrasse Tyson Says

#193
77777-7

77777-7

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 665
  • Înscris: 24.10.2016
Cititi cartea lui Paul R. Hill.. A fost un om de stiinta ce a lucrat la Naca(apoi s-a denumit Nasa) si in timpul liber aduna dosare de la diversi oameni din organizatie si alte ramuri. Chiar si dupa ce s-a impus un ordin de tacere, a adunat si catalogat cazurile si le-a analizat dpdv stiintific. Apoi dupa moartea sa, ca in viata a fost refuzat de edituri, fiica lui a luat manuscrisele si le-a dus la o editura si a scos cartea.

Cartea se cheama ''unconvetional flying objects'' de Paul R Hill, si o sa vedeti ca acele obiecte zburatoare de prin anii 40-50 si mult inainte si dupa, nu erau produse de nici o tara de ep pamant. Tipul are o biografie de nu gasesti la nimeni in toata Ro, si el a activat prin 50-70 ca sa zicem anii cei mai de forta, era un tip are suta la suta stia daca ceva de ep cer e produs de sua sau nu. Vedeti biografia lui, a lucrat la module lunare, proiece rachete si era de baza aerodinamicist(daca exista cuvantul in Ro).

Deci dacatipul ala a zis ca ozn-urile exista si nu-s fabricate pe pamant, atunci exista si nu-s faabricate pe pamant. El insusi plus un alt obesrvator, dezvaluit mai tarziu in carte ca fiind viitoarea lui nevasta la cativa ani dupa eveniment, au obesrvat 2 sfere venind din directii diferite pe deasupra unui teren familiar ca marimi si distante, si aceste 2 sfere au efectual manevre estimate de el ca fiind de aprox 300 G, si fara zgomot si fara urme atmosferice si fara nici o forma de propulsie vizibila si asta se intampla in anii 1950, si el era implicat in cele mai secrete proiecte din sua in acel moment.

#194
barbu78

barbu78

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,590
  • Înscris: 03.11.2011

View Postkirkik, on 09 octombrie 2017 - 00:07, said:

...........
APA?!?!?!

#195
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,104
  • Înscris: 13.12.2010

View Post77777-7, on 29 decembrie 2017 - 20:26, said:

Vedeti biografia lui, a lucrat la module lunare, proiece rachete si era de baza aerodinamicist (daca exista cuvantul in Ro).
aerodinamicist = specialist in aerodinamica (presupun, a se intelege corect, este pur si simplu ajutor, fara a fi cerut)

#196
pentiumcmd

pentiumcmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 28.01.2018

View Postdoxan, on 02 februarie 2018 - 23:36, said:

Daca in Univers ar putea exista civilizatii de tip II sau III (in functie de gradul de consum de energie), precum si-a imaginat fizicianul sovietic Kardashev, atunci se poate specula ca astfel de entiati ar avea acces la cunostinte fizice care sunt total necuonscute omului si ar opera tehnologie care efectiv ar parea magica. Ca atare, ar putea exista chiar acum ca si observatori in randul omului, fara ca cineva sa poata vreodata macar banui, astfel s-ar putea explica si Paradoxul Lui Fermi.

E imposibil sa existe.

1. Nu exista dovezi ca ar exista pentru ca pana acum descopeream ceva semnale
2. Universul pare atat de ostil , iar distantele dintre sisteme solare sunt atat de mari  incat ca efectuarea  calatoriilor interstelare e IMPOSIBILA!
3. Spune-mi si mie ce fiinta biologica ar avea rabdare generatii intregi, adica vreo 40 de ani (asta daca ar efectua calatoria la viteza luminii) de la sistemul nostru solar la ......Trappist-1!



View PostYourFan, on 02 februarie 2018 - 22:22, said:

  ''Cu numai un gram de antimaterie, o naveta spatiala ar putea cutreiera galaxia''

Si cum depozitezi acel gram de antimaterie?

Unde depozitezi acel gram de antimaterie ,ce  motor care sa ruleze atata energie e necesar,  ce materiale sunt necesare pentru a construi o astfel de nava spatiala care sa calatoreasca mii de ani lumina in galazie?




Din pacate, calatoriile interstelare nu sunt benefice pentru nicio civilizatie din universul asta avand in vedere costurile mari,  distantele, energia necesara pentru a propulsa o nava, imposibilitatea de a atinge sau depasi viteza luminii.......


Pentru o nava spatiala capabila sa depaseasca viteza luminii  trebuiesc zeci de miliarde de ani de evolutie tehnologica,  doua planete ca Pamantul cu resurse de metale si energia a 2-3 stele si cine stie cate zeci de milioane de kg de antimaterie ar fi necesare?

Posibil sa existe in galaxie civilizatii mai avansate , dar pana la tip 1, adica cat sa-si colonizeze planetele din propriul sistem solar si atat.

Civilizatiile de tip II-III si calatoriile interstelare sunt cam SF pentru universul asta!

#197
pentiumcmd

pentiumcmd

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 112
  • Înscris: 28.01.2018
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/UjtOGPJ0URM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate