Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un designer artist: Raymond Loewy

ATS din contactor modular

Parere apartament ~150k

Limitare la 100mb/s
 Altercație

Cartonașe și stickere t...

Ciobanesc german - zgarda electro...

Ce este instalatia asta? (Valea B...
 BD-R Verbatim 25gb salvare Fisier

Lupte WW2

Achizitie SUV, buget 17k euro

Gps traker pentru animale
 Aplicatii terte pentru IPTV, OTT,...

Drept trecere cu “carulR...

Sunt noile generatii care se nasc...

Butuc pedalier
 

Aspartam. De unde cumparam?

- - - - -
  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#19
Tsunamii

Tsunamii

    Bucuresti

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,982
  • Înscris: 20.10.2015

 tzaq93, on 12 aprilie 2017 - 18:56, said:

Salut!

Aveti idee de unde se poate cumpara aspartam in cantitate mare? 4-5 kg pt a inlocui zaharul in dulciurile facute in casa.

Nu merge nici la dulceata de gutui si nici la tuica

#20
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,113
  • Înscris: 04.03.2014
De ce ar vrea cineva dulciuri home-made cu aspartam?:)

#21
Hider141

Hider141

    trolling here since 2008

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,868
  • Înscris: 06.01.2008
Simplu: de inconstienta!

#22
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017

 pasilla, on 12 aprilie 2017 - 19:27, said:

Aspartamul este de cel putin 200 de ori mai dulce decat zaharul. Ce faci cu echivalentul a 1 tona de zahar ?
Vrea sa o dea in diabet :)))

#23
Ionel1974

Ionel1974

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 26.08.2015

 bogdan181180, on 13 aprilie 2017 - 14:12, said:

Vrea sa o dea in diabet Posted Image))
Si intr-un cancer frumos.

#24
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014

 easy90rider, on 12 aprilie 2017 - 20:40, said:


Adica zahar alb-vopsit ;) - un unchi lucreaza la fabrica de zahar.

@OP cu 4-5 kg ai omorat familia!
De fapt zaharul cel mai natural e ala nerafinat......

#25
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007
Da, dar zahar brun e 99% din cazuri zahar alb-cristalizat si vopsit cu melasa.

#26
Dihorul Razboinic

Dihorul Razboinic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,322
  • Înscris: 01.10.2006
Cf. Wikipedia aspartamul ar fi sigur in doze obisnuite. Cita incredere dati informatiilor care spun ca nu e asa? Eu unul nu stiu, dar asa am gasit pe Wikipedia in engleza.

#27
I2O

I2O

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,782
  • Înscris: 01.02.2014

 easy90rider, on 18 aprilie 2017 - 14:56, said:

Da, dar zahar brun e 99% din cazuri zahar alb-cristalizat si vopsit cu melasa.
Zaharu "brun" e doar marketing
Am gasit la metro zahar nerafinat(5 sau 6 lei jumate de kg am impresia)...se formase bulgari in punga nu ca la zaharu alb si cel brun care nu se lipeste neam oricat ar sta in punga.

 Dihorul Razboinic, on 18 aprilie 2017 - 15:30, said:

Cf. Wikipedia aspartamul ar fi sigur in doze obisnuite. Cita incredere dati informatiilor care spun ca nu e asa? Eu unul nu stiu, dar asa am gasit pe Wikipedia in engleza.
Am tot zis ca o sa folosesc miere de albine si in prajituri dar pana acum am tot uitat....sper sa nu mai uit ca sa vad diferenta intre zahar si miere in prajitura

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate