Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Apa carbogazoasa este sanatoasa?
Last Updated: May 29 2016 11:56, Started by
moldoveanca2001
, May 25 2016 12:18
·
0
#19
Posted 25 May 2016 - 13:45
buntzi, pe 25 mai 2016 - 12:24, a scris:
Cred că sucurile carbogazoase sunt nerecomandate sau catalogate drept nesănătoase mai mult din cauza cantităților de zahăr și conservanți pe care le conțin, nu neapărat din cauza acidului carbonic. pai ce? sucurile nu's tot aia cu apa ? benzina nu-i tot aia cu motorina? din enuntul topicului rezulta ca initiatorul asta crede .. |
#20
Posted 25 May 2016 - 13:46
MembruAnonim, pe 25 mai 2016 - 12:29, a scris: A nu se confunda cu apa minerala natural carbogazoasa, cea de munte, care aduce doar beneficii. Aia minerala natural carbogazoasa unde o mai gasesti?In afara de izvor,bineinteles? Nici o apa din comert nu este natural carbogazoasa.Eventual HEBE,daca mai exista asa ceva. |
#21
Posted 25 May 2016 - 13:50
Borsec la sticla de... sticla este cu siguranta natural carbogazoasa, poate si altele, scrie pe eticheta.
|
#22
Posted 25 May 2016 - 13:51
Apa minerală poate fi carbogazoasă sau nu, cu adaos de CO2 sau nu. Apa plată este necarbogazoasă și poate fi minerală sau nu.
|
#23
Posted 25 May 2016 - 13:55
moldoveanca2001, pe 25 mai 2016 - 12:18, a scris:
Asta inseamna ca nici apa carbogazoasa nu este sanatoasa? |
#25
Posted 25 May 2016 - 14:10
Dacă vrei să nu fie acidă și să aibă pH mare, torni niște sodă caustică în apa minerală. Altfel nu văd care e problema că apa carbogazoasă are o ușoară aciditate.
|
#26
Posted 25 May 2016 - 14:12
adu-ti aminte ca "betivii" pe vremuri beau berea cu sare ! ...
ehh, acei "betivi" au acum 70-90 de ani ! ... varsta care noi sigur nu o sa o "prindem" ! L.E. exista "cineva" care face cenzura p'aci !... mi-a disparut buna parte din postare ptr ca am folosit 2 nume: Nestle si kaka-kola ! Edited by axelaoemor, 25 May 2016 - 14:16. |
#27
Posted 25 May 2016 - 14:12
Adica berea carbogazoasa e ok, dar hei - o sa murim de la apa minerala natural carbogazoasa ?
|
#28
Posted 25 May 2016 - 14:18
natural carbogazoasa ? ...
cati dintre voi ati baut apa minerala Borsec de la izvorul 4, in ultimii 20 de ani ? hai sa nu fim naivi ! ... apa minerala natural carbogazoasa exista doar pe vremea lu' Ceausescu ! imbuteliata in sticla "de sticla" de 1 litru ! ... si care costa cat o sticla de ulei juma' de litru de floarea soarelui ! Edited by axelaoemor, 25 May 2016 - 14:24. |
|
#29
Posted 25 May 2016 - 14:25
axelaoemor, pe 25 mai 2016 - 14:18, a scris:
natural carbogazoasa ? ... cati dintre voi ati baut apa minerala Borsec de la izvorul 4, in ultimii 20 de ani ? hai sa nu fim naivi ! ... apa minerala natural carbogazoasa exista doar pe vremea lu' Ceausescu ! imbuteliata in sticla "de sticla" de 1 litru ! ... si care costa cat o sticla de ulei de floarea soarelui ! |
#30
Posted 25 May 2016 - 14:32
E vb, doar de acidul carbonic, care deși e unul dintre cei mai slabi acizi cunoscuți, poate crea probleme stomacale unora.
Din ce-am înțeles nici cea minerală nu e bună, din cauză că aduce un surplus inutil de minerale care se pot depune sub formă de piatră la rinichi. Cea mai bună apă de băut e apa de la un izvor de munte, sau oricât de paradoxal ar părea, apa de la robinet. Corect tratată + o infrastructură hidro de calitate = apă bună pt. consumul uman. Edited by KurtKnispel, 25 May 2016 - 14:33. |
#31
Posted 25 May 2016 - 14:33
O...precizare dintr-o prescriptie de protectia/securitatea muncii..."in cazul temperaturilor peste 30 gradecelsius,se va distribuii obligatoriu minim 1l apa carbogazoasa sau sifon",pt fiecare8 h program de lucru...
De ce?....nu stiu exact raspunsul,insa recomandarea sucurilor neacidulate cred ca este doar din cauza E-urilor |
#32
Posted 25 May 2016 - 14:41
#33
Posted 25 May 2016 - 14:42
Spk96, pe 25 mai 2016 - 13:22, a scris:
Ai uitat sa zici precizezi "dupa parerea mea, " caiuscorneliu, pe 25 mai 2016 - 13:40, a scris:
Sanchi. Ion_de_la_Raion, pe 25 mai 2016 - 13:42, a scris: Sa nu ragaie in timpul meciului. Ei nu au citit asta, deci supravietuiesc. "Chiar si asa, apele carbogazoase imbuteliate sunt mai sanatoase din punctul de vedere al posibilitatii dezvoltarii de bacterii, microorganisemele neputand face fata unei mineralizari atat de ridicate" E! O mai zic si doctorii. Dar cine sunt ei in fata voastra! Cautati pe google daca vreti detalii. |
|
#34
Posted 25 May 2016 - 14:46
mai nene, ne-am americanizat de tot, nu mai stim citi hatomi de hoxijăn are moalecula dă hapa..
de sifon ati auzit? stiti ca exista, recunosc americanii ii zic soda oatăr .. noua ne pute in gura daca ii zicem sifon, asa ca-i zicem apa carbogazoasa / carbogazeificata. baieti! coenzime, parabeni aloe vera, ne mai dezmortim mintea o leaca? |
#35
Posted 25 May 2016 - 14:53
Chifteluta, pe 25 mai 2016 - 14:42, a scris: "Chiar si asa, apele carbogazoase imbuteliate sunt mai sanatoase din punctul de vedere al posibilitatii dezvoltarii de bacterii, microorganisemele neputand face fata unei mineralizari atat de ridicate" E! O mai zic si doctorii. Dar cine sunt ei in fata voastra! Cautati pe google daca vreti detalii. Si iarasi ajungem la eroarea ca "apa minerala=apa carbogazificata" Edited by caiuscorneliu, 25 May 2016 - 14:56. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users